AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu durumu bende yaşıyorum bi. Kız neden yapar bunu telfon da gaye mutlu güleç biri ama mesaj ta ilerletmiyor soğuk biri gibi
Telefona bile geçemedik biz daha. Hala storylere cevap verme evresindeyiz. Bi anlasam sebebini
Biz geçtik te ne oldu mesaj da soğuk telfon da gayet iyi
Yukarıda bir arkadaş güzel açıklamış. Psikoloji bozuyorsa uzak durmak gerekiyor. En iyisi silmek sanırım
Pisikolojimi bozmuyor da ama telfon da gayet iyi anlaştım biriyide mesaj da öyle diye de kaybetmek istemem açıkcası
E problem yoksa neden yazıyorsun 😊
Problem mesaj da soguk konuşması konuyu ilerletmemesi
Merhaba,
Normal konuşacak ne olabilir ki! 😅
İki tane birbirini tanımayan insanın konuşacağı bir milyon tane konu var
Biz sadece naber nasılsın napıyon diyoruz sevgilim ile ve olanları anlatıyoruz
Kopuk sizinkide. Bir süre sonra kopuyor o ilişki. Benimde öyle bir ilişkim vardı ve çok yalnızlık çekiyordum sonunda da bitirdim zaten
Dördüncü senemiz ve bu sene evlilik düşünüyoruz. Zaten her şeyi konuştuk birbirimizi tanıyoruz adan Z ye biliyoruz. Annen baban her gün ne konuşuyor Allah aşkına? 😅
Ben her seferinde yanında oluyorum sana ihtiyacım var desin şu dakika atlar arabaya giderim 1000 km öteye 😅çünkü 1000 km ötede ssjsj
Uzaklık gözünü korkutuyordur
Haklı olabilirsin. O zaman neden yazıyor ki :/
Oda kendini psikolojik rahatlatıyordur terapi gibi biri ile konuşmak iyi geliyordur.
Kullanıyor yani. Yazmama kararı aldım
Yo kullanmıyor hakkını yeme şimdi , sadece konuşmak istiyor işte
Bundan 4ay önce falan yazmıştı. Erkek arkadaşımın olduğunu söylemiştim. Sonra bişey oldu yinekonuştuk. Erkek arkadaşın sorun olmasın dedi. Bende yok ama olsa sorun değil işim bu dedim. Sonrasında bana ilgi alanım bir video gönderdi. Öyle ufak ufak başladık. Ama sonu gelmiyor. Arkadaş olarak bile görüyorsa da cevap versin yani. Beynim döndü artık. Ne yaptığını anlamıyorum. Yazmıyorum yazıyor. Yazıyorum kaçıyor. Ben ne yapmalıyım bu durumda
Önemle olan burada sensin anladığım kadarı ile sanan zarar veriyor bu ikilem bu kararsızlık bu net duruş sergilemeyen tavırlar , yapacağın tek şey var aslında eğip bukmeye gerek yok herkesin kararından emin olmak , ona göre yol cizmek sen önce kendini duşuneceksin Ahmet'i Mehmet'i değil.
Evet, arkadaş bile olsa insan değer görmek istiyor. Yazmıyorum. Bu kararı alıyorum. Birden yazıyor. Sonra yine uzak. Net tavır olarak silmeli miyim mesela? Evet ben konuştuğum insanlara özen gösteririm. Arkadaş, flört, sevgili farketmez. Bunu da beklerim. Görmeyince sinirlerim bozuluyor. Egomu kırıp muhtaçlık psikolojisi oluşturmaya falan mı çalışıyor anlamadım ki
Sokağın başında bir köpek sana havliyorsa yolunu değiştirip başka yerden git varacagin yere , bu kararsızlık senin psikolojini bozmuş ki burada bile sormuşsun , diyeceğim şu silip at uzak dur.
Gerçekten üzülüyorum artık. Yıprattı yani beni bu durum. Silince de çok takmış gibi görünmez miyim?
Asıl şimdi takmış gibi görünüyorsun bence , bak önüne karşındaki kimse görmemişsin bile
Çok haklısın, doğru. İlişkim 4ay önce bitse de 6 aydır kopuktu. Sevgi, ilgi istiyorum sanırım biraz. Bu yüzden de saçma bir bağlanma gösteriyorum
Haklısın ama bunun yolu bu değil bence , sence de öyle değil mi çok değişik bir tarz değil mi bu? Biraz düşün şimdiden vaz geçersin bile.
Evet evet haklısın saçma bir durum oluşturuyorum ben
E yani yaslan arkana yap kahveni kendini dinle biraz boş ver etrafında olup biteni düşünmeyi.
Teşekkür ederim iyi geldi iyi geceler
Rica ederim İyi geceler ✋
Uğraşma boş ver
Haklısın
Uzak olan zor oluyor bulabilirsen aynı şehirde bul
Ben inancımı kaybettim artık ya
Ne için