Güncellemeler
+1 yıl
Kıza dedimki aramızı bozan birilerimi var bana neden soğuk davranmaya başladın aramız çok iyiydi biri bisey mi söyledi sana dedim hayır dedi ne olmuş olabilir
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Senden bir adım bekliyo olabilir sevgili gibiydik diyosun yani sevgili değilsiniz sadece o samimiyettesiniz belki sen adım atmadığın için beni yakın arkadaşı olarak goruyo ya da herkese böyle davranıyo sanırım beni takılmalık goruyo vb. Düşüncelere kapılmıs olabilir.
Bak arkadaş olarak gören kız saten kıskanmaz başka kizlardan kıskanıyor beni
Takilmalik davraniyorsa ben zaten takılır geçerim kızla umursamam peşine düşmem bir gün bir gündür takılır gecerim ama amacı takılmak değil sürekli bir yaklaşıyor bir uzaklaşıyor çıldırtır insanı
Hayır yani senin onu öyle gördüğünü sanıyo olabilir
Ha ben onu arkadaş olarak görüyorum mu sanıyor acaba belki aşık bana ben adım atmadim diye mi bozuluyor sence ben bunu daha önce niye düşünemedim ya bence ondan morali bozuluyor başka kizlarlada samimi olunca tabi cildiriyodur demi
Damla daha nasıl belli ediyim kızın ağzının içine düşecek gibiyim sen olsan sana yaklaşsam her yere seninle gitsem anlamazmisin sevdiğimi
Hayvan gibide belli ediyorum ya ben sana aşığım dememe gerek yokki çay iciyoruz yemek yiyoz sana aşığım demek lazimmi kızlar adim atsın birazda niye ben aşığım deyim gelsin o söylesin çok aşıksa gamzelerine yanıyorum desin sensiz geberiyorum zeynep desin herseyi niye zeynepten bekliyor bu kızlar çok hoşuna gidiyorsa koş peşimden çok aşıksa zeynep çok yakışıklısın de gamzelerine gömsünler beni de direk yavşa yani her boku zeynep yapacak sanki artist gibi boylu poslu oglanim ben ne kızların peşinde koşacam onlar beni tavlasın
Ben it kopuk serserilik okulu mezunu bir trans erkeğim ben puştun tekiyim ben her kıza ümit veririm yalakanin tekiyim seviyorsa çıkacak karşıma tutacak beni gözlerime bakacak öpecek bu kadar basit delikanlı kızsa yapar seven kadın herseyi yapar bana hikaye çakmasin kimse ben bu yakışıklı halimle kız peşinde koşamam jolelerim bozulur gamzelerim bozulur kızlar peşimde koşsun ben kuyruk sallarım kızlara ben kız peşinde koşmam saçlarım bozulur benim adım. zeynep ben kız peşinde koşmam kızlar benim ayağıma gelir noktayı koydum damlacim bir kerede yanaktan öptüm seni bebegim benim
Gizzzzzz iki yanagindan makas alıyım mı iki sarılı viriyim nolcak gizzzz aşırı çapkın duruyorum uzaktan demi bir kere opuveriyim gizzzzz
Kız milleti degilmisiniz hepiniz kaymak gibisiniz be
Sabah işe giderken kızları ekmegin araya sürüp yiyerek gidiyorum allah belamı versin bal gibisiniz elimi yüzümü yıkarım sizinle ben bal fistiklarim benim kavonoz cikolatalarim
Zeynep kocagin şekere ihtiyaci yok kızlar var etrafında kitlatir yerim şeker niyetine gel bikere sarılıyım hadi ısrar ettin damlacim
Sen çok güzel kızsın damla sana varya bir tütsü yakıp basindan aşağı cevirelim nazara gelirsin aşkım
Seviyorummmm ulannnnnnn
Çok güzelsin ama yengen kıskanıyor biliyorsun
İleride karşıma çıkarsan yavşarim sana şimdilik yengelerin 5 tane var asiye var özlem var sidra var nehir var Dilara var iş yerindeki kız var yengelerin beni çıtır çıtır yer vallahi
Sibel canın bir şarkısı var çantada keklik benden sana gelsin damla ben elimi sallasam ellisi güzelim kala kala sana mı kaldım şarkı yıkılıyor
Bana şımarık egolu diyorlar bak hiç egolu değilim samimiyetime bak hele bak
Sibel canda ne güzel bir kadın be of offff yakar geçer kitapsızım
Sibel. can allah gibi kadın bir yürüse peşinden ayrilmam vallahi 24 gün yürüse yorulmadan peşinden giderim hey yavrum hey hatun çok güzel ya