Elestirenleriniz de olacak beni ama fake hesap açıp bilimum sosyal medya kanallarından kendisini ekledim kabul etti ve ben olmadığımı bilmeden beni fake hesabımla yani olmayan hayali bir karakterle aldatıyor resmen. Bana iyi geceler ben yatiyorum dedikten sonra fake hesabimla konuşuyor üstelik gece yarılarına kadar. Sabah ta bana benden sonra uyuduğunu söylüyor. Ayrılacağım nasıl bir ayrılık konuşması yapılır bu durumda fake hesabımdan kendi kimligimi açık edip ona iyi bir ders vermek mi gerekiyor? Yoksa susup sessizce gitmek mi? Siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ''Bana iyi geceler ben yatiyorum dedikten sonra fake hesabimla konuşuyor üstelik gece yarılarına kadar. Sabah ta bana benden sonra uyuduğunu söylüyor. '' Aynısını yaşadım. Yani fakeden yoklamadım bizzat hesabına hatta fakehesaplarını tesbit edip giriyordum. Bu tür insanları özel fabrika mı üretiyor anlamıyorum... Eğer birisi lazım değilse kandırmak neden... Kaç yaşında bilmem ama pskolojik ve erkeklik problemleri var demektir. Bunlar akıllarınca kendilerine sanal harem kurarlar, randevulaşır konuşurlar. Fazlası var mı bilmem ama ne önemi var? Başka birisini hesabında görmek de yatakta başkasıyla yakalamak gibi duyguyu yaşatıyor. Aynı duygu zaten. Maalesef erkekler bunu ayırt edemiyor. Yüzüne söylerseniz 40 bahane üretir onu bırakmamanızı sağlar. Ütelik eğer karşıdaki kadınlar ilgi gösterdiyse bu kaç mesaj da olur soyunmaya falan giden çirkefler bile olur farketmez, o zaman gözdesi olur. Sizin için guya sildiğini söyler ama bi yerden bulur çıkartır yine onları en ufak tartışmanızdahatta aranız iyi olduğunda bile. Herf karaktersiz. Düzelmez. Katlanırım ve sanalsa umurumda olmaz diyebiliyorsanız kabul edeceksiniz. Yoksa etten et koparılırcasına vazgeçmek zorunda kalırsınnız. En azından irtibatı durdurursunuz Hem gençsenizonu unutma ve hayatınıza bakma şansınız var. Gözlerim doldu yazarken. Lütfen daha fazla canınızı acıtmasına izin vermeyiniz. Allah yardımcınız olsun!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir keresinde birine ben de bunu yapmıştım ve o kadar yüzsüzdü ki ben sen olduğunu bildğim için konuşuyordum dedi. Karaktersizin çapkının önde gideniydi. Ve o kadar net emin söyledi ve ısrar etti ki bir ley kanıtlayamadım. Seviyordum ve inandım bırakamadım. Ama her gün Allah a dua ettim bana onun gerçek yüzünü karşıma çıkarsın diye. Bir yıl kadsr sonra bir buluşmada telefonunda bir şey gösterirken bana yanlışlıkla bir yere bastım ( emin ol nasıl bastığımı bilmiyorum sanki allah bastırdı o telefon androıd ve anlamadığım bir telefondu) karşıma bir mesajlaşma çıktı “seni duvara dayayıp şeyapmak istiyorum yazmıştı. Şeyapmak kısmını açıkça yazmıştı bir kadına.. gece yarısı yazışmışlar uzun uzun. Başımdsn aşağı kaynar sular döküldü o an..
çok seviyordum:( çok kötü oldum..
ayrıldım.
Tekrat yazdı günler sonra falan yine devam ettim sevgisini bitiremiyordum:(onunla ilişkideyken hiç beklemediğim anda eskilerden biri geldi ve ısrarla bana yapıştı. Beni o kadar sevdiki ve kendini o kadar sevdirdi ki kendini bırakılmaz sanan o 10 yıllık sevdiğim kişiyi aniden hiç beklemediği bir anda bıraktım.
Allah bana hiçbir acı ve ızdırap yaşatmadı onunla ilgili çünkü diğerinin sevgisini içime doldurmuştu resmen. Mucizevi biçimde. Öyle şok oldu ki bıraktığıma. Günlerce arayıp ağladı telefonda.
Israrları , dayanamıyorum çığlıkları acı çekişleri ve sözleri hiç bitmedi.
Zerre kadar etkilenmedim. Engellediğimde başka yerlerden ulaşıp engeli açtırsa da ilişki kurmadım. Diğer kişiyle o kadsr dolu bir aşktaydım ki.. Gözüm artık onu görmedi gözümde sıfırdı.
