Bu Sarışın kadın senden sonra bendeki kadın değil mi? Sadık kalmak her yiğidin harcı değildir herkes sadık kalamaz sadık kalırım der bir süre sonra karşısındaki insandan sıkılır soğuk başka arayışlara girer bu da ayrılık ve boşanmaya sebeb olur elbette insanlar sevgiden bıkabiliyor. Ben kalabilirim bu konu da kendime güveniyorum çok şükür. ♥♥
Sadakat denince neden akla sadece cinsel boyut gelir?
Aslolan evlenirken verilen yemine sadık kalmaktır: " Hastalıkta sağlıkta, İyi günde kötü günde ölene kadar el ele..." diye söz verip daha sonra "boşanmaya" kalkmak asıl sadakatsizlik değil midir?
@azelcan Peki yemin olmasa bile en hafifinden "söz veriliyor". İnsanın sözüne sadık kalıp kalmaması değil midir "sadakat"? Mukaveleye atılan imzalar pazara kadar değil mezara kadar değil mi?
Benim itirazım sadakat denilince hemen akla "karşı cinsle duygusal ya da fiziksel münasebet" gelmesi ve sadakat denilen kavramın bu çerçeveye hapsedilmesinedir.
Yılladır senin bunkonudaki fikirlerini çok iyi biliyorum. Benim de ironim nikahlarda bunun için söz de verilmesi, söz veriyorum denilmesi gerektiğinedir. Belki ciddiye alınır ve faydası olur.😊
ben kalırım da bir ömür bir ömür den mezara kadar beni hak edecek değer de bir kızın var olduğunu sanmıyorum şu devirde evlilik İcin konuşcak kız bile yok desem yeridir hic bir kızla cıkmadım belki bir aklı başında bir kız olur onu bekledim utanmak istemedim Birgün karşıma cıkcak kız İcin
Insan yaradılışında var bence bu sevmek sevilmek istiyor. Biriyle evleniyorsun basta herşey toz pembe ama sonra? Maddi sıkıntılar, cinsel anlamda yetersizlik saygı bittiğinde ise her iki tarafta dışarda aramaya başlıyor o ilkte hissettiği duyguyu. Açıkçası her zaman ne istedigini bilen bir insan olmak güzeldir ve ne olursa olsun evlenince huy değişir alışkanlık başlar. Aşkın ömrü zaten 1 yıldır.. ilerleyen zamanda ise yerini sevgi saygı bağlılık alır. Ben kesinlikle sadik kalirim demiyorum beni her anlamda mutlu etmeyen biri ile hayatımı devam ettirmem ve boşanırım bunu evli iken yapmak hoş degil sadece hepimiz yuzlerce insanla karşılaşıyoruz evli iken ya da sevgili iken birinin pesinden gitmiyorsak eger mutlu olduğumuz ve bu duygudan tatmin olduğumuz içindir
Ben kalamam çünkü ben tipsizim. Bana bakan olmadığı için bir kişiye sadık kalma olayı bende olmuyor. Kızlar benim gibi tipsiz erkekleri arkadaş olarak gördükleri için benim sadık kalmam veya kalamamam mümkün değil. Demek istediğim 1 olmuyor ki 2ye geçelim. O kadar yakışıklı erkek varken kızlar benim gibi tipsizleri ne yapsın?
Bana karşı dürüst, Sadık ise bir ömür boyu bende Sadık olurum. ama bilinir ki sadık olmak Artık eskisi gibi değil illaki yalan olacak illaki kırılmalar olacak
"Eğer bir insan milyonlarca yıldızın arasında tek bir gezegende yetişen çiçeği severse, bu onu mutlu etmeye yetecektir. Çünkü yıldızlara baktığında 'Benim çiçeğim oralarda bir yerlerde' diyebilir." dedi küçük prens ,)
Onunla evli oldugum sürece kalirim. Ortada bir problem varsa onu aldatmam eyvallah der giderim ayrilirim yoluma bakarim. Tabi unutabilirsem yoluma bakarim kolay kolay vazgeçemeyenlerdenim😭
kendime sadık kalmayı öğrendiğimde, o vakit sadık kalırım evet.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Burda yok yeterince iyi değilse kalamam diyenler olmuş ama basit karakterleri sadık kalamayacağı kişiyle birlikte olmamaları gerektiğini anlayamamış. Düşman başına
"Eğer bir insan milyonlarca yıldızın arasında tek bir gezegende yetişen çiçeği severse, bu onu mutlu etmeye yetecektir. Çünkü yıldızlara baktığında 'Benim çiçeğim oralarda bir yerlerde' diyebilir." dedi küçük prens (:
"Eğer bir insan milyonlarca yıldızın arasında tek bir gezegende yetişen çiçeği severse, bu onu mutlu etmeye yetecektir. Çünkü yıldızlara baktığında 'Benim çiçeğim oralarda bir yerlerde' diyebilir." dedi küçük prens (:
En İyi Cevaplar