Çok acil yardım çaresizim?

Kiz kardeşimin eski konuştuğu ile sevgiliyim neredeyse 1 yıldır ve ciddiyiz ailem ikna olmuyor elalemin diline düşeriz sana kapılarımız kapanır falan dediler kiz kardesimle konuştum biz hiç sevgili olmadık sadece flört gibi oldu ama sevmedik o bana hiç ümit vermedi en başından beri hatta o bitirdi ben baglanmayayim acı çekmeyim diye anlattı bana. Konuştum istersen olmam dedim benim açımdan sorun yok dedi benim hala arkadaşım bu yüzden ikinize de kızmam dedi. Hatta ilişkisi oldu sonradan. Anlayacağınız kız kardeşim tarafından hiç sorun yok. Ailem sırf 2 hafta flört ettiler diye sevgilime etmedikleri laf kalmadı. Sevgilim olsun gerekirse beni dövsün sovsun senden vazgeçemem artık. Seni gerçekten seviyorum. Yaptığım hatadan da çok pişmanım böyle olacağını bilseydim asla yapmazdım dedi. Annem beni evlatlıktan reddetti resmen ama ben ne yaptım ki. Tek istediğim sevdiğim kişiyle evlenmek. Milletin lafları yüzünden vazgeçmek istemiyorum. Çok canım yanıyor. Tercih yapmaktansa ölmek istiyorum. Ailem bize şans versin istiyorum tek isteğim buydu. Ablam bana anneme birsey olursa bunun bedelini ödersin dedi. Ben bu kadar kötü ne yaptım. Ben ayrılınca ne geçecek ellerine. Millet mi onların evladı ben mi? Niye benim mutluluğumun bir anlamı yok. Önceki iliskilerimi hep annem istedi diye bitirdim. Evet kötü karakterleri vardı gördüm ve bitirdim. Ama sevgilimin tek kusuru geçmişi. Geçmişe gidebilsek düzeltirdik herseyi. Ne yapmalıyım lütfen söyleyin. Önceki iliskilerimi bitirdim yeni ilişkiler kurdum diye ayran gönüllü oldum. Ama yemin ederim ben sevdim gerçekten hep mücadele ettim karsi taraf bir şekilde beni bırakıp gitti ya da aldattı ama suanki sevgilim bana karşı çok iyi ailemin onca lafına rağmen saygısını hep korudu. Hep ümitli oldu ikna ederiz diye. Ne yapmalıyım. Kalbim artık kaldırmıyor bu durumu. Ailemi dinleyip kendi hislerimi çöpe atmak beni mahvediyor. Ölmek istiyorum ama hayat zaten kısa. Neden ölmek yerine hayata bir sans vermeyeyim diyorum. Belki güzel şeyler olur. Bir ümit tutunuyorum. Şimdi birini sevdim. Bana herseyiyle iyi gelen sevgisini hissettiğim. Hayatıma renk katan ve gerçekten yasamaya değer şeylerin olduğunu bana gösteren hissettiren birini nasıl hayatımdan cikaricam. Ailemi seviyorum ama onu da seviyorum. Benim mi gozum kör oldu. Ben cahil miyim iliski konusunda. Ailem böyle yaparak sadece kusurlu olanın ben olduğumu hissettiriyor. Ve hala onları düşünüyorum. Bitirsem mi diye. Ama çok fazla pismanlik duyacağım bir o kadar da acı çekeceğim. Bunlar bana olurken ailem mutlu olacak. Böyle mi yapmalıyım. Mücadele etmeli miyim zamanla ikna olurlar mı sizce.
Çok acil yardım çaresizim?