Yaptığım sizce kötü mü oldu?

Bir sevgilim vardı ama gerçekten öyle böyle bildiğiniz asklardan değil canınızı verin deseler verirdik öyle bi ilişki öyle ki biri bu seni aldattı dese kanıtla gelseler yine inanmazdım öyle bi ilişki işte. En son ki ilişkimizde işte benim bir kaç gün böyle içim aşırı sıkıntılı yani bişey var biliyorum ama ne var onu bilmiyorum içim çok daraldı falan dayanamadım boğuluyor gibiydim ve ayrıldım. Ayrılışımız çok uzun sürdü ama bitti bir ay sonra ona geri döndüm kabul etmedi biri var dedi içim yandı benden sonra yaptı ben onu bıraktım ilişki yapması hakkı dedim. Ama bir yıl boyunca acı çektim uzaktan tek kelime etmeden onların mutluluğunu izledim. Bir kaç gün geçti fark ettim ki benim içimin sıkıldığı o günler de halbuki onunla çıkmış. Ben bunu öğrendikten sonra nefes alamadım çünkü beklemiyordum dayanamadım bir kaç ay sonra kıza yazdım böyle böyle olmuş diye kızda ayrılmış ondan direk sabah uyandım sevdiğim kişi bana küfürler ederek beni sevgilimden ayırdın dedi ne diyeceğimi bilemedim önce sen de beni aldattın dedim ama şimdi vicdan azabı çekiyorum benim yüzümden ayrıldılar diye. Ne yapayım bilmiyorum şu an nasıl davranmalıyım?
Yaptığım sizce kötü mü oldu?