Normal arkadaş gibi konuşuyoruz. Kendisinden zaman zaman kopmayada çalıştım ama kopamıyorum da. Biz neyiz şimdi? Arkadaş mı sevgili mi ne oluyoruz?
Cevabın nedir?
+1 yılBende erkek arkadasimla milyonlarca insanin oynadığı bir online oyunda tanistim. 4 yıl oldu. Adını koyalı 9 ay ama öncesinde de sevgili gibiydik herşeyiyle herşeyimdi. Apayriydi yeri bende. Hayatimdaki tek erkek değildi erkek arkadaslarim vardi ama hepsinden farklıydı. şu an hayatimdaki tek erkek ve bundan hic sikayetci degilim. Herseyini bilirim cigerini bilirim derler ya o şekilde. Birbirimizi sadece kamerada ve fotoğraflarda gördük. Onun dışında saatlerce telefonda konusmalarimiz da oldu. Ona yanımdaki tüm insanlardan daha çok güveniyorum. Hayatına giren ilk kızım :) bu apayri bir mutluluk benim için onun gibi mükemmel bir insana sahip olduğum için çok mutluyum. Yakın bir zamanda gelicek onu ilk defa kanlı canlı karşımda gorucem ve ne yaparım bilmiyorum. Bunlari seninle paylaşmak istedim umarim başını agritmamisimdir. Karşındaki kişinin senin için ne anlam ifade ettiği önemli derim ben sana ne hissettirdiği veya sadece seninle canı sıkıldığındami konuşuyor? Bu soruları kendine bir sor derim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılYok bana saygı duyuyo bana her zaman vakit ayırıyor allah ikinizinde gönlüne göre versin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bir arkadaşımla böyleyim ama üniversiteden arkadaşımdı 4 senedir konusuyoruz bende ne olduğumuzu bilmiyorum kopmadık hiç yüzyüze görüşmüyoruz sehirlerimizde farklı ikimizinde hayatında kimse yok olmadı
04 Yorumla
Soran+1 yılBizim aramızda birşey olmayabilir ama sizin aranızda bişiler yoksa da olma ihtimali yüksek
Cevap sahibi+1 yılBen boş değilim ama onu bilmiyorum
Soran+1 yılBelki o da değildir hayatında kimse olmadıysa
Cevap sahibi+1 yılHayır olmadı ama bulusma teklif etmiyor sadece mesajlasıyoruz ve artık değiştiğini düsünüyorum eskisi gibi değil hayırlısı artık
- Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılSen kendini nasıl ve ne görmek istiyosan osun kardeş... Bende tanıştım nette konuştum uzun zaman sevgili olduk aşık olduk evlendik çocuğumuz bile oldu... O sizin anlasmaniza bağlı sevgi saygı guven herseydir... İnanıyorsanız devam edin... Allah yardımcınız olsun...
02 Yorumla
Soran+1 yılİnternetten sevgili olunmaz diyenlerdenim bende ama sizdeki de iyi cesaret allah mutluluğunuzu daim etsin
- +1 yıl
teşekkür ederim... O. Yargılı olma, kimseyi tanimadan hakkında yorum yapamazsin... Ve nasibin oysa sayet, değil internet değil o bu şu, hepsi tamamen bahanedir...
+1 yıl2 medeni insan.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn doğru tanımı sen yaptın :)
- +1 yıl
:))
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
32Cevap
Kanka siz busunuz:
sorgulama.biz.tr/.../ttnet-kota-sorgulama.jpg
Ara ara kopmalar olur bunda devamlı...410 Yorumla
Soran+1 yıl:)) hiç güleceğim yoktu inan Allahta seni güldürsün :)
Sizde bilmiyosunuz ne olduğunuz huylarınız tutuyor davranışlarınız benziyor evlenseniz sorun yaşamazsınız çünkü kafa yapılarınız uyuyor sadece birbirinizi göremediniz ama sevgili olmayacaksınız, çünkü o bir internet arkadaşı, ne olduğu belirsiz kız erkek arkadaşlığı ile sevgililik arasında kalmış faili mechul bir olay bu
02 Yorumla
Soran+1 yılTanımın uyuyor bize birbirimizin herşeyini biliyoruz görüşmek istemedim çocuk tipin değil ya
bir teklif yoksa (sevgili olmak için) ileriye dönük hayaller planlar yoksa arkadaşsınız alışkanlık olmuş birde ama illaki olsun derseniz en yakın zamanda görüşün derim net karara varır zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben istemiyorum bana farklı adımlar atmak istedi ileriye dönük ama ben istemedim
Soran+1 yılArkadaşlığını seviyorum sevgili olmak istemiyorum
Üç senedir görüşemediyseniz sadece internet arkadaşı olursunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılGörüşmedik gelmek istiyor aslında ama benim içimde bir tırsma var aslında iyi birisi biliyorum da 3 sene herşeyimizi biliyoruz birbirimizin ama...
3 senedir birşey olmamışsa zaten aşk ihtimali oldukça düşük. herkeste aynı fikirde siz arkadaşsınız. başka izahı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAman arkadaş olalım sevgili işlerini sevmem ben
Arkmisin sevgilimisin bilmem ama safim tekisin o belli
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye safmışım
Soran+1 yılAnlatan sensen tabi anlamam zeka seviyesi malum
Soran+1 yılEvet çok mutlu oldum. Yazmıcaksan hiç yazma.
Soran+1 yılBurdaki herkesi anlayıp tek seninle iletişim sorunu yaşıyorsam sende sorun vardır
Soran+1 yılHa anladım tamam ben burada mal mal yazayım sen beni ipleme mallığımla beni başbaşa bırak diyosun peki
Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı. Sen ne hissedip düsünüyorsan öyledir. Biz ne bilelim ne konuştunuz onca zaman :)
06 Yorumla
Soran+1 yılValla bizde bilmiyom ne konuştuk ama hala konuşacak bireylerimiz var hala konuşuyoruz
Soran+1 yılBakarız evli olsak niye konuşalım birbirimizle
Soran+1 yılÇocuk hiç tipin değil muhabbetini seviyorum
+1 yılBence yüzyüze görüşmediginiz sürece hiçbirseysiniz...
04 Yorumla
Soran+1 yılBir keresinde 5 dk lık karşılaştık ama yüzünü bile çok göremedim geceydi
- +1 yıl
Sayılmaz ki o. Beraber zaman gecirmeniz gerek. Fazlasıyla yüzeysel iliskini...
Soran+1 yılYanıma gelmeyi çok istedi hatta daha da ileri götürmeyi ben istemedim o zaman istememeye devam edeyim
- +1 yıl
Senin bilecegin birşey. Aranızdaki ilişkiyi sebep ve sonuçları genel olarak düşün degerlendir. Ona göre karar ver...
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsizi bende çözemedim
https://www.youtube.com/watch?v=Bh4h-MPYss400 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılne olduğunuzu bilmem ama ne olmadığınızı biliyorum..
00 Yorumla
+1 yılsizleri karı koca ilan ediyorum
arkadaşsın tabi öyle sevgilimi olur06 Yorumla
Soran+1 yılHani kopamıyoruz ya ondan şey ettiydim
- +1 yıl
alakası yok görüşmeden sevgili olmak sacma o zaman sevgili olun burada evlenin birbirinizi görmeden
Soran+1 yılDeğilsek sıkıntı yok çocukta ümitlenmesin diye de düşünüyordum iyi o zaman
- +1 yıl
sonu yok sizinkinin
Soran+1 yılBana da öyle geliyor
- +1 yıl
:))
+1 yılsen bilmiyorsan hala ne oldugunu başkası hiç bilmez
00 Yorumlabenimde dolu öyle konuştuğum kişi var ve kopamadığım. arkadaşlıktan yukarı şeyler değil bunlar
00 Yorumla
+1 yılSiz boşlukta kalmış insanlarsınız. arrtık bir kanat çırpıp bir yere konmanız gerekiyor.
00 Yorumlabence sizinki sanal aşk
05 Yorumla
Soran+1 yılSanal aşkın sanal bebeği olur
Soran+1 yılAşk meşk yok yahu aramızda ama birbirimizden de kopamıyoruz tuhaf
Soran+1 yılBirbirimizden kopamamak bunu çok defa denememe rağmen
- Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaş sadece ne bekliyorsunki başka
03 Yorumla
Soran+1 yılBirşey beklemiyorum daha fazla ileri gitme düşünceleri oldu ama ben engelledim
- +1 yıl
iyi etmişsin boşver zaten uzajtan uzaktan ne gereği var :)
Soran+1 yılDimi ama dertsiz başıma dert mi açayım :)
internetten sadece arkadaş edinilebilir bence
00 YorumlaElhamdülillah müslümansınız kardeş
00 YorumlaSevgili ne alaka? Sacmalama
08 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşmı oluyoruz o zaman
Soran+1 yılAma kopamıyoruzda birbirimizden
Soran+1 yılNe sevgili olmayı isticem be dertsiz başıma dert mi alayım
Soran+1 yılSorun şu bu kişiyle uzun zamandır konuşuyoruz ama aynı zaman da kopamıyorum bir çok defa denedim olmadı biz neyiz onu anlamadım ama özel bişeyde hissetmiyorum sadece kopamıyorum
- +1 yıl
bak canim sanirim sen alistin bu kisiye örnek ailen gibi hergün görüyosun , bu kisiylede hergün konusunca alisiyosun iste. vazgecmek istemiyosun. durum sana bagli ne hissettigine bagli hoslanti olabilir baska bisey olabilir farkli yani baya ama sunuda söylemek isterim bir insan hergün konusunca bikar yani cok gördüm öylelerini ama sizde farkli durum bu yani :)
Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı. 3 yıl bir şey olmadıysa daha da olmaz.
00 YorumlaAdını sen koy
asds00 Yorumla
+1 yılSevgli olma ihtimalini düsnüyosun yani tuhaf
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmayımı düşünüyorum sana dedim düzgün oku
- +1 yıl
Bn çok ii okudum biz şimdi sevglmi oluoruz diye niye yazıosn süperzeka demkkki böle bir ihtimal var diorm bnde snn için
Soran+1 yılBöyle birşeyi istesem daha farklı adımlar atardım ileri zeka istikrarlı birbirimizden kopamıyoruz ondan dedim
- +1 yıl
:)) sanaa kızmadmm çocugada çok takılma
+1 yılBence o senin kaynın.
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek kardeşi yok olsa ihtimali vardı :)
- +1 yıl
O zaman yıllar önce kaybolan kardeşin
Takılıyorsunuz sanal arkadaş olmuşsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok ilginç
+1 yılTek soru cinsellik var mi yok mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılYok erkek arkadaşım da olsa izin vermem böyle bişeye
- +1 yıl
O zaman dostsunuz.
Soran+1 yılBen kimseye dostum demen ama
- +1 yıl
Ornek veriyorum annenin adi merve. Annene merve diye seslenmezsin anne dersin ama o senin annen merve dır. Çocuğun adıda Mehmet olsun mehmetede mehmet diye seslenirsin ama dostundur
Soran+1 yılArkadaş diyelim biz sadece cevabın için teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 senedir internetten konuşan bireylersiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılTelefondan diyelim
+1 yıl3 senedir istikrarlı bir internet kullanıcısısınız
00 YorumlaSebgiliye dogru gidiyorsunuz bence
01 Yorumla
Soran+1 yılTedbir almak lazım o zaman
+1 yılbence elti gorumce oluyorsunuz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılA bak bu daha mantıklı :)
- +1 yıl
yoksa kayınco kayınbıradermı bu gıbı ılıskılerıde hep karıstırıyorum :)
Ne olmak istediniz?
07 Yorumla
Soran+1 yılBişey istemedik biz sadece tanıştık konuştuk yıllarca hala devam ediyo
Soran+1 yılBir kaç defa görüşmeyi kesmek istedim ama olmadı hatta hayatıma biri girdi aramamak için kendimi zor tuttum hayatımdan çıkınca ilk işim aramak oldu tuhaf değil mi sence
Soran+1 yılO da aynı şekildeymiş elim bir kaç defa telefona gitti ama arayamadım dedi
Soran+1 yılYa o biraz daha ileri taşımayı düşündü ama ben istemedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz ne bilelim. Sen karar vereceksin.
00 Yorumlamalsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılSanki sen çok normalsin
+1 yılsizin durum karışık
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye karışık
- +1 yıl
Sen ne olmak istiyorsun önemli olan bu :)
Soran+1 yılArkadaş yeterli sevgili olupta dertsiz başıma dert mi alayım kafam rahat
- +1 yıl
devam o zaman aynenn
+1 yılarkadaş
00 YorumlaDert ortagi olabilr
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Arkadaş tabiki..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaş.
00 Yorumla
+1 yılSiz kardeşsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılTövbe bismillah :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılmektup arkadaşı gibi bişeysiniz.
00 Yorumlaarkadas
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. arkadas
00 YorumlaArkadas
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bırak derim.
00 Yorumla
+1 yılDegisik
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik olan ne
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz malsınız
14 Yorumla
Soran+1 yılSebep
Cevap sahibi+1 yıl3 sene sadece internetten görüşene başka sıfat bulamadım
Soran+1 yılNe interneti be telefondan görüşüyoruz
Cevap sahibi+1 yılHiç değilse sesini duyuyorsun ama canlı kanlı görmediğin için aynı düşüncedeyim
Bnce arkadas...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadassınız kuzum
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 3 sene önce internetten biriyle tanıştım. Hiç görüşmedik sürekli konuşuyoruz. Ara ara kopmalar olsada hala devam ediyor. Biz neyiz şimdi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım