Aşk İlişkileri Hayatınızda aşka yer var mı? Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor şu an birini hayatınıza alacak kadar hazır hissediyor musunuz?Artık ilişki durumum work work work 😂 Hayatınızda aşka yer var mı? Cevapla İlişki Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Hayatıma aldığım kişi mal çıkarda ondan soğurum diye Şuanlık hayatımda aşka yer yok 1 0 Yorumla
Met077 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Aşka yer var ama ona değecek insan pek görünmüyor gibi snsjdj 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Var tabi. Küsmedik aşka ama yaşayamadık. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yerini bilene her zaman var neden olmadı ki sonuçta karşılıklı birseyler var 1 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İş kolaylaştı artık benim için ama aşk yer var aşk şçin kimse yok 😂 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. yok hocam bıraktık o işleri 1 1 Yorumla Feyzairmakgul20 +1 yıl Maşallah hocam bu yoldan devam öyleyse 😊 Yorumla
Börteçinece Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl 2 kuruşluk keyfim var şimdi onu da bozmasınlar 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Var ama ne biliyim kararsızım 0 0 Yorumla
gtasandancj Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. Var reis 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Aşka yer vermem ayakta dursun 0 3 Yorumla vdvskhdlsk +1 yıl Yorulurum kıyamazsın Yorumla Rascoln36 +1 yıl Sen yanımda oturuyorsun zaten ponçik Yorumla vdvskhdlsk +1 yıl Buna güzel trip atılır bekle :/ Yorumla
_7_007 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Aşksız yaşanmaz ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayatıma aldığım kişi mal çıkarda ondan soğurum diye Şuanlık hayatımda aşka yer yok
Aşka yer var ama ona değecek insan pek görünmüyor gibi snsjdj
Var tabi. Küsmedik aşka ama yaşayamadık.
Yerini bilene her zaman var neden olmadı ki sonuçta karşılıklı birseyler var
İş kolaylaştı artık benim için ama aşk yer var aşk şçin kimse yok 😂
yok hocam bıraktık o işleri
Maşallah hocam bu yoldan devam öyleyse 😊
Aşk peşinde koşmuyorum
2 kuruşluk keyfim var şimdi onu da bozmasınlar
Var ama ne biliyim kararsızım
Üşeniyorum uğraşmaya
Var reis
Aşka yer vermem ayakta dursun
Yorulurum kıyamazsın
Sen yanımda oturuyorsun zaten ponçik