+1 yılGüven veriyorsa kalabalık bir yerde buluşabilirsin adresini falan söylemezsin evine uzak bir yer seç sonrası doğaçlama gider artık
030 Yorumla
Soran+1 yılEvime yakın olsa ne olacak ki beni mi takip edecek? Adresini söylemem zaten smlak değilim. Erkek , ben özelikle belirttim bak dedim bu uygulamada çoğu erkek düt kız peşinde dedim öyle niyetlerin varsa benden uzak dur sadece arkadaş oluruz dedim o da yok öyle niyetim herkes bir değil vs diyor?
- +1 yıl
İllaki vardır ya da aşırı yalnız bi tiptir yoksa ne gerek var böyle seylere takip edebilir evet belli olmaz ya ben sanalda bulusurum erkeğim sorun da yasamadım ama herkes aynı değil bulusma demiyorum tedbirli olmalısın sonra zaten görünce anlarsın ne olduğunu azıcık insan sarrafıysan niyetin sadece arkadaslıksa pek gerekte yok zaten bir yıl sonra gidecekmissin
Soran+1 yılYani 1 yıl sonra gideceksin boş ver mı diyorsun tek başına kafayı ye kindiyorsun? Benim anladığım kadarıyla kız arkadaşı varmış küsmüşler normal arkadaş ondan başkada kız arkadaşı yok o yüzden normal arkadaşı olsun kız olarak istiyor gibi geldi? Çünkü ben hoşlandığım erkekte aradığım özellikler anlatmıştım oda kızda benim aradığım özellikler onda yok bunu biliyor öyle bir şey olmayacağını bile bile bunun için bukusmaz bence?
- +1 yıl
Peki
Soran+1 yılAma şöyle bir şey var ben üni için gideceğim 2023 Eylül'de üniversiteye başka şehre yani ama tatilerde 4 yıl boyunca yine bu çocukla aynı şehirde olacağız ve üni bittikten sonrada yüksek ihtimal aynı şehirde olacağız anladın? O yüzden hem korkuyorum manyak biri çıkarsa başıma bela olursa diye çok büyük bir sehirxe değil küçükds
- +1 yıl
Yani gerek yok çünkü sadece arkadaş olacaksanız sanaldan da devam eder sohbetiniz
Soran+1 yılEvde canım sıkılıyor ve bu şehirde gezikecek yerler varken tek başıma cikipta mı geziyim? Bu şehirde ne bir akrabamız var ne de komşumuz hepsi yaşlı vs komsukar çalıştığım iş yeride aynı sekilde arkadaş edinebilecegim yasitim yok?
Soran+1 yılVe şöyle düşün ben bu şehirde yani mesela babamın yanında ayın 27günü kalıyorum diğer 3 günü mesela İstanbul da annemde gibi düşün ne yapıyim kafayı mı tek başıma?
- +1 yıl
Arkadaşın faydası olmaz zararı olur genelde ben yıllardır tek takılıyorum gezebilirsin her yeri al sırt çantanı gez bol bol
Soran+1 yılOff sen beni anlamıyorsun 😠benim tüm arkadaşlarım farklı şehirde şu an 😒yani annemin yanına gittiğim şehirde de babamın yanına gittiğim şehirde de çıkıp bı kahve içecek arkadaşım yok anladın mı?
- +1 yıl
E git diyorum olmuyor gitme diyorum olmuyor 😄 ne halin varsa gör o zaman bence sende sıkıntılısın cocukta dikkat etmeli kendine 😄
Soran+1 yılNe alaka 😂😂😂 benim arkadaşlarım her biri farklı şehirde okuyor şu an ya da çalışıyor 😒
- +1 yıl
Anladım onu teksin yalnızsın kimse yok sıkılıyorsun
Soran+1 yılEvet 😒😔ailem yüzünden böyle 😔
Soran+1 yılArkadaşlarım ailesi de geri kafalı 2 3 gün her biri bı hafta sonu gelse mesela gezsek farklı şehir görmüş olur onlarda ama işte geri kafalı aileleri izin vermiyor
- +1 yıl
Bana bunları dmden at uzun oldu baya yetişemiyorm
Soran+1 yılBaşka bir şey yazmiycam zaten bu kadar hadi son cevabın nedir?
- +1 yıl
Git çocuk mutlaka pişman olmalı😄
Soran+1 yılÇocuk niye pişman olsun ki? 😂
- +1 yıl
Susmuyorsun hiç 😄
Soran+1 yılEvet her gün arıyor beni neredeyse ve hep beni konuşturuyor 😂ne yapıyim az konuşmaya dikkat ediyorum ama 🤭
- +1 yıl
Telegram varsa at bana da 😄
Soran+1 yılNeyi atıyım
- +1 yıl
Aramak için
Soran+1 yılUygulamadan konuşuyoruz ki biz oraya gel 😂😂
- +1 yıl
Hangisi
Soran+1 yılAra bul 😂😂
- +1 yıl
İyi sen takıl coluk cocukla 😄
Soran+1 yılBenden 1 yaş kucuk o çocuksa bende çocuğum 😂
- +1 yıl
Evet öylesin o zaman 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Erkek mi? Sadece soruyu okudum. Müslumansan haram iliskilerdeb uzak dur sonra üzülürsün. Hadi selametle.
121 Yorumla
Soran+1 yılTüm yorumlar oku tekrar cvp ver
Soran+1 yılBi erkek bı kız illaki cinsellik yaşamak zorunda değil iki arkadaş olabilir hayranım böyle kafalara 😂
- +1 yıl
Yalniz sen onunla yanyana tek basina olursan 3. Kisi seytan olur. Biz arkadasiz deyip evlenen, evlenmek zorunda kalan insanlar var. Ben demiyorum seni yaratan soyluyor. Ben de boyle her sey i cok bilen kafalara hayranim. Ne yapacan devremcilik mi oynayacan? Neyse ne yaparsan yap seytan vesveseyi verdi mi akliniz basiniza gelir.
Soran+1 yılSanki senin hiç erkek arkadaşın ya da sevgilin olmadı?
- +1 yıl
Olmadi. Veyahut hadi olsun diyelim. Dogrusunu olmasi gerektigini ogrenir ve tevbe edebeilirsin. Rabbinin kapisi sonuna kadar acik ben senin iyiligin icin dedim seni yargilamak icin konusmuyorum uzulecek seyler yasamak yerine mutlu olacak seyler yasa. Nureddin yildiz, ihsan senocak gibi hocalarin musluman genclere islamin kizina olarak konusmalarini dinlesene kendini cok kiymetli hissediyorsun. Ayrica bir erkek seninle uzaktan gorusmekle yetinmiyorsa baska bir niyeti vardir emin ol. Ama tercih senin iyi geceler.
Soran+1 yılBaşka ne niyeti olacak tövbe yarabbi
Soran+1 yılUzaktan görüşmeyle ne yapacağız ? Yüz yüze gezilip sosyallesiliyor
Soran+1 yılKızlar ukala kendini beğenmiş ne yapıyim
- +1 yıl
Sacmalama sen inancli biriysen eğer heleki Allaha yaklasmak istiyorsan ve ahiretine hazirlik yapmak istiyorsan gidip samimi muslumanlarla dostluk kuracaksin. Cok olmak zorunda degil 3 5 kisi derken derken cogalir gider yeter ki niyetleri guzel olsun. Ne icin yasadigini kim icin yasamasini gerektigini bilen insanlar bulmaya calis bunun icin dua et ama erkeklerle cok fazla muhatap olma sadece diyalog kurabilecek gunluk iletisimini medeni bir sekilde surdurebilecek kadar yakinlasma kur o kadar. Ama mesafeni koruman gerekiyor yani seni yaratan oyle emretmis. Haram yani. Ukalalik erkeklerdede var ona kalirsa. Kizlarin cogu zaten erkeklerin gozunde sen iyisin ben iyyim sen guzelsin ben guzelim yarismasi yapma pesinde. Erkeklerde kizlari dillerinde laf salatasi yaoarak arkadaslarinla bile arani bozar o yuzden diyorum. Inancini saglamlastir ve ona gore arkadasliklar kur. Kuran kurslarina git vs. Diyeceklerim bu kadar sen Allahtan iste o yol acar elbet.
Soran+1 yılKur'an kursu falan yok ben okula gidiyorum
- +1 yıl
Tamam okuluna engel degil ki. Hangi unidesin mesela. Dindar kizlarla arkadaslik kur. Kampusteysen islami ilimler veya ilahiyat fakultesi varsa ordaki kizlarla olablr. Veya cevrene sorusturp herhangi bir islami egitim veten vakif vs gibi yerler olur oralara katil dindar birileriyle takil yani demek istedgm o.
Soran+1 yılSeneye gideceğim okulu dondurdum para lazım olduğu için kursa falan gidecek para yok bende
Soran+1 yılSenin o dindar dediğin kız arkadaşlarım vardı bı ara hepsi çıkarcı bencil
Soran+1 yılAynen öyle 😒sen benim hayatımı bilmiyorsun bilsen hak verirsin 😔
Soran+1 yılNereden olacak pardon ben haftanın tüm günü full işteyim neredeyse ve istekiler yasitim değil büyük insanlar okul desem şu an yok? Para desen ailem 5 krs vermez tatilere giderler beni goturmezker sayiyim mindaha
+1 yılhayır, güvenme. ayrıca yalanla başlamış iyi bi yere gitmez ki o muhabbet
07 Yorumla
Soran+1 yılSanalda konuştuğum birine herşeyimi anlatmalıydim doğru haklısın ne kadar sacma düşüncen 😂bulusursam egerki ikinci buluşmada yalan soykedigin herşeyin doğrusunu anlatırım güvenirsem zaten
- +1 yıl
bilmiyorum bence yapma
Soran+1 yılTüm yorumlar oku yaz tekrar yapınca ne kaybedeceğim çok merak ediyorum sanki ayak üstü ustime atlayacak milletin içinde 😒
- +1 yıl
noldu buluşcan mı
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
sen ne olarak diye bakıyorsun bu çocuğa
Soran+1 yılYorumları oku anlarsin
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam buluşmazdım.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Tum yorumları oku bir daha yaz cevap? Sen değilsin ama benim durumumda olsaydin?
+1 yılKalabalık bir ortamda tanış hakkında bilgi edin
025 Yorumla
Soran+1 yılİnstaadini istedim vermek istemedi ilk başta sonra bende TM konuşmalayalim dedim 1 2 gün konuşmadık sonra verdi? Başka nasıl bilgi alabiliim ki?
- +1 yıl
Yavaş yavaş
Zaten tanımadığın birine güvenme
Soran+1 yılYavaş yavaş derken. ? Yaşımı adımı gerçek söylemedim daha ne yapıyim?
- +1 yıl
Bekle ve gör
Sadece kalabalık ortamlarda görüş
Soran+1 yılTüm yorumlar okuyup tekrar yazar mısınız lütfen 🤗
- +1 yıl
İşten yeni geldim yorgunum birde ramazanda oruç var 🙂
Soran+1 yılLütfen 😔
- +1 yıl
Bütün yorumları mi?
Soran+1 yılEvet hadi 2 dk çık
- +1 yıl
Okudum
İç sesim yanılmaz
Bunu engelle ve unut bence.
Başa gelen meraktan gelişmiş ve unut gitsin. Macera arama.❗
Soran+1 yılO mu beni merak etmiş diyorsun?
Soran+1 yılNe yspiyim peki söyle bakalım 0 arkadaşım var 😒
- +1 yıl
Sıfır arkadaş kötü bir deneyimden çok daha iyidir. Hayatı akışına bırak her şey olur. Geçen gün biri mesaj atmıştı biriyle tanışmak için gitmiş 4 kişinin tecavüzüne uğramış ve hamileymiş ne yapıcam diye soruyordu❗ Allah korusun 🙏
Soran+1 yılAçık herkesin olduğu bir yerde buluşacağız ne alaka ki
Soran+1 yılKafayı yiyip intihar mı ediyim onu mu istiyorsun
- +1 yıl
Hayda dikkatli ol demek bu mu
Soran+1 yılBuluşma eve kapat kemdini dedin ya
- +1 yıl
Eve kapatma normal şartlarda normal insanlarla tanış
- +1 yıl
Hayat senin
Soran+1 yılNerede bulacağım normal insanları gotu kalkık tüm kızların
- +1 yıl
Ne düşünürsen onu bulur ve yaşarsın. Sen ılıman ol bulursun
- +1 yıl
Önyargıyı bırak
Soran+1 yılNerede bulacağım sokakta önüne gelen kızı çevirip hadi arkadaş olalım mı diyeceğim
- +1 yıl
Bulunduğun ortamda selam vermen yeterli
Soran+1 yılHangi ortamdan bahsediyorsun çok merak ediyorum? Çalıştığım işyerindeki annem yaşındaki kadinlarla mı sinemaya alışverişe kahve içmeye vs gidiyim arkadaşlık yapıyim?
Bulusamayacaksaniz niye tanıştınız
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek , ben özelikle belirttim bak dedim bu uygulamada çoğu erkek sxkxcxk kız peşinde dedim öyle niyetlerin varsa benden uzak dur sadece arkadaş oluruz dedim o da yok öyle niyetim herkes bir değil vs diyor? Hergun arıyor beni 20 gün falan oldu en az mutlaka 10 dk konuşuyoruz 😂🤔sence niye ariyirki hergun? 10 gün sonra falanda bukusacagiz sanırım ben babamın yanına gideceğim onun olduğu şehre
Yok bulusma kafaya bak sene kaç olmus
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım? Düzgün cevap verirseniz sevinirim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbuluşma tehlikeli olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılTüm yorumlar oku tekrar cvp ver
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuluş bence arkadaş bulmak zor
04 Yorumla
Soran+1 yılTüm yorumlar okuyup tekrar yazar mısınız lütfen
Cevap sahibi+1 yılOkudum ön yargılı olmamak lazım zamanla doğruları söylenir samimi oldukça
Soran+1 yılSencede haksız mıyım kafayı mı yiyim tek başıma 😔bı kahve içecek arkadaşım yok 😔
Cevap sahibi+1 yılYani dediğim gibi buluşup konuşmak ne olacak bundan arkadaş bulunmuyor benimde yok mesala hayat telaşından... ilk buluşmada için ısınmaz ise iletişimi kesersin
+1 yılYani bilmiyorum ilgini çekti mi
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek , ben özelikle belirttim bak dedim bu uygulamada çoğu erkek düt kız peşinde dedim öyle niyetlerin varsa benden uzak dur sadece arkadaş oluruz dedim o da yok öyle niyetim herkes bir değil vs diyor? sevgili vs olma niyetim yok ! İyi biri gibi ama dış görünüş olarak ilgimi çekmedi .
- +1 yıl
sen de cinsellik istemiyorsun herhalde?
Soran+1 yılTüm yorumlar oku cevap yaz ben bakireyim 😠
bu kadar yalandan sonra bence arkadaş olmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma sxlxk miyim ben sanalda konuştuğum birine hemen herşeyimi anlatıyım 😂😂 bulusursak güvenirsem 2 . buluşmada falan gerçekleri söylerim
Bulusma
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye? Tek başına kafayı mı yiyim?
Soran+1 yılSen dedem yasindasin hangi şehirdesin
+1 yılÇok dikkat et emin ol sonra buluş
00 YorumlaSen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılTakil keyfini çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuluş gitsin ne kaybedersin
020 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara bakıp tekrar yazar mısın? 🤗
Cevap sahibi+1 yılMillet kafayı yemiş çok takma boş ver
Soran+1 yılKorkuyorum korkuttular beni 😔ama çocuk benden küçük 1 yaş 🤭 okudun mu sen hepsini
Cevap sahibi+1 yılHerkes ne yapıyor cafede vs oturuyor sende öyle buluşacaksın nolcak 😄
Soran+1 yılYani dimi kafede üstüme atlayacak dehildir dimi?
Soran+1 yılAma şeyden korkuyorum ben diyelim biz bunla bir kere bukustuk baktım köyü niyetli biri bir daha buluşmak istemefim kestik konuşmayı sonra biz bununla bir yerde yine karşılaşırsak başıma bela olursa diye korkuyorum 😔çünkü çok büyük bir şehir değil mesela bı AVM gitsek denk geliriz anladın 😂
Cevap sahibi+1 yılÜstüne atlanacak kadar güzel olsan da atlamaz emin ol
Soran+1 yılGüzelim 🙈
Cevap sahibi+1 yılBinde bir olacak durum Allah askına ben yan komşumu ayda 1 görüyorum 🤣 hemen yanım da
Soran+1 yılBiri yazmiski seni takip eder
Cevap sahibi+1 yılYa o kadar şizofrenle de sen de konuşma kuzum 🤣
Cevap sahibi+1 yılAnalizini yap öyle buluş
Soran+1 yılNasıl yapıyim analiz 🤔hergun arıyor neredeyse
Cevap sahibi+1 yılBi kereden bişey olmaz buluş çok düşünürsen manyak olursun
Soran+1 yılDimi bulusmaya TM diyorum o zaman 1 haftaya sonra o arada da hergun aradığında neler yapıyor vs ogreniyim dimi
Soran+1 yılHangi şehirdesinki
Cevap sahibi+1 yılİstanbul sen küçük şehir demişsin o yüzden ben sana sormadım yoksa takip et derdim 🤣
Soran+1 yılKüçük değil çok ama İstanbul a göre küçük tabi
Soran+1 yılNiye takip at derdin anlayamadim
Cevap sahibi+1 yılKahve ısmarlardım
Gizli Üye(30-35)+1 yılbuluşun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih