gerçektenn aldatmak olduğunu düşünmüyorum çünkü profilde benimle alakalı herhangi bir resim yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBu durum gerçekten karmaşık ve çok katmanlı bir konu. Aldatma, sadece fiziksel ilişkiyle sınırlı bir şey değildir, duygusal ve zihinsel sadakat de önemli bir yer tutar. Fake hesaplardan erkeklerle konuşmak, genellikle sınırları aşmak veya gizli bir şeyler yapma isteği ile ilişkilendirilen bir davranış olabilir. Fakat bu, kişinin niyetine, yaptığı konuşmaların içeriğine ve ilişkideki genel güvene bağlı olarak farklılık gösterebilir.
Fake Hesapla Erkeklerle Konuşmanın Duygusal Boyutları:
Duygusal Sadakat:Aldatma sadece fiziksel temasla ilgili değildir. Bir insanın, partnerinden gizli şekilde başka biriyle duygusal bağ kurması ya da flört etmesi de duygusal sadakatsizlik olarak kabul edilebilir. Eğer siz, erkeklerle özel ve yakın bir şekilde konuşuyor ve onlarla paylaşımlar yapıyorsanız (örneğin, flörtöz bir dil kullanmak ya da kişisel konularda sohbet etmek), bu duygusal bir aldatma olarak görülebilir.
Gizlilik ve Güven:İlişkilerde güven, şeffaflık ve dürüstlük temel taşlardır. Eğer partnerinizin bilmediği bir şekilde, ona açıklamadan başka biriyle iletişim kuruyorsanız, bu gizlilik ve güven ihlali anlamına gelir. İletişimin gizlenmesi, başlı başına bir gizli bağ kurma eğilimidir ve bu da ilişkinin sağlam temelleri üzerinde şüphe yaratabilir.
Niyet ve Neden:Neden fake hesap üzerinden konuştuğunuzu sorgulamak önemlidir. Eğer bu konuşmalar sadece eğlence amaçlıysa ve kimseye zarar vermiyorsa, belki de bu durumu daha az ciddi görebilirsiniz. Fakat eğer amacınız, partnerinizi kandırmak ya da başkalarıyla flört etmekse, bu davranış aldatmanın farklı bir biçimi olarak değerlendirilebilir.
Aldatma Kavramı:
Aldatma, kişiden kişiye değişen bir kavramdır. Bazı insanlar, duygusal sadakati de önemli bir aldatma şekli olarak kabul eder, bazıları ise sadece fiziksel ilişkiyi aldatma olarak değerlendirir. Bu noktada ilişkinizin sınırları çok önemli. Birçok kişi, duygusal bağ kurmak ve gizli iletişim gibi durumların da aldatma sayılabileceğini kabul eder.
Fake hesap kullanmak da, aslında gizli bir yaşam kurma anlamına gelir ve bu da ilişkinin şeffaflığına zarar verir.
Aldatmanın Fiziksel Olmayan Boyutları:
Sınırlar:İlişkilerde sınırlar, her iki tarafın da anlaşmasıyla şekillenir. Bazı insanlar için, başka biriyle samimi bir şekilde konuşmak bile sınırları aşmak anlamına gelir. Diğerleri içinse, bunun cinsel bir boyuta taşınması gerekir. Önemli olan, sizin ve partnerinizin sınırlarının ne olduğudur.
İçsel Sadakat:Aldatma her zaman fiziksel temasla ilgili değildir; bazen duygusal sadakatsizlik de önemli bir ihlaldir. Bu, başka biriyle bağ kurmak, flört etmek veya bir ilişkiyi partnerinizden gizli yaşamak olabilir.
Ne Yapılmalı?
Kendi Duygularınızı Anlayın:İlk olarak, bu davranışın sizin için ne anlama geldiğini sorgulayın. Gerçekten amacınız ne? Başka insanlarla iletişim kurmakta gizli bir istek mi var? Ya da belki ilişkiyle ilgili eksikliklerden dolayı mı bu tür bir davranış sergiliyorsunuz? Bu sorular, davranışınızı daha iyi anlamanızı sağlar.
İlişkinizdeki Duygusal Durum:Bu durumu yapmanızın ardında, ilişkinizde bir boşluk veya eksiklik hissetmek yatıyor olabilir. Belki de partnerinizle duygusal bir bağ kuramadığınız için başka kişilerle sohbet etmek istiyorsunuz. Bu, bir anlamda ilişkinizdeki tatmin eksikliğini göstermektedir.
Dürüstlük ve Açıklık:Gerçekten sağlıklı bir ilişki istiyorsanız, dürüstlük ve açık iletişim önemlidir. Partnerinizle bu konuda açıkça konuşarak duygularınızı paylaşmak, ilişkinin geleceği için daha sağlıklı bir adım olabilir. Bu, ilişkinizi daha sağlam temeller üzerine kurmanıza yardımcı olabilir.
Sınırların Belirlenmesi:İlişkinizde neyin kabul edilebilir, neyin kabul edilemez olduğuna dair sınırları birlikte netleştirmek önemlidir. Bu, her iki tarafın da rahat hissedeceği bir ortak zemin oluşturabilir.
Sonuç:
Evet, fake hesapla erkeklerle konuşmak, aldatmanın duygusal bir biçimi olarak değerlendirilebilir. Ancak bunun aldatma olarak kabul edilip edilmeyeceği tamamen sizin ve partnerinizin ilişki anlayışına, sınırlarına ve değerlerine bağlıdır. Kendinizi ve partnerinizi açıkça anlayarak, dürüst bir şekilde duygularınızı paylaşmanız, bu tür gizli davranışların yerine daha sağlıklı bir iletişim oluşturmanıza yardımcı olacaktır.Siz bu durumu nasıl görüyorsunuz? Hediye göndermek veya başka biriyle konuşmak gibi davranışlar, sizin için aldatma anlamına mı geliyor?
13 Yorumla- 1 yıl
Gılgamış destanı mı ne bu
Cevap sahibi1 yıl@Onüçüncüyağmur hayır okudun mu
- 1 yıl
İmkansız okumak
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aslında sen sevgilini seviyorsun. Ama belki de birbirinize yeterli zaman ayıramadığınızdan birbirinizi tam olarak yeterince tanıyamadınız. Ayrıca birbirinizde aradığınız şeyleri ve beklentilerinizi yeterince açık seçik tüm çıplaklığı ile konuşmadınız. Yani sonuç olarak onu sevgilini seviyorsun ama yeterince tatmin olamıyorsun.
Evet, bu yüzden sen arayıştasın ve sanal ortamda karşı cinsle kolayca açık seçik konuşarak az da olsa farklı şekilde kendini tatmin etme imkanı buldun ve bu sana farklı geldi hoşlandın ve şimdi o hazla bırakamıyorsun. Bu tam olarak aldatma değil ama aldatmanın eşiğindesin. Reelde buluştuğun aldatma ihtimalin çok yüksek.
Bu arada, sakın unutma ki sanal ortamdaki kişisel bilgiler tamamen yalan, yaşlarımız hatta cinsiyetlerimiz bile çoğunlukla yanlış olabiliyor bunu da sakın göz ardı etme.
Ama en son şunu da söylemeliyim, bu yaptığın kaçamakları pek çok kişi yapıyor hatta evliler ve erkekler bile. Seni anlıyorum. Kendine iyi bak. Mutlu ol yeter. 🌸🍃😎😉00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Böyle hissediyor olman doğal ve anlaşılır bir durum. Bazen insanlar bir ilişkide eksik hissettikleri şeyleri başka yerlerde anlamaya, keşfetmeye çalışabiliyor. Bu keşfetme esnası da insan hayatına bir renk bir heyecan katabiliyor. Fakat dürüst bir insan olduğunuzdan kendi kendinize de sorarak durumu anlamak istemişsiniz.
Bu tip durumlar kişiye özeldir, her insanın bilinç altı, istek ve ihtiyaçları, yaşadığı ilişkinin vurguları farklıdır. Bu sebeple konuyu ya siz çözebilirsiniz ya da çok detaylı olarak anlatabileceğiniz, tecrübeli birisi varsa onunla konuşabilirsiniz. Bana da sormak istediğiniz bir şey olursa detaylı bilgi alıp yardımcı olabilirim.
