Güzelce oturur konuşurum en yakın fırsatta bak benim ilgi alanıma giriyorsun sana güzelce ilgi gösteriyorum sana değer veriyorum hayatımda diğer erkeklerden daha farklı yere koyuyorum ama sen tutup bana herkes muamelesi uyguluyorsun hadi şimdi söyle bana ben de sana herkes muamelesi uygulayayım mı bunu mu yapayım yani bunu mu istiyorsun
Beklenilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Bir insan sonradan sevilmez sonuçta. Ben duygularımı açıklarım baktım olumlu değil ama zaman lazım diyorsa açıkcası çok fazla ben de olumlu bakmam ve konuşmayı şahsen bitirmek isterim. Belki sonrasında kaçıracağım çok güzel şeyler olacaktır ama benim için geleceği düşünmek o an’ımdan önemli değil. Ne birisi beni sevsin diye beklerim ne de birisini bekletirim.
şimdi gün içinde mesai saatlerinde yazmışsam iş içindir çoğunlukla... bazen özel de yazıyorum gerçi. aaa sahi yaa ben bugün özel bir şeyler yazmıştım cevap vermemişti.. ay gücenmek aklıma gelmemişti valla ben de işe sardırmışım... hahahah komik oldu... içeride hala müvekkillerle görüşüyor telefonda. ay dur ben bi güceneyim :))))))
Sinirrr olurum beklemeyi hiç sevmiyorum çokta sabırsızım ben hiç haz etmem öyle gamsız insanlardan. Bi insana bi şey diyorsam cevap vermeliii 🤷🏻♀️hıı🙄 bide sevgilimse iki eli kanda değilse ışık hızıyla cevap vermesi tavsiye olunur 😅 Yani genell olarak sinirlenirim hiç hoş şeyler hissetmem..🤦🏻♀️
ısınamıyorum bana pek vakit ayırmayana aslında çok vakitte istemiyorum ama askerlik arkadaşı gibi davranınca diğer insanlara nasılsa bana da öyle olunca olmuyor bende bişey buz gibi olup umursamıyorum
Beklemeyi ve bekletmeyi sevmem aslında. Çalıştığım için bazen dönüş yapamayabilirim o an. Ama müsait zamanda geri döner durumu anlatırım. Herhalde anlayışla karşılanır.💁🏻♀️
İnan, zerre umrum da değil kimse. Ben fıldır fıldır birine vermedim aklımı. Çok düzgün ve güzel kalpli birisiydi. Onun hakkın da kötü bir tane düşüncem yok sadece net olmadı. Beni yıprattı yani...
Ben sabırsız bir insanım 😂 niye bekliyoruz yani, beklenen şey ne? Biri yazmıyorsa diğeri yazsın. Konuşulsun. 😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Olaylara hep iyi yönden yaklaşmaya çalışırım işi vardır, kendi başına kalmak istiyordur gibi ama bunu bilerek yaptığını düşünüyorsam konuşmam. Eğer benimle konuşmak istemiyorsa açıkça söylemesi yeterlidir bekletmeye çalışarak vs. uğraşmamalı.
Sürekli bekletmeye devam ederse üzülürüm. Alışkanlık haline gelmesi can sıkıcı olur bence. Geç yazayım sonuçta bekliyor kafasını girmesini istemem düzgünce konuşurum