Ben bir kiza istemedigi halde israr ettim. tanismasi evlenmesi icin. o da benimle hic bulusmadi bir kez bu cocugukla bulusup bir dinliyeyim ne diyor bi konussun diye dusunup bulusmadı benimle. Ben israr etmekte mi hata yaptim yoksa o bulusmamakta konusmamakta israr ederek mi hata yapti. Insan olan biri en azindan bir konusur bence onun yaptigi yanlisti.
Mesele kapandi zaten beni sikayet etti engelledi de sosyal medyadan.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Başkası olabilir hayatında veya seni istemiyor olabilir zorla güzellik olmaz arkadaşım biri beni tanışmaya konuşmaya görüşmeye zorlasa valla istesem de zorladığı için İstemem😅😅
Yani ben hataliyim diyorsun?
Evet seni istese vakit ayırırdı bir şekilde bundan emin olabilirsin. Ama onu çok istemen ısrar etmekte haklı olduğun anlamına gelmez bir seyin üstüne ne kadar gidersen o senden o kadar uzaklaşır
Erkek arkadasi da vardi ondan bulusmadi belkide
Seni istemiyor da olabilir bunlar normal şeyler sen de hayatına yeni insanlar almaya bak hep birinde takılı kalma takıntı haline gelir ve mantiken seni istemeyen birine ısrar etmen doğru değil
Bugun facebooktan yazdim engelledi 2. defa baska hesaptan yazinca bu sefer kendi ana hesabimi da engelledi hepsini engelledi onceden asil faceme engel atmiyordu
Oraya engel atmamış demekki ordan yazacağını tahmin edememiş seni istemeyenin peşinden koşup kendini düşürme daha fazla bırak ne yapıyorsa yapsın senin olmayanı zorla kendine ait edemezsin hele seni istemeyeni aslaa..
Olur cok sevmistim ben unutmak biraz zor olacak
Bu arada eger kizin gonlu varsa acar engeli ama facebookunu kapatmis olabilir cunku baska hesap acip ismi aradim cikmadi neden?
Facede arama kısmında kimlerin seni görebileceğine karar verebiliyorsun ben de ayarlardan kapatmıştım adım yazılınca çıkmıyor seviyor olabilirsin ama nereye kadar seveceksin hayatına bakmaya çalış bence donerse senindir dönmezse zaten başkasınindir
Peki olur annem bana dedi kiz zaten begenmedim dedim neden anne dedi guzel degildi yasli gibi gorunuyordu. dedim anne ben sevdim oyle. annem de kizla konustu cunku benim icin ciddi oglum evlenmek istiyor dedi kiz da istemiyorum birdaha bana sormasin demis anneme. Yani eger gonlu bana varsa engelimi acar cevap yazar degil mi rahat olayim mi bu konuda
O ayar nasil yapiliyorki ben goremedim
Seni istese zaten istemiyorum demezdi emin ol bundan. ve önüne bak karşına seni hak eden birileri illaki çıkar
Ama sevgili varken bana tamam demezdi o ayar nasil yapiliyor soyler misin merak ettim facebook aramasi icin
Tam olarak nerde olduğunu hatırlamıyorum ama gizlilik kısmında arama. motorunda beni kimler görebilir kisminda
Az once agladim hickira hickira agladim istemiyorum dedigi an aklima geldi
bana engeli acip yazar isterse benim yapacagim birsey var mi beklemekten baska?
Elimde degil napiyim cok sevdigim icin agliyorum
Bence herseyi kendi akışına bırak hiçbir şey senin sağlığından önemli değil olmayacaksa olmaz dünyanın sonu değil ya biri gider biri gelir hayatin kuralı budur hiçbir şeyin seni üzmesine izin verme hayatında kendin için en doğru kararları vermeni tavsiye ederim senin için en iyisi hayatına bakmak yoluna bakmak yeni şeyler keşfetmeye yeni insanlar tanımaya bak geçecek hersey en başta inancın olsun
Saol tavsiyen icin. dedigim gibi buradan da birinden yardim aldim kiz uyeden o da bana demisti asıl ya kaybet ya al kizi boyle olmaz dedi. bana da mantikli geldi. sonucta kiza israr etmesem baskasiyla evlenir benim haberim olmadan. Yani kiz israra dayanamadi sikayet edip kovdurdu beni hatta kizi disarda takil ettim kiz birilerine soylemis onu takip ettigimi. beni uyardilar cunku. yani kisacasi ben israr ettigim icin asla pisman degilim eger onla evlenseydim bunun tek yolu israr etmekti
Seni isteyen zaten seni bulur senden kaçmaz takip etmen doğru değil ve ısrar edilecek bir durum değil seni isteyen zaten seninle olur istemeyen de uzaklaşır onu kendine zorla yakınlaştıramazsın ve sana tavsiyem seni istemeyen insanların peşinden koşma hayatına bak illaki yeni insanlar çıkacak karşına hayat o kızdan ibaret değil ve daha önce eski sevgilim Dr beni takip ediyordu sadece 1 ay sevgili olmuştuk takıntılıydı herhalde çareyi ailesine söylemekte buldum çünkü artık bana bir şey yapmasından korkuyordum hala da beni seviyor bundan eminim umarım senin sonun onun gibi olmaz vazgeçmek senin elinde kendi ruhunu bedenini aklını en iyi sen yonetirsin
Peki anladim ben zaten biraktim o kizi benim engelimi acarsa acar kendi bilir. ben baska kiz sevecegim ama baska kizi nasil bulacagim onu bilmiyorum bana akil verir misin biraz
Biradaha asla onun isyerine gitmem tovbelirim
Tovbeliyim
Bence de onun peşinden veya olduğu yerlere gidip de kendini düşürme yani hayatına yeni insanlar almak istiyorsan biraz açık olmalısın cekinmemelisin bu sosyal medyada tanışıp görüşeceğin birileri olabilir normal hayatta karşına çıkıp da beğendiğin birileri olabilir yani nasip bu nerden geleceği belli olmaz şimdi sana şuradan buradan birilerini bul desem doğru olmaz sen hayatına alacağın insanlara karar vermelisin
Olur bu arada onemli bir meseleden de bahsedeyim bu kiz benimle iliskisini kopardiktan kovduktan sonra facebookta arkadas isteklerini acti
Acaba baska birini mi ariyor
Kızda
Dinlemesi mi lazimdi