LÜTFEN HEPSİNİ OKUYUN BANA AKIL VERİN COK YALNIZIM OFF
Ayrılalı 2 ay olucak 1 buçuk yıla yakın çıktık ve beni yeni sevgilisine anlatmış annesiyle aramız çok iyiydi annem onu istemedi bile demiş bin bir türlü yalan ve kız bana yazdı vs ben anlattım herşeyi doğrularıyla birliktelik yasadimizida söyledim ve üstelik kızla konuşurken bana arkadaşından ses kaydı bile atmıştı sonra kız bana dediki ben herşeyi biliyodum falan unutmamissin sen gibisinden konuştu bana dürüst olmasaydı sana zaten yazmadım sevgilimin adını pis ağzına alma dedi ve engelledi. sonra ben bunun eski sevgilimin attığı ses kaydını ona attım ve kim kimi unutamamis belli kanka yazdım ve seni unutmak için kullaniyo sana yazık dedim şimdi beni unuutturman için çok şey yapman lazım diyip engelledim. Ve sonra bana eski sevgilim yani şuanki bana yazan kızın sevgilisi oluyo bana dediki eğer kıza yazdiysan fişini çekerim dedi tehdit etti ve kızla uzak mesafe ilişkisi yaşıyor biz baya yakındık her zaman yanyanaydık sizce o kızla ne için konusuyo ve sevgili?
Ayrılalı 2 ay olucak 1 buçuk yıla yakın çıktık ve beni yeni sevgilisine anlatmış annesiyle aramız çok iyiydi annem onu istemedi bile demiş bin bir türlü yalan ve kız bana yazdı vs ben anlattım herşeyi doğrularıyla birliktelik yasadimizida söyledim ve üstelik kızla konuşurken bana arkadaşından ses kaydı bile atmıştı sonra kız bana dediki ben herşeyi biliyodum falan unutmamissin sen gibisinden konuştu bana dürüst olmasaydı sana zaten yazmadım sevgilimin adını pis ağzına alma dedi ve engelledi. sonra ben bunun eski sevgilimin attığı ses kaydını ona attım ve kim kimi unutamamis belli kanka yazdım ve seni unutmak için kullaniyo sana yazık dedim şimdi beni unuutturman için çok şey yapman lazım diyip engelledim. Ve sonra bana eski sevgilim yani şuanki bana yazan kızın sevgilisi oluyo bana dediki eğer kıza yazdiysan fişini çekerim dedi tehdit etti ve kızla uzak mesafe ilişkisi yaşıyor biz baya yakındık her zaman yanyanaydık sizce o kızla ne için konusuyo ve sevgili?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eğer eski sevgilini geri istiyorsan :
Öncelikle, şuanda başka biri ile birlikte olması onu geri kazanamayacağın anlamına gelmez. O şu an sadece onun geçici bir kız arkadaşı. Ama sen daha güçlü daha olgun bir kızsın. O senin seviyende bir kız değil, hatta bu dünyada ki hiçbir kız senin seviyende değil. Olaya bu zihniyet ile yaklaşmalısın.
1. Önce ondan özür dile
Önce eski sevgilinden özür dileyerek başla:
Örneğin: Şöyle bir şey söyleyebilirsiniz: "Sadece seni incittiğim için gerçekten üzgün olduğumu bilmeni istiyorum. Sonuç olarak çok çocukça, olgunlaşmamış ve uygunsuz bir şekilde davrandım. Bunun için gerçekten üzgünüm. Senden özür dilemenin yaşananları bir anda unutturmayacağını biliyorum ve bunu bana bir şans daha vermeniz için söylemediğimi açıkça belirtmek istiyorum. Sadece, yaptıklarımın sorumluluğunu üstlenmek istiyorum ve umarım beni affetmeni de sağlamak istiyorum, böylece ikimiz de yolumuza devam edebiliriz."
Ondan bu şekilde özür dileyerek ve ayrılıktaki rolünüzün sorumluluğunu üstlenerek sakinleşmesini sağlarsınız.
Duygularını ne kadar incittiğinize odaklanmayı bırakır ve hatanızı kabul edecek kadar olgun olduğunuz için size yeniden saygı duymaya başlar.
2. Size karşı cinsel ve romantik ilgisini yeniden uyandıracak YENİ bir çekim hissetmesine izin verin
Yeni bir cazibe deneyimine örnek olarak, bir evet kadını ya da bir arkadaş gibi onun her istediğini yerine getiren tarafsız bir kız olmak yerine, daha eğlenceli bir meydan okuma (yani, istediği şeyleri yapmayı şakacı bir şekilde reddetmek, bazen sorularına açık bir şekilde cevap vermemek) olmaya başlamak verilebilir.
Onu yeni ve canlandırıcı bir şekilde yeniden cezbetmek için kendinize sormanız gereken bazı sorular, nerede yanlış yaptığınızı ve onu yeniden cezbetmek için şimdi ne yapmanız gerektiğini anlamanıza yardımcı olacaktır:
Eşinizin size karşı cinsel ve romantik duygularını yeniden uyandıracak şekilde düşünmeye, davranmaya, hareket etmeye ve ona karşılık vermeye başladığınızda, size karşı yeniden çekim hissetmekten kendini alıkoyamayacaktır.
Daha fazla yardım için özel mesaj atabilirsiniz.
Merhaba,
Özür dilerim, ancak verdiğiniz bilgilere dayanarak tam olarak ne düşündüğünüzü veya hissettiğinizi tahmin etmek zor. Ancak, size genel bir tavsiye verebilirim.
İlk olarak, ayrılıktan sonra duygusal olarak zor bir süreç yaşamak oldukça normaldir. Ancak, eski ilişkinizi geride bırakmanız ve yeni bir başlangıç yapmanız önemlidir. Kendinize zaman tanıyın ve duygusal olarak iyileşmek için gerekli adımları atın.
İkincisi, eski sevgilinizin yeni sevgilisi size neden yazdı veya neden bu şekilde davrandı bilmiyorum. İnsanların davranışlarının arkasındaki sebepler karmaşık olabilir ve bunu tam olarak anlamak zor olabilir. Onunla ilgili düşünmek veya takıntılı hale gelmek yerine, kendi iyiliğinize odaklanın ve hayatınızı devam ettirin.
Üçüncüsü, eski sevgilinizin size tehditlerde bulunması hoş bir davranış değildir. Sizden uzak durmanızı veya size zarar vereceğini söylemesi kabul edilemez. Bu tür durumlarda, güvende olduğunuzdan emin olmak için gereken önlemleri almanız önemlidir. Gerekirse, bu durumu bir yetişkine veya yetkililere bildirmekten çekinmeyin.
Son olarak, başkalarının duygusal manipülasyonlarının veya negatif davranışlarının sizin değerinizi etkilemesine izin vermeyin. Kendinizi sevin ve değer verdiğinizden emin olun. Etrafınızda sizi destekleyen insanlarla birlikte olun ve yeni başlangıçlara odaklanın.
Unutmayın, herkesin ilişki deneyimleri farklıdır ve herkes kendi yoluyla ilerler. Kendinizi tanımaya ve ileriye doğru adımlar atmaya odaklanın.
Sanane ne için konuşuyorsa konuşuyor
Bir tane aynı senin gibi manitam vardı, annesi istemedi beni bende sildim attım , şerefsiz beni aylarca takip etmiş
Tam ben kızlarla konuşurken zatttr diye ortalığı karıştırdı aynı böyle o öyle diyo bu böyle diyo kızlarla aramı bozmaya çalışıyor beni de engellemiş çakal gormucem saniyo
Kendi rezil olduğu ile kaldı öbür kızlarda kavga edilince kıymete bindi hiç hesapta yokken hepsiyle sırayla çıktım
Ohhhhhhhhh iyi oluyooo
Ohhhhhhh ( burayı Süleyman soylu tadında okuyun sjsjsffdd )