Hangimiz sorunlu? Sen niye boyle gergin konusuyosun diye sormayin normalde boyle degilim o benim sinirimi bozdu o yuzden sadece ona yonelik bi konusma bu.
Sinirlendirdi cunku. Hayir kekik suyu adet sokturucu bi ozellige sahip demiyoki bu kiz hasta zaten bide bunu icerse regl olup sanci cekmesine sebep olurum diyo daha bide bilmedigi halde inat ediyo
İlgilenmeye çalışmış akıllım.. bilip bilmemesi dert değil erkek işte çok şey bekleme bizler gibi düşünemiyor.. kekik suyu dedi ordan kontak kurup senle konusmaya çalışıyor.. sen konusmayip sessiz kalsaydın sakin bi zamanda konussaydin bu kadar sinir olmazdin.. biri bana şöyle davransin... daha kiyamet kopsa yazmam.. o yine de vazgeçememis bilmiyorum kirmasaydin bu kadar
Ya bak ilk yazdi tamam mi? İste vay efendim sen gercek misin hayal urunu musun yok gercegim dedim siir falan yazdi onun ardindan guzel guzel sohbet ediyoduk. İkinci kere siir yazmak istedi gerek gormedim tesekkur ederim dedim sen hic gulmez misin dedi yok hastayim o yuzden istahim yok gulmuyorum dedim. Boyle guzel guzel konustuk. Sonra ilgilenecem diye israr etti gordugun gibi. Baktigim benimle benim istedigim gibi ilgilenmiyo kavga etmek istemeyince gerek yok ilgilenme yanima gelme dedim inatcilik etti kavga ettik. Sana iyilik yaramiyo diyince de sunlari sunlari yapiyosun diye teker teker yazdim niye sinirlendigimi anlasin diye. Baktim dedigim seyde sadece yazim yanlisi yapiyosun dedigim yere takilmis sadece oraya mi takildin dedim ya? O zaman bende şartel atti sinirlendim en iyisi ben gidiyim iyi geceler dedim bu bu kadar basit yani
Ben bisey yasamiyom ki anacim🤷🏻♀️ kendi bilir bilmez konusuyo. Kekik suyu adet sokturucu ozellige sahiptir zaten hasta oldugumu biliyo ona ragmen bana kekik suyu oneriyo. İcsem regl olcam sanci cekcem. Yok istemiyorum diyorum inat ediyo sinirlenip gergin gergin konusunca suclu beni goruyonuz
Yok istemiyorum diyince iyi tamam zaten hastasin senin ustune cok gelmeyeyim diyip sohbet etmesi yeterli olurdu ama yapmadi bende beni sinirlendirdigi icin engelledim bu kadar yani bisey yasadigim yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Nedense çocuğa üzüldüm.. gergin olduğunuz zamanlar yazmayın birbirinize... engellemissin yarin kaldırirsin.. iyice yüz göz oluyorsunuz sonra
Yok ya ne yarin kaldircam engelini falan. Kaldirmam
Bir sey dememis aslında yine iyi sabretmiş baya kızmışsin
Sinirlendirdi cunku. Hayir kekik suyu adet sokturucu bi ozellige sahip demiyoki bu kiz hasta zaten bide bunu icerse regl olup sanci cekmesine sebep olurum diyo daha bide bilmedigi halde inat ediyo
O yuzden sinirlendim de neyse ne amaan bidahaki sefere biriyle konusurken dikkat ederim olur biter
İlgilenmeye çalışmış akıllım.. bilip bilmemesi dert değil erkek işte çok şey bekleme bizler gibi düşünemiyor.. kekik suyu dedi ordan kontak kurup senle konusmaya çalışıyor.. sen konusmayip sessiz kalsaydın sakin bi zamanda konussaydin bu kadar sinir olmazdin.. biri bana şöyle davransin... daha kiyamet kopsa yazmam.. o yine de vazgeçememis bilmiyorum kirmasaydin bu kadar
O yuzden sinirlendim de neyse ne amaan bidahaki sefere biriyle konusurken dikkat ederim olur biter
İşte bu❤ sinirli iken ben de herkesten uzaklaşıyorum yoksa varya yakar yikarim bende
Tamam bidahaki sefere biri yazarsa dikkat ederim kirmamak icin
☺️💛💚
❤geçmiş olsun iyi geceler
Tesekkur ederim sanada iyi geceler
İkiniz de normal değilsiniz. Senin tepkin aşırı onun yazım yanlışları.
Bende onu diyorum zaten o kadar sey saydim sadece yaptigi yazim yanlisina takilinca bende sarteller atti
Ona tepki gosterdim sadece onun disinda sakindim
Konuşmak istemiyorsun sanki çocukla.
Konusmak istememekle alakasi yok beni sinirlendirdigi icin konusmak istemedigimi belirttim yoksa gayet iyi sohbet ediyoduk onceden
Hemşireyim de iyi sallamış yalnız, yazı şekli de çok saçmalamış..
Bende onu diyorum zaten
Kekik suyu adet sokturucu ozellige sahip zaten hastayim bide regl olup sanci mi cekiyim?
Yeni toparlaniyom dedim yok yok bisi olmaz diyo bide
Tek derdi ben yanına geleyim, gelince sanki bi halt yapacakmış gibi iyi edecem yazmış.. ya sabırr
Ondan bi halt olmaz cidden xmdkcn
İçini rahatlatacak şekilde, moral vermek yerine ortamı germiş senin hasta olduğunu bildiği halde düşüncesiz baksana
İnsan biraz yükseltir bi oda dolusu çikolata alıyım sarılalım vs der 🥲
Aynen. O yuzden asiri tepki verdim zaten
Engelledim zaten bitti gitti kafama takamam hic
Diğer taraftan yazar mısın önemli.
Burdan yaz seni dinliyorum
Uyuya kalmışım
burada mısın
Konuşan kişi dayı mı bu nasıl yazıdır kdjflmfnföf
25 yasindaymis soyledigine gore
Ya s et kültürsüz cahili
Sen niye gerginsin bu kadar :D
Ya bak ilk yazdi tamam mi? İste vay efendim sen gercek misin hayal urunu musun yok gercegim dedim siir falan yazdi onun ardindan guzel guzel sohbet ediyoduk. İkinci kere siir yazmak istedi gerek gormedim tesekkur ederim dedim sen hic gulmez misin dedi yok hastayim o yuzden istahim yok gulmuyorum dedim. Boyle guzel guzel konustuk. Sonra ilgilenecem diye israr etti gordugun gibi. Baktigim benimle benim istedigim gibi ilgilenmiyo kavga etmek istemeyince gerek yok ilgilenme yanima gelme dedim inatcilik etti kavga ettik. Sana iyilik yaramiyo diyince de sunlari sunlari yapiyosun diye teker teker yazdim niye sinirlendigimi anlasin diye. Baktim dedigim seyde sadece yazim yanlisi yapiyosun dedigim yere takilmis sadece oraya mi takildin dedim ya? O zaman bende şartel atti sinirlendim en iyisi ben gidiyim iyi geceler dedim bu bu kadar basit yani
Sen ne yaşıyorsun inan ki anlamadım
Ben bisey yasamiyom ki anacim🤷🏻♀️ kendi bilir bilmez konusuyo. Kekik suyu adet sokturucu ozellige sahiptir zaten hasta oldugumu biliyo ona ragmen bana kekik suyu oneriyo. İcsem regl olcam sanci cekcem. Yok istemiyorum diyorum inat ediyo sinirlenip gergin gergin konusunca suclu beni goruyonuz
Yok istemiyorum diyince iyi tamam zaten hastasin senin ustune cok gelmeyeyim diyip sohbet etmesi yeterli olurdu ama yapmadi bende beni sinirlendirdigi icin engelledim bu kadar yani bisey yasadigim yok
Çocuk normalde sen değişiksin
normal mi? Hasta olan insanin ilgilenmek icin ugrasirken ustune gelip sinir mi edilir?
Aksine ince dusunup sinir etmemek icin ugrasilir istemiyorum sagol diye kibar bi dille reddettim zaten yok diyip inat ederek ustume gelen o
Çocuk bir şey dememiş ki, sen sanki seni öldürüyor gibi tepki vermişsin
Ben olsam sana bir şey yazmaz, üstüne böyle yapsan engellerdim, cidden o mesajlarla hiç çekilecek gibi değilsin, tahammülüm 0
Sinirli oldugum halim bu maalesef sinirlenince cekilmez biri oluyorum
Bunun bende farkindayim elimden geldigince sinirlenmemeye sakin kalmaya calisiyorum uzlasmaya anlasmaya varabilmek icin
Neyse bidahaki sefere dikkat ederim tamam tavsiyen icin sagol❤️
ne demek, biraz daha anlayışlı olmayı dene eğer saçmalarsa ona rağmen o zaman ters yapman daha normal
İyiye ii yazmak nedir ya tepem attı
Fazla tepki vermişsin
O 25 ben 20
Sen biraz fazla abartiyon ergen gibi
Ya knk zaten hastayim sacma sapan konusup inatcilik yaparak ustume geliyo ne diyim bilemedimki?
Fazla abartiyorsun yani sende bisey dememis ki cocuk
Madem hastasin rahatsizim de yatiyorum de konusma
Cok sacma yani yaptin
Tamam bidaha basima gelirse konusmam olur biter. Tesekkurler tavsiyen icin