Yolda gidiyoruz diyelim açık birisi geçiyor direk ona bakıyor yakalıyorum ama yakışıkli biri olunca da bende bakıyorum hani. Ama o direk gözü kayıyor bakıyor göğüsleri olsun bacakları olsun ne yapacağımı şaşırdım hep gözü kayıyor dışarı çıkmaya onunla artık istemiyorum bu durum değisirmi ne yapmam gerekiyor sorduğumda ben bakmıyorum diyor o gözle bakmıyorum diyor anlık oluyor diyor sende bakıyorsun diyor hatta bi kaç kez bende başkasına bakıyorum yakalamıştı. İkimizde bakıyoruz gözlerimiz kayıyor
Nişanlım açık birisini görünce ona bakıyor, ne yapmam lazım?
Sen, bakarken oluyor da nişanlın bakınca mı olmadı?
Allah, göz vermiş bak diye. Ki ben de bakıyorum. O erkek. Nasıl bakmasın? Bazı hemcinsim olan kadınlar cidden suyunu çıkartıyor açık giyimin. Sütyen gibi üst giyiyorlar. Crop bile anlarım da o sütyen gibi üstler çok abartılı. Bir de kışın crop giyen kızlar var. Donmuyor mu bunlar? Hiç hasta olmuyor mu?
Hayvan gibi bakarlar (süzerler baştan aşağı) :Ondan sonra bak nasıl giyinmiş erkekler nasıl bakmasın derler; böyle adamları ve kadınları boğasım var Bu tiplerin beyni sadece şeytana çalışıyor.
Anlık ise usteleme. bir bakıp defalarca tekrar dönüp dönüp bakıyorsa bu sorun.. öyle giyiniyorlar ki bazen kadın iken ben bakmaktan alikoyamiyorum kendimi.. resmem çıplak gezen var erkekler de me yapsın vala
Bunu nasıl başarıyosunuz ben hayatımda birisi olduğu zaman etrafa kör oluyorum hatta kız arkadaşım varken gezdiğimizde yanımdan bi kadın geçtiğinde başımı öne eğiyordum göz kayar yanlış anlar da gücenir diye
bence yol yakınken ayrılın. sizin evliliğiniz yürümez. nişanlıyken ve nişanlın yanındayken bile kendine hakim olamıyorsanız bir kaç sene sonra ohoooo sizi kimse tutamaz. ben bile tutamam. yıldızlar tutamaz:))
İkiniz de bakıyorsunuz. Bu durumdan şikayetçi olmak için önce senin bakmaman lazım değil mi? O bakmasın ama ben bakayım diye bir dünya yok. Bir şeyi istiyorsanız hak etmeniz gerekir. Hak edesiniz ki haklı olasınız.
Arkadaşım var, açık giyinen vs olunca ölümüne kesiyor. Geçenlerde "ben kimseye bakmam öyle" dedi lafın arasında. Sevgili vs değiliz baksa söyler falan ama bu durum bana şeyi düşündürdü, ya cidden bilerek bakmıyorlarsa?
Tabiki göz kayar bakar insan. Senin sevgilin diye gözü benden başkasını görmeyecek düşüncesindeysen öyle bir dünya yok
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen öyle yazmışsın teşekkür ediyorum ama yorumlarda beni hep yagmalamislar yani siz yanlış yapıyorsunuz demişler bana ayrılın demişler yani hatta daha neler neler yorumlara baksanız
Sence bu durumda öyle bir adama güvenilir mi? Sence sadık mı sana karşı? Acaba sen yokken nasıl bakıyordur.. kusura bakma ama gerçekleri söylemek lazım