Aradan 3 yıl geçti. O da başkalarıyla olmaya çalıştı ama yapamadı sürekli yazmaya devam ediyor. Nefessiz kalıyor yazmazsa. Bense hem acı çekişini izlemek hem de merhamet ettiğim için bir şey demiyorum. Diğer kişiyle de 3 yıldır hala beraberim. Doludizgin ve tutkuyla.
Diyeceğim o ki dua et. Senin kalbin doğru ve dürüstse kötülük yapan kaybeder.514 Yorumla- +1 yıl
Ama onunla da konuşuyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılDaha dün benimle kahve içmek istedi üç sene sonra ilk kez yüzümü de görmek istedi. Seni bastığım yerde buluşalım mı diye dalga geçtim. Tabiki kabul etmedim. Onunla konuşmuyorum. Ara ara yazıyor bir iki kelime cevap veriyorum. Yoksa çok kötü olduğunu söylüyor acıyorum.
- +1 yıl
Ama yine de sonunda seni ikna ederse şaşırmam
Cevap sahibi+1 yılAsla. Ondan o kadar içten içe tiksiniyorum ki. Hayatımdaki kişi hem kariyer olarak hem tip olarak ondan o kadar üstün ve aklı başında ki. Onun gibi birine nasıl baktım yıllardır diye düşünüyorum. Hiç kılım kıpırdamıyor etkilenme anlamında. Hayatımdaki kişiden o kadar çok etkileniyorum ki hem cinsel anlamda hem sevgi aşk olarak. Bu gözümde değersiz bir çöp gibi görünüyor. Sanırım zaten onu da çıldırtan birden bire gözümde sıfırlanışı.
- +1 yıl
Anladım. Ne iş yapıyor yeni sevgilin?
Cevap sahibi+1 yılNe önemi var
- +1 yıl
Benim için vardı. Neyse peki teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılİş adamı
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- +1 yıl
İyi ki bitirebilmişsiniz diyecektim ama hala yazıyor ve cevap alıyor Sizden. Bu unutmak değil. Kırgınlığınız onu hala merak etmenize sebep. Hem hayatından haberdarsınız hem ilişkilerinizden. Bakın ''seni bastığım yerde buluşalım mı' alaydeğil ona göre hala onu kıskanmanız algısıdır. Erkekler böyle düşünür heleki sığ düşünceli kültürsüz olanlar. Bu cevap bile zevk vermiştir ona. Karaktersiz herif ok ama hala duygularınızla oynuyor. Sizşuan yenisiyle mutluyum desenizde o hala zehrini akıtıyor. VeSizbuna izin veriyorsunuz. Olay kapanmamış yani sadece farklı boyuta geçmiş. Bu yeni adama da haksızlık.
Cevap sahibi+1 yılO, ondan ne kadar iğrendiğimi ve sevmediğimi biliyor. Günlerce yazıyor cevap vermiyorum. Gerçekten inanın sevmiyorum yeni adam dediğinizle 3 yıldır beraberim. Ama bu bana günlerce normal şeyler yazıp bekliyor acıdığım için evet cevap veriyorum. Açıkçası bedduasından korkuyorum. Yoksa benim için bir çöpten farkı yok. Onu kıskanmadığımdan çok emin çünkü kadınlarla olmasını ben istiyorum başımdsn gitmesi için.
- +1 yıl
O kimseyle ilişki kuramaz. Sizinle de kuramamıştı. Yani şua an da birilerine bağlanmaması Sizinle alakalı değil. Karaktersiz tipler duygulara önem vermez. Denk gelmekle yaşarlar. Sz ona nokta bile yazarsanız hala beni düşünüyor benden kopamadı deyip böbürleniyordur. Evet o çöp ama hala önemsediyiniz bir çöp. Ben de böyle bir çöpü önemsiyorum ama hayatıma kimseyi sokmuyorum haksızlık olmasın diye. Herif paçavra evet ama hala ona ne olacağını düşünüyorsunuz yaptıkları iğrençlikere rağmen. O da bunu biliyor. Burdan çok iyi bir arkadaşım bi zamanlar sen onun annesisin affedeceksin falan gibi şeyler demişti. Kadınlarımızın hatası burada evet kalbimiz affetmiyor ama kalpten akıldan da kovamıyoruz.
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Sevgili dostum, bu gerçekten zor bir durum. Bir ilişkide sadakat ve dürüstlük çok önemli değerlerdendir ve bu değerlere bağlı kalmak gereklidir. Bu durumda, erkek arkadaşınızın sizi aldatması, güveninizi sarsabilir ve size acı verebilir. Fake hesap açmak, başkasının kimliğini kullanmak gibi davranışlar da etik olmayan davranışlardır ve kabul edilemez bir durumdur. Bu nedenle, kendinizi korumak için ayrılmanız doğru bir karar olabilir. Ayrılık konuşmasını nasıl yapacağınıza gelince, bu sizin tercihinize kalmış bir durumdur. Ancak, kendinize saygı duyarak ve karşınızdakine de saygılı bir şekilde konuşmanız önemlidir. Kimlik açığa çıkarmanız da, ona bir ders vermek için iyi bir yol olabilir. Ancak, bu durumda, kendinizi de riske atmamak için iyi düşünmeniz gerekir. Her ne karar verirseniz verin, kendinize saygı duymanız ve kendinizi korumanız önemlidir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Hahaha peki hayali hesabınla seksting mi yapıyorsun sevgilinle? 😂😂😂😂 Efsane komik bir olaymış. Arkadaşlar genelde fake hesaplardan ortaya koyduğumuz karakter, kendi karakterinizden daha farklı olur. Gizli karakter olduğu için ne toplum baskısının önemi olur ne aile baskısının. Yine gizli hesap olduğu için utanma da olmaz. Ama insan kendisi olduğunda bir utangaçlık basıyor insana. Sen, fake hesap açıp sevgilinle konuşacağına kendin, kendi hesabınla, fake hesapta söylediğin şeyleri yapacağını söylediğin şeyleri konuş. Gerçek hesaptan yap bunu. Erkek arkadaşında başka bir yerlere yönelme ihtiyacı duymasın.
02 Yorumla- +1 yıl
Tespit iyi ama sexting kısmına gelince saçmalamışsın nerden biliyorsun kızın fake hesap ile sexting yaptığını ortak klavye mi kullanıyorsun, kendini psikolog uzmanı sanan kardeşim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
120
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence durduğun kabahat hem aldatıyor hem yakan söylüyor ilişkide ki sevgi sadakat ve güven duvarı yıkılmış durumda hala bekliyor olman bile sinirimi bozdu yüzüne vur arkanı dön ve git
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılAyabasanmaymun ile hikaye zamanı.
Arkadaşımın toksik bir sevgilisi vardı, ayrılmak isteyince tehdit ediyordu. Neyse o zamanlar facebook var, benim farmville zamanından hesabım vardı, kızın birinin fotoğraflarını ekledik. Gittik sevgilisine mesaj attık. Ama hesabı öyle aktif kullanıyoruz ki 1000 küsür arkadaş oldu, dayılar yazıyor falan neyse. Arkadaşın sevgilisi ile konuşmaya başladık, bu şüphelendi bir ara; arkadaşı arıyor o konuşurken biz mesaj atıyoruz falan, tam organize yani. Birkaç gün böyle gitti. Sonra fake hesaptan mesajların ekran görüntülerini aldık, arkadaşıma attık, bak sevgilin seni aldatıyor falan yazdık sonra fake hesaptan engelledik çocuğu. Arkadaşım da sen beni aldatıyosun diyip ekran görüntülerini atıp ayrıldı, mutlu son 😂 fikir olabilir20 Yorumla
+1 yıloturup mantıklı düşününce fake hesabın sen olduğunu söylemenin hiçbir anlamı yok hatta kendini küçük bile düşürürsün haklıyken haksız olursun. senin olduğunu anladım konuşmaya devam ettim gibi yalanlar söyler. sana zaten yalan söyleyen birinin seni uyutup hayali karakterlerle konuşan birinin sana karşı sevgisi bitmiştir. sana karşı sevgisi biten biri için çabalamak ona açıklama yapmak ona ödül vermektir. umrunda bile olmaz. o yüzden hiçbir açıklama yapmadan onu hayatından çıkar. bak ne güzel işte gerçek yüzünü görmüşsün. kurtulmuşsun. işler daha da ilerleyebilirdi evlenme raddesine gelebilirdin böyle bir insanla. boş ver iyi olmuş. susmak en iyi cevaptır
20 Yorumla
+1 yılYalan konuşan erkeklere asla tahammül edemeyen biriyim sen nasıl katlanıyorsun bu konuda bravo öncelikle maalesef ki ilişkilerde sadakat çok önemli senin adıňa da çok üzüldüm bir insanın güvenini yıkınca bir daha o insana güvenmesi gerçekten zor oluyor yaşadıkların zor bir durum seni hak etmeyen birymis karaktersiz diyorum bu kişiye sende aradığını bulamayıp başkalarına gittiği için demek ki sen başka birisine layıksın bu adam kişiliksiz olduğu için bunu yapan yarın bir gün nasıl davranır sana bir de böyle düsün verilmiş sadakam var diyip uzaklaşmaya bak bu bahsettiğin insan mahlukatı senin paranı alıp dolandırabilirdi birde böyle düşün şu an borç altında da olabilirdin bir abla tavsiyesi sana sakın ola üzülüp kendini de harap edeyim deme boylesine ben sümüğümü bile atmam karakter yoksunu şerefsiz
10 Yorumla
+1 yıl50 sefer diyorum şu interneti yayınlamam benim dünyayla aramdaki gibi dizileri izleyip de gerçek hayatta uygulamayın diye hadi adam anladıysa senin olduğunu ve o da sana bir oyun yapıyorsa sen bana güvenmedin diyerek seni orada da bırakırsa ne yapacaksın, zaten ben sana şöyle bir şey söyleyeyim Bir ilişkide güvensizlik varsa �ki taraftan birisi de yanlış yapıyor sakın bu büyük ihtimalle senin birlikte olduğun kişi yanlış yapmış O ilişki zaten bitmeye mahkum bu güvensizlikle devam etmez yani sana haksızsın demiyorum haklısın sadık olan birisi böyle bir şey yapmaması gerekiyordu.
Ama zaten sende de güvensizlik olduğu için çok da yapacak bir şey kalmamış10 Yorumla
+1 yılBen senin yerinde olsam fake hesabından buluşma talep ederdim. Buluşmaya giderdim ve neden buradasın derdim. O da kem küm edecek biriyle buluşacaktım diyemeyecek. Tesadüfen denk geldiniz sanacak. Ben merve, seni tanıyamadığıma memnun oldum. Sen alçak bir köpeksin. Senden ayrılıyorum diyip tokat at ve bir daha ardına bile bakma.
63 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
O tiplerin yalanları bitmez yüzsüz herif ki ben biliyordum senin olduğunu der bu da inanır. Tespit etmek harika ama açıkvermek kötü işe yaramaz yani sadece kafa bozukluğu getirir hele duygu yoğunsa ayrılamaz ve güveni kırık halde devam eder, o zibidi ise farklı yöntemler bulur daha dikkatli davranır haber tutmasın kız diye diğer haltlarından.
Yani şimdi bir yandan şöyle bir şey var,
Aldatmak için tercih ettiği insan da -farkında olmasa bile- sensin. Yani baya baya bu adamın tipi sensin :)
Ne yapacağın senin tercihin. Sonuçta fake hesaptan adamı kandırmak da etik bir davranış değil yani.
24 Yorumla- +1 yıl
Sahte hesapla test etmek niye etik değil? Sırf onun dürüstlüyünü test etmek için açmışsa.
- +1 yıl
@Apokalipsisa İşte gerçek bir ilişkide böyle testlere yer olmamalı. Güvenmediğin insanı hayatına almamalı, hayatına aldığın insana güvenmeyi öğrenmelisin bence.
- +1 yıl
İkiniz de izleyin :) Test etmeye kalkarsan %99 olur bu zaten :)
https://youtu.be/aXkZCNjusmc
Bütçesini az çok biliyorsundur. Fake sen olarak vermekte zorlanacağı miktarda parayı reddedemeyeceği bir nedenle borç iste, senin yanında kıvranıp sıkıntı ediyor mu ona bak. Fake sen ne kadar önemli onu gör. Gerçekten parayı denkleştirip vermeyi kabul ettiğinde yüz yüze alacağını söyle ve bunun için buluşma teklif et. Buluşmaya gerçek sen olarak git ve de ki "o elindeki sana verdiğim sevgi ve zamanın sadakası" sonra açıklama yapmasına izin vermeden uzaklaş. Bu verdiğimiz dersin adı: Kimler için neleri ve kimleri kaybetmenin acısı! Ama geri dönme ihtimalim var diyorsan hiç böyle ders olaylarına girme.
21 Yorumla- +1 yıl
😂 ya valla çok güldüm tebrik ediyorum çok iyi düşünülmüş bir yanıt
+1 yılBen kimseyi yargılamak istemiyorum fakat böyle yollara baş vurmak için baya güvenini yerler bir etmiş olmalı ki yapmış olasın ben doğru bulmuyorum güvensizlik seziyorsam direk bu ilişkiyi bitiririm oyuna gerek yok şüphe aşkı bitirir onun için ben uğraşmam zamanım çok değerli boş işler için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılBen takır takır herşeyi ortaya döker bir güzel rezaleti basardım ama bu durumda sen daha önemlisi sen eğer bunu yaparken çok canın acıyacaksa sessizce giderek daha iyi hissedeceksen sessizce git bir şey yapmadan önce seçenekleri kafanda oluyormuş gibi hayal et hangisi sama daha iyi gelecekse kendini ona hazırla ve onu yap kendini mümkün olduğunca üzme ♥️
10 Yorumla
+1 yılBu durumun aynısını ben ekşi sözlükte sevgilime yaptım. Ve kesinlikle terk etmelisin. hatta ben bulusma ayarlayıp sahilde oraya gittim, orada onu yaptıgı şeye pişman ettim eşşek gibi pişman oldu rezil gibi kaldı ortada. Üstelik profesyonel bir manipülasyoncu olmasına ragmen benim aklımı küçümseyip ve benimde oyunuma gelmesi müthişti ahahahah.
00 Yorumlaayyy aynısı kuzenimin başına geldi geçen ay , fake hesaptan yeni biriyle konuştuğunu düşünüyordu fakat benim kuzenimle kuzenimi aldatıyordu resmen :)) çocuk öğrenince senin olduğunu biliyordum ayakları yaptı konuşmaya devam ettiler ve başka kızlarla konuştuğu sevgili olduğu ortaya çıktı. emin ol başka insanlarla da konuşuyordur derhal ayrılmalısın istemediğini falan söyle sebep sunmana gerek yok
00 YorumlaAldatma bu kesinlikle senin yerinde başka bir kadin olsaydı asılan ona da karşılık verecekti. Bulusma günü ayarla. Fotoğraf falan da atma. Hiç tanımadığım birine atmayı sevmiyorum numara vermekten de hoşlanmıyorum mümkünse goruselim de. Ava giderken avlansın montofon ayısı 😂sonra buluşunca da kufret terket bitti gitti. Madem heyecan istiyor beyfendi
01 Yorumla
+1 yılBen olsam fake hesap ile buluşma ayarlardim ve buluşmada karşısına çıkardım ozmanki o surat ifadesi o mallığın gorurudjm ve hicbirsey demeden terk ederdim hem ne tamam utancını yaşayacak hemde beni kaybetmiş olacak ve bir daha başkaları ile konuşmaya korkacak yine sen çıkarsın diye karşısına
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bilmiyorum ki... Herhalde ben olsam sadece "Ben gidiyorum." diye mesaj atıp giderdim. Reelde iletişimi kestikten sonra fake hesapla oyunu bozmadan konuşmaya devam eder, başka bir kişi olarak onu yeniden tavlardım. Böylece derdim ki seni benim elimden anca ben alırım :D
00 YorumlaErkek arkadasınla sevgilimisiniz birbirinizde hesap sifreleriniz yokmu sen simdi desen ben numara yaptım o adam demek baskalarıda var demicek mi eger bir yola cıktıysanız ciddiyseniz ayrıl yok sevgiliyiz diyorsanız boş ver takılım işte dedigimi şöyle düşün 20lık arkadasınla 3gunluk arkadasın aynı olamaz biz sevgiliyiz demekle ciddi sevgili aynı olamaz
00 Yorumla
+1 yılFake hesaptan buluşma ayarla mekanı falan belirleyin susadım su da söyle de, buluşmaya gidip şimdi üstüne bi soğuk su iç o hesap bendim sakın bi daha karşıma çıkma de tiksinç bakış at bitir 😂buluşmaya gitmeyedebilirsin ama onu geliyorum diye kandır sen soğuk su iç üstüne diye de ekle midemi bulandırdın de çok koyar emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki sen olduğunu biliyordur. Bunu anlamanın tek yolu var. Fake hesaptan buluşalım de. Sonra buluşma vakti gelince napiyosun yaz normal hesaptan. Eğer yalan söylüyorsa çaktırma buluşma yerine git. Seni görünce panikliyorsa aldatmak için konuşmuştur. Herseyi anlat bitir ilişkini. Eğer sen olduğunu biliyorsa zaten paniklemez güler biliyodum fakan der
13 Yorumla- +1 yıl
Kadın zekası 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😅😅
- +1 yıl
😁😁
Buluşmaya çağır😁 çok eğlenceli olabilir
Senin adına üzüldüm00 Yorumla
+1 yılBence Fake hesabından gerçek profil resmini koy, ve profil resmime bak de. İyi ki yapmışsın VAlla. Yoksa evlensen sana kötü davranabilirdi herşeyi yapabilirdi ayrılmakla doğru olanı yapıyorsun bence için rahat olsun ciddiyim. 👍🏻
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence daha fazla sürdürmenin bir anlamı yok zaten ona güvenmediğin için böyle bir yöntem seçmişsin ams senin yaptığın şeyde doğru değil kim bilir sende o fake hesaptan kimlerle konuşuyorsun diyebilir sana bunu düşünebilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olsaydınız, fake hesap ile eşinle konuşman, onu tuzağa düşürmek ve güvensizlik anlamına geleceği için, EŞİN AÇISINDAN HAKLI VE GEÇERLİ BOŞANMA NEDENİ olurdu. Ruh hastasısın, git tedavi ol.
21 Yorumla- +1 yıl
Cevap yazan pembelerin alayı s*lak. Başka da bir şey demiyorum.
+1 yılBence ayrıl ama fake hesabından konuşmaya devam et senden sonra hala onunla konuşuyor mu bak? Ona fake hesabını söyleme son noktaya gelince fake hesabındanda engellerin mal gibi kalır ortada.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle bendim falan diye. Başta yapman tuhaf evet ama zaten adamın içinde varmış o. Sen olman bir şey değiştirmıyor. Baskası olsada konusacakmış. Yarın baskasıylada konusur ve bu sefer o senın fake hesapta olmaz. Belkıde daha kimlerle knsuyor
00 Yorumla
+1 yılSenin yaptığın normal mi sence? Başka hesaplardan sevgilini denemen? Bu kadar güvenin yoksa en başından baslamazsin, fake hesap açıp güven testi yaptığını söylediğinde, asıl tepki verenin erkek arkadaşın olması gerekir. Hastasıniz resmen
010 Yorumla- +1 yıl
Evlendikten sonra da birkişi bunu yapabilir önemli olan sadık kalabilmek bunu arkadaş başaramamış.
- +1 yıl
Ben, karşıdaki adamı savunmuyorum burada yanlış anlaşılmasın. Ama fake hesap açık hangi erkeğe yavşarsa bir kadın, hiçbir erkeğin buna kayıtsız kalamayacağını bilmesi gerekir
- +1 yıl
O zaman hiçbir erkeğe güvenmemek gerek. Buradan bu anlam çikmali.
- +1 yıl
Benim soylediklerimden bunu anliyorsan, hala tek taraflı bakiyorsun demektir
- +1 yıl
Şöyle düşünelim bir kadın evlenmiş ardından hiç tanimadigi bir erkek ona yavşıyor kadinda kayitsiz kalamiyor sizce bu normal mi? Bu aldatmaya girmez mi? Erkek içinde kadın için de iki tarafta bir mesaja kanmamalı. Sonuçta sevdigimiz birileri var hiç görmedigimiz birine kanıyoruz bu karşımızdakine ihanetten başka bir şey değil
- +1 yıl
Bu konuda kesinlikle ortak fikirdeyiz, ama benim demek istediğim, bu şekilde denemeler de yanlış, yapacak adam her türlü yapar
- +1 yıl
Bu tür denemelere kaniyorsa iradese zayıf biri demekki böyle birini kaybetmekte evlenip görmektense böylesi daha sağlıklı
- +1 yıl
Bu denemeleri yapan kişinin sağlığı yerinde değildir, herşeyden önce kendine güveni yok demektir
- +1 yıl
Bu yapılan yanlışı da değiştirmez
- +1 yıl
Yapılan yanlışı savunmadigimi daha en başında söyledim
+1 yılBir adres ver faketen bulusalım seni böyle yicem söyle öpcem falan diye. yanına güçlü kuvvetli erkek arkadaşlarını topla buluşmaya çağır gelincede bir güzel dövdür. Sessizce gitme ki yanına kar kalmasın dersini alsın.
00 Yorumla
+1 yılSoyle yap eğer aynı şehirde değilseniz kolaylıkla ayrilabilirsiniz fakat aynı şehirdeyseniz biraz sıkıntılı sürekli ayrılık sonrası seni rahatsiz eder. Tek bi mesajla ayrilabilirsin. Senin gibi serefsizlere hayatımda yer yok s. g de mesela tek bi mesaj içini dök yani ama sonra engelle ayrılman çok zor biliyorum
10 YorumlaHiç bişey demeden ayrıl neye uğradığını şaşırsın kendini suçlasın dursun. Artık sıkıldığını felan söyle. Gayet kibar şekilde ayrıl ki onun için bişey ifade etmediğini anlasın. Sonra fake hesaba ne anlatacak bakarsın biraz oradan da tekmelersin bitti gitti.
10 Yorumla
+1 yılBen olsam, onu rezil ederdim. Öyle giderdim.
Sonuçta aldatıyor seni, ne kadar rezil bir hariç olduğunu, yaptığının ş. refsizlik olduğunu söylerdim. Haddini bildir, kimseyi keklik sanmasın.10 Yorumla
+1 yılAğzına sıç. Bir buluşmaya çağır prtada bırak ya da git suratına çarp
15 Yorumla- +1 yıl
Senin fotona bakmıştım atmistin
- +1 yıl
Surtuk hani kocan para alcakti be de
- +1 yıl
Yani noldu
- +1 yıl
Eee
- +1 yıl
@kralll73737 ne diyosun kardeşim Türkçe yaz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılFake hesapla Ona bi randevu ver oraya gitsin.
Sonra o saatte oraya git görünmeden ara nerdesin diye sor.
Yalan söyleyecek. Sonra git şaplagi bas ayrıl. Ne sis yansin ne kebap😉30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılBen sessizce giderdim ilk önce
Sonra ne tepki verdiğine bakardım o da uzaklaşacak mı yoksa peşime mi düşecek eğer peşime düşüp sorarsa o zaman söylerim düşmezse de zaten olay çoktan bitmiştir00 Yorumla bence fake hesabından ona vicdan azabı yaptır. İşte deki bir tane arkadaşım sevgilisini gözümün önünde aldatıyor çok iğrenç bir durum falan diye en sonunda da kendini belli edersin.
00 Yorumla
+1 yılAynısı başıma geldi MCŞSMFLSM ve canım tam iki kere yaptı 2. sine bile yem oldu NCŞSCLSM ben öyle yaptm bir süre sustum sustum sonra flsmd kavga ettk ağırdı birden önüne bi çıkardm yalla MCŞMS
01 Yorumla- +1 yıl
He tam okuduğumda öyleyse bir süre konuşur aniden fotomu atarm
+1 yılBir defa denedim onu da yapan söylemeyi becerememiştim aslında benim de suçum yoktu iş yerinde bir kız yazmıştı bende gerek görmemiştim oda sağolsun gece çevrimiçi görünce çöktü tepeme 😂
00 YorumlaBen olsam fake hesabımdan buluşma teklif ederdim, mekana geldiği zaman telefonla ara nerede olduğunu sor muhtemelen yalan söyleyecektir yine sana, bas tekmeyi sonra...
00 YorumlaBenim böyle bi sorunum olmadı çünkü sevgilime istek attım uzaktan akrabayız tanımadıgı kişiler kabul etmiyo benide bilmiyodu kabul etmedi bi dügünde ayak üstü konuştuk bilisimcude kendisi hemen öğrenmiş benim oldugumu yazdı konustuk fake hesaptan istek atmışım onu hâlâ kabul etmemis 5 aydır öyle duruyo senin konuna gelirsek bence kendin oldugunu söyleme ayrıl sesizce direk engele kötü hisetsin kendini
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önce Sessizce ayrıl ve fake hesaptan konuşmaya devam et 1 hafta 2 hafta hatta 1 ay oradan konuş onunla sonradan fake hesaptan nah çekerek bi foto at buna🤓 ben olsam böyle yapardım
00 YorumlaFake hesabın sen olduğunu soyliceksin ne diyecek sana? Ben sen olduğunu biliyordum diyecek. Sen de inancaksin erkekler ayak üstü yalan söyler. Sessizce git bence
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak istediğini söyle neden derse o bana iyi geceler deyipte saatlerce konuştuğun kişi benim de ve git. Şans verme verirsen aldattığında kimseyi suçlama hak etmiş olursun çünkü
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen böyle de
- +1 yıl
@tipitiptip 👍
+1 yılValla ben onu bunu bilmem aynı şeyi bende yaptım sevgilisi varken yok dedi hatta fake hesapla sevgili olduk ses attım ulan orspu seni diye neler dedim neler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce eline kayıt al, örnek veriyorum sesini ve seni görüntülü görmek istiyorum, bana çekip gönderir misin de. Bu görüntüyü kaydet, karşısına çıkar vur birden.
01 Yorumla- +1 yıl
😒
+1 yılSevgilisini fake hesapla aldatan bir erkek veya kadın, nasıl terk edilmeyi hak ediyorsa onu fake hesaplarla veya en yakın arkadaşıyla sınayan kadın ve erkek de terk edilmeyi hak ediyordur.
