Güncellemeler
+1 yıl
Konusmadık bu süreçte kendi kendine istek attı kabul ettim, çıktı takipten sonra 5 gün daha bekledi engellemiş ben mı yazcaktım onu mu bekliyordu ki 😀😀
Sonra kabul ettiğimde ve istek attıgımda kabul etmedi. Sonra takip etmeyi bıraktı 5 gün geçti engelledi neden bu hareketleri yapmıs olabilir? Tek tek açıklar mısnız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Giderin vrmis ki istek atmis
Sonra niye engellemiş 😂
Ne yasıyo sence
Cinsellik istee
Ne anlamadım
Cinsenllik fizigin guzel
Giderin var lafının bu demek olduğunu sanmıyom
O anlamda söylemesi için aşırı derecede kelimenin anlamını bilmiyor ve tersine kullanıyor olması lazım 😀😀 toparlaması çok zor yani o da bilip gitmiştir belki bundan dolayı
Fizigini begenmis gogus popo burun dudak gobek olmus gibi bisesin seninle vakit gecirebilir
Bu beğenmiş hali mi
Of anlayamıyorum. Sadece neden geri engelledi acaba tamam gt yapmadı belki istemiyor olabilir. Takip isteğini kabul etceğmi düşünmemiş de olabilir denemiştir felan ama neden engeller ki?
Battım mı ya hiç konusmadık bile o hesaptan ama hem kendi buluyor istek atıyor hem engelliyor sonra takipten çıkıp bişi anlamadım
Belki engellenmeyi sindirememiş kendini gösterip bi deneyip sonra engellemiş kendini tatmin etmiş olabilir
Vazgecmiştir artik giderinde yokmus
Ne vazgeçcelk a*q, hatalı oydu engelledim. Geri yazması gereken oydu. İstek attıgı için ben mı yazcaktım bide aa affettim seni hemen istek attın bana diye
Tamam işte giderin o kadarmış , vazgeçilebilen kizlardanmışsın yani, daha ne olsun gerçekleri söyluyorum
Sence istek atınca azdı azgnlk geçince geri mı çıktı takipten? Sonra niye engelledi? Bide gideri olmak googlede cinsellikle alakalı bişi yani ondan engellemiş tim kötü bişi dedi diye.
Giderin var diye yalan mı söyledi ozmn yoksa giderim kalmamış mı bune saçma olay ya her hareketine cinselliğe göre mı bakcaz. Dediği kelime öyle olduğu için mecbur öyle anlıyorum her hareketi oraya bağlıyorum..
Giderin var demek, çok guzel aham şaam degilsin idare edersin, iliskiyi devam ettirmek cinsel ilişkiyasamak vesaire için sınırdan yeterli güzelliğe sahipsin gibi anlamlar içerir
Ama benim güzelliğe takıntılı ve alıngan olduğumu biliyordu. Başka zaman azdrmk için güzelsin diyodu ama giderin var dediii anda her şey bitti ya bende koptu. Yeteri kadar güzelsin dese de olurdu argo çok saçma bir ağız yani istemedim :)
Tamam işte giderin takıntılarindan azmış ondan boyle olmuş
Takıntıları ndan azmıs?
Senin takintiların tahammül edilemeyecek kadar çokmuş demek istedim, yani giderinden fazla takintilarin varmış çekilmiyormuşsun
Ama bu olayla alakası ney 2 hafta konusmadık zaten rahat bırakmıstım onu. 2 hafta sonunda neden konusmadıgımız ve onu sıkmadıgım halde böyle gelip hesabımı bulup istek atıp kabul ettiğimde takipten geri çıkıp engellemesi ne yasıyo anlamadın. Zaten değişmiştim ben sıkmıyordum 2 haftadır tek kelime etmedim. Takıntımdan sıkılmıs olsa takıntı yaptıgm anda engellemsi gerekmez miydi?
Yani senden daha fazla gideri olan birini bulmuş olabilir
😞
Erkekler böyle mi
Erkekde suç bulma kendinde bul bence daha iyi olabilmek varken kötü oldugun için bunu yaşadın
Yok yav o istek attıgı anda kabul ettim üstüne yazmadım diye naz felan yapıyom sandın heralde. Zaten diyodu baskasına gider ozmn erkek falan diyodu konusmamız sırasında. Gitsin ozmn o 3 gün bekledi ayagına gitmedim diye ( hatalı oyken) daha iyisini bulsun. Ben farklıyım herkes farklı herkesin verecekleri farklı. şu an beğenmiyorsa iyiyken beğenmeye hakkı yok. Şuanda gurur yapıyorsa ben iyiyken de yapacaktır.
Suçlu olsa da olmasa da beklediği sürede gelmiyor isem illaki gidecek erkek işte.
Ben o yazmadıgım sürede ölüyor da olsam bilerek taktik de yapıyor olsam ona göre naz yapıyorum dimi 😀 önemi yok her türlü baskasına gıdecek. Gelip kontrol edip gitmekle olmuyor öyle.
İyi sozluk anlamından daha genis anlamlar kastetmistim neyse tamam ne halin varsa gor banene senin yavuklundan ufff sikildıgimdan girdim şu siteye zaten eglenecek seyler arıyorum senin iliskilerinden egondan banane ulan, banamı veriyon sanki git ona sor kıl
Tamam yeteri kadar güzelmişim onu demek istedi diyorsun anladım yoksa konusmazdı zaten. Ama anlamını biliyor mu kendi bakalım. Hanzo gibi konusuo onun açıklamasına da inanmam zaten kendi de bilmiyodur belki senin açtıgın kadar anlamını. Yeteri kadar güzelsin dediyse güzel bu okey. vazgeçilirsin dediyse de vazgeçti şu an belli ama neden engelledi işte onu soruyorum o hatalıyken ben mı yazcaktım bide onu soruyorum kendi kendine hatalarımı düşünüp mü engelledi acaba? Çünkü ben de onun hatalarını düşnüp yazmadım hiç o hesabımı bulduktan sonra. İstek atıp geri çektiğinde bile hiç sormadım nedenlerini.
Bana mı veriyon ne a*qdndndm
Verdiğin açıklamaz ondan buraya soruyoz
Lavuğa bak
Yurugit urus. pu banane senin yavuklununla arandan sordukca soruyon sanki çok umrumda ya. burada biz malmıyizda ben cevap veriyim sen git baskasina ver öylemi hadi yallah
canım
S*laksın başka bişi değil
Sie
Sen burada mısın hala 😀😀