Acil yardım çok kötüyüm?

1 saat önce kötü birsey yaşadım. 20 gün sonra düğünüm var ve nişanlımla biraz önce büyük bir kavga ettik. Daha önce instagramdan takip ettiği biri vardı ve bu kişiyi sorduğumda ablasının arkadaşı olduğunu söylemişti. Bu kız bunu takip etmiyor bu arada nişanlım takip ediyor. Daha sonra üzerine düşmedim geçen gün gelinlik provasına gittiğimde telefonun mesaj bölümünde kızla benden önceki mesajlarını gördüm gizli sohbetten konuşmuşlar yine birsey demedim benden önce olduğu için bugünde bunu gördüğünü söylemeden bu kızı nerden tanıdığını ve neden sadece onun takip ettiğini sordum 15 yolluk arkadaşım gibi bissürü saçma sapan kelimeler kullandı ve etrafa vurmaya başladı insanın zikri neyse fikride odur dedi. Benim instagramında 1 tane erkek bile yok. Daha sonra sakinleştirmeye çalıştım ve benim kafama kulağıma vurdu. Bende bardak kırdım ve elimi kestim. Bakmadı bile sonra evden çıkarken kapıyı kitledim sonra açtım motora binerken gitmemesi için tutdum beni yere fırlattı. Ve kızı çıkarmadı sorun ne beni sevdiğini biliyorum ama bu kadar değerli olan şey ne napmalıyım

Acil yardım çok kötüyüm?