Diğer Yıllık izine cikinca ksye sariyim dedim naberrr? Ladyy67 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Napiyosunuzzzz Şu an Güncellemeler+1 yıl Kahvee yaptim gelinn Güncellemeler+1 yıl Guncel Yıllık izine cikinca ksye sariyim dedim naberrr? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. iyidir. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Maç izliyorum napayım Galatasaray aşkından ölücem😂 0 1 Yorumla Ladyy67 +1 yıl Fenarbahceliyim ben dhsjs Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aramıza hoş geldin o zaman ama sanki izni burada geçirmek iyi bir his gibi değil 😂 0 1 Yorumla Ladyy67 +1 yıl Tatile gidene kadar Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bi gün bizi almayacak KS. Hep en son ihtimal geliyoruz 0 1 Yorumla Ladyy67 +1 yıl Valla olee Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. İyi kral sen ne yapıyorsun 0 3 Yorumla Ladyy67 +1 yıl Kahvee Yorumla mergens +1 yıl İyi afiyet olsun Yorumla Ladyy67 +1 yıl Saol canim Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sarma sarsan daha iyidi 0 2 Yorumla Ladyy67 +1 yıl Niyee Yorumla Theseussz +1 yıl En azından yerdin Yorumla
princeofmods Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Dünyanın acılarına direniyorum sen napıyorsun. d 0 6 Yorumla Ladyy67 +1 yıl Ayy noldu shsjs Yorumla princeofmods +1 yıl Bir sürü şey oluyor artık şaşırıyorum neye yansam diye Yorumla Ladyy67 +1 yıl Demee Yorumla princeofmods +1 yıl Dedim bile Yorumla Ladyy67 +1 yıl Anlat kiz Yorumla princeofmods +1 yıl İşten çıktım onun sıkıntısı var okul okuyorum dersler hep alttan kalacak o var aile yönünden bakarsan daha da sıkıntı öyle bir şeyler işte uzun uzun anlatmaya erindim şimdi Yorumla
gizemliadam19 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İyi halt yedin biz de seni bekliyorduk 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. İyi tatiller kanka nasilsin 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yatıyorum tarın iş var maaleseff 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Yatış 0 7 Yorumla Ladyy67 +1 yıl Nereye Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Yatak 😄 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Bu saatte kahve içersen sabaha kadar oturursun Yorumla Ladyy67 +1 yıl Oturucamm zateb Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Niye ki Yorumla Ladyy67 +1 yıl Yarin ucagim var Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Tatile mi? Nereye? Yorumla
nevflll Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Uyucam şimdi 0 1 Yorumla Ladyy67 +1 yıl Iyi gecelerrr Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 965 cevap paylaştı. İyi sarılır 0 0 Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 305 cevap paylaştı. Yıllık izin neydi 😀 0 0 Yorumla
hemşirbey228 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl İyiz uzanıyoruz öyle sen 0 1 Yorumla hemşirbey228 +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Canım sıkılıyor siz 0 3 Yorumla Ladyy67 +1 yıl Bende valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dertleşmek istermisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden cvp vermiyorsunuz Yorumla
mynameisking Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bende tamda öyle 0 1 Yorumla mynameisking +1 yıl Doğru mu? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
iyidir.
Maç izliyorum napayım Galatasaray aşkından ölücem😂
Fenarbahceliyim ben dhsjs
Aramıza hoş geldin o zaman ama sanki izni burada geçirmek iyi bir his gibi değil 😂
Tatile gidene kadar
Bi gün bizi almayacak KS. Hep en son ihtimal geliyoruz
Valla olee
İyi kral sen ne yapıyorsun
Kahvee
İyi afiyet olsun
Saol canim
Sarma sarsan daha iyidi
Niyee
En azından yerdin
Dünyanın acılarına direniyorum sen napıyorsun. d
Ayy noldu shsjs
Bir sürü şey oluyor artık şaşırıyorum neye yansam diye
Demee
Dedim bile
Anlat kiz
İşten çıktım onun sıkıntısı var okul okuyorum dersler hep alttan kalacak o var aile yönünden bakarsan daha da sıkıntı öyle bir şeyler işte uzun uzun anlatmaya erindim şimdi
İyi halt yedin biz de seni bekliyorduk
İyi tatiller kanka nasilsin
Yatıyorum tarın iş var maaleseff
Yatış
Nereye
Yatak 😄
Bu saatte kahve içersen sabaha kadar oturursun
Oturucamm zateb
Niye ki
Yarin ucagim var
Tatile mi? Nereye?
Uyucam şimdi