Sevildiğiniz halde siz bir kişiye sadık kalabilir misiniz?

Sevildiğiniz halde siz bir kişiye sadık kalabilir misiniz?

Evet kalabilirim ama bu sevgisine bağlı bir durum, aşık olmayı bilmeyenler geziyor bu dünya da cinsellik için aşk yaşamak isteyen var o insana güvenen saf kızlar var
Söyleyince de kötü sen oluyorsun ama doğrular bunlardır, gerçekten aşık olan biri evlenene kadar bekler o ilişkiyi oraya kadar götürür
Yemin ederim senin gibi çok az var harikasın 👏
Tabii ki de sadık olabilirim.. Gerçek aşk bunu gerektirir.. Sonsuz sevgi ve sadakat... Eğer tam anlamıyla güvene bileceğim birisi çıkarsa eminim ona sonsuz sevgiyle bağlanırım tabii o beni bırakmazsa...
Çok doğru söyledin
☺️☺️
Evet kalabilirim.. Gerçek aşk sevgi de bunu gerektirir.. Normal olan bu zaten.. Ama böyle insanlar ne yazıkki çok az.. Eğer böyle bir insan hayatınızda varsa kıymetini bilmelisiniz..
Aynen ama kimse kimsenin kıymetini bilmiyor ne yazık ki..
Teşekkür ederim.. 😊
Yeter ki sevgisinden emin olayım gözüm ondan başkasını görmez ki yoksa ayrılırım zaten 🙃
🤌 tabikiii
Cevap
52Cevap
Biz hayatımızda olmayan insana bile sadık kalıyoruz, hey yavrum hey.
Ja ja. Bakacaz artık :D
Sen bak ben meşgulüm 😅
Yapma, yalan söleme sööleme 😃
Evet, kalırım olması gerektiği gibi.
Evet kalırım tabi ki de.. zaten doğrusu bu insanın hayatında ve kalbinde bir kişi olmalı ikinci kişi varsa ikisini de sevmemiştir. zaten öylelerini de karakterli görmüyorum ben aldatanları özellikle de
Ben bu soruya Sagopa'nın bir şarkı sözü ile cevap vermek istiyorum;
Olması gerken şeylerin adını "iyilik yapmak" koymuşlar
Bence de 😌
Hayatımda olmayan birisi için bile sadık kalabiliyorum böyle bir manyağım ben 😅
Çok seviyorsam gözüm başkasını görmez hele çok seviliyorsam ve sağlıklı bir ilişkim varsa dünyada sadece o ve ben varmışım gibi olurum 😊 sevilmediğim yerde kalmamayı tercih ediyorum aldatmak sadakatsizlik karaltersizlik bana göre
Zamanında Sevmediğim
birine bile sadık kaldım
Yeterki hayat beni o raddeye getirmesin.
Sonuç Allah’ın emrindeyiz
Onun kitabına uygun olmayan demek
ondan uzaklaşmak demektir.
Hayat bu her şey olabilir kuzey
Şaşırmak şaşırtıcı olur
Belli bir yaştan ve yaşanmışlıklardan sonra o doymuşluk hissi yapışıyor insana.. Eskisi gibi çok hareketli ve bereketli bir hayat cazip gelmiyor..
1-0 olsun, bizim olsun fikri daha şukela..
Hayatımdaki kişi duygularımın merkezinde olacağı için bir ömür sevip sadık kalabilirim. Önemli olan değerim bilinsin.
Kesinlikle evet ama içimin yandığı kalbimin tutuşup kor olduğu, gözlerimin ondan başkasına kör olduğu kişiye
Tabiki kalırım. Ama bizim gibi insanlar çok az maalesef
Öyle maalesef
Heyalde cinim sadık kalmayıp da ni yapacağım
Kalabilirim.
Dürüstlük ve sadakatin olmadığı bir kişi ile hayat geçmez.
Zor seviyorum hatta sevemiyorum. İki cihanda da tek bir kişiye sadık kalabilecegimi biliyor ve inaniyorum. Hatta gelecekte esim olacak kişiye saygısızlık yapmamak adına şu an ona göre yaşıyor ve hareket ediyorum.
Olayi birine sadik olmak olarak görme yerine
Kendisini bir dakika bile göremeden yapamayacagin birinin hayatinda olmamasi durumunda ne yapardin, olarak düsünürsen!
Gerci bu „Sadakatin çok büyük bir Sevgiden ciktigi“ olasiliginda
Ben bu sorulara ciddi manada şaşırıyorum. Olması gereken bu değil mı?
Kesinlikle bu
O da bana sadık kalırsa evet. Yoksa g*tüne tekmeyi yer. Aptal değilim ben.
Kesinlikle.
Tabiki eğer beni kendi elleriyle baskasina itmezse neden olmasin
Gerçekten sevdiğim bir kız olursa ve bana tüm varlığını adarsa yemin ederim ki ben de öyle olurum. Zaten öyle bir kız arıyorum ben ama bulmak çok zor maalesef ☹️
1 tane sevgilim oldu her zaman sadık oldum biriyle konuşmayı geç kimseye bakmam bile sevgilimden baska kimse çekici gelmez ama böyle davranınca kıymetin olmuyor maalesef bu da bir gerçek, kendisi benden ayrıldı kısaca olmayan sevgilime bile sadığım😂
Karşımdaki kiyisiyi gerçekten seviyorsam ve cinsel anlamda da ise birbirimiz tatmin ediyorsak sadık kalırım
evet kalırım. ama benim sadakatimi incittiği anda tüm tabuları yıkarım ve kartları yeniden dağıtırım.
Biz Kadınlar sevilmediğimiz kalplerde Sadık kalmayı başardık sevildiğimiz Kalplere ölene kadar mezara kadar kendimizi feda ederiz
Kalırım bunun içinde seksen kez düşünürüm umarım karşı tarafta sadık kalır. İyi bir aile olabiliriz belki 🤷♀️
Kaldım, kalırım. Zor bişey gibi empoze etmeye gerek yok. İrade sahibi her insanın elinde olan bişey bu.
Kadınların doğasında sadıklar ezik sümsük sünepe olduğu için kendileri çapkın olduklarından değil sırf sadık erkeği cezalandırmak için aldatırlar o nedenle aldatılmamak için aldanmam yalnızlıktan şaşmam sadık kalacağım tek kişi kendimdir.
Seviyorsam sonsuza dek...
Aramıyorum.
Kalmak isterim de insanların %99 unun buna odaklı olduğunu düşünmüyorum, %1 lik kısımdan biri payımıza düşer mi bilmem
Sevildiğimi hissedersem şüpheye düşürülmezsem kalırım. Yok öyle boş kuru sadakat maalesef
ben sevdiğime sadık kalabilirim beni sevene değil. maalesef sevecek pembe yok olanlar da beni sevmiyor :D
Ortak duygu ve düşünceler değişmediği sürece tabiki. Yoksa mümkün değil..
Tabiki görüşler ve fikirler ortaksa ve sevgi karşılıklı ise sadık kalinabilir
Mümkün olsaydı elbette. O sadık olunacak bir kişi bile yok şu an.
Sadik olacagini soyleyip neler yaptigini gordukten sonra. inanmiyorum
Tabiki kalirim sadakat yoksa aşk da yoktur bence
Duygusal olarak evet. Ama bedensel olarak kolay olmaz.
Birden fazla kişiye sadık kalma diye bişey yokmu acaba? :s
Bana hata yapmazsa kalırım. Mutsuzsam kalmayabilirim.
Bana sadık olana ben de bir ömür sadık olurum iki tarafta birbirini seviyorsa tabi ki
Evet tabiki de. Gerçek aşk sevgi bunu gerektirir zaten olması gereken budur..
Yani evliliklerin sonuda oluyor ya sen ne kadsr sevsen illa ki anlaşmazıklar olur o yüzden kalamam.
Burdaki cevap yazan kadınlar. Siz neden bu kadar samimiyetsizsiniz? Söylediğinizin tersi kişiler her zaman gozdeniz olmuştur.
Dedi herkesi aynı kefeye koyan biri
@Nightwalk35 ayrıldıgınız gibi 10 kişiyle flört ediyorsunuz doğru
@BELOTTI19 beni tanımadığın için tabi böyle boş yorumlar yapıyorsun anlıyorum ama insanları genellemek kadar saçma bişeu yok kusura bakma da biraz mantıklı düşün. Herkes aynı olamaz demi?
Seversen ölene kadar sadık kalırsın zaaten sevmıyorsan zaaten sevgılın olmaz sevgı olduğu yerde sadakatlık vardır sevgı olmayan yerde ise sadakatsızlık ıhanet saygısızlık yeşanır ve sağlıklı bır ortam olmaktan cıkar
Kalırım ancak bunun için çooook aşık olmam gerekiyor
Seviyorsam ve sevgime karşılık bir sevgi alıyorsam evet
Evet kalabilirim
Öyle bir kalırım kiii..
Mişim ben de bilmiyodum olamam sanıyodum adamdan başkasını gözüm görmedi 😂😂
Ben kalırım, kendime duyduğum saygıdan dolayı aldatmazdım. Ama sadık olana da daha denk gelmedim.
Tabiki de bunun için yaşıyoruz.
evet ozgurlugumu kıme feda edecegıme ınandıgımda veee onun kanatlarıyla beraber ucabıldıgımde
Hayatım boyunca bir tek kadına ait kalabilirim
Kalırım ve seve seve yaparım bunu.
Seversem elbette ki kalırım daha göremedik o aşkı
Hep bir kişiye sadık kaldım. İlişkim veya takılma farketmez net şekilde bitmeden başkasını bulmadım
Evet kalırdım ama sevgisi ne göre bazı şeyler değişiklik gösterebilir
Aidiyet duygusu yüksek biriyim bu yüzden tabi ki.
Evet kalabilirim
Evet kalabilirim.~
Dogru kişi olursa tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?