Eşimin ablasıyla olan mesajları?

Ablası eşime seviyor musun karını nasıl gidiyor diye mesaj atmış.
Eşim, insan hayatında bir kez seviyormuş bunu çok iyi anladım, aklımdan çıkmıyor, sürekli rüyalarıma giriyor demiş.
Ablasıda demiş ben sana söylemedim mi aklında kalbinde başkası varken evlenme diye boş ver o da senin yaptığın gibi evlenip gider seni mi bekleyecek demiş.
Bu bahsettiği kadın eşimin 9 yıllık eski sevgilisi...
Yakasına mı yapışayım bana neden bunu yaptın diye ben eşim için ailemi sildim kaçtım ona eşim resmen o kıza inat evlenmiş benimle bizi birbirimizle bile aldatmış...
Güncellemeler
+1 yıl
Kız ile görüştüm biz hiç iletişime geçmedik biz ayrılmamıştık bile ortadan kayboldu daha sonra evlendiğini ve aylardır aldatıldığımı öğrendim ben onu Allah'a havale ediyorum, herkes onu sevsin ona aşık olsun ama o benden başka kimseyi sevemezsin, benim onunla işim olmaz ama tabi aldatmak karakteristik bir özellik olduğundan seni zor günler bekliyor, bir daha beni rahatsız etmeyin yazmış.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben iğrenç bir adamla evlenmişim kız bana söyledi beni kandırdı kendine inandırdı ona güvendim en kıymetli şeyimi verdim ama yinede beni sevmiyorsun dedi sen ne yaparsan yap onun karakteri bu bana yaşattıklarını sanada yaşataçak. Kaçtığım için eve geri dönemem ve hamileyim
Eşimin ablasıyla olan mesajları?