Kızlar, vazgeçen kadın geri döner mi?

1,5 yıllı bir ilişkim vardı ben onun aşkı o benim aşkımdı her şey yolunda gidiyordu çok güzeldi hayal gibiydi. 5 6 aylarda kavgalarımız başladı kıskançlık baskılarım oldu buna katlanamadı ben gelemiyorum tükeniyorum dedi bir gün sevgim yetmeyecek dedi o gün geldi ayrıldı artık anlamıştım baskılarımı anladığımı bir daha yapmayacağımı söyledim yine dönmedi. zor dönemlerden geçtik herz şeyi atlattık bunu atlatamadık baskı ve kıskançlıkla ilgili travmaları vardı beni daha öncesinde uyardı ama ben sevgimin gözümü kör etmesinden onu koruma iç güdümden bunu göremedim. kendimi bir katil gibi hissediyorum en sevdiğim insanı öldürmüş gibi ayrılık tazeyken her şeyi denedim olmadı. artık içinde bize karşı umut kalmamıştı ayrılık tazeyken 1 haftalıkken dönmedi biraz zaman verip tekrar denemeli miyim denemeliysen ne kadar zaman vermeliyim. onu tekrar kazanmak hayatımdaki en büyük isteğim vazgeçen kadın geri döner mi?

Güncellemeler
+1 yıl
olay çok taze 1 haftalık düşüncem şu ki bir süreden sonra dönme ihtimali olabilir mi bizi özleyince aklına hiç gelmeycek miyim
Kızlar, vazgeçen kadın geri döner mi?