Selamlar.. Senin sevdiğini şımartma biçimin ne? 😉😏
Ateşim ol kafi.. 🔥🚬
https://m.youtube.com/watch?v=cpp69ghR1IM
#smell
Ateşim ol kafi.. 🔥🚬
https://m.youtube.com/watch?v=cpp69ghR1IM
#smell

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kimsenin yapmadığını yaparak yaptımda ama ne evlliliğe gide bildik nede bir gerçek aşk hikayesi oldu ben ona yaptığımı bir başkasına yapsam kopamamak için kendisi doha çok ilgi gösterirdi şunu anladım abartmadan büyük şaşırtıcı olmayacaksın şımarması bedelini farklı ödedi oda beni şaşırttı bir topla beraberlik geçirerek
Ben sevdiğimi onu mutlu ederek şımartırdım tabi ki de, yani sürprizler yapardım sevdiğim kadının mutlu olacağı şeyler alırdım ya da onu sevdiği yerlere götürürdüm nazını çekerdim tribini çekerdim. kısaca her şeyi yapabilirim sevdiğim için ✨🚬
Onu çok özel hissettirerek bu bazen bir sözle bazen bir eylemle bazen bir sürprizle nasıl yapıldığının bir önemi yok bence önemli onun kendini özel hissetmesi.
Herkesi mutlu edecek küçük ama önemli şeyler olabiliyor. Sohbet ederken bunları öğrenirim. Zaten seviyorsam onunla ilgili en küçük ayrıntı bile hafızamda yer eder. Sonra beklemediği anda sürprizler yaparım 😂
Cevap
24Cevap
Şımartmama gerek yok. Zaten şımarığın tekiydi rahmetli😬😂
Onun hoşuna gideceği şeyleri yapmam kafi.
Değerli hisstirerek tabiki 😄
Ben mıç mıç olan birisi değilim ama simartabilirim. Yöntemini bir ara anlatırım sana 😀
😅 tamam onu bir ara toplantıda konuşuruz 😂😂
Tamam anlaştık 😀
Herkesin sevme şekli kendine ozel😂 fazla belli ettiğim dogru, arar sonra o sevgiyi ama bor pazarının vadesi de kısa sonrasında paşa gönlü nereye arzu ederse oraya sürebilir eşeğini 🤔
Erkekler bizim gibi değil şımartılmayı değilde hoş edilmeyi seviyorlar sevdiğimle aramda diyorum özel yani bu konu
İlgimle, küçük ama onun için büyük anlamı olan küçük sürprizlerle ve akşam gelince hadi tatile gidiyoruz hemen hazırlan sözcüğüyle 😄
İlk buluşmada elini öpmek, sandalyesini totosunun altına uzatmak, arabaya binerken kapısın açmak vs vs.
İlgi manyağı yaparım. Bi yerleri kalkar sonra😅
Sonra da sen çok değiştin diye kavga ederim.
Ve kapanış🤦♀️
Yüzünü onyüzbinmilyon kez öperek 😂 bu kediler ve bebekler için de geçerli. Sevdiklerime sarılıp öpmeyi seviyorum.
Keline şaplak atarım. ya da enseye biraz da kulağını çekmek🙂😂😂😂
Sınırsız güven, Huzur, Neşe, Nezaket, samimi sevgi, hadi seni kırmayalım Ateş dolsun bolca.
Ama Sigara yok 🚫 sorry ndjdjdjj
o ciğerler bana lazım daha djjsdb😂
Fedakarlık yaparak olabilir ama o da nadir olur
O beni şımartsın sonra ben de onu şımartırım dokunarak öperek severek
İnsanlar kadın olsun erkek olsun kedi gibiler, fazla sevince bir tarafları havaya kalkıyor.
Nadiren seni seviyorum derim bunu iki katına çıkarırım, bu kadar yeterli bence.
Kız sen ne kadar tatlısın öyle yia acaba sen bebek misin der öperim yanaklar dan sarılırım yia 💕🤭
Elimden geldiğince yapıyorum demekki yetmiyor
Şımartmak mı? Öyle bir risk almam asla. Şımarttiktan sonra tekrar toparlayabilirsen toparla
Çok severim, huzur veririm. Tabi sadece aklıyla, ruhuyla benim olduğunu hissettirirse..
Herkesın farklı zaafları ve acık noktaları olur hah işte onları bılmek lazım
Romantik davranırım. Normalde romantizm görmediği için şımarır. 😄
her şekilde şımartırım kendisi bile şaşırır yav neymişim ben böyle diye düşünür😂
Şımarık bir sevgili pek hoşlaştığım bir konu değildir. Şımartmamayı tercih ederim.
herkesin içinde kimsenin bilmediği bir şey söylersem hem onu şımartmış olurum hem ona olan hislerim tazelenir
süpriz yumurta alıyorum
Yokki, olsa şımaracak da 🤭🤭
Ona reddedemeyeceği bir teklif yaparım
Onu bebek gibi severek öperek
Şımartmam sonra havalanmış
sürprizler yaparak ve bebek gibi severek
para yoksa yüzüme bakmaz adamlar
Ona köleler alırım, dilediğini yapsın diye
Sevgilimiz yokki sımartmak olsun😄
Devlet sırrı söylemem 😂
Geyşası olarak.
Her yerini öperim (eğer olsaydı)
Sabah kahvaltisini yatağına getirmek
Bu konuda hiç iyi değilim hem de hiç 😂
Hoşuna gidecek sürprizler
Pamuklara sararak. ☁️☁️
Öperek, hediye alarak
Aşırıya kaçmadan huyuma giderim 😄
Abartmadan ufak tefek hediyeler almayı dene birlikte yapmaktan hoşlanacağınız türden şeyler yapın
Sevdiğini şımartırsan üzülürsün
Sevdiği şeyleri yaparak
Maçoyuz.
Şımartmam o beni şımartsın
Her konuda severim;)
Bazen guzel seylwe soylerim
Simartmam
Isırarak
Bana iltifat ettiğinde iltifat ile cevap veririm.
Ben Kurban olurum sana dediğimde dhhdhdh
İlgiye boğmam
Onu öperek
Simartmam
Bilemedim şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?