Bunu gördümmü tamamdır diyebileceğiniz bir davranış bir söz varmıdır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu kişiden kişiye insandan inasa değişir , bu soruya NET bir cevap YOKTUR.
Akılını kullnacaksın ve karşındaki sevdiğin ilgilendiğin insanı gözlemleyeceksin insan gibi.. Ayrıca UKALA KİBİRLİ ŞIMARIK SAYGISIZ davranışlar yapanlar kafadan daha yolun başında erkeğin gözünden düşerler ! değerlerini yitirirler , nekadar güzel olursan ol , karşındaki erkeği saymıyorsan sevmiyorsa saygı duymuyor abuk sabuk davranıyor onla saygısız konuşuyorsan bu hep -EKSİ dir düzgün bir erkek için.
Erkekler köpek değildir , kadını çabası yoksa düzgün hiçbir erkek zorla gidip zorla istenmediği yerde durmaz tanışmak konuşmaz. Seninde çaban olacak , aşk sevgi karşılıklıdır ! tek taraflı değildir.
Akıl hastası kel gay soytarı ilişki uzmanı denilen YALANCILARI dinlemeyin , o tür tipler kadınlara duymak istedikleri yalan yanlış şeyleri söyleyip yanlışa yönlendiriyorlar. İnsan doğal davrandığında güzeldir ve özeldir. Karşısındaki erkeğe oyunlar oynayan ona tuhaf abuk sabuk davranışlar yapan ve sevgi aşk bekleyen kadın boşa beklemesin. "Düzgün" bir erkek karşındaki kadın kendisini istemiyorsa sevgisi saygısı çabası yoksa zorla ona gidip tanışmaz zorla kimse kimseyi sevmez. Bunu yapanlar aldatan yüzsüzz erkeklerdir.
Ayrıca kadının peşinden koşma matığı erkeği aşağlayıcı , köpek durumuna düşürücü bir mantıktır ! DÜZGÜN olan hiçbir ERKEK bunu asla yapmaz kendini köpek olarak göstermez insanlığını gururunu ayaklar altına aldırıp zorla istenmediği yerde durmaz bunu asla unutma.. Bu tür davranışları yapanlar kısa süreli ilişli yatma kalkma kadınları kullanma derdinede olan yüzssüz itt yüzüne tükürsen gitmeyen şrefsiz kardeşim tiplerin yaptıkları hareketlerdir. Yüzsüz itt saapık yalaka yağcı boyazı erkeklere CESUR demeye başladılar günümüzde etrafta ve bunun sonucunda düzgün normal iyi erkekler yalnızken , yalan söyleyen kandıran ladtan erkekler sürekli kadınların üzerine saldırıp akılsız zekası yetersiz , aşkta sevgid ehazır akonmaya alışmış aptall kadınları kandırıp ilişkiler yaşayıp terkediyorlar. Sanırım bu erkekleri seçen kadınlarında hakettikleri bu. Düzgün erkek önce uzaktan bakar tanışmak için kadından bir yeşil ışık , çaba sevgi ilgi bakmasını ilgilenmesini bekler vs vs.. Aşk sevgi pizza pide değilidr , pizzayı pideyi bile sen sipariş edersin ve öyle kapına gelir ama kadınlar sipariş etmedikleri pizzayı pideyi kapısına gelsin yiyyieyim diye bekliyor ve yiyiorlar ! o pizza belki zehirli? o pizzayı getiren erkekte belkide HIRSIZ? hiç düşünmüyorlar.. hiçbir çabaları olmamış tnaışmak için adım atmamışlar , bakmamışilar ilgilenmemişler ve her kadının üzerine saldıran bir ittt gelip tanışmış seni seviyorum demiş. Bu bir ZEKA testi işte.. kadın yan gelip yatacak erkeğe bakmayacak ilgilenmeyecek ama erkek durup dururken üzerine saldıracak ve bunun adı "CESUR ERKEK" olacak :-) vaaaay be ! bunu istese her erkek yapar zaten sorun bunu yapmadan insan gibi tanışabilmek.. erkeğin karşısında düzgün onu çağıracak işaret everecek ve "tamam bende senle tanışmak istiyorum seni beğeniyorum ve" diyebilen bir kadın olması.. işte sorun bu.. Sevmek ve sevilmek + bunu belli edip göstermek = İLETİŞİM ! = İNSAN olmak.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sinyal olarak bana aşık olmasından emin olurdum. eğer emin olamayanlar varsa şöyle açıklayabilirim. Kişi size hoşlandığında veya aşık olduğunda, size karşı sık sık gülümseyebilir. Bu, sizinle vakit geçirmekten keyif aldığını ve mutlu olduğunu gösterebilir. Göz teması kurmak, duygusal bir bağın işareti olabilir. Size aşık olan biri, sizinle konuşurken veya yanınızda olduğunda göz temasını sürdürebilir. Hoşlandığı veya aşık olduğu biri, size dokunma veya fiziksel temas kurma eğiliminde olabilir. Örneğin, kolunuza dokunmak, el sıkışmak veya sizi sarılmak gibi. Size karşı olumlu ve iltifat edici konuşmalar yapmak, kişinin ilgi duyduğunu veya aşık olduğunu gösterebilir. Sizi övmek, beğendiği özelliklerinizi dile getirmek veya size destekleyici ve sevgi dolu sözler söylemek gibi.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biraz çekime bağlı, bakışlarında arzu ve istek duyuyorsan ve ilgini de çekiyorsa direkt söylemelisin. Çünkü bazıları anlamıyor. Anlayana kadar zaman geçiyor. Maximum 2 ay ver, ötesi zaman israfı. Çünkü mutlaka bu olsun dediğin şeyde illa bir sorun çıkıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGülümseme varsa arada olabilir
030 Yorumla- +1 yıl
Çok utangaç bakıp panikliyor eli ayağına dolaşıyor
Cevap sahibi+1 yılAh işte onu ben yaşadım ama hepte öyle gitti hiç adım atmadı 4 yıl sevdim onu tam bende öyleydim birbirimize bakamazdık bile
- +1 yıl
Adim atmadı değilmi😥
Cevap sahibi+1 yılHayır 4 yıl boyunca atması hep karşıdan baktı ben ona bakınca kafasını çevirdi gözlerini kaçırdı bir ara bir konuşacak gibi oldu bu sefer de ben utandım olmadı işte nasip
- +1 yıl
Aynı benimde öyle şu an ve nasıl davranmalıyım bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBence benim gibi yapma geri çektikçe kendini erkek emin olamıyor daha kırılıyor güveni
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın o kaç yaşında nerden tanışıyorsunuz bunlar önemli
- +1 yıl
Ayni yaş universiteden ama okul bitti😪
Cevap sahibi+1 yılOkuldan sonra daha zor sen hemen birşeyler yap ekle instadan falan ekli mi sende
- +1 yıl
Ekli 1 sene falan oldu ekleyeli fotoları falan beğeniyor etkileşim veriyor ama başka yaptığı bir şey yok
- +1 yıl
Hesabınız gizli galiba üzerine tıklaninca profil açılmadı
Cevap sahibi+1 yılSize istek attım ben
Cevap sahibi+1 yılBuzlu olan 🤭
- +1 yıl
Xper seviyesi 3+olmasi gerekiyormus mesaj için 😪
Cevap sahibi+1 yılAaa o zaman burdan konuşalım
- +1 yıl
Çok sağol😊
Cevap sahibi+1 yılYazdım sana oluyor
- +1 yıl
Bana da oldu bu ama ben sevmediğim için direk tavrımı Belli ettim hoşlanırsam çıkar pat diye konuşurum nasılsın diye skjdjdj
- +1 yıl
- +1 yıl
@LeeCooper2002 benimkide bakmiyirda
- +1 yıl
- +1 yıl
@LeeCooper2002 benim eski sevgilimde bakamiyor yuze
- +1 yıl
- +1 yıl
@LeeCooper2002 sende bakalım yazmisinya
- +1 yıl
- +1 yıl
@LeeCooper2002 size deyil baskasina yazmistim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
75Cevap
+1 yılGün boyu hiç konuşmadığımız halde gece yatmadan "İyi geceler" mesajı atarsa açılırım. Çünkü bana göre bunun anlamı: "Gün boyu senden mesaj bekledim, seni özldim. Şimdi yatıyorum. O yüzden mesaj atarsan cevap veremem haberin olsun." Anlamına gelir. Ben bu "iyi geceler" mesajını gördüğüm an hoşlandığım biriyse yelkenleri suya indirip duygularımı açıklarım yavaştan.
14 Yorumla- +1 yıl
Birbirinizle konuşamayacak kadar utangaçsanız mesaj dışında Belli olur dediğin bir sey var mı
- +1 yıl
Hayır canım utangaçlıktan değil. Ben sürekli yazarak flörtlerimi veya arkadaşlarımı darlamak istemem. Ben 3 kere ilk mesajı attıysam 4. yü karşıdan beklerim. Aksi halde rahatsız etmiş gibi hissederim. Bakarım birkaç gün yazmadı, tekrar yazarım. Soğuk konuşursa ufaktan çıtlatırım seni rahatsız ettiğimi mi düşünüyorsun gibisinden
- +1 yıl
Yüz yüze de bana bakıp saçını savuruyor veya saçıyla oynuyorsa, kalabalık bir ortamda komik bir şeye gülerken hep benle göz göze geliyorsa şansımı denerim
- +1 yıl
Gülümserken gözlerini kaçırıp gülümsemeye devam etmesi de benden hoşlandığını düşündürebilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesafeli ama ilgiliyse , benimle iletişime açıksa ve en önemlisi beni merak ediyorsa ben de ilgileniyorsam aynı şekilde doğrudan daha sık görüşmemiz gerektiğinden bahsederim.
Yukarıda yazdıgım gibi gelişirse oradan bir duygu cıkmaz. Ne yapacagımı bilmiyorsam orada beni bekleyen bir aşk vardır.
12 Yorumla- +1 yıl
Mesafeliden kastın utangaç olmasımı
Cevap sahibi+1 yılHayır mesafeli , duygusal, mental, fiziksel her açıdan mesafeli
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler kadar da kadınlar da sap kalıyor hatta erkek kaç tane sap varsa o kadar da sap kadın var. Bu yüzden sap olmayın hayata bir kere geliyorsunuz seven birini bulduğunuzda onu kucaklayın ve sıkıcı sarılın. Yoksa karşı komşum gibi kalp krizi geçirirsiniz kimseniz de olmaz yanınızda yardım edicek bina kokuştu da öyle anlaşıldı. 43 yaşında 3 kez evlen-boşan yapmış tam bir enkazdı kadın. Seveni yok çocuğu yok ailesi aramıyor. iki haftada bir gelen-giden erkeklerin tipleri değişiyordu. öldüğüne sevinicem nerdeyse illalah ettirdi bizi 🤔
12 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum ayakta alkışlıyorum... senin gibiler çoğalsın çokça..
+1 yılValla abi ben onu bunu bilmem de 🍋 taktiği ile bir kıza yürüyeyim dedim ilk defa kızla aynı şehirde çıktık buluştuk falan kız bana ben ona sinyal atıp duruyoruz en son kız benden selektör gelmeyince dörtlüleri yakıp sağa çekti şimdi arkadaşız manitasiyla st falan atıyor ben de yaptım bı manit ama böylesi daha iyiymiş şer bildiğin hayır çıkıyor bazen akışına bırak hayat sana doğru insanı getirir eğer sen de doğruysan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendiliğinden atılan günün herhangi bir saatinde atılan bir mesaj.
O kişinin rutinin dışına çıkarmış olduğumu bana fark ettirmesi.
Tabi bunları görebilmeniz için bütün algılarınızın açık olması şart.
Bir sonraki adımı tahmin ediyor olmanız gerek..
Beraber zaman geçiriyor olmanız şart.
Telefondan mesajla anlayacağınız bir şey değil maalesef.
Sürekli göz göze gelmek , gözlerinin içine hiç tereddütsüz bakıyorsa.10 Yorumla
+1 yılEğer bana karşı hisleri varsa ben bunu bir şekilde anlarım zaten ve anladım zaman zaten kalbimden geçenleri ona söylerim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ergenlerde yaşanan genel sorun, sürekli karşısındakine duygularını anlatma arzusu, konuşmadan anlatamıyor musunuz. Süreci kendi içinde çözemiyor musunuz. Adı üstünde duygu, anlatılmaz yaşanır, hissedilir, hissettirilir. Niye böylesiniz, acemilik mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıldışa dönük biriyse sürekli bakar ve gülümser. özellikle kahkaha attığında ilk olarak bana dönüp gülüyorsa anlarım. utangaç biriyse asla göz teması kuramayışından anlayabilirim.
10 Yorumla
+1 yılOnunda bana karşı ilgisi olduğundan eminsem sevdiğimi belli ederim ama öyle pat diye hemen açılamam
18 Yorumla- +1 yıl
Aa bende seni seviyorum tabiiikiii seriserivistaaaaa ndfnnd
- +1 yıl
Muaah aşkım şslxisjöf
- +1 yıl
Yiaa buralara yazmana gerek yok bana diyebilirsin çok anlayışlıyımdır ben biliyorsun dimi jsnfndjj hiç bozulmam yüzüm de kızarmaz smnfndjks
- +1 yıl
Muahh aşkım muaah ısırırım seni ham yaparım smfndk
- +1 yıl
Sakin olsana iskxxhslsş
- +1 yıl
Dolunay var dönüşüyorum 🤨🤨
- +1 yıl
Neye dönüşüyorsun 🙁
- +1 yıl
Aşk canavarı ❣️
Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Yüreğimi dinlerim.
Hayat kısa ve bazı şeyler için geç kalmamalı40 Yorumla
+1 yılKarşı tarafın bana ilgisi var mı yok mu anlayamam. O yüzden hoşlanıyorsam söylerim. Gerçi şimdiye kadar kimseden hoşlanmadım. Genelde karşı taraf açıldı ve hoşlanmadığım için sevgili olmadan bitti.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya ben açılma yapmadim sadece merhaba nasilsin dedim normal bir arkadasina sorar gibi o da tek merhaba dedi sorumada kısa cevap verdi baya hoşlanıyor gibiydi o yüzden kafam karıştı yanlışmı anladım diye
- +1 yıl
Belki soruna yazacak bir şey bulamadı ondan kısa yazdı
+1 yılGözler kendini ele veriyor. (: ama içi gülen gözler her gözlere koşmayın size konuşan gözlere koşun ,,,
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Sevdiğini söyleyen seviyor gibi yapabiliyor
o yüzden insanlar nasıl bir tiyatro içinde anlamak çok zor.
Emniyet kemerini bağla sinyal öncesi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbirsekilde emin olma derim bende bariz şekilde hoşlanma belirtileri vardı bildigin bana kur yapiyordu farketmem için bende karsi koyamadim hoslanmaya basladim ondan ardindan birden bire başka bir kizla sevgili oldu ayni ortamda bulundugumuz yedi yirmidört benim yanimda takilan cocuk şimdi hic alakasiz birini yanina gidiyor o yüzden sakın ama sakın kendinizden ödün vermeyin kimseye güven olmaz bu devirde
20 Yorumla
+1 yılHiçbiri yeterli değil insanlar fengesiz boşuna kalbinizi kırdırtmayın boş verin aşkı falan kendinize odaklanın geliştirin yeni şeyler öğrenin hobi edinin bunlar insana daha iyi hissettirir hiç değilse çabanızın karşılığını alırsınız aşk gibi nankör de olmaz
210 Yorumla- +1 yıl
Neden ya 😞😞
- +1 yıl
Ne demek neden görmüyor musun etrafı aşkmış sevgiymiş bitti o devir kimse birbirine karşı hiçbir şey hissetmiyor maksat koluna birini takmak hava atmak çıkar para vs.
- +1 yıl
Neden bu kadar genelliyorsun. Demek ki sende öyleydin?
- +1 yıl
Sence ben öyle olsam öyle olanlara sinirlenip sallar mıyım inanıp inanmamak senin elinde aşk sevgi ilişki bana uzak öyle biri olsaydım sahte ilişkilere kızgın olmazdım
- +1 yıl
Madem öyle değilsin sen gibileri olabilir diye bu kadar genellemesen?
- +1 yıl
Çünkü gerçek olana rastlamadım
- +1 yıl
Konuşabilir miyiz?
- +1 yıl
Anlamak adına en azındna
- +1 yıl
Fikrimi söyledim neyi anlamak istiyorsun
- +1 yıl
Anlatacağım
+1 yılgençken adres sorana yürüyecek moddaydım. ama canım bir kadın bana ''sen benim en değerlimsin' dedi. ulan kız benden hoşlanıyor sandım. ohoo başıma gelmeyen kalmadı. artık kucağıma atlamadıkça elektrik melektirik almıyom
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey yoktur. Bazı şeylerin adını baştan koymayı severim, çoğu erkek gibi kızın yörüngesinde olayım birgün beni sevsin gibi beklemeyi sevmem
Bana karşı ılımlı ve dışarda görüşmeyi kabul ediyorsa söylerim ne hissettiğimi
00 Yorumla
+1 yılAynı ortamdaysa hava almaya dışarı çıkacağım derim gelirse oda tamamdır omiş 😅😅
20 Yorumla
+1 yılsinyale gerek yok olacagi varsa olur acilacaksin ilgi duyuyorsa kabul eder etmezse dahi cabalamayi birakmamakta onemli sonradan donebilir
13 Yorumla- +1 yıl
Devamlı bir çaba içerisindemi olmalıyız
- +1 yıl
eger gercekten seviyorsan evet, baskasina yar olmasina izin verme
- +1 yıl
bende yapmayı düşünüyordum ama ya yanlış anladıysam ve rezil olursam fikri çok ağır basıyor
Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Ben malım anlamam muhtemelen :D anlasam da zamanım yok işim çok mesaim çok kız ben de durmaz ilgi ister ben kendime ilgi veremiyorum ki kıza nasıl vereyim
00 Yorumla
+1 yılBen açıkçası aramızdaki samimiyetleri ona karşı açıldığım zaman vereceğim tepkiyi az çok kestiriyorsun bu duygularımı ifade ederim kabul eder ya da etmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Ben bu işlerden hiç anlamıyorum maalesef 😔 benden hoşlananın ilgisini de fark edemiyorum hoşlandığım kişinin ilgisi olup olmadığını da 😊 göz doktoruna gideyim en iyisi 😊
00 Yorumla
+1 yılSinyal falan beklemem, doğru zamanı bulunca gider söylerim hislerimi. Olursa olur. Olmazsa üstelemem, yoluma devam ederim.
02 Yorumla- +1 yıl
Valla bazıları aşırı pısırık ne yapsan fayda etmez
- +1 yıl
Onlar reddedilmekten korkanlar genelde
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen anlamam, hep yanlış anlarım. Bir de rezil olmak var. 😂 Aman aman uzak dursun.
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bazılarınında ne yaptıgı belli olmuyor istiyormu istemiyormu bir öyle bir böyle
- +1 yıl
Aman uzak duralım seven soylesin ben anlamiyorum kjjd
- +1 yıl
🤣😂😂
Sinyal beklemem, başkasının sellektör yapıp kapma ihtimaliyle karşılaşmamak için direkt açılırım. Netlik şart 😂
00 YorumlaDün çocuğa yürümeyi bırak bir koşmuşum var yaaa ajjsjsjjs hiçbişi beklemeden başlatt
04 Yorumla- +1 yıl
Vayy cesarete bak sonuç ne oldu
- +1 yıl
Helal Olsun kızz😊
+1 yılgözlerinin icine bakar ve gülücük atarsa bunu bi kac kez tekrarlarsa baskasına yapmassa tamam derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılister istemez anlıyorsun niyeti sinyale bile gerek yok akışına bırakın sadece yapmacık davranmayın ne hissettiğini açıklayın.
00 Yorumla Göz temasına aldanmayın denendi onaylandı açıkça belli edene kadar bekleyin sldşlsldsldl
01 Yorumla- +1 yıl
Kişi bide cesaretli değilse o aşk maziye gömülür
Bana 20 saniyede bir gözünü çarpması bile yetiyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Devamlı bakması yani
- +1 yıl
Baktığı kesinde bakmaktan baska pek bir şey yapmiyor
+1 yılKadınların erkeklere açılmasını kesinlikle yanlış buluyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGelip senden hoşlanıyorum, hadi bana gidelim demeli
00 Yorumla
+1 yılSinyalle işim olmaz. Tanımam, keşfetmem, kendimden emin olmam lazım.
00 YorumlaBas örtülü ise saç açık fotosunu attığında, açıksa eğer saçları ile oynamasından anlarım genelde.
00 Yorumla
+1 yılSinyal minyal yok o çekmiyor bu çekmiyor amerikan başkanı dahil herkese haber verin uzaylılar tarafından kaçırıldım 😝😝😝
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Öyle bişey bildiğim kadarıyla yok. Anca çok somut bisey olması gerek
00 Yorumlanasdaq borsasıyla ilgili mantıklı bir sinyal veriyorsa neden olmasın <3
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılGözlerini kaçırmıyorsa ilgisi olduğunu anlarım. Ama yine adım atamam tabii 😂😂😂
03 Yorumla- +1 yıl
Tam tersi aslında ama
- +1 yıl
Gözlerini kaçırmak derken gerçekten rahatsız olup of puf etmesini kastediyorum. Mahçup olup gözlerini kaçıran başka
- +1 yıl
👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakisin ardindaki sicak gulumseme
00 Yorumla Ben sinyal veririm acilir baktim canım anlamiyor kur yaparim egerki hisleri yoksa geri cekilirim
00 Yorumla
+1 yılKeşke senn gibi biri olsaydı hayatımda diyerek sinyal verebilir🙃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCidden hoşlansam sinyal beklemem konuya giriç yaparım
00 Yorumla
+1 yılNumarasını verip arayınca saydırani da gördüğüm için 🤣🤣bisey diyemem
00 Yorumla
+1 yılBakışları gel der gibi bakmaya başladıysa o zaman açılma zamanı gelmiş demektir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılFlört tarzı hayran hayran bakışlar vardır. O olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsinyale gerek yok bazı insanlar zamanla seviyor yavaştan bilinçaltına işlerm beni sevmesi gerektiğini. d
11 Yorumla- +1 yıl
Himm baksen
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu istiyor ve karar verdiysem sinyal falan beklemem. Yeşil ışığı yakarım kendime be yürürüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç bir sinyal beklemem seviyorsam seviyorum derim yok acaba hoşlanıyor mu falan ben söylerim utanırım belki ama söylerim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılB3n bana hissettirrdiyse bakislarini kacirirsa sinyali alirim acilirim knk
01 Yorumla- +1 yıl
Ya ben bu dedigin hissetme şeyini baya hissettim en son gördüğümdede tam emin oldum ama normal bir mesaj atayım dedim merhaba nasılsın diye bana sadece merhaba dedi sorumada kısa cevap verdi aşırı moralim bozuldu ve çok utandım sence neden böyle oldu bir fikrin var mı bu konuda niye böyle davranmış olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerhangi bir sinyal beklemem içimde bir şey varsa bi işarete gerek yok takır takır söylerim en fazla reddedilmiş olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılManitasının olmadığını anlayayım yeter.
Sonra dörtlüleri yakar, yola devam ederim.01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılSık sık buluşmak veya konuşmak istiyorsa. Ama yine de temkinli davranmak lazım. Kadınlara belli olmaz seni arkadasim olarak görüyorum diyebilirler..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar beni anlasa bile görmezden gelir sinyal falan vermez
00 YorumlaGülerek uzunca bakmak her gordugunde sevincle ilgiyle bulunması tabiki acilmam icin bariz sinyaldir
04 Yorumla- +1 yıl
Utangaçsada bunu yapabilirmi gülerek uzunca bakma
- +1 yıl
Hoşlanılan kişi
Benim hisslerim yok genelde bana açılan taraf karşı taraf oluyor davranışlarıni gozlemliyorum yanlış bir davranışı yoksa kabul ediyorum...
02 Yorumla- +1 yıl
Sana iyi davranması yeterli diyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılGelip konuşmasını hayatta gidip konuşmam olmazsa olmasın armutluk yapanın benle ne isi var
00 Yorumla
+1 yılNasılsın diye sorduğumda iyidir senden demişse benden hoşlanıyordur. Bu sinyal bana yeter
02 Yorumla- +1 yıl
Utangaç biri icinde bunu diyebilirmiyiz
- +1 yıl
Her karşı cins için diyebilirim. Hatta şu an senden bile sinyal aldım 😉
durustse ve her seyin aciklamasini yapiyosa bas nikahi
10 Yorumlasürekli sana bakıyorsa ve seni dusundugunu soyluyorsa yeterlidir bence
00 YorumlaÖnce sağ sinyal ver sonra yolu kontrol et, Kontrollu sekilde yola gir
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği