Aşk İlişkileri Ömrünüzün sonuna kadar tek kişiye sadık kalabilir misiniz? Sizin yapınız buna müsait mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Ömrünüzün sonuna kadar tek kişiye sadık kalabilir misiniz? Sizin yapınız buna müsait mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Ömrümün sonuna kadar değil ancak hayatımda olduğu sürece sadık kalırım.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Evet zaten gerçek aşk bunu gerektirir yani sadece bir kişiyi sevmek ve ona bağlı kalmak 2 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Kafamda kurduğum yüz güzelliğine sahip ise evet. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece yüz güzelliğine mi bakıyorsun? valla en güzelinin bile 1 saniyede bir olayla suratı bozulabilir :D Yorumla AgentKid +1 yıl Evet, tek kriterim bu. Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Gerçekten sever kalbi ve cinsellik olarak doyuma ulaşır isem evt. 1 0 Yorumla
Bükreninsorusu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Karşı taraf bunu hak ediyorsa neden olmasın. 1 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Kalırım ben, safım :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Saflık değil ki :D karşıdaki kişi de sadıksa dünyada cenneti yaşarsın Alfia +1 yıl Bu zamanda saflık olarak görülüyor :(
kleopatrrra Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Aldatmam, -tır gibi yapar sınarım, bir şamar inovasyonu yeşerip köpürecek mi diye 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl soru sorun bu değil ömrün boyunca bir kişiye istediğini vererek sadık kalmasını sağlayabilir misin 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Evet çok müsait, bir ömür garantiliyim 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. En uzun ilişkimde hiç aldatmamıştım.. 1 0 Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeter ki güzel sevsin, ondan ayrılmak istemem. 1 0 Yorumla
Hakansert77 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl 33 yaşındayım tek kadına 15 yıldır sadık kaldım 2 9 Yorumla Soran +1 yıl Evli misin? Yorumla Hakansert77 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Helal olsun :D Yorumla Hakansert77 +1 yıl Sen daha evlenmedin tabi Yorumla Soran +1 yıl evlenemem gibi görünüyor :D Yorumla Hakansert77 +1 yıl O biraz şansa bağlı, doğru kişi ne nerede karşına çıkar bilemezsin Yorumla Soran +1 yıl Çıksa bile olmaz, neyse teşekkür ederim Yorumla Hakansert77 +1 yıl Hayat şaka gibidir en mutsuz, umutsuz anda güldürür insanı Yorumla Hakansert77 +1 yıl Ben teşekkür ederim Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. neden kalman gerektiğini düşünüyorsun 0 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Muhtemelen evet 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sadik kalirim 1 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet! 1 0 Yorumla
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kalirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ömrümün sonuna kadar değil ancak hayatımda olduğu sürece sadık kalırım..
Evet zaten gerçek aşk bunu gerektirir yani sadece bir kişiyi sevmek ve ona bağlı kalmak
Kafamda kurduğum yüz güzelliğine sahip ise evet.
Sadece yüz güzelliğine mi bakıyorsun? valla en güzelinin bile 1 saniyede bir olayla suratı bozulabilir :D
Evet, tek kriterim bu.
Gerçekten sever kalbi ve cinsellik olarak doyuma ulaşır isem evt.
Karşı taraf bunu hak ediyorsa neden olmasın.
Kalırım ben, safım :D
Saflık değil ki :D karşıdaki kişi de sadıksa dünyada cenneti yaşarsın
Bu zamanda saflık olarak görülüyor :(
Aldatmam, -tır gibi yapar sınarım, bir şamar inovasyonu yeşerip köpürecek mi diye
soru sorun bu değil ömrün boyunca bir kişiye istediğini vererek sadık kalmasını sağlayabilir misin
Evet sadık kalırım
Evet çok müsait, bir ömür garantiliyim
En uzun ilişkimde hiç aldatmamıştım..
Evettt asıl olay da o zaten
Yeter ki güzel sevsin, ondan ayrılmak istemem.
Seviyorsam kalırım tabii ki
Doğru insansa kalırım
33 yaşındayım tek kadına 15 yıldır sadık kaldım
Evli misin?
Evet
Helal olsun :D
Sen daha evlenmedin tabi
evlenemem gibi görünüyor :D
O biraz şansa bağlı, doğru kişi ne nerede karşına çıkar bilemezsin
Çıksa bile olmaz, neyse teşekkür ederim
Hayat şaka gibidir en mutsuz, umutsuz anda güldürür insanı
Ben teşekkür ederim