15 sene sonra kavuştuk ama Didim’e gelmek istemiyor.. ayrılsam ayrılamıyorum, ne yapsam?

Sevdiğim insan 15 yıl önce çok yakışıklı değildi hata çok çirkindi ama bunu alay etme amaçlı demiyorum ve çok fakirdi arabası külüstürdü

onu hep sevdim , hep bekledim hep yazdım ama Tarkanı sevdiğim için hep kaçtı benden severek gitti geldi döndü ve ben Tarkanı hala çok seviyorum hani ayrılsa ilk ona koşardım o derece ama sevdiğimi de çok seviyorum fakat aileler çok farklı olduğu için tereddüt ediyor vs benim ailem ise yurdum insanı Ankaralıyız , onlar Antepli vede Atatürkçüler solcular vs benim ailem ise tersi vs

siyaset felsefesi farklı olduğu için 14 yıl ailesini seçmişti ama beni hep sevdi hata 24 saatini bana ayırdı etti ve son 1 sene çıkmak için can attı

artık benimle evlenmek istiyor ama ben Türkiye de yaşmak istiyorum oda istiyor ama o Antep veya Bursa istiyor, bense Didim’e gel diyorum

iç güvesi değilim diyor? Didim de yaşamak varken Antep te ne işimiz var değil mi?

ikimiz de çalışacağız ev , araba aileler alacak ama sizce kimin tercihi daha mantıklı ilçe şehir açısından

15 sene sonra kavuştuk ama Didim’e gelmek istemiyor.. ayrılsam ayrılamıyorum, ne yapsam?