Hoşlandığın birine bağlanmak senin için kolay mıdır zor mu?

Hoşlandığın birine bağlanmak senin için kolay mıdır zor mu?

Hayır ama zaten şu an kimseye bağlanamam aşka inanmıyorum ayrıca bağlanacak kadar seveceğim birisi de karşıma çıkmıyor zaten. sevgi olursa bundan sonra karşılıklı yaşarım yani bir kadın benden etkilenirse bende ondan etkilenirsem ancak öyle olur ama oda çok zor dış görünüş gibi değerlere bakıyorlar
Cevap
6Cevap
Zor bağlanıyoruz, sonrası mı? felaket, felaket, felaket ksjsjz kimse kendine bağlamasın sonra canlı cenaze oluyorum.
Yani tek bir kişiye bağlandım oda bir açıklama yapmadan terk etmişti zaten. Bağlanmak istemiyorum birlikte olduğum insanlara artık.
Tipsizim diye kimse sevmiyor o yüzden öyle bir sorunum yok
Zorluk çekme değil de korkuyorum, çok seversem acısı da ağır olur.
Bir dersin sınavına çalışmama rağmen düşük puan almıştım, öyle ki ders çalıştırdığım arkadaşlarım çalıştırdığım kısımlara ilişkin soruları yapabilmesine rağmen ben sınavda aynı kısımları yapamadım.
Aynı dersin son sınavına Allah nasip ederse yarın gireceğiz ve yine aynı arkadaşlarım benden yardım istiyorlar fakat bu kez yardım etmeyi reddettim. Reddederken de kendi kendime:
Dönem boyu bar/pub'da (içkili mekan) , sağda solda gezinip , yiyip , yiyişip (öpüşme koklaşma vs ) benden yardım istiyorlar, varın ne haliniz varsa görün.
dedim. Bu sözün bana günahı var mıdır veya bu sözü söylerken Allah'a laf söylemiş sayılır mıyım?
Bu saniyeye kadar kimseye bağlanmadım ve kimseye aşık olmadım :)
Eğer hoşlanıyorsam bağlanırım sevmiyorsam bağlanmam
En büyük problemlerimden biri birine bağlanmak sonra da kopmak
Eğer karşılık gormuyorsam evet
Bir dersin sınavına çalışmama rağmen düşük puan almıştım, öyle ki ders çalıştırdığım arkadaşlarım çalıştırdığım kısımlara ilişkin soruları yapabilmesine rağmen ben sınavda aynı kısımları yapamadım.
Aynı dersin son sınavına Allah nasip ederse yarın gireceğiz ve yine aynı arkadaşlarım benden yardım istiyorlar fakat bu kez yardım etmeyi reddettim. Reddederken de kendi kendime:
Dönem boyu bar/pub'da (içkili mekan) , sağda solda gezinip , yiyip , yiyişip (öpüşme koklaşma vs ) benden yardım istiyorlar, varın ne haliniz varsa görün.
dedim. Bu sözün bana günahı var mıdır veya bu sözü söylerken Allah'a laf söylemiş sayılır mıyım?
Bence günahı yok
@dead_wisher ne haliniz varsa görün dedin, bu kötü bir şey değil. Allah kalpleri en iyi bilendir, sen bunun günah olduğunu düşünüyorsan Allah’tan af dile. Şüphe etme ki O Merhamet edenlerin en merhametlisidir. Yapılanı tekrar etmemek kaydıyla affedendir. Yeter ki soluğu O’nda al. Ve içinden geçirdiklerine karşı da gönlün rahat olsun, çünkü onlar sana şeytanın vesvesesidir ve hiçbir günahı yoktur
Şu ara bağlanmamak daha iyi gibi 🙈
Yo Hemen bağlanırim ve üzülen ben olrum
Yok yaw sonuna kadar bağlanırız tabiki de
Kolay
Cekmem
Zor.
Evet zor oluyor
Guzel foto
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?