Ömür boyu tek bir kişiye sadık kalabilir misiniz?

#orkide
#beyazorkidem 😘
Ömür boyu tek bir kişiye sadık kalabilir misiniz?

#orkide
#beyazorkidem 😘
Çağımızda hamımefendiler gizli bir cinsel devrüm yapmışlar ve saklı çok eşliliğe geçmişlerdir. Dünya üzerindeki evli ya da bekar kadınların yaklaşık yüzde 92si çok eşli cinsel yaşam yaşamaktadır. Bu ortamda erkekler de çapkınlık seline kapıldığından erkeklerin de yüzde 95i çok eşli cinsellik yaşamaktadırlar. Ben bakirim ve bu cinsel çılgınlığa katılmak istemiyorum. Herkesin kendi cinsel hayatı ve kendi tercihidir. İsteyen istediği kadarıyla yaşasın. İsteyen istemediği kadarıyla yaşamasın. Herkese sonsuz mutluluklar...
İml hataları için özür dilerim telefonumun ekranı bozuk
kalırım abisi kalırım da bu devirde hiç birileriyle olma topuna girmek istemem karşı taraftan bunu göreceğim meçhul ve kaldı ki senin bu sanki bi marifetmiş sanki başarması zormuş gibi bahsettiğin aksine olması bi zorunluluk olan tartışmaya açık dahi olmayan ve kişiden kişiye değişmemesi gereken sadakat gibi insanlığın temellerinden olan bir şeyin her yerde bulamadığın bir şey olduğu bu devirde 'HOMOS LUPUS HOMOS'' ''İNSAN İNSANIN KURDUDUR''
Cevap
81Cevap
Evet zaten olması gereken bu
O benim için ölümün tek anlamı olacaksa neden olmasın.
Dene ve gör diyecek biri olsa karşımda açık açık gözlerinin içine bakıp söylesem keşke.
Şarkı sözüne bak.
Senin öptüğüm sokağa gömsünler beni.
Bende bir izdin, başkasında hiçtin.
Tabiki kalırım şimdileri bile ihtiyaç duyurmuyor başkalarına bazen minik serçe gibi şefkat ararcasına sokuluyor altim da kalıyor. Bazen de eyvah eyvah bir bakmışız bir elinde tasma diğerin de kelepçe önce bende başlıyoruz biraz sonrasında gece sabah onunla kullaniyoruz
Evet bu konuda kendime inanılmaz derecede inanıyor ve güveniyorum. Tek bir kişiyle bütün ömrümü sadakat içinde tamamlayabilirim
Rotadan sasacak insanlarin girmemesi gereken bir yol ask. Öyle bir yol ki bu, her sapak yanlış, her sapak günah. Rabbim korusun yolumdan sasmaktan.
🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
Ömür boyu kendini sevdirecek bir kadın daha tanımadım. İlişkim boyunca da sadık kaldım. Zaman içinde her şey değişti gibi, ilişkilerde değişip bitiyor. Öyle bir kadın olmalı ki ayrılık lafını açacak şeylerden kaçınacak. O zaman işte ömürlük olur.
Seviyorsam ve seviliyorsam bana aşık ve değer veren bir kadınsa kesinlikle evet. Beni kadınlar hamamına soksalar bu durumda umursamam bile. Yani bunu hak eden biri karşımdasın tabiki sadık yaşarım neden olmasın.
Kalırdım ama kimse buna değmiyor ve ben sadık kalsam bile karşımdaki sadık kalmayacak buna adım gibi emin olduğum için imkân olduğu sürece karşıma çıkan imkanları değerlendirmeye bakarım
Kalırım yeter ki benim olsun ve aynı duyguyu, zevki ve sadakati göreyim.
Tek taraflı olursa bunun bi' önemi dâhi olmaz...
Evet kesinlikle olmasi gereken de bu.
Sevdiğim kisiden baska kimseye dokunamam bile.
Sevgide sadakat asıldır...
Hayvan dediğin sadıktır her zaman şaşmaz ama insandan her şey beklenir işte
Olmasi gereken o. Muhteşem bir sey gibi düşünmüyorum ben. Lütuf değil yani. Kalırım. Kalınmalı.
Saygi, güven, kafa ve gönül birliği ile ölünceye kadar sadık kalinarak mutluluk paylaşılıyor.. Kıskançlık ve ego bi işin ne yazık ki zehiri.
Kalırım ama o kişi hali hazırda yoksa flörtlerimin hesabını kimse soramaz😄
Sevdiğim bir kişi ise elbette
Sevmediğim insanla da olmam o yüzden evet kalırım
Hayatta kalamam kendime güvenim yok bu konuda tek güvenmediğim özelliğim buydu
Evet, olması gereken de budur. Mümkün olursa tabi
Tek kişiyle sadık kalmam için karşı taraf sadık olacak sevgime
Kalırım. Seversem çok severim. Ortası yok ben de ya çok severim ya hiç
Kalabilmeyi çok isterim ama asla kalırım demem.
Evet kalırım annemden babamdan dedemden soyumdan öyle gördüm.
Sevdiğim sürece sadık kalırım.. Ömür boyu birini sevebilir miyim bilmiyorum.
Sadık kalırım da ömür boyu birlikte kalır mıyız emin değilim
O bana sadık kaliyorsa gerektigi gibi davranıyorsa her şeyim olur sadece ona bağlı kalırım.
Kaldım... Kalırım da...
Ama şimdi hayatımda kimse yok.
Evet insanlar aynı kuğu, penguen, kurt, albatros vb çoğu hayvan gibi tek eşlidirler.
Beraber mutluysak ve eğer bir uyum varsa sadık kalmamam için bir sebep kalmıyor
Eğer cidden seviyorsam evet
Tabikide eğer seviyorsam sonsuza kadarda kalabilirim
Evet kanka yalnız o kişi bana yalan söylerse ihanet ederse peygamber bile olsa biter benim için
sadakat sevgiyi paylaştığın kişiye olan vicdan borcudur bu borcu da ödemek farzdır
Bilmiyorum. Ömür boyu demek büyük laf olur. Ama bu saatten sonra kalabilirim gibi. Çünkü daha olgunum artık.
ben kalirim demistim sanirim buyuk konustim esimi aldattim aldatmak zorinda kaldi. gibi birsey oldu
Kalabilirim asla sıkılmam etmem.
Tek meyvenin tadını çıkarırım hemde meyve bu durumdan hoşnut duyar..
Elbette kalırım. Gözüm sevdiğim kişiden başkasını görmez ki.
Olayım bu
Kendime aşırı saygım olduğu için kucak kucak gezemem
Sevdiğim sevildiğim, değer gördüğüm bir ilişki icindeysem evet kalabilirim
Ben kalırım onda asla sorun yok ama karşımdaki kalabilir mi malum devir değişti.
Elbette neden olmasındı 😌
Kalırım. Sevdiğimden başkası umrumda olmaz
Ben kalırım tabi hak ederse
İlişkide her zaman sadık biriyimdir
Güvenimi sarsmazsa tabiki
Hayatımda o kişi olur ise kalırım
Güvenimi sarsmazsa olabilir.
Kalırım tek eşliyim aşık olmam yeterli
Kalırım, yapamazsam ayrılırım, yine aldatmam
Kalmam o yüzdende evlenmem
kalırım kesinlikle aşırı sadığım ilişkim olduğunda
Kalırım diyenler kalamaz
Öyleydim, atrtk eski eşimin kendisi şu an.
Kalırım. Olması gereken bu
Karşım daki nin sadık kalışına bağlı.
Sürekli değiştirecek miyiz 😃
Zor, öyle birisinin olduğunu sanmıyorum.
Evet sadık biriyim sevdiğim kadından başkasını gözüm görmez
Aidiyet duygusu önemli kolay bulunmuyor
Karşımdakine bağlı
Zor...
İnsan gibi insan çıkarsa karşıma kalabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?