2 yıllık ilişkimiz var. ben ondan tiktok ve Instagram şifresini istemiştim dün akşam. o Instagram şifresini vermişti tek. tiktok u bilmiyorum yarın hallederim demişti. bende tiktok şifreni vericek misin yazdım wpye girmiş ama mesajıma bakmadan çıkmış. bende herkesten sil yapıp bunları yazdım. insan teşekkür mü eder siz anlayabiliyor musunuz kendisini?
Yani şöyle diyim. 29 yaşındayım. Ben olsam bende vermem tiktok şifremi. Mesajlara kapalıyım özel hesabım. kullanmaktaki tek amacım takip ettiğim kişileri kimse görmüyor. Aşiret çocuğuyum. İnstagramda jinekolog takip ediyordum hangi an_da_val kuzenime ne girdiyse "Serra jinekolog takip ediyor teyze onun yolu yol değil" gibi bi şey demiş evde harp koptu aq onun bahsettiği yol ona girsin inşaallah. Her neyse aklınız fikriniz karı kız değil mi? Adam gibi adam olanların çoğu içe dönük oluyor. Çoğu hastalık konusunda soru sormaya çekimser oluyorlar. Utanabiliyorlar. Kendi aralarında bile üstün körü bahsederler. Tek tük güvenilir bulduğu dostuna bıçak kemiğe dayanınca oda. Mesela babamın ben dogmadan öncesinden beri bağsuru varmış bildiğin yumurta boyutuna gelmiş oturamıyodu yatamıyodu geçen sene ameliyat oldu. Nerden biliyorsun yumurta kadar olduğunu dersen alınan parça patolojiye gitmeden evvel görelim istedik annem bile şok olmuştu!!
İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
Yorumlarda TikTok uygulamasını kotuleyenler olmuş ama Instagram, YouTube, Twitter kitleleleri inanılmaz toksit. burada "TikTok kullanan biriyle sevgili olmam/asla kullanmam" diyenlerin Instada izlediği her reels TikTok'dan alınma bu bir. İkincisi aynı video TikTok'da doğru düzgün yorumlar alırken İnstagram veya Twitter kitlesi duyar kasacak, linçleyecek yer arıyor ve mizahtan asla anlamıyor. Hele İnstagram iyice yobaz doldu son zamanlarda ve artık Facebook'dan farkı kalmadı. Üçüncü olarak da TikTok sanıldığı gibi cringe videolarla dolu bir yer değil. TikTok'un akış sistemi tüm uygulamalara bin basar, ne izlersen karşına o çıkıyor. Mesela benim karşıma anı videoları, ilginç bilgiler, tarih, kitap, film, yemek tarifleri ve mizah içerikli videolar çıkıyor çünkü diğerlerini izlemiyor "ilgilenmiyorum" seçeneğini seçiyorum. Bunu daha başında yapınca akışında bidaha karşına dahi çıkmaz. TikTok'a laf eden kitle TikTok kullanan kitleden çok daha akılsız emin olun.
Sevgilinle ayrılık konusuna gelince yukarıda ds dediğim gibi ben TikTok akışımın değişmesini istemezdim ve gidip de şifremi bir başkasına vermezdim açıkçası. Ayrıcz şifre vermedi diye ayrılmak nedir? Tabii ki hatalısın.
@tözel-seyyah Yoo kız baya toksik değil toksit diye biliyorum sanmış. Okuduğumu anlayabiliyorum senin aksine ahdjwhsh Siz galiba ikiniz Instagram kitlesisiniz ağladınız biraz 😂
Seni sevdiği falan yok sevgili olduğuna emin misin gerçektesin eben insanlar canını verir sosyal medya hesabı ne ki? Kimbilir ne haltlar yiyor. Bundan ayrıl ayrılmazsan üzülmeyi mutsuz olmayı hakediyorsun demektir. Sana laf diyenlere bakma sen. Ama şuda var aldatmak isteyen her türlü aldatır sana şifre verse de içinde varsa yapar. Ama sorun o değil sorun daha şifreyi bile verememesi. Yani demek gizlediği şeyler var. Buradakiler ilişki ne demek bilmiyor. Sen şifreni vermez miydin mesela? Bence verirdin. O neden yapmıyor? Demek burada bir şeyler var. Güven yok bu ilişkide bu arada. Ben ilişki konularının kitabını yazmış biri olarak diyorum sana bundan hayır gelmez. Ben sevgilimin şifresini biliyordum ve kimse bu durumdan rahatsız olmuyordu. Ha her şeyden öncede güveniyordum ama birbirimizden gizli saklı ailevi olsun hiçbir şey yoktu ve bir kez bile pişman olmadım. Buradakiler hep ayrı gayrı düşünüyor bunlar ne bir ilişki yürütebilir ne evlilik. Ne yiyip ne içiyorlar anlamıyorum. Buradakilerin saçma sapan seni suçlayan yorumlarına bakma bunlara bakarsan başına her türlü iş gelir. Ayrıl hemen sen haklısın.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
onun takip etmediği insanlar ona mesaj atamıyordu mesela mesaj bölümünde öyle yazıyordu. şimdi baktım o ayarı değiştirmiş mesaj falan atabiliyor herkes. çok daha soğudum ve kötü oldum
Cevap sahibi
+1 yıl
İşte bırak ayrıl evli olsan ve başka türlü güvenin olmadığı bir soru sorsan yine ayrıl derdim. Kadınların üzülmesini istemiyorum bir erkek yüzünden yazık valla çok yazık
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şifresini Sana vermek zorunda değil sadece rahatsız olduğun kıskandığın bir konu varsa söylersin yapıp yapmamak ona kalmış sanırım sen sevgiline güvenmiyorsun. İlişki zaten böyle yürümez evlenince kocamın hesapları bende olur o ayrı ama sevgiliysek bu kadar sıkmam söylerim böyle şeyler boş
Bu devirde kimseye güvenmiceksin güvenmek istersende bunlar olucak kendisinin salk yerine koyulmasını istemiyor belliki haklı karşıdaki bunu istemiyorsa aklı var sonuçta der ayrılalım böyle yapalım diye
Aynı durumu bende yaşadim ama şifresini istemedim. Söyledim rahatsiz olduğumu o da elinden geleni yapmadi ve ayrıldık demek istediğim kafa ağrıtmaya değmeyecek şeyler hesabı alıp baksanda adamın yedek hesapları çıkıyor ortaya ya da başka şekillerde yapıyor zaten ki bu da gizli kalmıyor eninde sonunda öğreniyorsun 😄 o yüzden sen istedikçe karşı tarafın k ı çı daha çok kalkıyor vermiyorsa vermesin s i k t i R sin o zaman
Erkeklerin sohbeti biraz farklı olabiliyor. ( arkadaşlarıyla olan sohbet ). Bazen çok saçma konular konuşuluyor, bazen sır vs. paylaşılabiliyor ve o nedenle vermek istememiş olabilir. Bu 1. Sebep. Diğer sebepler; Beğendiği videolar fazla olabilir ve onların hepsini silmekte zorlanacağı için vermek istememiş olabilir. ( Senin garipseyeceğin videolar ). Durumu güzelce anlatın ve bir çözüm bulun. Bence, çok abartılacak bir şey değil ama içiniz rahat etsin istiyorsanız, güzelce konuşup, çözüm bulmanız, olmuyorsa ise, sonlandırmanız gerekir.
Alakasız. Şifre vermedi diye, aldatmış olmuyor. Sizin de arkadaşlarınız vardır, sevgilinizin, arkadaşlarınızla konuşmanızı görmesini istemeyeceğiniz konular olabilir ( Giyim vs. ) bunları görmesini istemiyorsunuz diye, onu aldatmış sayılmazsınız.
Hanımefendi, siz değil ama arkadaşınız belki rahatsız etmeyen bir iç çamaşırı tavsiyesi alacak sizden, sevgilinizin o mesajı okuması doğru olur mu? Sadece sizin özeliniz olmuyor, arkadaşınızın özeli de oluyor. Birazcık bakış açınızı değiştirin.
Bir insanın şifrelerini alıp hesaplarına girecek kadar özel hayatına müdahil olmak aşırı itici bi davranış. Üstelik sadece sevgilisin. Karısı vs olsan neyse. Bu yaptığın saygısızlık farkında bile değilsin. Eğer güvenmiyor ve bir şeylerden şüpheleniyorsan bu zaten er ya da geç kendini belli eder.
Arkadaşım herkesin bi özeli var. Hesabını vermek zorunda değil buna zorlayamazsın onu. Sen de hesabını vermek zorunda değilsin. Belli ki güvenmiyorsun. Ayrıl sen de rahatla o da rahatlasın ikinizin ilişkiden beklentisi farklı demek ki.
Şu saçma sapan çocukluklarını bir kenara bırakmadan görüşme kimse ile bence? İstagramı tiktoğu sana verince ne olacak sanıyorsun aldatmak isteyen her türlü aldatır ruhun duymaz bu davranışın karşı tarafa güvenmediğini gösterir onun sevgisini zedeler biteceği varsa biter bi ilişki denetlemen boş
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana göre haksızsın ve ben olsam hiçbir hesabımın şifresini felan vermem. Yok ayrılırmış şöyle olurmuş felanda umrumda olmaz. Özel hayatımın didiklenmesinden çok rahatsız olurum. Aileme bile açmam kardeşim dediğim adam bile sınırlı görür. Bunun için illa birşeyleri sakladığım anlamı çıkmaz Rahatsız edici bir his mesele bu
İnsanların yorumlarını okudum da, bazıları aşırı saçmalamış.
2 yıllık ilişkiniz var. Bu süreçte artık o kadar içli dışlı olmuşsunuzdur ki Tiktok hesap şifresini de isteyebilirsin, başka bir şifresini de isteyebilirsin.
Sana negatif yorum yazan kişilere de aldırma, bir insan açık, net bir kişilikse ve kendine güveniyorsa zaten ikilitmeden, direkt olarak şifreyi verir. Bir haltlar çevirdiğine eminim.
2 yıllık ilişkiye rağmen bu kadar resmi kalmanızın büyük bir başarı olduğunu düşünüyorum bana kalırsa şu şifre olayları fazla abartılıyor sevgilim dediğin şahsa şifreyi vermek bu kadar zor olmamalı bu kız napsın şimdi al sana durduk yere güven problemi, ilişkide anlamsız hasar (?)
İnternet & Teknoloji konusunda 526 cevap paylaştı.
Bence sifre istemek hata ikili ilişkiler güven saygı üzerine kurulmalı ve Şöyle düşünün ;siz şifreyi aldınız diyelim ve partneriniz şifrenin sizde olduğunun bilincinde. Bu sebepten dolayı olumsuz yönde nir girişimi olmayacaktır. Ve siz aldatılıp aldatılmayacağınızı yine bilemeyeceksiniz. Aldatan her şekilde gider aldatır, yeter ki aklında aldatma fikri uyansın. Aldatmayan da ortamı sunun yine aldatmaz karakterinden ödün vermez.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
2 yıllık bir ilişkiyi, şifre uğruna heba edecek bir kızla hayatta uğraşmam. Hatta o 2 yılıma üzülürüm. Senin şifre istemen zaten yanlış. Onunda illa ki yanlışları vardır ama, bu senin yanlışlarının daha hafif olduğu anlamına gelmez. Aksine hata yüzden senin daha fazla.
Haksızsın aldatacak insan seni her türlü her yerde aldatır zaten güvenmiyorsan o güveni sana sunmuyorsa ciddi ilişki kurma ayrıca niye hesabını versin belkide içeride arkadaşlarıyla ailesiyle akrabasıyla senin bile bilmemen gereken konuşmalar var iyice saçmaladı şu tribal halleriniz ya :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tiktık ta erkek arkadaşları ile mi konuscak ne özeli var tiktokta ya bu erkekler ne sala k instayı verdiyse tiktoku da vermedi laxım nasıl resil bir ortam olduğu belli zTn kim bilir hangi orsepular yüzünden vermedi ayrıca tiktok kullanan erkekler gözümde en kötü insanlardır o leş şeyi kullanan biriyle olman hata olmuş elit insan kullanmaz öyle mecraları
Çok baskıcı davranmışsın. Ona rağmen kalitesini bozmamış adam ve sadece teşekkür etmiş. Kendine çeki düzen ver. Kıskançlıklarını yenmeye çalış. Yaptığın davranış itici ve saygısızca geldi bana.
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
tiktok da onun takip etmediği insanlar ona mesaj atamıyordu mesela mesaj bölümünde öyle yazıyordu. şimdi baktım o ayarı değiştirmiş mesaj falan atabiliyor herkes. çok daha soğudum ve kötü oldum
Sen yıkıksın. Halen daha bunu yazmış bir de te allahım. Bir psikoloğa görün bence.
Soran
+1 yıl
anlamadım
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tiktok çok saçma, kullanandan zerre haz etmiyorum da neyse. Şifre istemek saçma, aldatan wp den falan da aldatır veyahut snapchat vb gibi ya da yüz yuzede aldatır. Şifre vermem de istemem de. Şifre istemen saçma. Herkesin özeli, karı koca olsanız bir nebze okey ama sadece sevgilisisin.
Abi konuya baksana birde altına bir dünya cevap gelmiş. kimse kimsenin hesap şifresini vs isteyemez istesede kimse vermek zorunda değil bunlar kişisel hesaplardır özeldir güvenmiyorsun görüşmeyeceksin. Bu korku ile yaşamanıza gerek yok.
Verdiği cevaptan belli zaten bi boklar yediği. Hala devam ediyor musun ilişkiye? Belli ki orada konuştuğu ucuz varoşlar var o yüzden vermiyor şifresini. Benimki de vermiyordu şifreyi sonra telefonuna gelen bildirimden yakaladım aldattığını. Kendine saygın varsa devam etmezsin böyle bir sadakatsizle. Tiktok kullanan erkekten bi halt olmaz zaten
onun takip etmediği insanlar ona mesaj atamıyordu mesela mesaj bölümünde öyle yazıyordu. şimdi baktım o ayarı değiştirmiş mesaj falan atabiliyor herkes. çok daha soğudum ve kötü oldum
İnternet & Teknoloji konusunda 628 cevap paylaştı.
Trip atmak için yazmışsın ama yazdıkların doğru😂 şifre istemek özel hayata saygısızlık tamamen. Üstelik aldatacak adamın kendi hesabından mı aldatacağını düşünüyorsun?
Yaptığı ilişkinize de sana da ayıp bence. Onun tarafindan bana güvenmiyor düşüncesi olabilir evet ama insan neden birini verio öbürünü esgeçsin kaldı ki biliyorum bazı erkekler tt ne icin kullanıyor. Belkide Instagram gibi kurtulamazsjn bisiylerden saklayamazsin ya da. Ama senin bu kibarligin gercek mi?
Gizli saklı bir şey yoksa niye vermiyor versin o zaman bende isterim bütün şifrelerini ayrıca bende veririm şifremi
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yazarsa da geç cevap ver böyle sürekli yazmak üzerine düşmek değer görmeyi hak etmeyen insanlarda ters teper bir bakmışsın ceptesin Aslında senin davranışların sağlıklı olan ama sevgilin görünene göre umursanmayı hak etmiyor tabi bu iki satır mesajdan yaptığım çıkarım belki çok ilgilidir normalde
Kanka boş ver, sakladığı bir şey olmasa verirdi. Nedir yani saçma sapan bir uygulama sonuçta değil mi? boş ver, çocuğu savunanlara hiç takılma, boş insanmış demek ki. Sağlıcakla kal 👑
Tiktok kullanan erkek de ne bileyim... tiktok kullandigi icin ayril bence :d
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Şifresini vermek istememesi başka kızlarla konuştuğu anlamına gelmez. Sosyal medya hesaplarının şifresini vermeyi kimse istemez. Bu normal. Fakat cevap bile vermeyip bu kadar umursamaz gibi davranması fazlasıyla kaba ve itici.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
vermek zorunda mı sana hesabını kezban benim eski sevgilim istemişti ayrıldık bu yüzden kimse kimsenin sosyal hesabını vermek zorunda değildir instagram da belki özel şeyleri var almışın onu birde üzerine tiktok istiyor
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
umarım ayrılmışsınızdır bir kezbandan kurtulmuş olur çocuk
İnternet & Teknoloji konusunda 922 cevap paylaştı.
Her ikisinide kullanmıyorum çünkü her pislik dönüyor oralarda sadece KS yeterli bana onlardan daha samimi daha iyi insanlar var burada hiç yoktan burası yapmacık değil
Rica ederim 🤗 böyle boş şeylerden ayrılık mı olur canım. İsteyen güvsnmyiorudr. ben bugüne kadar hiçbir ilişkimde ne istedim ne de kimse benden istedi inşallah bugünden sonra da istemez kimse
Nedir bu şifre merakınız o senden istedi mi şifreni başın göğe mi erecek alınca
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yarın hallederim derken yarına kadar tüm şeyleri silecek görmek istemediğin şeyler var demek Seni sevmiyor emin ol bu senaryoyu 18-25 yaşlarında çok yaşadım. Sana dk sına vermeyen sonradan hesaplarını verse nolur ki affetme de geride dönme sakın!
Ya benimkide tik toktan or**u kizlari ekliyodu. Sevgili değiliz daha. Neyseki cikardi ve sonra hesabini kapatti. Simdiyse telefonunu bile ele almiyor havaları
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
24 yıllık evliyiz daha birbirimizin ne hesaplarını biliriz ne şifrelerini 😏😏 Güven şart.
@delibiri3434 gerek duymuyorum ki bilsem ne olacak? Gider benden gizli bilgisayarından başka hesaplar açar? Başka telefon kullanır. Bu tür şeyler bana saçma geliyor
NE saçma niye ıstiyorsun şifresini ki sanane kimsenin özeline girmeye hakkın yok yapacak olan başka fake açar yine yapar böyle kısıtlamaları bırakın azcık özgüvenli olunya
Bişey saklamasaydı verirdi sakladıgı bisey var demekki hadi ordan et
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
tiktok da onun takip etmediği insanlar ona mesaj atamıyordu mesela mesaj bölümünde öyle yazıyordu. şimdi baktım o ayarı değiştirmiş mesaj falan atabiliyor herkes. çok daha soğudum ve kötü oldum
Emin ol e devletini bile verse telefonj bile verse aldatacak olan yine yapar tecrübemle sabit Ama biz kızlar sanırım bu yüzden değil de veriyosa bizi sevdiğini vermiyorsa sevmediğine yoruyoruz ondan sinirleniyor ayrılıyoruz