İlişkimiz ciddi, ailemle tanışmak ve sonra sözlenmek istiyor ama ben erteliyorum sevdiğim ve istediğim halde. Çünkü geçmişini çok kafama takıyorum. Birkaç yıl önce hayatında biri olmuş evlenmek istemiş ama kızın ailesi izin vermeyince bitmiş. Evlenmek isteyecek kadar sevdiğine göre ya unutamadıysa diye çok düşünüp üzülüyorum şu sıralar. Ona bu düşüncelerimi söylemeli miyim yoksa tam tersi hatırlatıp hata mı yaparım? Bu düşüncelerden nasıl kurtulurum bi yardım edin Allah aşkına...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olabilir böyle şeyler, illa oraya takılıp kalacak diye bir şey yok. Yani mesela sana arar arar anlatıyor mu, veya özlem duyuyor mu, hatırlatıyor mu. Cevap hayırsa yoktur yani, o takmıyor sen takıyorsun. Haa bu en iyi ne zaman ortaya çıkar mesela aranız kötü olduğunda veya tartıştığınızda gündeme getiriyor mu, ama bunu öğrenmek için de kavga etmeye gerek yok. Önlem olarak iş iyice ilerlemeden ona direkt sorabilirsin ama bir defa ve tekrar konuyu açmamak üzere. Yani bu olan durumdan memnun mu, geride en ufak bir arzusu, isteği, özlemi kalmış mı, bu olaydan son derece emin mi. Evet ise devamkeeee 😄
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seni sevdiğinden eminmisin? Bence değilsin emin olsan geçmişine takılmazsın. Yok geçmişte birisini sevmesi seni huzursuz ediyorsa o ayrı bir konu. Zaten sevmemiş birisini de zor bulursun. Herkesin geçmişi var illa ki birileri olur insanların hayatında ha öyle ha böyle. Adam sevmiş olabilir birisini kavuşamamış olabilirler , sen şimdi sana aşık mı değil mi ona bak . Kafası eskide kalmışsa o zaman zaten senin değildir . Ancak adam gibi seviyorsa niye insanın geçmişini başına kakalamak gibi davranışlarda bulunuyorsun . Benim ex sevgilim 8 yıl bir kızla kârı koca gibi hayat yaşamış birisi. Ben ona rağmen onunla evlilik düşündüm. Yani insanlar evlenip boşanıp tekrar evlene biliyorlar. Neden böyle sorun ettin anlamadım
00 Yorumla
+1 yılAbi benimkini de bir ikna edin ya benimkine de lazım aynı şeyden geçmişimi kafaya takıp duruyor geçmişimde de bir şey yok aslında daha önceden birkaç terk edildiğini olay ve en son 1 yıllık ilişkiler ayrılmamızı falan Sen kendisiyle de yaklaşık bir sene oldu son zamanlarda kafaya takmaya başladı bu durumu ve başlarda da biliyordu ben bir şeyi bitirince tam biter lamı cimi olmaz ama kendisine anlatamıyorum bu olayı
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar çok sevebilirler ve anlaşamayıp ayrılabilirler, bu bir suç değil ki , ayıpda değil. Böyle bir şey sizinde başımıza gelebilirdi, bunun kadar doğal bir şey yok ki zaten. Bu yüzden böyle şeyleri kafanıza lütfen takmayın bile hiç. Ona da bunu hatırlatmaya , onun üzülmesini sağlamaya hiç gerek yok. 👍🏻
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
73Cevap
Kardeşim ilk başta hayatını en güzel şekilde en iyi şekilde yaşamanı temenni ederim. Geçmiş kül gibidir. Üflediginde ne kalır elinde? Hiçbir şekilde boş yere takmaya gerek yok. Hala eskilere takıntılı olsaydı şu an senle olmazdı boş yere takıyorsun kafana bunları kafana takarsan eğer kendine hata yaparsın. Mutlu mesut yuvanın kurmaya bak. Geçmişi boş ver geleceğine odaklan. Hedefin sevdiğinle evlenmek ise kendinden başkasına haram bil evlen ve hedefine ulaş. Bizden de Allah bir yastıkta kocatsın demek düşer. Allah sağ salim yuvasını kurmayı, sağ salim mutlu mesut çoluk çocuk neşesi ile ilerlemeyi nasip etsin😊
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimde eski sevgilimin aslında hala benimle olmak istiyor ama ben ayrıldım ondan
Çünkü 2 buçuk yıllık bi ilişkisi olmuş iş ciddiye binmiş kızın ailesi sorunlu olduğu için ayrılmışlar.
geçen bana bi resim attı çok sarhoştu galiba
aradı beni niye bu kadar içtin sebep ne dedim.
Ne derdin var öyle zevkine mi iciyosun yoksa Eski kız arkadaş lar mı dedim
Cevap olarak kız arkadaşlar dedi bana.
Belli etmesede bi tarafı hala eski kız arkadaşını özlüyor çok saçma olucak belki bende onu gördüğünü söylemişti bi defa bu yüzden ayrılmıştım ondan. Beni sevdiğini söylerdi sürekli ama her şey sözdedir özünü kimse bilmez. Çok üzülmüştüm gerçekten. Hala onu seviyor ve eski kız arkadaşını anımsattiğım için beni sevmesi bunu söylemesi çok kırıcıydı.. Tabi sonradan beni gerçekten sevdiğini kız arkadaşıyla bi ilgisi kalmadığını söylüyo bana ama insan bi yalana bi defa inanmalı gerisi kalbi mahfeder04 Yorumla- +1 yıl
Sıktır git eskilerinle yasa kelime oyunu yapma kasrrrrr
Cevap sahibi+1 yılSen ne diyosun bana?
Cevap sahibi+1 yılsana sormadım farkindaysan
Cevap sahibi+1 yılİnsanlıktan nasibini almamış bi kıskanç daha gelmiş erkeğin bacım.. busu var derlerdi de inanmazdim kaşar anandır seni doğuran öz ve öz anan şerefsiz.
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Bikac yil diyosun. Cok zaman gecmis, herkesin bi gecmisi var bu cok yanlis bi yaklasim. Bu kadar supheci olursan ne mutlu olursun nede mutlu edersin. Simdi senle evlenmek istiyor. Eger duzgun biriyse herseyi birak mutlu olmaya bak. Insanlar hep kendini mutsuz ediyor
13 Yorumla
Soran+1 yılinsan yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölür, ilk aşkını unutmaz vs sosyal medyada böyle şeyler gördükçe çok takıyorum. bi erkek olarak söyler misin bu doğru mu?
- +1 yıl
İnsan aklındakiyle yaşar yanındakiyle ölür evet doğru lakin kaçırdığınız noktalar var bu sadece erkeğe hitap değil her iki cins için geçerli. Yaşınız küçük hayat sürprizlerle dolu insanı bağlayan sadece duygular değildir birlikte aştığınız sorunlardır ahde vefa ortaya çıkar daha çok bağlanırsınız tabi karşılıklı olursa bağ kopmaz. Akıllı bir erkek dünyasını güzelleştiren kadını sever bunu da unutmayınız.
- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılBir kaç yıl önceymiş hadi 1 aylıj ayrılıktan sonra seninle konuşmaya başlasaydı haklı olabilirdin ama uzun süre geçmiş. Böyle düşündüğüne göre sevgisinden mi şüphe ediyosun bunu sor kendine sevgisinden şüphe ettiğin için geçmişe bağlayabilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılevet uzun zaman olmuş, şüphe ettiğimden değil sadece bazen sosyal medyada yazılar görüyorum erkekler ilk aşkını unutmaz vs o yüzden kafama taktım sanırım
- +1 yıl
Unutmayabilir sonuçta sürekli düşünecek değil sevdiğine inanıyorsun niye şüphe ediyorsun ki sonuçta senin yanında bende okumuştum unutamaz diyordu ama kimse vazgeçilmez değil herkesim yeri dokuyor sonuçta
Soran+1 yılanladım sağol
- +1 yıl
Ben malımı biliyorum ihanet var canım yok başkalarıyla yap yap yap sonra işinize bakın
+1 yılGeçmişi kurcalayıp kafana takıp kendi kendine kuruntu yapmak bulunduğunuz ilişkiye zarar vermekten başka bir işe yaramaz. Sana dürüstçe geçmişini anlatabilme erdemine sahip bir sevgilin var. Bunun kıymetini bilmelisin. Yalan dolan işlerine girip kendini sana bağlayan birisi değil. Kafanı kurcalayan her şeyi düzgün ve yumuşak bir lisanla sevgilinle konuşmak, kafandaki soru işaretlerinden ve kuruntulardan kurtulmak için en doğru yol olacaktır. Mutluluklar dilerim..
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın umarım aşarım bu durumu, teşekkürler
- +1 yıl
Geçmişe takılı kalıp bugünü kaçırmayın, birbirinize odaklanıp anınızın tadını çıkarın.. hakkınızda hayırlısı olsun..
Soran+1 yılamin:)
+1 yılBence sor çünkü bir ilişkide şüphe hiç olmamalı 👍🏻
Madem onun için çok değerlisin her konu hakkında konuşulur ve emin bir cevap alınır bu kadar basit..
Ona bu konu hakkında rahatsız olduğunu söyle ve bu ani söyleyişin onu sevdiğinden zerre eksik olmadığını da söyle anlaşılır bi dilde konuşmak şart 😊
Ona diyeceğin tek şey
BANA BU KONU HAKKINDA LÜTFEN NET BİR CEVAP VER ÇÜNKÜ HAYALLERE DOĞRU GİTMEM İÇİN SENDEN İSTEDİĞİM CEVABI ALMAM LAZIM SENİNLE GELECEĞE GELİYORUM VE PİŞMAN OLMAK İSTEMİYORUM DE👍🏻
KALBİNDEN ŞÜPHE ETMEK İSTEMİYORUM DE 😊10 Yorumlahayır söyle mutlaka, bu sorunları şimdiden çözmezseniz içinde kaldığı için ileride daha büyük sıkıntılar doğurur. bana kalırsa geçmişin bir önemi yok ama sen kafana takıyorsan benim veya başkasının "takma" demesiyle sorun çözülmez. yargılayıcı değil de anlayışlı bir tavırla onunla konuşup kafanı kurcalayan sorunları anlatırsan sevgilinin anlayacağını düşünüyorum ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki evlenmeyi kafasina taktigi icin oyle yapti. Ne 3 yil beklemeli mi standardi o mu. O risk hep var ki. Dediginin olmadigini dusun Evlendikten sonra eskiden onu reddeden ya da cok sevdigi ama sevgili olamadigi biri ile karsilassa onla da risk olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Yani velhasil kelam seye bakmak lazim ciddi iliskideyken baskasindan hoslanir mi. Onuda anlamak cok zor.
+1 yılKafanıza bu kadar takıyorsanız uygun bir lisanla ve açık sözlülükle konuşabilmelisiniz yoksa bu sizide karşınızdakinizi de mutsuz eder sizden önceki ilişkileri ile suçlamamalısınız tabi evleneceğiniz kişinin karekteri insanlığı size uyuyor mu hiçbir insan birbirinin aynı değildir aslolan kişilerin birbirini sayıyor ve sevebiliyor olmadır birde her iki insanın ailesi kendine özel ve vazgrçilmezidir böyle kabul edip saygı duymak gerek halledemeyecrğiniz meseleleriniz için fikir alabilirsiniz ufak tefek meseleleriniz için huzursuz etmemek gerek diye biliyorum hayırlısı oldun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılBence kesinlikle konuş yoksa her iki tarafta da sen üzülürsün içinde kalacağına anlat konuş sor içinü dök cevabını al ki rahatlasın..
Ona ciddi bir şey konuşmak istediğini yüz yüze konuşmak istediğini söyle buluşunca da ilk başta yanlış anlama diye giriş yap sonra anlat sor soracağını var mı böyle bir durum diye emin olmak istiyorum de gözlerine bak sözlerine bak eğer eminsen devam et ama baktınki kekeliyor gözünü deviriyor o zaman söyle unutamamışsın de ve o zaman karar ver..00 Yorumla Eğer sende seviyorsan geçmişine pek takılma derim sonuçta siz bu yola 2 kişi çıkacaksınız eğer iyi anlaşan iki olgun bireyseniz birbirinize saygı duymak zorundasınız evliliği aşk yurutmez sadece sevgi hoşgörü ve birbirinizin fikirlerine hayatına ve geçmişine olgun ve destekleyerek devam edin zaten unutamasa sana anlatmazdi bu bir sorun değil sevgilin sana artik evlilik yolunu açacak kadar cesaretle miş bikere unutamasa bunu asla yapamazdı eğer onu hala seviyor olsaydı mutlaka bir yolunu bulup evlenirler di belkide kız onu seviyordu oda psikolojik olarak farkında olmadan sana birşeyler anlatmışta olabilir sende dedigim gibi hoşgörü ve sevgiyle yaklaş ona eğer tirip atan liseliler gibi olursan bunu farklı algılayıp hala eski sevgilisinin birtek bu dünyada onu anlayanin o olgunu düşünür
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Söylerseniz bile unuttuğununa önemsemediğine yemin eder. Bir kere bazıları her tanıştığı kıza laf olsun diye evlenme teklif eder istemeye geleceğine söz de verir. Yani o kızla ne olduğunu bilemezsiniz. Ayrıca bazıları sevmediklerini bile unutmaz. 10 yıl içerisinde 5-6 sevgilisini sürekli arayan bakan tanıdım. Sevgili bile diyememyiz belki onlarla doğru dürüst ilişki bile yokmuş ama isim soyada kadar hatırlıyor sayfalarında zaman zaman geziniyor. Umarım sizinki öyle manyak değildir.
00 Yorumla
+1 yılBenimde eski sevgilim bir evlilik yapmıştı travmatik bir şekilde boşanmış eşini aldatmıştı sonra acı çekmiş falan, bunu kafama öyle cok takıyordum ki gece uyuyamayacak kadar artık ya bana da aynısını yaparsa diye, bu takıntımı ona hiç yansıtmadım tekrar hatırlatmaktan korktum, ama böylesi de hiç iyi olmadı ilişkim bitti ve ayrılmamızda bunu takmamında etkisi vardı, bu yüzden seni rahatsız eden durumu onunla paylaşmalısın bir cevap almalısın yoksa bir yerde patlak verir ve ikinizde üzülürsünüz
00 YorumlaBence bunları kafana takma çok. Herkesin geçmişi var. Bazılarımız senin şuanki durumun gibi düşüncelerin olmaması için gizli tutarken bazılarımız herşeyi paylaşıyor işte. Hemde onu o kadar çok sevseydi şu an senle olmazdı. Senin ailen istemese neler yapardı sence? Belki dağları delerdi? Bilemezsin. Herkes farklı. Sen onu seviyorsan, o başkasını sevse bile onu kolayca kaybetmemeye bak, onu kazanmaya bak. Kendine güven. Sevgini göster. Eğer o da sevdiğini hissettiriyorsa sana geri, bir sorun yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılsana olan duygularından tam olarak emin olmadan kimseyle ciddi yollara girme derim sonrasında pişman olursun aklındaki soruları da direkt olarak dile getir ve ona sor bence çünkü bütün cevapları o verecek sana umarın duymak istediğin cevapları verir sana mutluluklar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizden önceki ilişkisini unutamamış olsaydı sizinle evlenmek istiyor olmazdı demekki sevgiliniz geçmişi geçmişte bırakıp önüne bakmış sizde öyle yapmalısınız ama içim hiç rahat değil çok merak ediyorum diyorsanız konuşun ya da ortak arkadaşlarınız varsa onlardan biri konuşsun
11 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilin önceden ciddi bir ilişki yaşamış ve belki bu evlenmeye kadar gitmiş olabilir ama o şuanda seninle sevgili ve seninle ciddi düşünüyor. Bu tarz korku duyman normal ama bunun fazlası da sana zarar olacak. İnsanlar evlenip boşanıyor yepyeni ilişkiye başlıyorlar, yani insan ciddi şeyler yaşayıp düşündüğü herkesi unutamaz diye bir şey yok bunu unutma. Ve madem seviyorsun ciddisiniz, bu durumdan endişenden ona bahset. Belki de içini rahatlatıp bu konuyu içinde tamamen kapatacak şekilde konuşur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar düz mantık. Olmamıs bir şeyler ve yoluna bakmış adam. Herkes aklını kalbini 30 yaşına kadar muhafaza mı etmek zorunda. Gönül bu. Bu kez de sana konmuş. Hayal kırıklığı yaşamış adam pişmiştir hem fena mı? Eskiye takılmak boş iş bence katılmıyorum görüşünüze iyi akşamlar
00 Yorumla
+1 yılBence sen bı söyle ya fikrini , şeffaf ol ben hep öyle yaparım napalim kopacağı varsa incelediği yerden kopsun 🤷
Yoksa bu kafayla sen istemsizce onu da sikarsin. Kuruntu yaparsın istemeden. Git söyle ve rahatla ne olucaksa olsun.13 Yorumla- +1 yıl
Ne olursa olsun hep net ol diyosun sanırım. Açık sözlü olup gerçekleri söylemekten zarar gelmez zaten. O yüzden katılıyorum sana 😊👍
- +1 yıl
Karşılık verir misin lütfen 😊 benden sana gelene...
- +1 yıl
Yoğ kardeş lütfen deyince daha bı ikna edici olmuyor hayırlı günler
Geçmişi kafaya takarsan gelecege umutla bakamazsin
20 YorumlaSeninle evlenmek istiyor ve bir önce yaşadığı şeylerin aynısını yaşatıyorsun şu an sanki eğer istiyosan takılma buna seni istiyor ve seninle birlikte olmak istiyor bence geçmişin bundan sonra bir önemi yok
00 YorumlaKardeşim kafanda problem kalmayacak büyün soruları sor. Sonrası Allah kerimdir. Problemli evlilikler yapmayın artık. Sonra olan çocuklara oluyor.
10 Yorumla
+1 yılBak dediğin gibi ciddi ilişkimiz var diyosun ve içindeki sıkıntı oldukça normal ona dile getirmen gerekiyo bu konuyu gerçekten istoyosan şu an bu soruyu sorma bile evlenicegin adamla bütün sorunlarınızı hallederek kafanda bir şey kalmadan evlen ve ayrıca bu kisi unutmus olmasa ailenle tanışıp seninle sözlenmek istemez. Yani durma mesajdada açma konuyu buluşup güzelce gözlerinin içine bakarak anlatman daha doğru olur. Eğer gercekten seviyosa ve ciddi düşünüyosa seni anlıycaktır merak etme:)
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar ben ne yapmalıyım kız arkadaşım daha önceden hoşlandığım ama hislerimin doğru olmadığını düşünüp sevmediğim bir kızı takıyor ve bana diyor ki ya onunla sevgili olmak istediysen ve olamadıysan evlenince bile aklına gelirse onun hissi (beni sevdiğini söylüyor ama bu durumu kafaya taktığını ve acı çektiğini söylüyor artık çok ilerlettik ayrılmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılBence söyle cevapsız akılda soruyla kalmak hepsinden daha kötü zaten eğer kaderindeki o değilse bir şey vesilesiyle her türlü biter bir şey olmuyorsa olmaması gerektiği içindir
00 Yorumla
+1 yılaskim en ufak bir tereddutun varsa bile soyle isler ilerleyen zamanlarda daha fazla ciddilesecek ve aklina takilanlar daha da buyumesine yol acacak henuz ufak tefek seyler kurcaliyosa bunu soylemekten kacinma dedigim gibi ilerleyen zamanda pire deve olur yasadim biliyom🩷❤️❤️
00 Yorumla
+1 yılBacım sakın söyleme söylersen hogkelenir bene guvenmeyon mu dii sana haykırır durur tadın tuzun galmaz inan çok fazla eşeleme yoksa mutluluk elde edemen ona kalırsa bizde daa başımıza gelen her olayı gafaya takarsak gotu başı dağıtır goyariz insan fazla düşünmeye gelmeyen bir yaratık
00 Yorumla
+1 yılMaalesef bu tür durumlarda insanlar kendilerine bir yara bandı seçebiliyor ama bu kesin bir sey değil tabi ki sevgilinizin günahını almayalım boş yere. sizi seviyor mu sizin onu sevdiğiniz gibi öyleyse bunu kendinize dürüstce sorun eger bundan eminseniz sorun yoktur bence.
01 Yorumla- +1 yıl
@patrickstar0 sorun yok
+1 yılBakın illa ki hepimizin başından böyle durumlar geçmiştir endişe etmenize gerek yok sevmese zaten sizle evlenmek istemez geçmişi unutmamış olsa zaten sizle bu yola girmek istemez
00 Yorumla
+1 yılDirekt söyleme ima ederek... Çek bir köşeye de ki... işte canım hayatım ne diyorsan. Beni gerçekten seviyor musun içimde korkularım var kafan geçmişte takılı kalmıştır diye anla beni de (Sakın kızın adını verme bak bu çok önemli) birazda yalandan gözlerini yaşart siz kızlar yalandan ağlamayı çok seviyorsunuz hhahahahhaa onu anca çaresiz olduğunu psikolojik olarak hissettirip kendin için üzülmesini sağlarsan doğru cevabı duyabilirsin
00 YorumlaBence o konulara giripte canınızı sıktığınıza değmez çünkü sen soracaksın oda acaba bana güvenmiyormu diye düşünecek ve problem problemi getirecek ama sen güveniyorsun demi o yüzden değmez hemen ailen ile tanıştırma tam emin olana kadar kendince çok uzatmadan denemeler yap tepkisini ölç veya soru sor ben aşkom ile soru cevap yapıyorum belli saatte akşamları çok muzzam oluyor tavsiye ederim sevin sevilin sağlık ile kalın
00 YorumlaEger soylemezsen dayanamazsin hep icin icini yer ne olacaksa evlenemden once olsun en azindan dogru kisiyse zaten sana izah eder sen olabildigince tatli dille bunlari ona anlat mesela "aklima takilan bir sey var senden duymak istiyorum...(gecmisinde aklina takilan sey net olarak) seni seviyorum fakat bu dusuncem benim kotu hissetmeme neden oluyor. " Ornek cumle yazmamin nedeni boyle durumlarda saglikli dusunemememiz bu yuzden belki isine yarar hayatinda basarilar :)
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilisi zaten onu gerçekten sevseydi bir yolunu bulur kaçardı seninkine seninkide gerçekten sevseydi gel kaçalım derdi gerçekten seven zaten bir yolunu bulurdu aileler falan bahane olmazdı o yüzden boş ver kafanı yorma gerçek sevginin ya da anlayışın önünde kimse duramaz geçmişi hatırlatıp konuşmak sadece sizin tartışmaniza yol açacaktır bence boş yere huzursuzluk çıkarma akışına bırak gitsin
00 YorumlaYaşadığınız bu sorunu ona anlatabilirsiniz bu eylem sizin rahatlamanızı sağlayacaktır aksi bir durumda yapılacak belli zaten hakkınızda en hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılbence kesinlikle konuşmalısın açık şekilde ben takıyorum aranızda ciddi olarak ne geçti diye sorular sor ona göre kararını ver yani yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölebilir o yüzden çekinme sakın sor geçmiş çok önemlidir eğer geçiştirip sormazsan daha fazla düşünceler kafana takılır ilerde ki hayatında
00 Yorumla
+1 yılİyice bi gozlemle eskiye özlem duyuyormu vb. Eğer yoksa seni sevdiginden eminsen kendi kafan da kuruyorsundur seninle alakalıdır yani aşırı kıskançlık gibi bir şey bence ama rahat ol kontör edemeyecegin şeyler seni ilgiliendirmemeli geçmişi gibi şimdiki karakteri düşünceleri sana olan davranışları önemli
00 Yorumla
+1 yılsana sürekli bu konuyu dile getirmiyorsa ornek (max iki kez konusu dönmeli bunun) sıkıntı yok ama sen ben evlenecegim adama supheyle bakmak istemem dersen oturup sorabilirsin bak ben boyle boyle dusunuyorum uzuluyorum da olanlari arkanda biraktigina emin misin benimle bir yuva kurmayi gercekten istiyor musun vs diye
00 YorumlaHerkesin bir geçmişi var çok takılmamak gerekiyor bence. Fakat ilişkideki sana karşı tavrına, davranışlarına bakman gerekir. Eger ki gerçekten o sevgiyi, bağlılığı hissediyorsan geçmişi hiç açma bile derim. Benim de geçmişte çok sağlam bir ilişkim olmuştu evlilik olmak üzereyken ayrılmak durumunda kaldık fakat su an onu sadece buradaki gibi bir şey anlatırken anıyorum şu an hayatımdaki insan benim için her şeyden önemli.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😊👍
- +1 yıl
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
+1 yılGeçmişe takılıp kalmayın önünüze bakın bir kere birbirinize geçmişinizi anlatmak doğru değil nasipte yok ise önüne bakacaksın geçmiş geçmişte kaldı aklında ne gibi şüpheler var sürekli eski sevgilisini konusunu aciyor mu bunlara bak eğer sürekli geçmiş anlatan biri ise sıkıntı büyük derim
00 Yorumla
+1 yılHayır yok ciddi bir kız var çokta güzel ona yarin şans veriyorum not hayatıma biri girerse kimseyle muhatap olmuyorum buda benim kendime verdiğim bir söz
00 Yorumla
+1 yılDirekt sor. Senin için problem olan şeyi onunla paylaş ki, için rahat etsin. Yoksa kafanda hep yer alır ve huzursuzluğa sebep olur
01 Yorumla
Soran+1 yılevet en iyisi bi kere iyice konuşup sonra konuyu kapatmak haklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer çocuk aklına getirmiyorsa sen sordun diye anlattiysa bunu ona karşı kullanma 👍 zaten kızın ailesi izin vermemiş yani çocuk için eski bir şey ne diye hatirlstacaksin ki? Hic kurcalama bence 😎
036 Yorumla
Soran+1 yılHenüz sevgili olmadan önce konu açılmıştı öyle söylemişti. Sosyal medyada yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün gibi sözler gördüğüm için daha çok takıyorum bu doğru mudur sizce?
- +1 yıl
Bende olsam bende takılırdım bu arada hele öyle paylaşımlar yapıyorsa
- +1 yıl
Gizlicim o zaman çocuk unutmamış ve seni de o kıza inat olarak evlenmek istiyordur emin ol bence ona yol ver kendine değerini bilecek yarabandi olarak kullanmayacak birisini bul
Cevap sahibi+1 yıl@nurdannffleex Yanındaki ile yaşamak aklındaki ile ölmek gibi şeyler kötü evet 👍 @moremiffed çocuk unutamamış evet buna rağmen soran kişi yol vermiyorsa çok seviyor bırakamıyor olabilir mi?
- +1 yıl
Ama bu çok kötü bağımlılık
Cevap sahibi+1 yıl@nurdannffleex Orasını bilemem
- +1 yıl
Yok yakınken dön soru sahibi
Cevap sahibi+1 yıl@nurdannffleex Bence yanındaki aklındaki muhabbeti olduğu an bırakmalıydı.
- +1 yıl
Aynen çünkü ciddn zaman kaybediyor şu an. zaman kaybı. Ben yaşadığım içn bilmiyorm. başka olaylar olunca kafasını vurur ama çok geç;( benm özgürlüğüm bile elimden alındı sen düşn
Cevap sahibi+1 yıl@nurdannffleex nasıl yani özgür değil misin?
- +1 yıl
Hayır. onun yüzündne sosyal medya kullanamıyorum. numaramı değiştirdm iki kişide var. onun olduğu semtte oturuyordm taşımmıştm oraya gelemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@nurdannffleex Ooo baya kötü şeyler oldu o zaman.
- +1 yıl
Tabi tehtid falan etmişti ailem kurtardı baya kötü olaylar oldu keşke bana o kötü hataları yaptığında affetmeseydm pişmanım
Cevap sahibi+1 yıl@nurdannffleex geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yıl@nurdannffleex ne gibi hatalar yaptı?
- +1 yıl
En yakın kız arkadaşo vardı onun içn ayrıldı ertesi günü içmeye gittik ayrıldık gene o kızın fotoğrafını storiye paylaştı arkadaşlarımla flört falan etti. Uyuştum artık hissetmiyorum HİSSEDEMİYORUM ACILARI. Şimdide 3. arkadaşımla (12 senelik ilk arkadaşım onlarda kaldığım) arkadaşımla :)
- +1 yıl
Uyuştm artk psikolojim bozuldu geçmişte yaşıyorm yardım almam gerek evet ama alamam
Cevap sahibi+1 yıl@nurdannffleex Ooo 12 senelik arkadaşım dediğin kız eski sevgilim dediğin erkekle birlikte 👍 gerçekten çok kötü
Cevap sahibi+1 yıl@nurdannffleex Keskinlikle ya yardım alman lazım ya da tamamen yeni bir başlangıç yapmak zorundasın.
- +1 yıl
Başlamak istiyorm ama illa bir yerde aklıma geliyor ve ne zaman sevgiliyken birini çıkartsm onla ayrılınca flörtleşirdi intikammı bilemem ama sevgiliyken şüphelendiklerm ayrılırken gerçekleşti
- +1 yıl
2. arkadaşımla da yatağa kdr giden mesajlar yakaladım delirme eşiğine geldim. ağladı yalvardı 1 hafta boyunca gece gündüz affettim. kızla görüşmeye başldım ama arkadaş değildm. şimdide eklemiş privden de diğerindende takipleşiyorlar aynı anda da işte 3. arkadaşım delirme eşiğindeym
- +1 yıl
Ne kadar belli etmesem de elimde değil
Cevap sahibi+1 yıl@nurdannffleex nasıl yani hangi şüpheler gerçekleşti?
Cevap sahibi+1 yıl@nurdannffleex yazdıkların gerçek mi?
Cevap sahibi+1 yıl@nurdannffleex takip isteği atıyorum kawasaki benim
- +1 yıl
Evet gerçek yalan söyleyecek halim yok keşke troll olsaydm ama değilm akşam yazarm
Cevap sahibi+1 yıl@nurdannffleex Tamam aksam görüşürüz
- +1 yıl
Tamamdırr 18 yaşındayım bu yaşadıklarm o kdr ağır geliyorki anlatamam hani eskiden pofladığım hayatı özledm yer ev olark değil kendim açısından yaşadıklarm duygusallığım açısındn
Cevap sahibi+1 yıl@nurdannffleex Duygusallığın yüksek mi?
- +1 yıl
Evet bu olaylardn snra biraz dha
Cevap sahibi+1 yıl@nurdannffleex Su gurubu bir burç üyesi misin?
- +1 yıl
Yay
- +1 yıl
Kendimde duygusalım ama başkalarına karşı vicdanım yok ailemde der çok vicdansızım. Bir zamanlar vicdanlıydm ama aldıkar
Cevap sahibi+1 yılYay burcu duygusal bir burç mi?
Cevap sahibi+1 yıl@nurdannffleex akşam müsait olunca yazarsın merak ettim
- +1 yıl
Bilmiyorm
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok gereksiz bir takıntı kendinize ve ilişkinize zarar verirsiniz evlenmek istemiş ayrılmış olabilir çok insanice ileride evlenip boşanabilirsiniz yeni biri ile evlendiğinizde aynısını sizin için düşünmesini istermiydiniz?
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsan kendisi artık istemediği için ayrılıp başkasıyla olabilir normal ama aile yüzünden olduğu için hala aklında mıdır diyorum, mecburiyetten ayrılmış sonuçta.
Cevap sahibi+1 yılTakılmayınız insanların duygusunu yönetemezsiniz. Bir insan gerçekten mutluysa aklı başkasına kaymaz zaten.
Soran+1 yılanladım sağol
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişle yaşarsan geleceği göremezsin, bi yola çıkmışsan geçmişiyle kabul etmişsin demektir🙏
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle...
ya da şöyle bir cevap veriyim.
Kendiniz adamın yerine koyun.
Yani empati kurun.
Belki sorunuzun cevabını daha sağlıklı verebilirsiniz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesin unutamamıştır. Hatta kız başkası ile evlenmişse sırf o da inat için başkası ile evlenmek istiyor olabilir. Burada sen ne istiyorsun o önemli. Seviyorsan evlen geç unutamadı ise unutamadı sen keyfine bak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGeleceği göremiyorsanız ciddi ilişki yürütemezsiniz. Bir ilişkiye dikiz aynasından bakarak ilerleyemezsiniz.
00 Yorumla
+1 yılİçinden geçeni söyleyemeyeceksen içinden geldiği gibi davranmayacaksan neden sevgilim diye bahsediyorsun ki ondan
00 Yorumla
+1 yılDüşüncelerini sor bence bu senin en doğal hakkın sonradan sıkıntı olmasın sonunçta çok uzun süre o kişiyle yaşıcakaın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar kafanda soru işareti oluşuyorsa muhakkak sormalisin böyle soru işaretleriyle yola çıkmak çok doğru olmaz bence
00 Yorumla
+1 yılYa hayatındaysa sevgısını hissediyosan sorun etme söyleme bence o güvensizliği hissetirme olursa olur olmazsa hayırlısı
00 Yorumla
+1 yılOturup konuş bunu hala aklında ise yolumuza bakalım de ya da unutmuş ise hayatiniza yeni sayfa açın ki kafan rahat olsun...
00 Yorumla
+1 yılBunu neden düşünüyorsun şu anda seninle buna niyet etti ise geçmişi boş ver.. onun da aklında yoksa sokarsin böyle böyle yapma hiç gerek yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 
Geçmiş böyledir üfle gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bir üslupla konuşabilirsin öncesinde güzel bir akşam yemeği ufak tefek cilve tatlı dilden sonra yaa ben sana bir şey sorabilir miyim geçmişini kurcalamak gibi niyetim yok öyle düşünmeni istemem dee ve başla..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılSöylemeyip için için kendini yemektense açık açık söyle kafan rahat etsin.
Unutmuştur belki bunu konuşmadan bilemezsin ki00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılÇok seviyorsan düşünceni söyle ve sorunu ortadan kaldır eğer hatırlatırsan boş yere kavga edebilirsiniz ilişkiniz zedelenebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylemelisin krizleri çözüp ilerlemelisin.
Keşke insanlar geçmişi olmasa ilk seninle gözünü açsa sana talip olmuş olsa diyorsun demi 😁😊.
ama öyle olunca da sen beğenmezdin belki de.
zor işler….
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimse sizin kucağınıza gökten düşmüyor. Herkes yaşayarak bu güne geliyor anlayın artık
02 Yorumla
Soran+1 yılherkes bir şeyler yaşayabilir ama konu unutup unutmaması
- +1 yıl
Birkaç yıl geçmiş diyorsunuz. Bence unutmayan sizsiniz
+1 yılBence boşa kuruntu yapıyorsun ama yinede git Bi sor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi ablan olarak söylüyorum
Erkekler unutmaz
Ciddi bir arifeden geçtiyse bu şekilde , o erkekten hayır gelmez sana artık
Belki evliliğin ilk yıllarında bir şey olmaz. Ama bir karşılaşmalarına bir denk gelmelerine bakar alevlenmesi
İnanma buradaki avellerin güzellemelerine
Şimdi sosyal medya var. Herkes bir istek yollayıp herkesle iletişime geçiyor saniyeler içerisinde. Yakma kendini.10 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası