Aşk İlişkileri İşte ölüm kalım sorusu😄 Annenizin yemeği mi eşinizin yemeği mi daha güzeldir? MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Diyelim ki önünüze iki tabak geldi. Biri eşlinizin/sevgilinizin diğeri annenizin ve birini seçmeniz istendi. Buyurun çıkın işin içinden😄 Eşim/sevgilimin yemeği Annemin yemeği Ben bu topa girmem kaçarım Kaçamak yanıtla ikisi de derim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İşte ölüm kalım sorusu😄 Annenizin yemeği mi eşinizin yemeği mi daha güzeldir? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Annem tabiki taraf tuttuğumdan değil. Doğal olarak yılların aşcısı tecrübe var Ortada yeni nesil kadınlar yemek yapmaktan anlamıyor bile hamaratlık çok zayıf hatta yemek yapıyorsa şükret Allaha he ama iyice öğrenir çalışır çabalar onu bilemem 1 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Annemin yemeği>tüm yemekler 1 18 Yorumla MrConfused +1 yıl Ooo çok iddialı 😂 afiyet olsun o zaman 😇 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Tencereye yanlışlıkla su ve yağ dökse yemeğe dönüşüyo🙂 Yorumla MrConfused +1 yıl Ana olmak bunu gerektirir çünkü 😇 ben özledim de biraz ana yemeğini soru ordan geldi aklıma 🥲 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Ev yemekleri yapan bi yer vardır illa bulunduğun yerde😇 Yorumla MrConfused +1 yıl Maalesef zeytinyağlı bile yok 😄 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Sen yapıcaksın o zaman 😂 Yorumla MrConfused +1 yıl İmkansızlıklar içindeyim ama çözücez 😄 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Tarif verebilirim🙃Annem kadar değilse de ben de yapıyorum bişeyler😅 Yorumla MrConfused +1 yıl Teşekkür ederim elim lezzetlidir yaparım ama yaşadığım yerde değilim şu an hatta çok uzaklardayım gelince artık 😄 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Piki Yorumla MrConfused +1 yıl Benim yerime de yersin sen afiyet olsun 😄 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Değişik bi çorba deniyorum şuan😅İnşallah malzemelerim ziyan olmaz 🤦♀️ Yorumla MrConfused +1 yıl Olmaz olmaz merak etme😄 unutma denemeden başarıya ulaşamazsın 😇 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Sana bi soru 😀Geç gelen adalet adalet değilse, geç gelen eic eic midir😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Hahahaha belki bir şey vardı belki anca bakılabildi 😄 bence geç olsun güç olmasın herkes hakkını alsın 😇 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Yorumla MrConfused +1 yıl Teşekkür ederim efenim 😇 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Rica ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. 1 saniye bile düşünmedim daha olmayan eşimin yemeğini seçiyorum. 2 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Hanımcılık kazanır 😄
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ne saçma soru bu böyle ya her zaman anne yemekleri önceliktir 1 3 Yorumla MrConfused +1 yıl Çok büyük konuşuldu 😄 merakettimmişte +1 yıl na alaka ya 😂 MrConfused +1 yıl Soruma saçma dendi fırça atıldı😄😄
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İkisi de değil ben daha iyi yemek yaparım 😂😂 1 3 Yorumla MrConfused +1 yıl Hahaha çok iddialı 😄 Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Bundan kaçışın en iyisi bu😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Mantıklı yoksa durum kötü 😄 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Anne yemegi... 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erkeklerin yerinde olmak istemezdim şu an 😅 1 0 Yorumla
chosentarnished Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Babamın yemeği ikisini de geçer 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Bu da farklı bir kaçış 😄 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Annemin 0 0 Yorumla