Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık bi ilişkim var ve sevgilimle aynı lisedeydik bir de liseden ortak erkek arkadaşımız vardı. Ben sevgilimle daha tanışmadan önce de bu kişiyi tanıyodum ve lise 1 deyken bana baya yakın davranıyodu ve kendisinin (yani o çocuğun ) sevgilisi de vardı şu an olaylar tam olarak nasıl gelişti tam hatırlamıyorum ama ben biraz hoşlanmaya başlamıştım bana olan ilgisinden. Okul çıkışları buluşuyoduk ve artık bana temas etmeye başlamıştı (öpmeye ve popomu elleme) artık bu zorlamaya dönmüştü çünkü çocuk beni zorla yanına getittiriyodu ben istemiyodum daha fazlasına yeltendi ama ben izin vermedim sapık birisi olduğunu sonradan anladım tek amacı bu en yakın arkadaşıma da bu tavırda bulundu. Ve bu olay bizim aramızda sır olarak kaldı kimse bilmiyodu ve bana tramva olarak yansıdı. Biraz zamann sonra ben şuanki sevgilimle sevgili oldum bana geçmişimi öğrenmek amacıyla sorular soruyodu ve ben bu olayı anlatmadım benim zaten 3 sevgilim falan olmuştu sadece bu kadar biliyo. Sizce yalan üstüne bi ilişki kurmuş mu oldum anlatmalı miyim anlatırsam benden ayrılır ve gider o şahsı döver daha da fazlası yani içim hiç rahat değil napmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar anlattım tüm detayına kadar benim yanımda olacağını söyledi üzüldü baya ve şimdi mesaj atmış sindiremiyorum bana biraz zaman ver diye..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer