Acil yardım çok acı çekiyorum?

7 aydır iş yerimize yakın restorantcinin oğlu var paket kurye olarak çalışıyor önceden abi kardeş olarak konuşuyorduk sonra bana olan hislerini öğrendim sevgili olduk yaş farkı vardı baya ama beni çok seviyordu her dakika ya arar ya da mesaj atardı beni görmek için can atardı çok ciddi düşünüyordu kendimi çok şanslı hissediyordum ilk defa sevgilimdi ilk aşkımdi daha önceden benim nişanlılık dönemi vardı ailevi meseleden dolayı düğüne bir ay kala resmi nikah kıyıldı aileler birbirine girdi ayrıldık eski soyadim geri geldi istemiyordum zaten daha sonra ben sevdiğim adama diyemedim beni sevdiği için fazla takılmaz diye ortak arkadaşlardan duymuş benim meseleyi tartıştık ama gönlümü aldı temiz sayfa açalım sana güveniyorum dedi temizdim ben Allah bilir beni seni bırakmam seviyorum dedi daha sonra soğuk davrandı neden böylesin dedim zedelendi güvenim dedi zaman ver dedi annesi çeldi bunun aklıni çok acı çektim kardeşimi kaybettigim için zaten zorla nisanlandirildim babam hastaydı bari nişanlım bana sahip çıksın kendime cenazeden dolayı bir şey yapmayim diye uzatmadan çocuk beni terk etti ama hergun gözleri bende hicbirseyden tat alamıyorum yıkıldım acıyı iliklerimde yaşıyorum yuzlestim onunla istemiyorum dedi ne yapacağım ben yardım edin

Acil yardım çok acı çekiyorum?