AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
303Cevap
bikac erkek pesinden kostu diye havalara girmeler ve bundan sonrki yasantisina havali devam etmeler %75 i icin.
alışveriş te bekletmeleri tüm insanlıgı yok etme isteği uyandırıyor herşeyi tüm dünyayı bir kızı alışveriş yaparken beklerken tüm insanları gaz odalarına doldurup öldürebilirim! başka gıcık oldugum şeylere gelecek olursak genel olarak konu ne olursa lsun türk kızı ne istediğine karar vermemiş durumda istediği şeyleri kendisine bile itiraf edemiyor kendisine itiraf etse karşısındakine söyleyemiyor yalan söylüyor dürüstlük bekliyor.
...
yenikarikaturler.com/.../...%BCr%C3%BC-465x360.jpg
Türk kızlarının en büyük sorunu aklı var ama kafa sitesini çalıştıramıyor olmasıdır, zeki olmak yerine zeki görünmeyi tercih etmeleridir.
bir kız olarak söylüyorum :D bence her konuda iyiyiz ama bazı kızlar var bıyıkları çıkmış kaşı birleşmiş bence biraz daha bakımlı olmalılar onlar yüzünden kızlara kezban diyolar
Başlarda çok trip atmanız, kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanmanız , sonra çok aşık olup kendinizi fazla kaptırınca daha çok trip atmanız ve aşırı derece de ilgi bekleyip , kıskanmayı da abartmanız. Oha bende ne kadar dertliymişim bu konuda :D
Özentilikleri. Her konuda. Kıyafet, davranış, müzik...
Ahh şu gereksiz tripler yok mu şu abartmalar 1 saat yok olursun 10 saat oldu der bir gun ilgi gosteremezsin dunyani badina yikar aynisini krndi yapinca her turlu bahanrsi olur arti nolmuş ki bakişlari olur ama genede baş tacıdır
Fok balığı gibi konuşanlara gıcık oluyorum.
Güncellemene cevap: ibret aldim.
bende gıcık oluyorum :)
pireyi deve yapmasalar tam süper olacak ama neyse.. kusursuz insan yoktur neticede (:
haklsın bak :)
Düğünlerde veya eğlence mekanlarina yürüyemedikleri topuklularla gitmeleri
Birbirine olan aşırı kıskançlıkları çok üzücü bir durum bence :(
Güzel birine bakmaya başladığında sana sapık veya abaza muamelesi yapması. Ayhh sana mı kaldım bakışı atması. Ayıp ya kızlar :(
peki aynı şeyi kızlar yapsa yinede yorumun bumu olacak
Tabii ki hayır. Belki hoşlandı belki de birine benzetti diye düşünürüm. Olmadı yanına giderim sorarım. Ben yurtdışındayım şimdi. Kızların güler yüzlü olduğunu burada gördüm. Birbirinizi Tanımazsanız bile göz göze geldiklerinde gülümserler. Bu hoşlandığı anlamını çıkarmıyor tabii.
Ama hak veriyorum size Türkiyede böyle olsa, benden hoşlandı diye tribe girer erkek :)
yanii dimi ama :) bu daha çok paylaşamama
Gercekten mukemmel olanlar var lakin iclerinde sapkin olanlarda var ama istisnalar kaideyi bozmaz. Bence kizlarimiz iyi
tebrik ederim seni doğru diyosun
Rica ederim bocegim. Antalyada dunyaca unlu bir otelde calisan biri olarak. Her milletten hatunlar goruyorum ama bizim kizlarin bakimlilari yeminle hepsini 5 e katlar
aynen aynen ama bunu bazı erkeklere söylemek lazım :)
Aslinda tum erkekler farkinda ama ulasamayinca kedi ciger meselesi ortaya cikiyor. Vay efendim turk kizlari bakimsiz kisa kezban filan. Hele o kezban dedigi bir firsat versin nefessiz halleder de neyse
tebrik ederim yaa helal olsun sana yaa asırdım doğrusu senin gibi düşünen çok çok azz
Tek ben degilim boyle dusunen milyonlarca erkek var ama itiraf etmek zordur. Ben itiraf ettim insallah aforoz etmezler
yok etmezlar dediğin gibi olabilir
Sozun ozu bakimli olmakta fayda var guzellik kavrami kisiye gore degisir. Bocegim sen bakimli ol gerisi sorun olmaz.
anladım bakımlıyım zatenn iyi söyledin
Sac rengini degistir bocegim
hıımm zaten saç rengim değişik yani sarı :) hem bunalrın pek önemi olmamalı
Olurmu saclar ve yaptigin makyaj senin ilk itibadaki olmazsa olmazin. Ayrica kullandigin parfum kesinlikle 10 numara olmali.
anladım peki sağol yorumların için
Eyvallah bocegim
Valla ben çok şikayetçi değilim şahsen avrupa kızlarıyla da beraber oldum tamam daha modernler daha genişler evet ama genel olarak aynısınız yani kıskançlık güzel olma trip atma falan aynı ben bunları dert etmiyorum zaten sadece bazılarınız feci bakımsız ve burdan sesleniyorum bakımsız kızlar lütden!
Biz erkekler kadınlarımıza fazlasıyla değer vediğimiz için, onlarda kendilerinin kafdağının ardındaki prenses zannedip havalara giriyorlar, fakat bunun haricinde mükemmeller 😄👍
Edebi, Saygıyı, Hürmeti, Hoş görüyü, Merhabeti, Şefkati bilen her türk kızına saygı duyarım.
Gaddar, Hor gören, Acımasız, Sevgisiz, Merhametsiz, olandan'da nefret ederim.
Türk kızları dünyanın en mükemmel kızlarıdır.
www.keepcalmstudio.com/_gallery/300/UB4rir.png
Kol kılı. Herşeyine katlanılır, tribine de katlanılır da. Kol kılına katlanamıyorum.
Türk kızları iyi ya, sonuçta yine yüz yüze bakıyoruz..
hahah. çddd
türk kızları başkadır tabı ama ayarı normal olanı zor bulunuyor :D
bak bende buna katılıyorum :)
Gereksiz egoları, topuklu giymeleri, her erkeğin kendilerine yavşadığını düşünmeleri, genelde cahil olmaları, hakketmediklerinden fazlasını istemeleri, fazla makyaj yapmaları, göbekli olmaları, spor yapmamaları.
Bize kurbaaann olsunlar :) ağızlarının suyunu akıtarak baktıkları rus kızları evinin kadını çocuklarının anası olmaz , yine bize kaldınız.
O kadar model ile çekim yaptım en samimi halimle söylüyorum Türklerin eline suyu geç damla bile damlatamazlar.
Justin Ve Koreli Şarkıcıların Fanları olan kızları Sevmiyorum. Çünkü o tür kızlar genelde her yönden ecnebi hayranı olan kızlar çıkıyor :)
kendini prenses sanan elimi sallasam 50 si diyen prensesler hariç hanım hanımcık kızlar için en mükemmel kızlar diyebilirim gerisi bana göre değil
cogunun akli 1 karis havada hic usturuplu davranmiyorlar yabanci ozentisi cok aralarinda tripler paris eli iste gozu oynasta arz namustan haberleri yok sevgilisinin yaninda o ros plar gibi giyiniyorlar partnerini hic dusunmuyorlar sadece bu dunyada kendileri varmis gibi yasiyorlar
Sizleri seviyorum kızlar bu yetmez mi ,) yanlışlıkla eic altına yazdım çocuk şimdi bu ne alaka diycek asdfgjjdvd
yeter tabi yetmez mi :)
O zaman sizi seviyorum hatunlar ://///
:):)
Bakire kalmak için anal seks yapmaları ve vaginaları bakire ama dudakları 3467 tane erkekten hamile olması
owwwwwwww
Kendilerini nimetler saymaları. Biraz ilgi gösterince kendilerini nazar çekmeleri bir böyle temiz kız ayaklarına yatmaları sanki herkes bilmiyor né olduğunu ve Son olarak yani dersin tek vajina dünyada bunlarda Var :-P
ama sizde bu vajina için herşeyi yapıyosunuz :)
Yo valla yapanlar seksi cinselliğini bilemeyen iradesine hakim olamayanlar. Yani içine girip boşalıp çıkayım derdinde olanlardır ki bizi böyle gösteren onlar yine sizi böyle artist yapan yine onlar. Yani penisinin peşinde koşan erkekler :-)
anladım :)
Ok :-)
bazı kızlara bende gıcık oluyorum :D çok özgüveni olup bişeye benzemeynlere
siradan bir selami ya da iyiligi sanki onlara yaziyormusuz gibi dusunmeleri ilk aklima gelen
Ayyy isynnnlardayimmmmmmmm tarz cumlelerdden nefret ediyorum ve kasar kizlarin kendilerini namaslu gorup baska kizlara laf atmasi
Çok sevgili değiştirmeleri ve erkekler suçlamaları içindeki cinsel açlık yüzünden yaptığı en az 10 sevgilisinin günahından erkekleri sorumlu tutmaları onlar diyorum ki. MADEM SİZ ÇOK ŞEREFLİYDİNİZ. O GEÇMİŞİNİZDEKİ BİRDEN ÇOK ŞEREFSİZ ERKEKLE NE YAPTINIZ?
Aşk ilişkilerini ve özellikle evliliklerini işe giriyormus gibi yapmaları. Evlilik onlar için mutluluk süreci değil de kapak atma çabası. Kibirli ve kendini beğenmiş tavırlar. Tabi bunda Abana erkeklerin suçu büyük. G.. kaldırıyor kızların onlarda ne olduğunu şaşırıyor :)) başka daha var da ana tema bu
Türk kızları içinden geldiği gibi davranmıyor bir avrupa kızı gibi. Mesela tanışmak istediğinde bunun ayıp birşey olmadığını bilmeleri gerek kollarındaki kılları almaları gerek. Gurur yapmayı adet haline getirmemeleri gerek saymakla birmezki
Turk kizi olmasi basli basina bir neden.
Verse surtuk vermese kezban oluyor ikisinin ortasini bir tutturamiyorlar.
gereksiz bir hava, ukalalık, kendini beğenmişlik :)
Havasından geçilmez. Dünya onun etrafında dönüyor sanar
https://www.youtube.com/watch?v=FOB5Xfej38Eben dönyanın en gözel garısiyam
kızmayın darılmayın ama türkiyedeki kızların BAZILARI (çoğu😁) konuşunca quakquak diye duyuyorum sadece. Helede ağız tartışmalarınız harika kızlar aynen devam erkeklerin ömrü tükensin 😜
Ben Turk kizindan baskasini istemem su laf atanlar gitsin bari de kizlarin sayisi artsin hepinizi isterim kizlar idolumsunuz
Yanlış şeyleri idol olarak görüyon :D Gittiğin yol, yol değil
teşekkür ederim yorumun için haklısın yabancı kızlar hiçbişeyden memnun olmaz ne yapsan tatmin edemezsin ve hiçbiri de gerçekten sevmaz çok rahatlar
ekselitr senin annen yabancı heralde :)
@EkseliTR kardes bu zamana kadar Turk kizlariyla tanistim sevgili oldum birseyler yasadim ama hicbir yabanci kiz da olmayan gururlari namus merakliligini gordum ve cok seye sahit oldum kiz arkadasimin kankisi (12 yillik kiz arkadasi) kiskancligindan kasar dedi diye sac bas giriyolardi illa ki herkes ayni demiyorum ama istatistiklere de baksan yeryuzunde bizim kizlarin eline su dokemezler
Gizli Kullanıcı ve @sevdalı3 Öncelikle beyninizin anlama lobunun ta... Yazdığımı düzğün okuyun Bir erkek Bir kızı idol alması tuaf gidişatı kötü İ*bne olacak. ben buna dur dedim. ve @sevdalı3 türk kızı sen degilsin hemde hiç. Yabancı kızlara özeniyorsun, yabancı sanatcıalra tapıyorsun sonra gelmişsin burada Türk kızı diyorsun.
ne alakası var ben türk kzııyım onların hiçbir şeyinde özenmiyorum
EkseliTR bende senin yazdigin yaziya cakayim o yorumdan bunu anlatmaya calisman ayrica bir malli biz ayni seyi anladiysak senin beynin demek ki tatile cikmis mk
Sanırım önüne gelene abaza demeleri ve bu abazanın tanımın gerçeğinden uzaklaşması, bilgisizce denilmeye başlanması..
Dolmayı bir türlü ögrenemediniz com yakınıyom bu konuda :)
hemen dikkate aldık bunu :)
her toplumun iyisi var kötüsü var... ben bulasık yıkamayı, yemek yapmayı, temizlik yapmayı anasından nenesinden örenmiş kızları hangi toplumdan olursa olsun seviyorum..
Kendilerini yurtdışındakilerden daha aşağı görmeleri ve onlara özenmeye çalışmaları. Halbu ki fazlaları var.
her gördüğü aynaya hatta araba vitrin camlarına bakıp kendilerini güzel zannetmeleri :D
burunlarının havada olması tripleri her ilişkiyi aşkla bağdaştırmaları
..
https://i.hizliresim.com/dqpA9Z.png
Türk kızlarının yüzde 95'i kezbandır ve bu çok gıcık bir durum açık ve net.
%5 'i de asildir @SSelale dahil.
Genelleme yapılamaz , yapılmamalı. Tabii ki kaliteli bayanlarda var ama kalite tesadüf değildir herkese nasip olmuyor göründüğü üzere.
sürekli fikir değişmeleri ve herşeyden etkilenmeleri, ya diziden ya filmden ya komşudan ya şundan ya bundan, herşeyden etkilenmek zorunda mısınız. herkes böyle mi bilmiyorum!
bkz.
https://i.hizliresim.com/AYWWv0.jpg
Neden gicik oluyum!
Iyiside var kotusude... bu sadece turkler icin degil butun milletlerin bayanlari icin gecerli...
Seviyoruz Turk kizlarini... sevdali 3
yahu o her erkeğe yavşıyan gevşek ağızlı kızlar var ya en nefret ettiğim cakcak sakız çiğneyen iğrençler ya :D
"Türk kızları dünyanın en mükemmel kızlarıdır değerlerimizi bilmeyenler utansın her halimizi örnek alsınlar… :) "
Belki de buna gıcık oluyoruzdur.
Türk erkekleri o kadar mükemmeller ki birde bizi eleştiriyorlar.
Genelleme yapmıyorum dünyanın her noktasında olan bütün hatunların iyi ya da kötü huyları var ya da yok allah dangalak karılardan uzak tutsun bizi ya da beni
Bazı gereksız kıskanclıklar tavırlar nazlar falandır heralde
azıcık elleşsen şimdi biz ne olucaz diye soruyor bundan sonra ne olucak erhan demelerı benı bıtırıyor vurucan şaplağı :D
Cak cak sakız cignemeyin ve sigara icmeyin gozünü srveyim yoksa hepiniz at gibisiniz benim sikayetim yok