01 Yorumla
Soran1 yılyardımcı olll o zaman
1 yılAradığın sohbet ya da her neyse sevgilinde yok ama onu da bırakamıyorsun bence neden bırakamadığını bul önce
612 Yorumla
Soran1 yılbunu da çok düşündüm bebeğim ama her şey bar aslında herhalde yeterli gelmiyor
- 1 yıl
Bazen her şey cinsellikte olmuyor o zaman da sevgi arıyorsun
Soran1 yılbu yönden bakan kimse olmamış sen dışında sanırım haklısın
- 1 yıl
Hormonlar istekler geçicidir insanı yanıltır kalıcı olan bağ sevgi çünkü
Soran1 yılkopamıyorum ondan bırakamıyorum asla ayrıldığımız zaman tek ilgi odağım o oluyor. çabalıyorum bizi için o da aynı şekilde her şey yolundayken de illa böyle şeyler yapıyorum
- 1 yıl
Onu sevdiğini anladım orası ayrı sürekli böyle yaparak belkide kendini arıyorsun kendini tanımadın daha
Soran1 yılkendimi bulmak istiyorum o halde şuna bi son vermem lazım
- 1 yıl
Bulmak zaman alıyor bi de şu var her insanda kendinden bir parça bulursun o yüzden bu arayışlar var
- 1 yıl
En sonunda duruluyor insan
Soran1 yılumarım kendimi bulana kadar karması hayatımı sxmez
- 1 yıl
Valla 🤣🤣🤣
Soran1 yılacının tatlı tebessümü
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bu biraz karmaşık bir durum! 🤔 Eğer o hesabı sadece eğlencelik sohbetler için kullanıyorsan, niyetin ve duyguların bu durumda önemli. Ama sevgilini üzebilecek bir şey yapıp yapmadığını da düşünmelisin. Empati yapıp sevgilinin yerinde olsaydın nasıl hissederdin, bunu sorgulamak faydalı olabilir. İlişkiler güvene dayanır ve bu konuda kendini sorgulamak bir nevi ilişki terapisi olabilir. 💕🌟
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
139
Cevap
167Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. fake de olsa başkalarıyla konuşuyor musun? evet, aldatıyorsun ve fazla detaya girmiyorum ama yaptığınız şey insan evladına yakışmayan bir şey
25 Yorumla
Soran1 yılherkes yapıyo bunu bil de
Soran1 yılsana hiç denk gelmemiş umarım hiç gelmez ama hayatıma giren herkes tarafından aldatıldım ben flört bile olsa 3 kere sevgilim oldu ama sayısız flörtüm oldu hep ama hep başka bi kadın yüzünden bitti en azından benim yaşafığım yerde böyle "herkes" için durum
Soran1 yılzaten başımıza geldiği için aynı duygulardan kaçıyoruz aslında ama işte
1 yılEvet, bu durum birçok insan için duygusal aldatma ya da güven ihlali olarak değerlendirilebilir.
Neden aldatma sayılabilir?
Gizli yürütülüyor olması (sevgilinden saklıyorsun),
Duygusal veya flörtöz bir amaç taşıyorsa,
Karşı tarafa bekar ya da "açık" bir imaj veriyorsan,
Sevgilinin bunu bilse üzülüp, ilişkisini sorgulamasına neden olacağı açıksa...
Bu davranış, ilişkideki güveni ve bağlılığı zedeleyebilir. Her ne kadar fiziksel bir temas olmasa da, duygusal olarak başka kişilerle bağlantı kurmak ve bunu gizlice yapmak, birçok kişi için aldatma kapsamındadır.
Kendine şu soruları sorabilirsin
Bu hesaplarla neyi arıyorum? (İlgi, heyecan, kaçış?)
Sevgilim bunu bilse nasıl hissederdi?
İlişkimde ne eksik ki böyle bir şeye yöneliyorum?
Bu sorular hem kendine hem ilişkinize karşı Daha Dürüst olmanı sağlayacaktır.
sağlıcakla kalın...20 Yorumla
1 yılOnun sana bunu yaptığını düşün düşünebiliyorsan tavsiye ederim ve evet aldatıyosun ayrıca kendini de aldatıyorsun yazık adama seviyorum deme sevmiyorsun sen onu kullanıyorsun fake hesabında konuştuğun erkekler gibi acı ama gerçek senin hem ruhun hem kalbin hem bedenin kaşerlenmiş bunu kabullenmen gerekir. Azıcık vicdanın varsa itiraf et ve ayrıl bırak adam hayatına baksın sende ne halt yiyosan ye madem böyle biriydin ne diye insanların hayatına girip ya da hayatına alıp oynuyorsun yazık.
01 Yorumla
Soran1 yılbenim hayatımla da oynandı erkek milleti değil misiniz ben yapmasam siz başkasına yapacaksınız iyi yapıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
1 yılBence bu aldatmaktır. Bunun aldatmak olmadığını düşünüyorsan o zaman aynı mantıkla sevgilinde kendisine fake hesap açsın, o hesabıyla güzel ve seksi olan kızlarla konuşsun bakalım bunu kabul edebilecek misin. Sen yapıyorsan sevgilin de sana aynısını yapmalı, o da seninle sevgiliylen hesap açıp başka kızlarla konuşmalı. Bakalım hoşuna gidecek mi.
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı şeyi o yapsa hoşuna gider mi? Hadi oyun oynarsın oyun için konuşursun falan neyse ki evli olupta 101 ya da başka şekilde oyunlardan tanışıp kaçan kocasını aldatan birsürü kadın var. Ama bu aldatmak direk, belki fiziksel olarak bir şey olmadığı için boşanmaya sebep olmaz ki benim eşim fiziksel olarak bir şeyler yapıp da aldatsa affetmek bir yana dursun o kişi benim için ölmüştür çocuğum varsa bir daha yüzünü asla göstermem ne devlet ne başkası engel olabilir buna zaten öyle ahlaksız bir kadının benim çocuğuma öğreteceği bir şey olamaz belli bir yaşa kadar derim annen öldü anlayabileceği çağa gelince de gerçeği söylerim reşit olunca belki o zaman isterse bulsun annesini yaşıyorsa hala.
02 Yorumla
Soran1 yılsen uçtun abi ben evli falan deilim zamanında o da yapmoştı aynısı
Cevap sahibi1 yılOlsun kim yaparsa yapsın sadakatsizliktir ayrıca 24 yaşındayım bende belkide aynı yaştayızdır ben biriyle konuşuyorsam ciddi ciddi asla böyle bir şey yapmam. Zaten sevgiliyiz o yuz buyuz diyorsunuz madem başkaları ile konuşacaksın ayrıl öyle ne yaparsan yap.
1 yılyok kanka qayet normal bi durum bu tam bi gercek aşkkk vay beeee keşke butun kadinlar senin gibi sevgilisine sadık kalsa aldatmasa
Abla şakamısın? aldatmak degilse nedir peki?
114 Yorumla- 1 yıl
yazıktır cocuga ayrıl sonra ne halt yiyosan ye oda bunu yapsa direk ayrilirdin cunki "beni altadün sennnn" dersin
Soran1 yıle ama beceremiyor
- 1 yıl
sende akıl olsaydi bu soruyu sormazdın XD
Soran1 yıl"XD" ahhahahdıa okeeeyyyy
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSiz şaka mısınız ya Hem yalandan fotoğraflarla gizli gizli konuşmalar yapıyorsunuz Sonra da bunu gayet normal diye mi tanımlıyorsunuz Allah sevginize sabır versin Umarım erken zamanda sizi terk eder. Resim dedim yine yaş sınırı 18 24'tür evet doğru zaten Yetişkin bir insanın verebileceği cevaplar değil bunlar
32 Yorumla
Soran1 yılne diyosun
- 1 yıl
Dedim zaten.)
1 yılinsanların algilarina odak tutarsan kendini temize çıkartmış olursun, birazda sana odak tutalim... basbaya aldatıyorsun işte, ötesi yok. yaptigin yanliş, hem başkasi ile konuşmak da anlamsiz bir iş hiç bir şey kazanmiyorsun sadece kuru sohbet, faydasiz.
14 Yorumla
Soran1 yılsence burası da öyle mi peki
- 1 yıl
nerede oldugunun bir önemi yok ne yaptığının önemi var. senin yolun yol değil bilgin olsun.
Soran1 yılabartma sanki ors*p olduk iyice abarttınız
- 1 yıl
farkı yok keyfin bilir
1 yılKonuşmanın içeriği önemli.
✅️ Cinsellik konuşuluyorsa,
✅️ Flörtöz konuşuluyorsa,
✅️ Yakın konuşma mevcutsa,
✅️ Görüntülü sohbet varsa,
✅️ uzun uzun sesli sohbet varsa,
✅️ bu sohbetlerde (sesli görüntülü) zaman kavramı yoksa,
✅️ özel (nude) içerikler hakimse bu durum aldatmaktır.
❌️❌️ Mesafeli ve seviyeli konuşmalar aldatmaya meyil oluşturmaz.
11 Yorumla
Soran1 yılkısmen
1 yılPeki sevgilin seninle konuşurken aynı şeyi yapsa adına ne derdiniz? Göz teması ile bakışmak, sosyal medyada birilerinin gizli gizli resimlerini iç çekerek beğenmek ve kontak kurmak aldatmaktır kardeşim. Unutma ki kişiler yaşattıkları ile sınanmadan ölmezler. Ya sevgilinizden ayrılın ya da bunu yapmayın.
05 Yorumla- 1 yıl
@Fetih2024 alan razı veren razı ise yorum yapmam asla. Herkes kendisine yakışanı yapar bu hayatta. Herkes hak ettiğine sahip olsun
Soran1 yıl@Fetih2024 kim kime izin vermiş?
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğil tabii ki, ikiyüzlü erkeklerin bi sözü vardır "aldatmayan erkek yoktur, fırsatını bulan her erkek aldatır" bu sözü kulağına küpe edip öyle hareket et, seninki fiziksel temas bile değil sadece yazışıyorsun.
110 Yorumla
Soran1 yılbence de askim vallahi hepsi hak ediyor az bile yapıyorum bu erkolara
Cevap sahibi1 yılKötü bi şey yapmıyon knk, ne yani sanki adamla düşüp kalktın mı, alt tarafı yazışıyon sohbet ediyon ya, bu oldukça masum bi şey.
Soran1 yılyemin ederim ki gerçek hayatta görsem tanımam adamları
Cevap sahibi1 yılNeyse ben yine de şunu yap bunu yap diyemem, seni yönlendirmiş olmayım, ama erkeklerin ikiyüzlü davranıp istediği kadınla düşüp kalkmalarını normal karşılayıp kadından sadık olmalarını beklemesi tam bi şeroluk bunu bilir bunu söylerim
Soran1 yılçok haklısın biz neyin ne olduğunu iyi biliyoruz ama yaşadıklarım beni düzgün bi insan olamam için dürtüyor
Cevap sahibi1 yılOlman için mi olmaman için mi
Soran1 yıldüzgün bi insan olmamam için yani olamıyorum yaşadıklarımdan dolayı
Cevap sahibi1 yılO değil de böyle bi soruyu nasıl da yorum yağmuruna tutmuşlar, ahlak bekçiliği yapmayı seviyor çünkü bizim çok ahlaklı (!) milletimiz
Soran1 yılhepsinin içinde yoksa bişey bilmiyorum boş ver ask
Cevap sahibi1 yılİşte bu yüzden aldatıyor muyum sadık değil miyim diye sorma, sen kendini biliyorsan fiziksel bi yakınlığın yoksa emin ol burdaki ahlak bekçisi yorulculardan daha iyisin
1 yılEvet. Zihninde başka birinin oluşu bile sadakatsizliktir. Ki siz hayatınıza onları alıp konuşmaktan, zaman ayırmaktan bahsediyorsunuz hakkınızda gerçek hiçbir bilgileri olmamasına rağmen. Çünkü siz gerçeği biliyorsunuz ve muhatapları sizsiniz. Nasıl bir insanla olmak istiyorsanız öyle olun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılResim olması gerekmiyor sonuçta resimle ederim seninle konuşuyor herkes, ister düşün ister düşünme bu konu evliliklerde boşanma kusur aldatma sayılıyor. Siz kendinizi kandırmaya devam edin, Allah senin gibileri temiz insanlarla değil kendin gibilerle karşılaştırsin😉 ne de olsa denklik önemli
11 Yorumla
Soran1 yılboş yapma yaşlıcım
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılTabi ya hiç aldatmak olur mu...
Şimdi fake hesaptaki kişisel bilgilerini tamamıyla farklı girmiş ve atılan mesajları da sesli klavyeye yazdırmışsan hem o kişi sen olmazsın hem de mesajı yazan sen olmadığından aldatmış olmazsın.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Evet profilin sanal olabilir ama aklın tamamen gerçek yalnızca aldatmaya maske bulmaya çalışıyorsun. Belki yazıştığın erkekler gerçek olmadığını bilmiyor ama sen yazışma fiili yaparak aldatmış oluyorsun 😉
02 Yorumla
Soran1 yılbence çok kasıyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı.
1 yılProfilde resmin olmayabilir ama sonuçta sen konuşuyorsun ve gayette aldatmak sevgilin dışında herhangi bir erkeğe gösterdiğin her türlü samimiyet aldatmaya girer aynısı erkekler içinde geçerli. Ayrıl sonra kiminle istiyorsan konuş.
02 Yorumla
Soran1 yılneden yalnız olduğun anlaşıldı yalnızkadın06
- 1 yıl
Yalnız olmak k@şarlık yapmaktan iyidir.
- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yılYaptığın şeyi nasıl normal görüyor nasıl temize cikarmaya çalışıyorsun! Aldatmaktir bu yaptığın mademki erkeklerle konusacaksin başkasıyla sevgili olup zamanini da duygularını da çalma !
14 Yorumla
Soran1 yılmavi bayan üzüyorsun beni
- 1 yıl
Sevgilin bunu öğrense o daha çok üzülecek ama
Soran1 yılbiliyor fakr hesabım olduğunu onun da var ayrıca belki o da yapıyor neden üstüme gleiyosun yakalanana kadar hetkes masum
- 1 yıl
Sorun yok o zaman ikiniz birbirinizi bulmuşsunuz
1 yılEğer bunu rahatça sevgiline söyleyemiyorsan demek ki bir şeyler yanlış bunun farkındasın. Elbette bu da bir çeşit aldatmadır. İllaki aldatmak için sevişmek, öpüşmek gerekmiyor. Başka birini düşlemek de aynı oranda aldatmak
11 YorumlaKızım gerçe aldatmak değilde, göz göze gelmediğin itibaren aldatmak sayılmaz bu iş. Tek sevdiğine açıklasan en az haberdar olsa yaptığından. Sevgilinin habersiz/habersiz devam edersen eninde aldatmak olabilir
00 YorumlaFotoğrafının olmaması senin olmadığı anlamına gelmez sadece anonim birisin, 2'incisi sevgilin dışında erkeklerle konuşulması, erkeğin de kız arkadaşı dışında konuşulmasını uygun bulmuyorum. diğer erkeklerle nasıl konuşuyorsun peki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılAldatmak oluyor bunun sende farkındasın. Gizli bir hesap açıyorsun ve farklı kişilerle konuşuyorsun bu aldatmak olmasa kendi hesabınla da açık bir şekilde konuşurdun
02 Yorumla
Soran1 yıloha yemin ederm çok haklısın
Soran1 yılböyle düşünmeöiştim
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Sadece sohbet amaçlı konuşuyorsan can sıkıntısından hayır aldatmak değil ama Sevgilini sevmeyip yeni heyecan olsun diye birileriyle konuşmaktan mte flörtleşiyorsan üzgünüm ama aldatmadır bu
017 Yorumla- 1 yıl
@Fetih2024 problem olmaz ki o zaman ama dikkat edin yine de
Sevgilinizi seviyorsanız sohbetinizi onunla mesafeli tutun derim 🙏 - 1 yıl
@Fetih2024 anlamadım Nasıl peki
- 1 yıl
@Fetih2024 hııı sevgilini mi çekiştiriyon yoksa hani onunla olan derdini kederini elemini falan
- 1 yıl
@Fetih2024 nazen de mi
Nazende edalı demek Bazen de mi demek istedin yoksa😄 - 1 yıl
@Fetih2024 boş ver ben evli bekar 😂
1 yılBir başkasının libidosunu oynatıyorsun ama. Aldatmak bu. Neden buna ihtiyaç duyuyorsun. Git chatgpt ye erkek gibi yazış de konu kapansın. Sende bundan keyif alıyorsun. Aldatmaktır.
07 Yorumla
Soran1 yıleee beceremiyor ama napiyim
- 1 yıl
Neyi beceremiyor çükü mü yok
Soran1 yılher çükü olanda işlev olsaydı ohooo
- 1 yıl
Ben şimdi bunla alakalı bir kıssa anlatayım sana. Kadının biri kocasını onun arkadaşıyla aldatıyor. Kocasının adı kısa. Kısanın arkadaşı da manav işletiyor. Kadın da 2 günde bir falan manava gidiyor. Kısanın arkadaşıyla işi pişiriyor. Bir gün tam manavda arka kasaların orada işi pişirirlerken kadın uzaktan kocasını görüyor. Manava doğru geliyor. Kadın bağırmaya başlıyor. Kısa geliyor kısaaa. Adam aldırış etmiyor daha da hızlanıyor. Kısa geliyor kısaaa. Adam duruyor be aq karısı diyor şimdiye kadar yetiyordu da şimdi mi kısa geliyor.
Soran1 yılşimdiye kadar yettğini nerden çıkardın
- 1 yıl
İki elinle yazar mısın? Diğerini kurtar karanlıktan.
Soran1 yılya ne alaka ne alakaaa
1 yılTabikide aldatmak değil, istediğinle konuşabilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
1 yılseninle ilgili bir şey olmayabilir konuşan mümtaz amca mı?
sensin değil mi şu durumda eylemi sen yapıyorsun
bence flörtöz ya da cinsel amaçla da konuşuyor olsan bu durum hoşuna gidiyor ve bahane arıyorsun bence :)06 Yorumla
Soran1 yılyakalandım mı
- 1 yıl
ykalanman mı gerekiyor? :)
Soran1 yılhayır yani yakaladın beni diyorum
- 1 yıl
hımm varsayımlarım gerçek çıktı yani :)
vay be
Soran1 yılof ya napmalıyım hesabı kapatsam sence sorun çözülür mü
- 1 yıl
sen kapatamazsın o yüzden yapamayacağın bir şey bu :)
1 yıle tabi aldatmaktır.
İlla soyunup sevişşşmek gerekmiyor
kendini böyle mi avutuyorsun ahhh
01 Yorumla
Soran1 yılahhh
1 yılBence evet çünkü sevgilinin arkasında başka erkekler sohbet muhabbet ediyorsun bide madem sevgilin var o zaman onunla konuş başka erkeklere ne gerek var anlamıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
1 yılBir nevi aldatmak sayılır belki bir tanesine aklın düşecek ve olay ciddi boyutlara dönüşecek sevgilin seni seviyorken bu şekilde macera araman güven duygusunu zedeler boş ver yapma.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Bu soruya şöyle cevap ver bu soruyu başka biri sormuş olsa sen ne cevap verirsin empati yaparak düşün ve cevap ver
02 Yorumla
Soran1 yılfake hesabımı kapattım
Tabikide aldatmaktır. Aldatmak illaki fiziksel ya da resminin olup olmaması değildir. Sen o kişide bir şeyler bulmuşsun ki konuşuyorsun. Beğenmediğin biriyle konuşamazsın. İllaki bir şeyleri hoşuna gitmiştir hayatında ilişkinde eksik olan. O yüzden aldatmaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Minareyi çalan kılıfını da böyle hazırlıyor işte gelmişsin kaç yaşına daha bu aldatmak mı diye soruyor bizim ne dediğimizin bir önemi yokki sen bu yalana kendini inandırmışsın
10 Yorumla
1 yılAldatan insanlar kalpsiz de mi aldatıyorlar derdim iq seviyeleri düşük olsa gerek aldatmak ne demek kavrayamıyorlar? siz şaka mısınız ya üremeyin böyleleri
01 YorumlaSen bence şu soruyu sor kendine. Neden başka erkeklerle konuşma ihtiyacı duyuyorsun? Sevgilinle konuşamadığın neyi konuşuyorsun onlarla?
011 Yorumla
Soran1 yılsevgilim bana her konuda yetiyor aslında ama bir yandan da vicdan azabı çekiyorum yaptığım için
Soran1 yılya o da yapıyorsa
Soran1 yılama sadece ben yapıyosam kafam karışık işte anla
Soran1 yıldoğru söylüyorsun bi sen normal dönüş yaptın ya
Soran1 yıltesekkür ederm 🥺
Soran1 yıl❤️🙂↕️
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aldatmanın tillahı, çatır çatır aldatmak.
Bide gelmiş utanmadan aldatmak sayılmıyor diyor ya şaka gibisiniz🤣10 Yorumla
1 yılMühim olan seni görüp görmedikleri değil onlarla konuştuğun içeriklerdir. Ve dolaylı yoldan aldatmaya girer.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeninle alakalı bir şey yok ama sensin o değil mi konuşan sensin yani? Bu ne çocukça saçma sapan konuşma böyle. Kesinlikle aldatma bu. Hayatımdaki insan böyle bir şey yapsa anında bırakırım. Senin sevgilini sevdiğin yok. Net aldatmak !
10 YorumlaBasbaya aldatmak oluyor bu hiç hoş bir durum değil bugün sen yaparsın yarında başkası sana yapacaktır
11 Yorumla
1 yılİşin sonunda onlarla konuşan sensin aldatıyorsun tabii
13 Yorumla
Soran1 yılama kimse bilmiyor bunu 🥹
- 1 yıl
Ne fark eder
Soran1 yılsevgilim de bilmiyor ben olduğumu konuştuğum kişiler de
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılYok canım olur mu oyle sey aaa duymamıs olayım
11 Yorumla
Soran1 yılyapma noluuuurr ner güzeldi yaa
İşte böyleleri bunları yapar 100 erkekle konusr aldatir her bildigini yapar gider en kıdemli adamla evlenir en sonunda bizim gibi sadık sevenlerde hep üzülür hayatın adaleti çok saçma..
03 Yorumla
Soran1 yılbizim gibi sadık sevenler ahahshhahxja ağladın diye yorumladım
Soran1 yılsizi namus bekçileri sizi
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBu sorunuzun cevabını söyle vermek daha doğru olacağını düşünüyorum.
Empati kurmakta ne kadar başarılısınız?00 Yorumla Sen şu an kendini bile aldatıyorsun nasıl bi karakter bu anlam veremedim
02 Yorumla
Soran1 yılabartmayın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAsla sonuçta sevgili daha evlenmemişsin doğru yoldasın devam evlenince bırakırsın hatta ne bırakması devam edersin sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıldüpe düz ahlaksızlık giden gelmez insanın hayatında birisi varken bunu yapabiliyorsa o ahlaksız bırısıdır. sizin gibi kadınlar ahlaksızlar yüzünden bizede o gözle bakıyolar resmen o pusun onu yaz başa ben o yum diye sen o sun çünkü
00 YorumlaDeğil diyenler ne yaşıyor ay😫😫😫 tâbii ki de aldatmak!!! Empati kurun sevgiliniz fake hesaptan başka kızlarla konuşsa? bunu normal mi görürsünüz...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ruhen ve fikren aldatmaya hazırsın ve aldatacaksın.
Aldatınca da bu soruya benzer vicdan rahatlatıcı sorulara sığınacaksın00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılFake olduğu için sayılmaz nude bile atabilirsin sexting de yapabiliriz sonuçta fake sen değilsin yanj
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 641 cevap paylaştı.
1 yılBugün fake yarın gerçek olur belliki ikizler burcunun aldatmaya meyilli tek erkekle yetinmiyorsun
08 Yorumla
Soran1 yılterazi tutmafı terminator
- 1 yıl
Yok senin yükselenin ikizlerdir
Soran1 yılhayır aslan
- 1 yıl
Hadi ya demek ki aslan ve teraziler de aldatmaya meyilli o zaman
Soran1 yılöyleymiş
- 1 yıl
Haklli oldugum. ıcin afedersin de yasaxigim için biliyorum
- 1 yıl
Neyse zevkine bak ne diyeyim
- 1 yıl
Bu arada özelden yazabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılFake hesap ise bizzat aldatmak sayılmaz. Anonim olarak aldatmak oluyor 😅🤣
Ki bu bizzat aldatmaya göre daha iyidir 😁
00 Yorumla
1 yılKonuşuyorum derken neler konuştuğunuzu bilmiyorum. Bir sevgili gibiyse tabi ki bu bir aldatmadır.
01 Yorumla
Soran1 yılnormal konuşmalar
- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
1 yılAldatmaktır. Bir yerde bir sorun var , o sorunu bulmalısın.
05 Yorumla
Soran1 yılaskim ballahi bulamıyorum
- 1 yıl
Bunu ona söyleyebilir misin?
Soran1 yılhayır onu çok seviyorum
- 1 yıl
İlgisi yetmiyo ama sorun var. O bunu duysa üzülür biliyorsun
Soran1 yılevet ama hesabı kapattım yapmıyorum artık ama sonuçtta buradı da var bilemedim
- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılBunu sorman bile saçma. Resmin olmasa bile ruhen aldatıyorsun onu. Aldatmak sadece fiziksel birliktelikten ibaret değil.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Flörtöz birisin, seni mutlu eden bu. Yoksa çocuğu da seviyosun. Çoğu kişi böyle.
04 Yorumla
Soran1 yılevet niye bu kadar garpsenmiş ki
Soran1 yılherkes aldatılmış baksana
Gizli Üye(18-24)1 yılCuckolda ihtiyacınız var. Mutlaka öyle bir erkekle evlenin. Yoksa hep içinizde kalır sıkıntı çekersiniz. Ben de cuckoldum. Eşim sürekli konuşuyor birileriyle
04 Yorumla
Soran1 yılıy
Cevap sahibi1 yılSizin yaptığınız daha kötü
Soran1 yılevli değilim ki
Cevap sahibi1 yılOlsun sevgilinizin arkasından böyle yapmak daha kötü. Cuckold en azından net
1 yılHangi konularda konuşuyorsun ve buna neden ihtiyaç duyuyorsun
02 Yorumla
Soran1 yıldedim ya fake hesap diye hesap hakkında o hesapla alakalı oluşturduğu profil hakkında konuşuyorum mesela hikayesine yanıt veriyorlar ve ben de o hikayeden konuşmaya devam ediyorum ve orada kapanıyor bir daha asla konuşmuyoruz
- 1 yıl
Cinsellik mi duygusal şeyler mi ilgini çekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır neden aldatma olsun bu bildiğin düpe düz boynuzlama
01 Yorumla
Soran1 yılbenim de çok var boynuzum arada dağıtıyorum çıkarıp
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Değil,
Senin gizemli-sırlı yanın diyelim
04 Yorumla
Soran1 yılçok doğru
Soran1 yılevet yüm konular
Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Eğer kafanın içinde onlarla birlikte olduğun ve pek çok şeyi yaptığın senaryolar ve hayaller kuruyorsan aldatmaktır.
00 Yorumla
1 yılNeden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsun? Sevmiyor musun yeterince o zaman
03 Yorumla
Soran1 yılyo seviyorum
- 1 yıl
Sevseydin bir tek onunla konuşmak anlamlı olurdu :/
Soran1 yılseviyorum ama alışkanlık olmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSevgilinden gizlice yaptığın her şey aldatmadır. Profili yokmuymuş... Ee o da fake hesabı açıp kızlarla konuşsun
14 Yorumla
Soran1 yıle yaptı zaten
- 1 yıl
Açık ilişki, o da iyiymiş yapın yapın
Soran1 yılGayet seviyeli bir ilişki
- 1 yıl
Evet sanaldan yapın bir şeyler
- Devamını Gör (246)
Devamını Gör(291)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim varken fake hesabımdan erkeklerle konuşuyorum aldatmak mıdır bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler