Mevcut yaşantından ve yalnızlığından memnun musun yoksa hayatında yeni bir insana ve aşka yer var mı?

Mevcut yaşantından ve yalnızlığından memnun musun yoksa hayatında yeni bir insana ve aşka yer var mı?
İranlı Şair demiş ki;
Aşka uçanın kanatları yanar.
Mevlana durur mu yapıştırmış cevabı;
Aşka uçmayan kanat neye yarar?
Aşka her zaman yer vardır insanlar yüzünden bahane arıyoruz sevgiyi kötülemek için. Karşındaki seni aldattı terketti ihanet etti hiç sevmediyse bu aşk olmaz ki?
Güzel söylemişler.. Yine de aşkın abartılan bir hissiyat olduğu gerçeğini unutmamak lazım.. 😅
Neden abartılmış? Güzel duygular sonuçta. Hayatımızda olmalı mutlaka. Sevmek sevilmenin nesi abartı olabilir ki? Sonuçta içinden geliyorsa paylaşırsın söylersin haykırırsın. Tribünde bağıranlar da takımlarını seviyor sonuçta. Her ne olursa olsun her hafta o stada gidecek kadar.
Eski bir ultrAslan olarak maça gittiğim günler geldi aklıma 😀 çok sevdik, çok…
İki paket çikolata yemek ile aşık olmak arasında fark yok sonuçta.. 😂😂 Yine de insanlar sevsinler birbirlerini, ona lafım yok..
Aşkı çikolatayla bir tutacak kadar mı sevmedin birini bu dünyada? Bana da 2 paket çikolata mutluluk vermiyor? Onlar hep satış pazarlama taktiği. Kadınların sevdiği reklamlar..
Aşık olmak ya da çikolata yemek.. İkisi arasında bir fark yok çünkü ikisi de beyinde aynı noktayı uyarıyor.. :) Ben bilimsel olarak değerlendiriyorum.. Yaşanmışlıklar çok farklı..
Aşk güzel şey, elbette hayatımda yer var. Ama birine o derece his beslemek ve kendini iyi tanıyarak bu hissi doğru tanımlayabilmek, yansıtabilmek önemli. Bunların güzelliği kadar zorluğu da farkında olunmalı. Her anımı paylaşmak istiyorum dediğim noktaya geleceğine dair umudum varsa hayatımda yeri olur.
Ayakları yere sağlam basan bir ilişki içerisinde olmak.. Çok makul bir istek ve beklenti..
Bir anlık heyecanla başlayıp hızlı son bulan ilişkiler fazlasıyla yorucu bana göre, baştan sağlam temelli kurup emek vermek gerek elbet. Teşekkür ederim.
Normal şartlarda var, şu ara düşünmüyorum. Ama her şey düşündüğümüz gibi de olmuyor.
Teşekkürler.
Rica ederim..
Cevap
13Cevap
Aşk olmaz olsun aşk olmayıpta başka ilişkiler adı altında hayatımda olanlarda giderse çok memnun olurum.. kendim kendimle mutluyum ben..
Hayatımda şu an için aşka yer yok ama ileride belki de olabilir.
Hayatımda aşka yer var.. Aşkta hayatıma yer yok.. 😅
Hayatına aşk girince sen çıkıyormuşsun izlenimi.. 😂
Beni benden alıyor aşk 😂
Bir kişiyi daha aşka kurban edemeyiz, siz aşka düşmeyiniz.. 😅
Aşk bana düşüyor 😂
Ne kadar da mütevazi bir karakter.. 😂 Aşkın gölgeniz gibi sizi takip etmesi dileği ile..
Hayatım mı var aşk olsun. Yaşıyoruz işte düşe kalka
İkisinin de var olması dileği ile diyelim..
Amin
İş yapmaktan insan görmüyorum. Kime nasıl aşık olam ben 😎
Hayat sürprizlerle doludur..
Hanımefendi bende günde 15 saat haftada 6 gün bu tempoda çalışıyorum, isteyince oluyor ha siz aşka kapalıyız diyorsanız orası ayrı.
@cursedplatoon niye kızdın ki şimdi sen bana
Kızmadım da.. Kime nasıl aşık olam lafı tuhaf geldi hani böyle aşka meşke vaktim yok gibi anlaşıldı o cümle.
bi kız olarak söylüyorum birisiyle çıkmak çok pahalı yani eğlenmek istesen pahalı sonra güven falan zor şeyler olmasını isterim ama yok işte
Zor soru, yalnızlığa aşığım ama değerli birine denk gelmek çok zor
Yine de olasılık dahilinde o zaman..
Değecek biri ama yok öyle biri
Şu an için olmayabilir ama zamanın neler getireceğini bilemeyiz..
Ah o zaman hiç gelmiyor tek de iyiyim sorun yok😅
Nasıl daha iyi hissedecek iseniz onu yaşamanız dileği ile..
Hayatimda aska yer var dogru kişi ise evlilige kadar da gider
No manita no dır dır geziyorum fıLdır fıldır😂😂
Var şu an, tam aşık olacak yaştayım bakalım göreceğiz neler olacak
Aşk diye bir şey olduğunu sanmadigim için diğer türlü şeyler de yoktur
Kalbimde aşık olduğum bir adam var. Lakin, bu kadar...
Benim de
Inanmıyorum. Bütün kanatlarımı da kopardılar.
Hayatımda aşka yer var ama sadece doğru insan olduğunda😅
Evet var en yakın sürede bir ilişkiye yer vereceğim hayatımda.😒
Yeni bir insana ve kendine şans tanımak güzel bir şey değil mi?
Kesinlikle öyle katılıyorum.
En yakın zamanda birini koluma takıp gezmeliyim.
Var mı bir önerin 😂
Öneriyle olsaydı.. 😂😂 Bazı şeylerin spontane gelişmesi gerekiyor.. Lakin aşkı yaşamak isteyen bundan mahrum kalmaz..
Evet ben de açtım perdeleri odam güneş alsın diye işte 😂
Aşık bir lotus.. 😂😂 Nasıl bir insana dönüşüyorsun..
İşte aşık olayım tüm KS ye yayın edicem o zaman görürsün nasıl bir insana dönüştüğümü 😂
Sabırsızlıkla bekliyoruz.. Film afişi gibi oldu.. 😂
Haydi bismillah 😂
Aşka yer varda nedense karşıma çıkmadı bir türlü
Umarım en yakın zamanda çıkar..
AMİN teşekkür ederim kardeşim 🙂
Var. Aşk güzel bir şey. İnsanlar kötü
Var; ama bulamıyorum.
Var ama gelen gelmiyor o sıkıntı
Su an var ve yok bilmiyorum kafam karisik
Doğru insan doğru zaman bekliyoruz
Evet ama doğru insansa
Acı çekmeye pardon aşka yer var