00 YorumlaBen olsam o fake hesabindan sohbet ederdim sanki beni tanımamış gibi davranırdim foto ister sonunda direk Fotomu yollardim ohhh olurdu ayrilman çok kolay olurdu ders olsunki bidekine fake hesap kullanırken kızlara mesaj atmaya dikat eder. Off bu çapkın erkekleri ayağımın altına alısım var.. sessiz sedasız ayrilamasin ki kusurlarını soyleceksin sonradan tartışmadan sessizce kaybol ortalıktan o kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam görüntülü arayacağım deyip heyecanlandırdım, ekranda seni gördüğü andaki surat ifadesini çok merak ediyorum. Hatta bunu yaparken ekran kaydı al izlenme rekoru kırar.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sessizce gitme
S. ç sıva ondan sonra s. tiri çek i-t soyuna utanmaz rezil k. pek34 Yorumla- +1 yıl
😀😀bence fake hesabıyla bir buluşma ayarlasın
- +1 yıl
O da olur iyice mal gibi donsun kalsın kızın karşısında
- +1 yıl
Valla ya 🤣🤣 bu işler sıkıntı
- +1 yıl
Öyle🤷🏻♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılTek kelime bile etme.. Sadece teşekkürler, ne mal olduğunu gösterdiğin için dersin.. Keyifli geceler..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar kolaysa senin için, fake hesabına aşık edip, kendini bıraktırıp, sonra da fake hesapla onu aldattır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Sende erkek arkadaşını erkek arkadşınla aldatıyorsun
214 Yorumla- +1 yıl
Reis bu nasıl cevaptır 😂
u +1 yıl@inciitanesiii yalanmı aldatmış işte
- +1 yıl
Hayır, deniyor ve haklı çıkmış
u +1 yıl@inciitanesiii ben bilemem fake fake dolanıp adamlara yazmasaymış
- +1 yıl
Açıklamayı oku ksksjs işletmis ve haklı çıkmış
u +1 yıl@inciitanesiii eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsen öyle olur
- +1 yıl
Sadece bu fake değil başka başka kişilerle de konuşuyor anlamına geliyor
u +1 yıl@inciitanesiii belli olmaz orası bilemeyiz
- +1 yıl
Sen kız tarafısın kskdjd sus bi
u +1 yıl@inciitanesiii azına ettimin adamı hemen İlk yazana ağzı açık yabşamış boynu altında kalasıca iyi dedim mi :9
- +1 yıl
He şöyle ol güzel dedin kızı ezdirmeyelim
u +1 yıl@inciitanesiii insan değilmiş bu tüüüüüüü rezil
- +1 yıl
😂😂 ayarin yok
u +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum tiyatroya başladın tam yap bari. Fake hesabını bir arkadaşına ver onla buluşsun. yok mu sevgilim yok deyip duran kız kankin?
01 Yorumla- +1 yıl
Şu da olacak o kadardan
https://youtu.be/aXkZCNjusmc
Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Fotoğraf iste ondan fake hesaptan sonra gerçekleri söyle bence ona cevabını çok merak ediyorum ve sonra terk et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsenin olduğunu bilip seni kandırıyor olma ihtimali de var. bunu öğren öyleyse konuşarak halledin, değilse yol ver.
00 Yorumla
+1 yılikinizde birbirinizi aldatmışsınız. bence önemli olan bu. bundan sonra nasıl gidersen git. ister oynaya oynaya ister ağlaya ağlaya
00 YorumlaSusmadan da gidebilirsin. Senin keyfin her şeyden önemli. Bak herkes keyif ediyor sen niye edemeyesin
00 Yorumla
+1 yılEger eminsen onun o hesabin senin fake hesabin oldugunu bilmediginden at ss leri. Degilsen bulusma teklif et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSessizce olmaz içinde kalmamalı ama alacağın cevaba da hazır ol, klasik biliyordum sen olduğunu diyecek yine de sessiz olmaz...
00 Yorumla
+1 yılBeni görmek ister misin de sonra kendi fotoğrafını at. Güzel miyim falan diye sor Yüzsüz pislige
10 Yorumla
+1 yılabla helal sana ya pp falan nasıl buldun ben yıllar önce denemiştim direkt anlamıştı sjsjsjs
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen bilirsin gizli.
Sonuç olarak valorant oynamıyoruz, ikili ilişkiler, yaz yaz nereye kadar.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden buluyorsunuz bu tipleri gerçekten şaşırıyorum 🤔 sizin maskulen bulduğunuz birçok davranışlar aslında anormal davranışlar gerçek maskulen erkek nedir bilmiyorsunuz.
10 Yorumla- Devamını Gör (160)
Devamını Gör(205)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım beni fake hesabımla aldatıyor, susup sessizce gitmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler