Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Türk kizlarindan bu kadar rahatsizsaniz o hayran oldugunuz yabanci kizlar gibi kiz cocuklari yetistirin ve gelecekte ki Türk erkeklerinin bu sorununu ortadan kaldirin... Ardindan ben 13 yildir isvicredeyim daha hic bir yabanci hatunun agzindan Türk erkegi hayranligi ve ölüp bitenini görmedim... Sizlere ancak gelenler ise kendi ülkelerinde ki Erkeklerden deger saygi sevgi görmeyen Rus karilari tatil ayagina Türkiye`ye damizlik koca aramaya geliyorlar... Düsürebildikleri Kekolari düsürüp evleniyorlar... Kimisi vatandaslik alinca tekmeliyor kimisi nikahi basinca degisiyor... :DD Kimisi de elimde koca olsun diye kaliyor istee sizi tercih eden ve sizinde cinsellige ac oldugunuzu abaza erkeklerimizin bol oldugunu bilen Rus karilari tercih ediliyor.. :D Calistigim yerde 7-8 ayri ülkeden bayan var... Onun haricinde de hic daha Türk erkeklerine hayranliklarini dile getirenini duymadim görmedim... Kendinizi bu kadar yüksekler de görmeyin... :D Siz varsaniz o rus karilari icin varsiniz... Onlarda kara kasiniza kara gözünüz icin olmadigi kesin. :D:D:DD Ayrica biri demis onlarin fiziki özellikleri sizden önde yahu karakterleri yerde olduktan sonra fizikleri mükemmel olmus nee ayricaa tombul kisaa boylu olanlari da görüyoruz bizim kizlar onlara 1000 basar.. :DD
43 Yorumla- +1 yıl
ne ezdin beağ
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbeyler bize çok havalı demişsiniz de gülek davransan hafif dersiniz, yollu dersiniz, Ağır olup havalı kalalım daha iyi sizin dilinize düşmeye gelmez. Trip yapmasan sevmiyor musun hiçbişeyi takmıyosun dendi :) yapınca da, kavga yapmayınca da...
Ben de erkeklerin bu kıymet bilmemezliklerinden ve kendilerini bizdn üstün görmelerinden nefret ediyorum işte.7734 Yorumla- +1 yıl
saol :))
- +1 yıl
İstediğinizi soleyin erkek kadindan ustundur... bir kere dinde bile kadin erkegin gogus kafesinden yaratilmistir denir, varin gerisini siz dusunin
- +1 yıl
hey Allahım :) yazdığın şeyin anlamını araştırmamışsın bile. evet göğüs kafesinden "ne daha aşağısındandır alt yerine konulmasın diye, ne daha yukarısındandır üstün olmasın diye". Kuranda kadınları öven birçok ayet vardır. Ama erkekler tama aksini uygulamış ve kabul ettirmişlerdir zorbalıkla. Cahil olanı ezersiniz siz anca.
- +1 yıl
canım ben enginuzun a cevaben söylemiştim :)
- +1 yıl
buarada ben de üstünüz demedim orada eşitliğe vurgu yapmıştım
- +1 yıl
Nerde o Osmanlı erkekleri ve kadınları?
- +1 yıl
sorun diil :D
- +1 yıl
Ben de kadınları kendinden üstün gören erkeklerden, her fırsatta yalakalık yapan erkeklerden nefret ediyorum
- +1 yıl
Sizleri seviyorum kızlar bu yetmez mi ,)
- +1 yıl
Bişey anlamadım ama iyi bişey yazdın sanırsam ssdfjgfsg
- +1 yıl
düşüncene saygı duyarım ama yanlışın var genenlleme yapmasaydın keşke dünyada tanımadıgımız erkek ya da bir sürü kız var her erkek üstün görücek diye bişey yok ben olaya kendi acımdan bakınca dışarıda havalı kendini begenmiş kızlardan uzak duruyorum genelde cogu erkegin tercihi hanım hanımcık nerde ne yapıcagını davranıcagını bilen kızlardır ben böyle düşünüyorum..
- +1 yıl
@enginnuzun senin o din dediğin yahudiliktir. Müslümanlık değil. :)
Erkeğin üstünlüğü için dinden örnek vermeye kalkmak = cahillik ve cehaletten başka birşey değildir.
Ha cevaplayanın yorumuna da katılmıyorum da, boşver. 3-5 yıl daha kendini dünyanın hakimi sansın. Nasılsa gerçeği er geç anlayacak... - +1 yıl
Havalıdan kasıt ağır olmanız değil başkalarını küçük düşürmenizden bahsediyoruz bencilsiniz her erkek yakışıklı karizmatik olmak havalı olmak zorunda değil ama bir çoğunuz bu tip erkek arıyıp peşinden gidiyosunuz yalan mı sizi gerçekten seven garibanlarada ızdırap oluyosunuz herşey ego meselesi
- +1 yıl
valla o durum sizde de mevcut hayalet89 havalıya bakıyorusnuz sizler de. garibanlara ızdırap olunduğu yok bak mesela orada da gariban kişi, durumu iyi bir kıza bakıyorsa, onun da havalısında gözü var demektir. o da baktığı kişiyi iyi seçsin kibir görmek istemeyen kibirle yüksekten seçim yapmasın. Maddi durumla oluşan fark ayrı bir konu zaten. o konuda kendim için de aynısını derim zengin birine bakmam arkadaş harcım belli çapım belli derim.
- +1 yıl
aynen DarkRyder :D
- +1 yıl
Erdbeere :)))
- +1 yıl
@enginnuzun istersen dünyanın en güçlü erkeği ol üstün ol.. Elinde sonunda bir kadının önünde diz çökecekmisin? Bitti...
- +1 yıl
😱1 sene geçmiş ahaha 😄
- +1 yıl
@dumencihaydar icinde kalmasin bosver 😃
- +1 yıl
Kalmaz kalmaz :)
+1 yılŞöyle bir durum var, Türk kızının gerçekten nerede nasıl hareket edebileceğini bileni, esmeri sarışını melezi kızılı kumralı farketmiyor, çok hoş kızlarımız var gerçekten burada ki tek olay kendini bilmez çok ergen kız var, ergen olmayıp da kendisini yetiştirememiş kızlarımız da bol, bunun aksini kimse inkar edemez, ama kimse kimseyi kandırmasın gerçekten son dönemlerde Türk kızlarını farklı buluyorum uzun süre yurt dısında yasamıs olmama ragmen Türk kadınının yeri bende farklıdır, bunun dısında gıcık oldugum şey özetlediğim gibi nasıl hareket edeceğini bilmeyen, trip atmaktan öteye geçemeyen hareketleri olanlar...
18 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim, bazıları kendilerini kaptırıp işi sövmeye yakın yerlere götürmüş düzgün bir yorum yazıyım dedim bende :)
- +1 yıl
eh madem iyi yaptım iyi yapmısımdır, konunun buradan sonrası kayıyor bende :D
- +1 yıl
Saçmalamak yerine sohbet etmek istersen ekleyebilirsin, sohbette iyiyimdir en azından :) tabi senin seçeneğin
- +1 yıl
bekliyorum öyleyse :P
güncellemene katılıyorum memleketimin kızının yerini kimse tutamaz ciddiyim her ne kadar sizleri kötüleselerde bizim kızlarımız namuslu çünkü yabancı ülkelerde 13 yaşına geldikleri zaman bekaretlerini kaybediyorlar bizde namus olmasa digerlerinden farkımız olmazdı bu yönümüzü seviyorum ama gerigelelim kötü yönleriniz ne derseniz burnu havada çogunuzun genel konuşmuyorum ama öyle olan kızlardan bolca mevcut elimizde bir diger konu ise genellemeyi çok yapıyorlar birinden darbe yiyince tüm erkeklere aynı muamelede bulunuyor vesselam daha fazla yazmaya hacet yok dicem şu ki daha pozitif olun!!!
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
301Cevap
+1 yıl1- Türk kızları bir erkekten hoşlansa dair kendini değişik trip ve havalara sokar !
2- Türk kızları evlenene kadar sanki hep genç kalacakmış gibi hayata dalgaya alır ve son dakika evliliği geçirir ve çoğu zaman şikayetçi olur mutsuzluktan oysaki mutluluğu bulacağı zamanı kendisi kaybetmiştir!
3- İyi yönden bakacak olursak Türk kızları kolay kolay aldatmaz, bir yabancı kız ile Türk kızını kıyaslasak yabancı bir kız çok aşırı alkol kullanıp sevgilisini aldatabilir fakat bir Türk kızı bu derece alkol içmez ve kendi düşmek istemediği duruma sevgilisinide düşürmez.
4- Bütün bu nedenlerle bir Türk kızının artısı herzaman eksi den fazladır. Bu yüzden lütfen Türk kızlarını uzmeyelim !!!21 Yorumla
+1 yılDünyanın en mükemmel kızı diye birşey yoktur.
Hele Türk kızlarının mükemmelligi diye birşey yok
Her ülkede Türkyie de dahil. mükemmele yakın kız vardır.
Ama asla mükemmel kız yoktur.
Yabancı ülkeden bir adam geldiginde , adam konuşurken agzından salya akarak dişleri kulaklarına varan kızları da gördük
o yüzden genelleme yapma136 Yorumla- +1 yıl
okudugun tek kısım yabancı erkek kısmı mı o örnekti sadece. ilginc ynai oraya takılman garip ötesi
peki sorunun cevabı Türk kızlarının sacma saapan hareketlerine gıcıgım - +1 yıl
Mükemmel erkekte yoktur. Kimse kusursuz değil. Ama salya akıtanların çoğu erkek olduğu çok iyi biliniyor. Bu güne kadar yanımda salya akıtanlar olmadı ama burada bir çok erkek kız gördümü kuduruyo. Abaza gibi... Salya akıtanlar kızlar değil bence. Genelde erkekler. Herkes aynı değil tabiki. bir kere kızların türk erkeklerdede yabancıları erkeklerinde kızları kıyaslaması çok saçma. Bu ayrımı yapanlarda genelde erkekler.
- +1 yıl
Doğru söylemiş çocuk , Neden eksılıyorsunuz Anlamadım Mükkemmele yakınız evet ve Kımse mukemmel değildir zaten erkek ya da kız fark etmez Kimse dört dörtlük değildir doğruları yazdıgı ıcın eksı yemıs garıbanım
Hoşlandığımızı belli ediyoruz onlarda anlıyor daha sonra yakınlaşmaya başlıyoruz. Herşey buraya kadar güzel ama sonra kendini geri çekiyo iyice uğraştırıyor belli süre sonra bu erkek için canını sıkmaya başlıyo ve o da alakayı kesiyor. Sonra kız tekrar yanaşıyor ama bu sefer iş işten geçiyor. bu kadar nazlanmayın ya da kendini geri çekmeyin ne güzel başlangıc olmuş bırakın akışına.. Nasıl gıcık olmucan şimdi :)
24 YorumlaBizi Avrupa kızlarıyla kıyaslamışsınız çoğu cvpta... Avrupalı kızların kaldığı ülkedeki adamlar sexe aç değiller dışarda hatun gördüklerinde üzerlerine atlamıyorlar... Avrupalı kızlar gibi güzel giyinmemizi kendimize bakmamızı istiyorsunuz bakıyoruz güzel giyiniyoruz dışarda kaşar muamelesi yapıyorsunuz ya da bir an önce yatağa atmaya çalışıyorsunuz... harbiden dengesizsiniz yaaa
616 Yorumla- +1 yıl
nokta atış buna derim kıza katılıyorum
- +1 yıl
Şirinler aşkına, avrupalılar 1000 yıldır açık saçık giyiniyor, siz 10 yıl önce başladınız böyle giyinmeye. Bu şekil giyinmek geçmişte özünüz olmadığı için, yeni görme v. b özenti, açık saçık giyinmeye meraklı damgası yersiniz., sizin orjinaliniz bu değil, onlara laf söylenmiyor çünkü annesi de babaanneside öyle giyiniyordu, siz annenizin hayatı boyunca giyinmediği ve daha önce sizinle özdeşleşmeyecek kadar açık seçik giyinince direkt göze batarsınız. Bu durumun geçmesi için 100 yıl'a ihtiyacınız var. Limonlu bir çay için kendinize getirir.
- +1 yıl
@Cartney arkadaşım uçan filler aşkına Türkiye de bu zekayla yaşanıldığı sürece değil 100 yıl 1500 yıl geçsede bir cacık olmaz :) o yüzden şimdi elindeki telefonu yere bırak sakince arkana yaslan ve Rus kızlarının hayalini kurmaya devam et ;) Sen Rus kızları için ölürsün cenazene Türkler gelir hayat işte...
- +1 yıl
Bağyan. Aşk-ı meşke kattığınız viran gizemli mahseninizde, şaraplanan yıllarınızdan hangi birine daldınız? . Ben istatistik hakikatli görüşümü paylaşan zeki bir genç'im. Cenaza ve ahiret konusuna değinmeden edemeyeceğim;Rus kızları erkeğinden önce ölür, çünkü erkeğini mutlu ettikleri için erkek daha fazla yaşar, Lütfen hehgza.. Türk kızı gururlan Türk erkeğine sahipsin diye, Varlığım Türk Kızlarına Armağan olsun. @CartneyTürkKızıSeverdeOnlarAnlamaz..
- +1 yıl
+1 yılturk kızlarını herseyine cok gıcık oluyoryum kesinlikle burnu havada oluyorlar gereksiz kıskanclık ve kapriste ustlerine yok hepsi paris hilton hepsi megan fox havasına girmiş birde dışa cok ahlaklı olgun imajı veriyorlar ama icten ice dizel motor gibiler tabi bu dedigim tum turk kızları icin degil ama cogunluğu böyle bunların yanında kendi cinslerini asla cekemiyorlar karşısındaki hemcinsinin alıcısı coksa onda kusur bulmada ustunede yoktur
15 Yorumla- +1 yıl
abartı yok eksigi yok fazlası var
- +1 yıl
sen bu sitede kızların sordugu soruları okumuyorsun herhalde 10 kızdan en az 5 tanesi sevgilsini aldattıgını bunun normal olup olmadıgını soruyor kardeşini taciz eden kızlar bile var kızlar cok fena cooook
- +1 yıl
hadi canım o kadar mı demek ki dikkatimi çekmemiş çünkü hiç bunlarla karşılaşmadım ama hepsi değil orda kızlar demişsin + yabancı kızlarda da var bu aldatma olsun hiçbişeyden memnun olmama şeyi bu yazdıkların erkeklerde de var ama benim demek istediğim diyosun ya işte havalılar kıskançlar benimde demek istediğim genelde ne yapılırsa yanlış anlaşılıyoo
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenellikle havalıdırlar. Aile kurmak, ilerde çoluk çocuğa karışmak gibi düşünceleri yoktur. Bar bar, club club gezerler. Erkeği aşağılayıp kendini yüceltmek gibi hastalıkları vardır. Kültür, bilgi, birikim desen yerdedir. Oturup bir gündem, politika, sanat, kültür konuşamazsın. Anca gri eşofmanı kıçına çeker Kral TV izler. Severler ama sevdiklerini belli etmezler. Hoşlanırlar ama hoşlandıklarına kötü davranırlar.
Ama tabi hepsi böyle değildir. Fakat bende de arayacak mecal kalmamıştır. O yüzden hepsi dünya ahiret bacımdır. Bacıya yamuk olmaz. Ensestliğe karşıyız!20 Yorumla
+1 yılTürk kızı sırf aramızda bir ilişki var diye senin onun malı olduğuna inanandır sırf sen ona ilgi duyoyosun diye kendini çok büyük bir nimet sanandır ottan boktan yere trip atandır gerizekalıca kıskanılmak isteyip kıskandığın zaman kavga edendir sahiplenilmeyi piskopatca kıskanma sanandır zira bu yüzden otoyol kenarlarında kadın cesetleri bulunuyo piskopatca kıskananı tercih edip kendilerini gebertmeyi seviyolar etrafında bir kaç tane abaza var diye has bir adamı hiçe sayan kızlardır anlayışı sıfır olan kızlardır bilinçsizdirler her yönden sağlık yaşam geçim cinsel yaşam sırf toplumumuzda kızlara karşı bir davranış kalıbı oluşmuş diye erkeklere karşı her istediğini yapabileceğini sanan kızlardır erkekleri sırf para kaynağı olarak görürler ( gerçi bu evrensel bütün kızlar öyle ama bizimkiler daha fena birbirlerine sevgililerinin kocalarının işleriyle hava yapanlardan ne beklersinki) kendine karşı dürüst olamayan etrafındakilere de saygısı olamyan kızlardır
30 Yorumla..
İltifat ettiğinde , kendisini fasülyeden nimet sanması ve karşısındakine hoş olmayan veya anlamsız tepkiler vermesi. Bir kıza - Çok güzelsin demek veya örn:Gözlerin çok güzel demek gayet basit ve sıradan bir iltifat olup yanlış anlamasını sağlayacak bir durum değildir.
-İş yerimde bir gün turist bir kıza bunu söyledim gayet bir kibar dil ile teşekkür etti ve gülümsedi. Ne benim güldü diye kötüm kalktı ne de o bunu yanlış anladı.
..
Bakımsız olmaları ve bir çok şeye dikkat etmemeleri ( erkekler de dahil )
..
Düşünmeden hareket etmeleri.
--
Kendine istemediklerini başkasına rahatlıkla yapabilmeleri.. şimdilik bu kadar olsun00 Yorumla
+1 yılilk aklıma geleni söyliyim. ellerinden telefonu düşürmeyip sürekli birileriyle yazışmaları kendilerini bulunmadık hint kumaşı zannetmeleri ve zannettirtmeleri falan. he bide aptal aptal fotolar çekilip her türlü b. ku paylaşmaları. gıcık oluyorum of of. azının ortalarına gömçüresim geliyo ama kadına şiddete karşıyım malesef :)
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılaldığı 5 liralık taytla götünü başını belli edip, üstüne üstelik salına salına yürüyüp, milyonluk hava atan kızdır bu, ha tayta karşı mıyım değilim, isteyen istediğini giysin, gerçekten yakışanlar var ama şişkolar giymesin arkadaş o ne öyle streçe sarılmış dana eti gibi geziyorlar, her neyse 5 liraya tayt alıp milyonluk yürüyüş yapan sadece türk kızıdır. :)
40 Yorumla
+1 yılbenim kadinim herseyiyle guzel. Onu oyle seviyorum. O yanlislariyla var ve yanlislari da en az onun kadar guzel. O guzell... Diger kizlar umrumda degil.
65 Yorumla- +1 yıl
Wow :)
- +1 yıl
O da senin gibi dusunse harika olurdu dogrusu
- +1 yıl
Eksik olma :)
Sizin o güzel kız dedikleriniz ve rahat eğlenceyi bilen kız dedikleriniz varya biz öyle olsak eğlenmelik kız oluruz. Evlenirken rahat değil ağır kizlar isteriz demesini biliyorsunuz. Güzel giyiniriz sanki ilkkez kız görmüş gibi bakarsınız açık olarak demiyorum ona eyvallah ama kapalı guzel bile olsak o kadar kötü bakiyorsunuz ki anlatamam. Beğendiğiniz kizlar gibi bizde olmak istiyoruz ama sayenizde olamıyoruz bunuda bilin (fazla rahatlık hariç)
20 YorumlaErkekler ne istediğini biliyor mu sence? Gerçi benim gıcık olduğum tek bir olay var. Kişisel gelişime ve öğrenmeye açlık çekmiyorlar. Hatta bazılarında algı komple kapalı, motomot düz mantık. :(
Tabi tanıdığım muhteşem karaktere ve bilgiye sahip kızlar da var. Bir kaçı burada hatta. ^^20 YorumlaKızların bir suçu toplum onları öyle bir yetiştiriyorkii başta aile olmak üzere yapılan pofpoflamalar vs. Kendini dünyanın en güzeli bacbacaklarının arasındakinide eşi benzeri bulunmaz bir nimet sanıyorlar sonra itin biriyle evlenip dayak yiyorlar düşüne düşüne 40 yaşında ancak boşanabiliyorlar sonrada 20 lik kız edaları ile İzdivaç programlarına katılıyorlat :))) bu yorum izmirden geldi benim gözlemim bu başka yeri bilmem
11 Yorumla
+1 yılsevilecek bir yanları var mı? dedikoduyu çok severler, birbirlerini çekemezler, süs püs makyaj diye ölürler, en güzel en çekici kız kendisi olmak ister, trip atmayı çok sever, kıskançlık krizleri geçirdiği zaman çok tehlikeliler aslında bir tavugu bile kesemezler, korkaktırlar hamam böceğini görünce anne diye ağlarlar, ilk gece korkusu en büyük takıntılarıdır, hiç bir zaman anlaşılmadığını düşünür, ya sayfalarca yazabilirim abicim Türk kızları ile ilgilenmiyorum rus kızları ile internette hoş vakit geçiriorum yazın alanyaya gidiorum, trip yok heyecan var... bırakın bizim kızları kendi halinde yaşamaya devam etsinler :D
10 Yorumla100 cümlelik bir yazi gönder mesaj olarak. Ve ortalarinda geçen gün x isimli kizla bulustuk seni anlattim de. Seni nasil sevdigimi. Nasil aşık oldugumu anlattım. Vs vs de. Verecegi cevap;
Demek x'le buluştun ha? :)))31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Ya neyse tamam
tamam konusmuycaam
ya bir sus
+ tamam sustum
ya dunneredeydin sen aradim 20 snye sonra cevp verdir konus
+ sus dedin ya konysmuycaam
ya delirte beni adam nerdeydin
+ iste calisiyordum. duymamisim
nasil duymazsin olsek haberin olmaz bir telefon bu kadar caldiktan sinrami acilir kim bilir nerdeydin napyrdun belli degil isten izin alip gitmek zormu bir kiz iki siritsa yavsarsiniz hemen butun erkekler ayni baksana birde yalan soyluyor bana suna bak bu ne aorumsuzluk bune umursamazlik hayir yani hic acmasaydhguhguhcdjiyfhiu ( agzina kurekle vurulup dilini caki ile kesilip cesedii yerin 20 metre altina gomulmustur ) :)))00 Yorumla
+1 yılTürk olup, Türkiye'de yaşayıp, Türkçe konuşup, Türk mutfağından başka bir mutfak kültürü olmayan erkeklerimiz Türk kızlarına sallayarak inanılmaz cool oluyorlar. Aynen devaam. Çünkü diğer tüm ırklar erkeklerimizin istediği gibi ve açmış kollarını onları bekliyorlar.
22 Yorumla- +1 yıl
Onlari ancak damizlik koca arayan Rus karilari kekleyip Türkiyeye kapak atmak icin kendinlerini onlara kakaliyorlar...13 senedir isvicredeyim daha hic Türk erkegi icin ölüp biten kiz görmedim. :DD Bunlar o tatil köylerinee akin eden rus karilarindan dolayi kendilerinin dünyaca begenildiklerini saniyorlar. :DD
+1 yılValla ukraynaliyim dogma buyume olarak.. Kokenim turk gurcu karidik gurcistan gocmeniyiz
Turkiyeye universte icin geldim burada ve diger sitelerde surekli gordugum turk erkeklrinin turk kizlarini kotulemesi yok kisa boylu kezban falan demesine anlam veremedim gayet guzel kizlar ve tanidigim cogunun boyu 165 falan ki kisa boylu erkek daha cok bence turk erkeklerikendini begenmis ve ozentiler20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk kizlari onlar icin en kotu kizlar. En beter en cirkin kizlar bizleriz. Babam bile hep turk kizlari cirkin der. Keske boyle deyip bizi uzmeseler. Ne yapalim ben turk kiziyim begenmeyen gumruk kapisi orada gitsin yabanci kiz alsin. Bence turk kizlari genel olarak zoor kizlar ve zor onlarin ilgisini cekmiyo. Halbuki kendimize deger veren insanlariz bizler. Degerimizi bilenler gelsin
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzellikle Türkiye de yaşayan Türk kızları gerçektende gereksiz bir hava içindeler yani burunları havada, kendilerini bişey sanıyolar, küçük dağları sanki onlar yaratmış edasındalar, ben yurtdışında yaşıyorum biçok yeteneğim var fakat onların mükemmel egolarına ağzım açık bakıyorum. Türk erkeklerine kolay gelsin işleri gerçektende zor:)
51 Yorumlalafımız yok
sonucta neredeyse hepimizin hayatının sultanları TÜRK kızlarından olusuyor
kendını bılen bı bayan olduktan sonra ayagının altını operım
ırk meselesı degıl bu
ama cogu elestrıye gelmıyor11 Yorumla"Türk kızları dünyanın en mükemmel kızlarıdır değerlerimizi bilmeyenler utansın her halimizi örnek alsınlar… :)"
İşte en sevmediğimiz şey bu, kendinizi üstün ve ulaşılmaz görmeniz. Rus ya da Avrupalı kızın fiziksel anlamda sizden üstün bir yanı yok ama mütevazi oldukları için düzgün erkekler onları tercih ediyor.11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaları..
Erkeği cüzdan, hamal, şaklaban, vesaire gibi görmeleri..
Kendilerini hiç bir konuda geliştirmemeleri..
Kendilerini güzel sanıp sırf bunun karşılığında prensesler gibi bir hayatı hak ettiklerini düşünmeleri..
Yine aynı şekilde sırf "vererek" her şeyi elde edeceklerini sanmaları.. Dünyayı "vajina"nın etrafında dönüyor zannetmeleri..10 Yorumla
+1 yılErkeklere sormuşsun ama yinede cevap vericem :)
Kısa ve öz Türk Kızlarına kurban olun bence siz beyler :)) hata kusur aramayin, arayacaksanizda önce kendinizde arayin ;)40 Yorumla
+1 yılAvrupa özentiligi
Söylenen bişeyi anlamadıklarında hemen hakarete başlamaları
Örnek: ne diyosun be manyak vs.
Anlamaya çalışmazlar asla düşünmezler hakaret etmek daha kolay gelir
Dünya'nın kendileri Etrafında döndüğünü sanmaları her Erkeğin onları s... mek için Onunla konuştuklarını sanmaları ve tek varlıklarının fındık kadar bir del... k oldugunu düşünmeleri
Ben merkezci olmaları vs.20 YorumlaSanki hepsi bulunmaz hint kumaşı, kaç farkli ülkeden kizla tanistim hiç biri bu derece triplere girmiyordu kendilerini bisey sanmiyorlardi. Ama bunun suclusu hep kendi hemcinsim bu memlekette bu kadar abaza oldugu surece bu kizlarin boyle olmasi cok normal
20 YorumlaPark koselerin de facali oclariyla ellesip sevisip sonra kendini osmanli kadini sanmalari.
Yakisikli gorunce farkli cirkin gorunce farkli davranmalari.
Kafalarinin sadece aska, makyaja, dedikoduya calismalari.
Ben genelleme yapmiyorum bu tur Turk kizlarindan bahsediyorum ustune alinan alinabilir.00 Yorumla
+1 yılhay * bu sorunun aynısını ben sormuştum sadece 5 cevap gelmiş :D :D al kanıtı www.kizlarsoruyor.com/.../q2005796-turk-kizlarinda-gicik-oldugunuz-seyler-1 :D:D
10 Yorumlagenelleme yapmayalim ama cogu cahil ve kultursuz. Para kazanmanin ne demek oldugunu bilmeyen hayattaki tek amaci baskalarindan daha populer olmak, resimlerinin takipcilerinin hep cok fazla olmasi icin bir taraflarini yirtip duran cok var.
30 Yorumlabazı kızlar vardır bugünkü davranışı yarınlibi tutmaz bugün iyise yarın tavırlar değişir o tip kızlara gıcık olurum ben bunu hakaret gibi algılama diğer kızlar hanım efendidir, kibardır, sevgi doludur..
10 Yorumlahiç kimse türk kızlari kadar asil ve güzel olamaz
fakatt türk kizlari özünden kopmuş çoği avrupali yabancı özentisi olmuş òzlerini unutmuşlar31 YorumlaŞu sorunlarınız öldürüyor beni:
1- çok kıskanç olabiliyorsunuz ve diğer kızları kendinizle kıyaslamayı abartıyorsunuz.
2- dedikoduyu çok seviyorsunuz. Hiç hoşlanmadım dedikodu yapanlardan.
3- çok fazla soru soruyorsunuz ve merakınız durmadan artıyor. Bunu dizginlemiyorsunuz.
4- durduk yere trip atma huyunuz en kötü yanınız.
Güzellik, açıklık, çirkinlik umrumda değil. Şu 4 şey bozuyor işi...10 Yorumla
+1 yılDizi karakterlerine aşık olabilmeleri :) Kız erkek fark etmez, bu kadar kendini kaptıranlara gıcık olurum :)
15 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
bu sadece Türk kuzlarına has diil ama
- +1 yıl
Evet erkeklerde de var bu tipler, çok fazla yabancı kızla muhattap olmadım, onlarda aşık oluyosa onlarada gıcığım:) @Çiğdemcecik
Türk Kızı
(H. Nihal ATSIZ)
Pınar başına geldi
Bir elinde güğümü;
Çattı yay kaşlarını
Görünce güldüğümü,
Bağlamıştı gönlümü
Saçlarının düğümü.
Bilmiyordum bu örgü
Acaba bir büğü mü?
Sordum: Nerdedir yerin?
Nedir senin değerin?
Yedi kıral vurulmuş,
Ne bu ceylan gözlerin?
Hangisine varırsın
Bu yedi ünlü erin?
Şöyle dedi bakarak
Göklere derin derin:19 Yorumla- +1 yıl
O eski Türk kızları
Şimdikiler için degil bu şiir - +1 yıl
Evet Evet İşte Aynen Öyle
Hani ağlamak istersin de
ağlayamazsın ya
evet evet işte aynen öyle
ne yapacağını bilemez olursun.
Sanki duvarlar üstüne üstüne gelir
boş boş bakarsın etrafa da
gören nereye baktığını anlayamaz.
Hani hiç bir şey düşünmezmiş gibi yaparsın da
oysa fırtınalar kopar içinde
evet evet işte aynen öyle.
Ne yapacağını bilemez olursun
hayalini kurarsın geride bıraktığın her günün
tek tek bulursun, koklarsın, içine çekersin
soranlara da usulca hiiiç dersin.
Hani kavuşmak istersin de
kavuşamazsın ya
evet evet işte aynen öyle
ne yapacağını bilemez olursun.
Gece sanki koynunda gezdirir sabahı
doğmak nedir bilmez güneş
çok uzaklardadır artık sevda.
Hani sevmek istersin de
sevmemen gerekir ya
evet evet işte aynen öyle.
İbrahim Ziyalı
Evi olcekk arabasi olcekk maddi durumu çok iyi olcekk efendi olcekk yakisikli olcekk olcakta olacak mk kadina bakiyon senin neyin var güzel bir isim diyo hassstirlannn türk kizarimiz çok güzel ama hepsi şeytan şeytan ;)
25 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok seçicidirler yemekte-giyimde-erkek arkadaş bulmadada seçicidirler mükrmmel isterler en ufak ayrıntıya kadar incelerler bide insanları tipine karşı yargılarlarlar tipi iyi olanla güzel sakin konuşurlar fikirlerini önemserler tipi kötüyse alaycı umursamaz konuşurlar örnek lisede tipi iyi bir arkadaş var dersleri orta derece kızlarla konuşunca kızlar sakin cevap verirdi yardım etmek isterlerdi hep ona diğer arkadaşlarlada alaycı konuşurlardı daha başka varda yazmayayım fazla uzun olmasın.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbenim karşılaştığım durumlar böyleydi hatta bir olay var hiç aklımdan çıkmıyor 19 mayıs çalışmalarıydı bir kızla bir erkek eş olması lazım önümdeki kız çocuğa ıyy ben bununla eş olmam dedi çocuk şok oldu sıradan çıktı gitti hocalar tekrar çağırdı gelmedi sonra 2 hafta okula gelmedi çocuk o günden beridir kızlara bir ön yargım var hep
+1 yılKüfür nokta net! Bir kızın küfür etmesi kadar itici bir şey yoktur.
50 Yorumlaen mükemmel mi? pardon eüheüheüh... pardoooon. mükemmeli yoktur. gerçekte koca popo ama aynada adriana sanırsınız kendinizi:)) tripler nazlar öff miğde bulandırıcısınız bir çoğunuz. haa biz erkekler için de geçerli de bu kadar böbürlenmeyin gün gelir biri o totonuzu indirir tek tek. Aha bu soruda mesela bir havalar bir tafralar. Dahasına gerek yok cevabı kendin vermişsin zaten:D
23 Yorumla
+1 yılseks konusunda çık Tutumlular tanıma evresi dolaşmak evresi birde sonu güzel bitsin evlenelim derdindeler birde çok kafa utuluyolar diğer huylari güzel Seviyoruz ama turkis dlayte
26 Yorumla- +1 yıl
peki sna soru sen diyosun ya çok tutumlular diye peki her kız önüne gelenle yatsa yani diyelim ki seninle birlikte oldu sonra ayrıldınız evlenmeye gelince o kızları kabul edecek misiniz konuşmakla olmuyo bu işler bunu söylüyosun her kız birlikte olsun sende yatıyosun ama iş evlenmeye gelince ben bakire kız istiyorum bak senn
- +1 yıl
O biraz ağır olur ya
- +1 yıl
Canım sen sorunun içeriği sorduğun halde bilmiyorsun sanırım, dikkatini cekerim ama gıcık oldugunuz huylu diye başlık atmissin, sayet sevdiğiniz huylari diye yazsaydin farkli biryerden yaklasirdim olaya, benim demek istediğim açık ve net annesi göster ama verme formulu oynamasina gıcık oluyorum, net değiller, bizim tutumlu arkadaslara ya da bu işi harbi iyi yapanlara lafımiz yok basimizin tacı onlar bizim
- +1 yıl
He bu arada bunların farkli karekter oldugunu, resimli soru sorarken gayet güzel mantıklı şeyler , gizli profilde sordugunda yapmadılari şey yok, ya girundugun gibi ol ya da olduğun gibi, oynamasinlar erkeklerle, pardon ama o kadarda masum olmayan arkadaslarimiz var realist ol empati yap bence biraz
Türk kadınından girişimci çıkmıyor kendinize neden güvenmiyorsunuz bu konuda?
Aslında bir taşın altına elinizi koysanız başaramayacağınız iş yok ama neden yapmıyorsunuz bişeyler.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir insanin nasil bir karaktere sahip oldugu ne ırkla ne milletle nede sahip oldugu dinle alakası yok. Yasadigi, dogudugu , buyudugu ortamla, ailesinin zamaninda verdigi sevgiyle saygiyla alakali yani diyecegim o ki genelleme yapilmaz yapilamaz bir kisi iki kisi oyle diye tum topuma suc atilamaz bence
10 Yorumla
+1 yılKadinlarin birbirini cekememesi asagilamasi kiskancligi... arkadas insaniz bunlari yapmayin.. iyi niyetli Allah korkusu olsun , nazinizi cekeriz evli olsam yardim da ederim esime ama hemcinslerinizi yadirgayip asagilamak fesatlik yapmak.. nefet ediyorum oylelerinden
10 Yorumla
+1 yılevlendikten sonra güzellik ve bakımlarını kaybediyor. iş, aile ve bebek işlerine daha çok önem gösteriyorlar. haliyle erken yaşta bakımsız bir kadın oluyorlar ama yinede türk kadınları en gururlu, en mükemmel kadın ve annedir.
10 Yorumla
+1 yıltürk kızı allah yazılı kolye taksa kezban olur yabancı hac işaretli kolye taksa popüler olur türk kızı bebeğim vs kelimelisine kızsa kezban olur kızmasa peynir reyonlarında satılan kaşarlardan olur erkeklere yaranılmazzzzzz
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTurk kizlari melek melek degerimizi bilmeyenler utansin:))))
44 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle:))
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılminicik etek giyip orda burada yürürken ya da otururken çekiştirmeleri..
daracacık çorap şeklinde pantolonmudur nedir belli olmayan şeyleri giyip orasını burasını kapatmaya çalışanlar..
abartı şeyleri giyen ya da yapanlar sonrada birisi baktıgında ya da laf attıgında o kişiye sapık muamelesi yapanlar..
kendini beğenenler..
çok aşırı makyaj yapanlar10 Yorumla
+1 yılAllahtan değillerde slavlar kadar güzel olsalar nasıl olacaklarını çok merak ediyorum çoğu tipsiz olmasına rağmen havalarından geçilmiyo ,,,, biri onu seviyosa o kişiye pas verir yakın durur her türlü övgüyü almaya çalışır sonradan çocuk açılınca arkadaşız der,, ama kendi seviyosa yapmadığı abazalık kalmadığından sevdiği çocuk tarafından tabiri caizse ağzına s. çılır (genelleme yaptım her kız böyle değil tabikide ama alınan alınabilir ))
10 YorumlaNe çok gıcık oluyolarmış bize :) yolda görünce öküzün trene baktığı gibi bakanlar onlar değil sanki hahah :)))))
42 Yorumla- +1 yıl
Gıcık olumuyoruz canım duzelmeniz için birlik beraberlik oluyoruz, ayrıca bu heryer için geçerli değil gel, gel bebek Beşiktaş sahilinde gez kaç kişi bakıyor sana
herkesin ağzının suyunu akıtan o gelişmiş ülkelerdeki bakımlı kadınların çoğunun hijyenden haberi yok.. ne varsa türk kadınında var ama bizimkilerin de bakımdan haberi yok o ayrı bir konu :)
20 YorumlaGörmemiş erkeklerimiz yüzünden aşırı havalanmalari ve kendilerini çokca birşey sanmları halbuki 5 para etmez kisilikler ve tipler bak bakalim sacini boyatmasin kem cekmesin allık kullanmasin tuglerini almasin ne hale geliyor :)) kısacası bazen insan olduklarını unutmaları
23 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. evlilik oncesinde hele o dugun alisverislerin erkekleri mal gormelerine katlanamiyorum. " ondan istiyorum ben " falan boyle itici itici hareketler. sanki sadece sende vjn var. gerci bunda kulturun sucu da var.
21 YorumlaYeterince kendilerine bakmamalari. Ozellikle sevgilisi olmayan kizlarin, kis aylarinda erkeklerden daha killi oldugunu duymustum. Bu ozensizlik disinda problem yok ya Turk kizi en iyisidir.
10 Yorumla
+1 yılÇocuk taklidi yapmaları çok şımarmaları... Bu defiklerim hiç olmasın demiyorum çok az miktarda olsun... Kadınım diye bağrıma basar canımı veriririm, tabi saygı, sevgi ve özellikle sadakat sahibiyse
10 Yorumla
+1 yılYa bütün gün dikkatimi çekmek için uğraş ver. Akşam olunca bir iyi akşamlar dememe tepkisiz kal. Ama oldumu şimdi :) Normal iletişim kurma şansımız yok mu yaa?
15 Yorumla- +1 yıl
Sendeee yüzüne bile bakmadan cevap verdin değil mi? Ben olamam eminim :D
- +1 yıl
Şaka yaptım. Yani sanki sensin diyince :)
Bir toplantı salonu çıkışındaaa.
Türk hatunu gibi hatun mu var dünyada? En güzel kadın Türk kadınıdır
11 Yorumladizileri kendilerine yol belirlemeleri ne kil oluyom = )
18 Yorumlagösterip vermeme ilkesini şiar edinmiş kızlardır...
böyle yaparak hem erkeği peşinde koşturduklarını hem de namuslu kız kavramına sadık kaldıklarını düşünürler...
aslında çoğunda hedef evlenecek paralı bir erkek bulmaktır..
ve amaca ulaştıran her yol mübahtır.10 Yorumla
+1 yılEgolarindan nefret ediyorum... sanki bir... Onlarda var... hepiniz ayni degil. uzerinize kadin cikmaz ama bazilarinizin burnu o kadar buyuk ki.. egonuzu tatmin etmek icin icinizden gelenleri yaşamaktan cekiniyisunuz.. geri cekiyosunuz kensinizi... bazilarinizda cok cahil ve gurursuz
10 Yorumla
+1 yılCok konusmaları , boş konuşmaları ve herkeze cabuk kanmaları.(temiz kalpli )
30 Yorumla- Devamını Gör (308)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat