yaklaşık 3 sene önce bir sevgilim beni hiçten sebeplerle terk etmişti aynı üniversitedeydik bende önüme baktım hiçbir şekilde yalvarmadım iletişime de geçmedim lakin hala onu sevmiyor da değilim sonrasında onunla üç ay önce aynı kuruma atandık ve işe başladık ben ufak ufak şansımı denedim içimde ukte kalmasın diye ama kibar bir şekilde reddedildim ve üstelemedim.
bu olaydan üç ay sonra kadar da en yakın kız arkadaşı gelip bana istersen seninle denemek istiyor dedi ve ben herhangi bir tepki vermedim sizce ne yapmalıyım neden böyle yapmıştır , bu kadar kısa bir sürede ne değişmiştir anlam veremiyorum sebep ne olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Muhtemelen konustugu flortu ya da iliskisi varsa yurumemis, sen zaten hala ilgileniyorsun ve ayrilan da kendisi olmus, kolay lokma goruyor ve denemek istiyor.
haklısınız cepte görüyor beni bende iletişime geçmedim zaten peki sizce beklersem kendisi iletişime geçer mi ve geçerse ben ne tepki vermeliyim
Gecebilir ama bence bu sefer durusunu koy ve sen sans verme, yoluna bak. Vaktinde sebepsizce terk etmis seni, yine eder
doğru peki mesafeli bir şekilde yaklaşsam kendime bağlayabilir miyim onu cepte olmadığımı nasıl gösterebilirim
Kendine baglamakla niye ugrasiyorsun? Sal gitsin Şu an onu dusunerek bile yeniliyorsun. Seni terk etmis ve reddetmis birine takilma bu kadar. Onune bak.
ne yazık ki hala seviyorum haklısın hiç düşünmemem lazımdı
peki bağlamak için uğraştığımı varsayalım bana yardımcı olabilir misin ne yapabilirim hiç şansım yok mu bu konuda sence
Valla baglanmak istemiyorsa istedigini yap baglayamazsin. Bunu yaparken yine sen baglanir yine sen incinirsin. Bosuna ugrasma bence, kendine saygin olsun seni terk edip reddeden birini sevmek seni yipratir sadece.
Bence boş ver gönlü olanın derdi işin başında belli olurdu. Belli ki boşlukta kalmış bari kenarımda biri olsun diye uğraşıyor
cepte görüyor yanii
Aynen
O hatayı yapma. Terk edilen sensin, reddedilen sensin. Muhtemelen duygusal boşlukta ve boşluğu seninle dolduracak kendine yazık edersin.
haklısınız cepte görüyor beni bende iletişime geçmedim zaten peki sizce beklersem kendisi iletişime geçer mi ve geçerse ben ne tepki vermeliyim ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
Eğer iletişime geçerse uygun bir dille reddedebilirsin. Tabi reddedildikten sonra elde etmek isteyip biraz peşinden koşacaktır. Mümkünse aldanma çünkü elde ettikten sonra da yine aynı kötü muameleyi göreceğinden emin olabilirsin.
kafam çok karışık açıkçası reddedersem onu kazanma ihtimali varken kaybeder miyim diye düşünüyorum ama bir yandan da güvenmiyorum, keşke hala sevmesem
Asıl reddedersen kazanacaksın. Çünkü zor bir insan olacaksın artık istediği gibi elde edemeyecek ve peşinden koşacak duruma gelecek. Ki bence bunlara da gerek yok evet seviyor olabilirsin ama bu daha önce gördüğün kötü muameleyi değiştirmiyor.
Kızı hala seviyorsan bence bir şans ver, sonra keşke deme..
ama daha üç ay önce reddetti beni bu kadar kısa sürede ne değişmiş olabilir ki
sevgilisinden bir iki ay önce ayrıldı diye duydum beni cepte görüyor diye düşünüyorum
Cepte falan bilmem ama seni hiç istemse böyle bir şey istemez. Dediğim gibi ona karşı hislerin varsa bi şans ver, kendini kaptırma çok, yavaştan alın nerden bilebilirsin belki anlaşırsınız
ama deneyelim diye arkadaşıyla bana haber gönderiyor onun benimle iletişime geçmesi gerekmez mi zaten ben adım attım ve daha yeni rededddildim
Çekiniyor belki tepkinden, söyleyeceklerinden vs
kafam çok karışık inann seviyorum ama ona güvenmiyorum tekrar bağlanmaktan da korkuyorum
İşte çok kaptırmayacaksın kendini daha ağırdan alacaksın.. Baksana seviyorum diyorsun densen ne olacak ki, daha iyi denedim ama olmadı dersin en azından keşke diyeceğine
peki sence kendisinin yazmasını mı beklesem yoksa ben mi yazsam biraz da o uğraşsın istiyorum ben çok uğraşttım zira
Evet sen o en yakın arkadaşına söyle denemek istediğini o da ona söyler bekle bakalım biraz yazacak mı , belki o da seni bekler ama çekingen biriyse
Boşlukta kalmıştır o yüzden öyle demiştir. Ondan olmaz