Ben fazla ustune gittim istemiyor diye o da benden nefret etti.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Donmez donmemeli umarim da donmez
Senin benimle derdin ne? Napmisim ben
Senden nefret etmesine sebep olmussan yapmışsındır bir sey
Takip ettim ve isyerinin onunde israr ettim sonra kararin mi dedim
Ikisini ayri zamanlarda yaptim
Son kararin mi diye
Hak etmissin nefret etmesini işte önüne bak ve hatalarindan ders cikar
Ben kizla oylesine takilmadim evlenmek istiyordum onla
Kız seni istemiyorsa is bitmistir hayır hayır demektir ısrar gereksiz
Anladim. ama o abartmadi mi gidip takip ettigimi birilerine soylemis isyerinde sikayet etmek icin
Olur tamam oyle olsun be hatami kabul ediyorum
Dönmez
Ya gonlu varsa
Acar mi engelimi
Sinirli halde acmayabilir sakinlesince
Açmaz bence noldu aranızda anlat
Isyerinin onunde israr ettim ya gelme pesimden dedi bende dedim son kararin mi soyle dedi istemiyorum bagirdi yolda diger gun Takip ettim disarda otobus soforune soyleyip indirdi polisi ararim bak dedi kiz indirdi. diger gun isyerindeki calisanlara da bu olayi anlatti kovdurdu
Ben ski sevgilisi misin peki kızın
Yok sevgilisi falan degilim ciddi ciddi evlenme tanisma niyetiyle konustum daha sonradan annemde konustu kiza
Kardeşim sana bir şey söyleyeceğim, sen yaptığının taciz olduğunun farkındasın değil mi? Benim bile kanım çekildi kız senden Allah bilir ne kadar korkmuştur. Başka kız mı yok hayır demek hayır demektir daha taciz etme.
Ellemedim ki hic sadece konusmaya ugrastim.
Olur yapmam tamam
Taciz sadece elemeyle olmuyor ki. Rahatsız etmek, kızın sözüne karşılık hareket etmekte tacizdir. Takip etmek, ısrar etmek ne demek. Daha uğraşma bence, kendine başka birini bulursun, kız polise falan giderse büyür olay
Dönmez
Engel atti hatta
Emin misin ciddi yorum mu
Evet ciddiyim kafa bitirmişse dönüşü zor
Engeli acar mi eger gonlu varsa acarsa ne kadar surede acar 17 sinde atti engeli
Olayı detaylı anlat daha doğru yorum yapayım
Kiz istemiyordu bende isyerinin onunde israr ettim sikayet etti iceriye kovdurdu
Diger gun disarda takip ettim bu sefer otobusten kovdurdu
Takip etmişsin bide sapık gibi düşünmüştür. Takip etmen hataydı kızı niye rahatsız ettin. Engeli hiç kaldırmaz bence. Gönlü olsa başından böyle yapmazdı istemiyormuş zorlama rahatsız etme kızı.
Anladim ama istemiyordu ondan zorladim. eger gonlu biraz varsa acar mi engeli? ve acarsa siniri gecince mi acar?
Yani bence hiç açmaz ama diyelimki gönlü var senin onu rahatsız etmeyeceğinden emin olunca açar. Ama ben gönlü olduğunu da pek sanmıyorum. Kızı zorlama yanlış bi imaj veriyosun. Takıntılı saplantılı sapık diye düşünür. Senden korkar. Takip falan etme bi daha. İstemiyorsa kendi bilir uzaklaş. Zorla olmaz bu işler
Anladim bir ara ona sinirlenmistim bana 1 gun kasaya gelmedi isyerinde. ben gidince kasadan kalkiyordu diger gun duzeldi. yani bana fazla kiyamiyor acarsa kisa zamanda acar engeli
Peki olur takip etmem eger engeli acarsa konusurum acmazsa kendi hayatina baksin bosveririm
Engeli acsada yazma bence bi daha engel yersin. Bence den kafada kuruyorsun biraz. Kız senden hoşlanmıyor gibi. Acı ama gerçek bu
Tamam acarsa hemen yazmam ama ne kadar sure gecsin yazmam icin?
Kızı görüyor musun sürekli yani aynı yerde mi çalışıyorsunuz?
Ayni yerde calismiyoruz ben issizim. Kiz bir yerde calisiyor bende musteriydim kiza israr edince calisan erkeklere soyleyip beni kovdurdu.
Anladım bence o engeli kaldirmayacak ama kaldirsada hiç yazma ya kız rahatsız olmuş korkmuş üsteleme. Unutmaya çalış kafanda bitir o kızı
Tamam engeli kaldirsa yazmam ama hic mi yazmayacam bir sure sonra? Zaman gecince yazmayacak miyim
Zaten zaman geçince sende soğursun yazma. Kız seni reddetmiş kaç defa niye yazasin ki. Eğer gönlü olursa o yazsın sen bir daha yazarsan bu kez polise falan gider. Olay büyür. Başka bir kız bak sen
Olur kendi yazmasini bekleyecem eger o yazmazsa bir ksc hafta bekleyip ben yazarim
Sen bilirsin
Engeli acarsa veya acmazsa ilerde sana haber veririm burdan
Nolur bana dua et acsin
Tesekkur ederim
Bak sana gerçekten bi kardeşimmişsin gibi samimi söylüyorum bence o kıza bi daha yaklaşma yazma engeli açmasını bekleme. Anladım kızı beğenmişsin evlenmek istiyorsun ama kız seni istemiyor senden rahatsiz oluyor. Ona da yazık. İnsan sevdiği kişinin böyle hissetmesini ister mi? Kızı unutmaya çalış bence. Nasipse zaten olur ama zorla olmaz bu işler senin zorlaman senin başına dert açar. Kızı sana getirmez yani. Bir kız olarak ben düşünüyorum. İstemediğim biri beni zorlasa ısrar etse takip etse falan onu kabul etmeyi geç daha da uzaklaşırdım korkardım. Senden hoşlanmasını istiyorsun ama senden uzaklaşması için herşeyi yapıyorsun. Engeli basmış zaten ben asla açacağını düşünmüyorum. Ama engele rağmen sen yazmaya çalışırsan kıza ulasmaya çalışırsan emin ol ki polise gider senin başın yanar. Kızın babası abisi amcasi vs gelir başına bela olur. O yüzden çok samimi söylüyorum ne o kızı üz ne de kendini. boş ver o kızı çıkar aklından. Yeni bir kız bul. Kendine uygun seni sevecek birini bul. Dünyadaki tek kız o değil. Ona bu kadar kafayi takma
Anladim ben zaten engelimi acmazsa onu unutacam. beni istemeyen biri icin kavga edersem zaten ben haksiz olurum
Insallah sikayet etmemistir
İşte seni istemeyeni sende isteme engeli kesinlikle açmaz açmasını bekleme ama açsa bile kesinlikle yazma.
Olur acarsa yazmam
Cok saol sana haber ederim acarsa veya acmazsa.
Benim kaderim de boyle halbuki cok iyi bir insandi. digerler gibi degildi
Olsun yine seni karşılıklı sevecek iyi birini bulursun sen. Bir sürü insan var bir kişide takılıp kalma
Olur
Eger elime para gecerse biraz buralardan gidecegim cunku cok stres altindayim olmadigi icin
Engeli acmamis ama hesabini herkese gorunur yapmis istek atilabiliyor mesaj atilabiliyor gece 3 te baktim bakar bakmaz degistirmisti
Ben arkadas ekledim ama yazmadim yazma dedin cunku
Bakalim sen ne diyorsun bir hafta sonra yazmayi dusunuyorum
Kiz da tam 1 hafta sonra acmis hesabini acaba tesaduf mu bu sure
1 hafta surunmemi istemis heralde
orada misin bakar misin biraz
Ne zama yazayim ona
Profilini acti da
Engeli mi kaldırdı
Engeli kaldirmadi hesabini herkese acik yapti tekrardan dun acti. Bugun merhaba nasilsin yazdim. Bana kizma ben kizi kaybetmemek icin yazdim kiz baskasiyla evlenmesini asla goze alamam
Yazabildiysen engel kalkmıştır. Yoksa hesabi herkese actiginida görmezdin. Neyse yazmışsın artık hayırlısı olsun dönerse yaz bana
Madem yazmışsın rahatsiz ediyor gibi olmasin donmezse kendini açıklayıcı birşeyler yaz onada dönmezse birsey yazma
Yok ben baska hesabimdam yazdim engelimi kaldirmadi
Peki yazarsa veya yazmazsa soylerim sama
Saol insallah olur
Tam 1 hafta sonra acmasi tesaduf mu sence hemde gecenin 3 unde acti
Eger yazmazsa ben daha fazla ustune gitmiyim degil mi kendi haline birakayim yazarsa yazsin
Evet üstüne gitme zorla güzellik olmaz. Şikayet falan edebilir. Sürekli de takip etme hesabını o zaman hiç unutamazsın. Kendi haline bırak biraz
Peki yazmazsa diyecem ki ben sana bekliyorum dedim onu soyluyorum tekrar ama merak etme seni rahatsiz edecek birsey yapmayacam desem iyimi
Bilmiyorum bu hesabinda senin olduğunu biliyor mu
Evet biliyordur fotograf da koydum zaten
Ona 2. mesaji ne zaman yazayim gece mi yoksa yarin mi
Bence gece yazayim
Gece falan atma iyice sapık gibi olur
Yarın amacım seni rahatsız etmek değil ile başlayan kendini açıkladığın bir mesaj yaz en son da bir şans istiyorum eğer kesinlikle istemiyorum dersen bir daha seni rahatsız etmeyeceğim de
Eğer dönmezse veya istemezse de zorlama vazgeç gerçekten bu tarz ısrarcı davranışlar kızlar için daha itici oluyor. Herseyi tadından bırakmak gerek. Ben olsam çok rahatsız olurdum. Ve asla istemezdim
Olur zorlamam ben tamam
Yarin yazarim bugun kalsin
👍🏻👍🏻👍🏻
Ama yarin yazarsam yanli olabilir madem yazdim bari kendimi acikliyim simdi
Sen bilirsin geç olmadan yaz madem gece falan yazma
Olur simdi yazacam
Merhaba nasilsin deyince engel atmis
Napyim ki
Açıkçası bekliyordum bunu artık bisey yazma unut o kızı bırak peşini. Hayatta tek o kız yok.
Hiçbirsey yapma sadece bırak artık onu
Prfolini de tekrar gizlemis
Of of bu kiz kabul etmeyecek galiba
Olur peki tekrar acarsa profilini yazarim tekrar ona simdilik birakiyorum
En azindan yazma bana diye birsey deseydi degil mi ben bi cevabi hak etmemis miydim
Yazma yazma başına bela alacaksın. Valla takintilisin ya kusura bakma ama sapıklık bu artık. Ben senin yanında değilim artık. Allah yardım etsin sana. Yarın öbür gün kızın babası abisi kapına dayansında gör. O olmazsa polis dayanacak kapına. Ne diyim Allah akıl fikir versin. Ben elimden geleni yaptım ama anlamıyorsan yapacak birseyim kalmadı.
İnsanda biraz gurur olur
Peki tamam anladim yazmayacam kiza
Acsa da yazmam
Hiç güvenmiyorum ama neyse daha fazla bir şey söylemeyeceğim sana kalmış ben söyleyeceğimi söyledim
Kiz beni gercekten istemiyor mu sence?
İstemiyor tabiki bunu anlamak için aptal olmak gerek. Boşuna umut bağlama yani. Senin bu ısrarcı davranışlarında iyice itmiştir nefret etmiştir. Daha ileri gidersen ben olsam direk babama söylerdim gerisini biliyosun...
demek nefreti hala gecmemis