Sizce kötü mü yapmışım?

Kız kardeşim bir erkek arkadaşı olduğunu ve beni tanıştırmak istediği söyledi. Ben de olur abicim dedim, böyle konularda höthöt yapacak biri değilimdir. Neyse gittik tanıştık çocukla muhabbet sohbetimizi ettik. Çocuk benden 2 yaş küçük ve bir arkadaşımın arkadaşı aynı zamanda. Neyse o günden sonra çocuğunda arkadaşı olan arkadaşımla buluştum ve o günden konuştuk. -Söyledi bana da tanışmışsınız falan filan dedi. Sonra arkadaşım lavaboya gitti ve telefonu masanın üstünde unuttu, baktım çocukla mesajlaşıyorlar. Çocuk benimle ilgili '' biraz gerilmiştim, ama baya geniş adammış bir tehdit oluşturmaz vs'' deyip makaraya almış beni. Bunları okuyunca çocuğu da çağırsana oturalım dedim, o da şaşırdı ciddi misin falan dedi sonunda çağırdı. Çocuk gelince, şaşırdın di mi dedim sevgilimin abisi beni çağırıyor ne geniş adam bu demişsindir. Yok abi esta... derken cümlesini tamamlatmadan yumruğu geçirdim ve bir daha kız arkadaşımın yanında görürsem senin g... nu kerim dedim. Olaylar sonucu kız kardeşimle aramız biraz limoni oldu.

Sizce kötü mü yapmışım?