AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Geçmiş olsun insanların en büyük sorunu gerçeği bilme çabası yüzünden yalnızlaşmak
Aynısını bende yaptım. Fake bir hesap açıp mesaj attım, benimki mesajı görmedi bile.
Hahahhaha :D
@cileksarisi adam mesajıma görüldü bile atmadı vallaha😅
Maşallah deyip nazar boncuğu emojisi koydum farzet helal olsun adama :D
@cileksarisi öyle vallaha🙃
Mutluluklar diliyorum efendim
@cileksarisi birbirimize açılabilsek mutlu olacağız da işte açılamadık hala.
Aynı şeyi ben yaşadım numaramı isteyince kendi numaramı verdi sonra bi hasss demiştir
Bide ne yapayım diye soruyor ne sal*k kızlar var Allah'ım
Tüm ekran görüntüsünü ona gönderip engellemek konuşmasına fırsat vermeden
fake hesabın arkadaşınmış gibi davran bence ve ayrıl
Daha neyi uzatıyorsun! Yol vereceksin tabiki ama intikamsız değil.
😂bana da bu komik geliyor abi adam belkide yapmayacaktı kim bilir ne yazdında düştü ndndndn
Allah adamı kahretsin bence
Naparsa yapsın banane elin adamından
😁 su erkekler az adam olsa ne olur vallahi çok şey istemiyoruz
Adam olanı kadınlar sevmez kadın olanıda diğerleri
Dediğin doğru da bana göre biraz adam olsa yeter başka da bişey istemem
Asam olduklarımı da gördüm
Herkes bir mı?
İnsanlar aynı
Yanılıyorsun insan insan da karakterler farklı
Karsıma cıkanlar öyleydi
Benimde öyleydi hâlâ ümidimi kesmedim 😁 iyi karakterli olanların da olduğunu düşünüyorum
Yani bilemem ilişkinin her seviyesini yaşadım hala aynı fikirdeym Şimdi yalnızım hala da insanlardan istediğim şeyi alamadım
Ya biz çok bencilce düşünüyoruz ya da gerçekten doğru insan yok varsa da bize yok
Dediğim gibi her evreyi yaşadım hayat birleştirdim aldım ağzımın payını simdi gene yalnızım
İstek at istersen yorumda sohbet ettik resmen 😁
Yok özele gecmiyorum burası yeterli :)
Sen bilirsin
Arkadaşım seni denedi ve çok yanılttın beni de direk engelle. O zaman gör nasıl köpek oluyor.
Saçmalamaa tabiki git söyle iyice rezil et onu. Sessizce gitmek senin gururuna dokunmaz mıydı ki.
Sen kendi hesabından yaz ona seni terkediyorum şrfsiz diye
sanala susamış davarları sanal hesaplarla başbaşa bırakmak sevaptır, demişti cübbeli.
Ne kadar aciz olduğunu anlaması için yaptığın oyunu açık et ve sonra yol ver
Hoş olmamış keske yapmasaydın söylemeden gıt sen suçlu çıkarsın boş ver
Onu fake hesaptan görüntülü ara 😄😄😄 sürprizzzzzz askim de unutamayacağı bi an olur ayrılmak istediğini de söylersin suratına kapatıp engelle her yerden
Şimdi nasıl yapıvaksın biliyo musun yakın bir arkadaşınla iş birliği yap ve de ki "kanka beni sevgilim fake hesabımla aldatıyo sen onunla ortak arkadaş gibi davran falan" yani dur şöyle anlatayım şimdi sevgilinle ayrıl sonra de ki "Ayşe nin bir arkadaşının konuştuğu birisi varmış, ona flörtünden bahsetmiş (senin fake hesabın) sonra ayşe eladan flörtünün fotorafını istemiş ve senin fotorafını atmış sonra ayşe bana fark edip beni aldattığını yazdı" bunu de
Bu arada daha açıklayıcı olsun diye isim kullandım
Ayşe = anlaşma yaptığın kişi
Ela = fake hesabın
Belki de sen olduğunu biliyor o sana ders vermeye çalışıyordur
Bir erkeğin sizi aldattığını öğrenebilmek için bu kadar ucuz planlar gerek yok bence
Fake hesap açıp neden ekledin? Önce onu netleştirelim.
o kadar da şey olmaz bi insan bu yenir mi yaw. söyle bence açıkla kimligini
Knk kanıtlarını göstersen kesin senin olduğunu biliyordum der o yüzden sessizce git
Buluşma teklif et karşısına çık aklı gitsin sığırın sjd
Her yerden engelle bir gecede açıklama dahi yapma sürünsün yerlerde o belirsizlik ona yüz sene gider
Feyk hesabindan aslında sen oldugunu tokat gibi yüzüne çarparak 😂
Biranda engellerim her iki hesaptan da sudan çıkmış balığa dönsün diye.
Yapmışlığın var gibi
Direkt karaktersizliğini yüzüne vur ve onun hayatından geri dönmemek üzere çık
Onu denemiş oldun belki konuştugu başka bir kızda olabilir ayrıl sesiz solukça
sevdiğiniz insanları denemeyin test etmeyin üzülürsünüz..
Fake hesaotaki konuskalari ss al cikarttir bulusma ayarla sen git ya da gitme beklesin ss lerida evinin oralardaki duvarlara as heryere kendinde hci birsey demeden heryerden engelle yok ol sessizce icinde merak olussun sana karsi
Hayır ss leri ciksrttirip Bi parka çağırıp önüne koyup gitmelisin
Bende faks hesaptan para iste bı cezası olmalı parayı kap ayril
İlk önce normal hesabından ayrıl hiç bir şey deme. Sonra fake den sürdür alay et aşağıla falan sonra gönder gitsin.
Kesinlikle benim vermeyi düşündüğüm cevap bu. Ama gerçek yaşantıda yavaş yavaş uzaklaşırken fake hesapta dozu kademe kademe arttır seni daha çok merak edip iyice yükselsin. . Fake sana iyice bağlanırsa, arzu ve duyguları ne kadar yükselirse yüzleştiğinde o kadar sağlam çakılır yere.
Teşekkür ederim desteğin için.
hiçbir şey demeden ayrıl. çünkü bayağı devam ettirmiş görünüyorsun. sonra sana bisey falan yapar sinirden uzamasın konu.
Önce ayrıl sonra bu fake hesaptan iyice bağla kendine sonrada açığa çok ve onu bırakıp git. asla unutmaz böyle biseyi
Sen seytann
Bence ne yap biliyor musun. Fake hesaptan buluşma teklif et ya da onun təklif etməsini sağla. Ama buluşmaya kendin git 😉 bu ona iyi bir ders olur. Sonra da ayrıl
Bu dediğinizi kesinlikle yapacağım.. aklımdan uzun zamandir geçeni yazdınız. Teşekkür
Rica ederim 😊
Bide şöyle düşün elemani nasıl kendine baglamişsan fakede olsan senle konuşuyor
O da seni kandırıyor olabilir mi? Ne zamandır var bu durum?
fake hesaptan sana mesaj geldiğini söyle yalandan kendine mesaj at ben aldatmışsin de ayrıl
Hiç söyleme direkt bitir. inkar eder böylesi yüzsüz
Normal ayrıl. Fakedebn devam et. Soonra fakedende ayrıl
Bence deymeyen insan için uğraşma gece yarılarına kadar konuştuğun bendim de çık git
Bence ağzının payını vermelisin fake hesabına yeni bir hesap açıp yaz ve sonra onun sen olduğunu söyle herkesin yaptığını yüzüne vurmalısın
e hala erkek arkadaşım diyorsan neyi soruyorsun
şoyle yaz brni aldattigini ogrendim oda evet falan derse deki beni benle aldattin gecmis olsun heryerden engelle
Fake hesabın seni bulup yazmış gibi yap, fake hesabın sana ait olduğunu bilmesin yoksa kendisini bir şekilde haklı çıkarır, uğraşma
Önce konuş, bu bir zan üzerine mi? Yoksa gerçekten fakr hesabı var mı? İlk önce kendisine sor cevabını dinle. Ona göre kararını ver
Normal ayrıl fakedende eski sevgilin nasıl biriydi diye sor emin ol seni kötüleyecektir o karaktersiz
Fake hesaplardan durdur onu yine her kapı sana çıksın diye fjfjdjdj
O fake hesap bendim de yerin dibine girer zaten utançtan sonra da şutla
Yok ya neden gidesin ki dur orada boynuzlanmaya devam et
Hayır ya neden sessizce gidesin ki ağzına sıç unutamayacağı bir travma yaşat sonra hadi ordan çek
Ben olsam açıklama bile yapmazsım ne hali varsa görsün
buluşmaya çağır fake hesap dan. kendin git sonra ayrıl şok olur
Bı buluşma ayarla buluşmaya sen git ağzının payını ver
Bencede
Ben olsam fake hesaptan açıkladım sessizce susup gitmek en kötüsü olur bence
Fake hesapla duygulariyla oyna sende onu fake hesabinla aldat sonra şutla
Benden başka konuştuğun biri var mı de yok derse sosyal medya şifresini iste vermezse şutla
Kavga etmen onun işine gelir sessiz kal bitti de sadece
Senin yerinde olsam fake hesaptan numarasini isteyip kendimden arar ayrilirdim direk
Olanı söylee ayrıl tabi şimdi de derki sen olduğunu bidiğim için konuşuyorum filan ayrıl gitsin
Dedki olmuyor ben ayrılmak istiyorum de engelle tamam ben öyle yapiyodum cunku