Sizce kötü mü yaptım, karışmasa mıydım?

Sevgilimle 6 aydır konuşuyoruz. Bir tane erkek arkadaşı var arada buluşup görüşüyorlar tanıyorum ben de. Bir gün sevgilimle telefonda konuşurken o çocuk da yanındaydı, arkadan sesleniyor bana bu kızlarla konuşuyor Eda diye bir kız var falan dedi. Oralı olmadım ama kızdım, arkadaşına söyle böyle şakalar yapmasın hoş değil dedim. O da aşkım çekemiyor biraz hasetlik var onda dedi.

Neyse Cumartesi günü yine buluşmuşlar. Bu sefer telefonu aldı, bu seni aldatıyo sahilde gördüm sarmaş dolaş biriyle falan dedi. Ben de sinirlendim, o gün zaten doluydum ertesi günde sevgilim bize gelecekti ailemle tanışmaya. Sinirlenip telefonu kapattım, sonra aradı ona inanma, kıskanıyor falan dedi. Ben de kendi ilişkisi kötü gidiyor diye senin ilişkini bozmaya hakkı yok, o zaman bidaha görüşme dedim. Farkındaysan sen benim ailemle tanışacaksın arkadaşın bunun bilincinde değil mi dedim. Neyse dün bize geldi, telefonu masadaydi baktım çocuk whatsapptan aramış, normalden engellemis çocuğu ama whatsapptan engelli değildi, ben de whatsapptan, telegramdan engelledim. Ben zaten birine zar zor güvenmişim arkadaşına inanmadım ama ısrarla söylüyor ya uyuz oldum. Benim yüzümden kimseyle kötü olmasını istemiyorum ama böyle giderse de aramızı bozacak, o da bunun farkında.
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada sevgilimin öyle bir şeyini görmedim çok şükür. 6 aydır konuşuyoruz. Yapıyorsa da varsa da öyle bişey bu onun sorunu ama ben beni sevdiğini biliyorum, eminim. Yoksa neden gelip ailemle tanışsın, ciddi düşünüyorum desin
Sizce kötü mü yaptım, karışmasa mıydım?