Nişanlık almaya gidince ödemek istemiyor gibi halleri vardı 4 bine kiraladık başka elbiseler 8 bin diye kira çok diyor böyle cimri değildi. Zaten ödeme sırasında ATM ye gitti gelmeyecek sandım çok korkuttu beni. Zaten anksiyetem var dikkat etmesi gerekmez miydi? Sorumlu kişi bile anladı. Kız neden bu kadar çekingensin dedi. Rezil oldum kuru temizleme parası 300 dedi hayır temiz gibi yaa cevabını verdim kıza tip tip sevgilim tamam dedi ama onun orada konuşması gerekmez miydi? Nişanımız olacak evlilik yüzüğü ortada yok ne zaman alacaksın diyorum beni bi sal diyor. Artık vazgeçmek raddeye geldim aramızda her şey geçti 29 yaşındayım çok kötü hissediyorum 😭bitiremiyorum da her şey yaşandığı için
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu yaşadıklarımı yeni birine anlatamam😔kullanmak isterler beni
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayrılman lazım
Bence bu durumu onunla konuş. Eğer istemiyorsa evlenmeyin.
O kadar çok konuştum ki onun üslubu ben onu zorluyor yönlendiriyor muşum gibi hissettiriyor bana diyor ki zaten zorluyorsun o zaman ben bu ilişkinin neresindeyim diyorum ya sinirlerim bozuluyor çok yoruldum
Bence ayrılman lazım. Onun hevesi ve tutkusu azalmış gibi.
Ailesi destek olmuyor
O zaman niye istemeye geldi?
Sana sevgisi ve bağlılığı vardır ama her şeyi yaşadığınız için tutkusu azalmıştır muhtemelen.
Zaten ondan sonra çok değişti ama ondan çok çok zamandır birlikteyiz aileler tanıştı isteme oldu falan
Kızmadan sakince konuşmaya çalış. Derdi neyse açıkca anlatması lazım.
Artık buluşmak bile istemiyor evinin bahçesinde işler çokmuş falan hep bi bahane buluyor hep ben buluşalım diyorum çok yoruldum yorgun hissediyorum yaşım 29 benimle alay ediyorsan bitsin diyorum saçmalama diyor
İğrenç ya üslubu o kadar değişti ki tanıyamıyorum artık onu beni bi sal serbest bırak falan küfür etmeyen adam bu tarz konuşmaya başladı
Sen bu çocuktan ayrıl yaa. Bağlılık var diye gitme istiyor ama sizin ilişki sıkılmış portakala dönmüş. Posa ile ne yapabilirsin ki?
Anlamadığım bir erkeğin maddi imkansızlıkları yüzünden edeceği lafları ve kısıtlı imkanlarını çekmemek için illa zengin biriyle mi evlenmek lazım ya anlamıyorum artık bıktım yaaa
Zengin olup da cimri olan da var. Bence kesinlikle ayrılın.
Sende anlayışlı ol canım bu devirde şartlar çok zor insanlar evlenemiyor direkt nikah kıyın evlenin nişandı düğündü beklemeyin
Tamam sende haklısın canım her şey gönlüne göre olsun istersin ama bence biribirnizi seviyorken bunlara takılmayın yıldırım nikahı kıyın
Ya varya o kadar kötü şeyler yaşıyorum ki çok şey var ailemin bana tutumu kötü o böyle davranıyor ben dayanamıyorum artık geçen sinir krizi geçirdim küveti doldurdum jiletle bileklerini kesiyordum duşa girip görüntülü aradım bana asla bir daha seni kırmayacağım seni dedi bana o kadar cesaret gelmişti ki bu telefonu kapadıktan sonra aynı şeyler olacak biliyorum dedim ve oldu da ben çok yoruldum artık 😭
ve bem hayatımda ilk defa bu kadar cesaret ettim ilk defa
Çok kötü hissediyorum kendimi
Hayır hayır sakınnn...
Delirdin mi? Asla yapma.. Çekeceğin acı, sevdiklerinin acısı, hatta öteki dünyadaki sorgun. Sence bunlar evlilikten daha önemli değil mi? Asla kalkışma birdaha. Medenice ayrılmanız lazım. Bir şeyler yaşadıysan da yaşadın. Herkes ilk yaşadığıyla evlenmiyor zaten. Sorun etmeyecek biriyle olursun.
Mesele evlilik değil mesele ailem ve onun bana hissettirdiği çaresizlik hissi
Bana bir fake verir misin instagram yarın seni arayıp konuşmak istiyorum ayrıntılı çok çaresiz hissediyorum
Instagrama falan pek girmiyorum maalesef. Bak gerçekten çevremde aşk acısı çekip de uykusunu, yemesini etkileyenler oldu. Şimdi umurlarında bile değil o insanlar 🙂 ailen baskı yapsa ne olacak ki? Evlen mi diyecek? Zamani gelince evlenirsin. Affet mi diyecek? Tatlılikla bitirirsin. Çaresiz falan değilsin sen. 29 yaşında genç bir kadınsın. Daha fazla ömrünü harcama. şu an üzüntünün verdiği vesveseyle elin kolun bağlı hissediyorsun sadece. Inan bana ayrildıktan sonra 1 yıl icinde acı buyuk miktarda azalacak. Hatta dogru kisiyi bulursan tumden de geçebilir.
Günaydın birtanem uyanmadın mı yazmış
Ben onerimi yaptim, gerisi sana kalmis. Bence bugun sakince bu konulari bi konusun. Gercekten gecerli nedenleri varsa anlatsin, orta yolu bulabilecekseniz bulun. Olmuyorsa bitirin.
Ekonomik durum bayağı bozuldu artık bir yerden sıkmak lazım baksana fiyatlara
Sizde çok geç tanıyorsunuz be abla ya iş işten geçtikten sonra
geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye
Ayrılmak daha mantıklı
Yol yakınken dön ben hata yapıp evlendim pişmanım
Neden noldu ki
Yazacaktım ama gizllsin
Buradan yazın kendinizi gizleyip
Parası yoktur belki :(
O zaman niye bu raddeye geliyoruz yaa hazır olduğunda aileler tanışsaydı ya da benimle niye çıkıyor niye zamanımı alıyor her şey en başından konuşuldu ben bu şekilde istemiyorum dedim saydım o şekilde hiç bir sorun olmayacağına söz verdi bana
yaşım 29 ben bu yaşıma kadar bıktım saçma sapan insanlar yüzünden zamanını çalmalarına yaa benim yaşıtlarım anne ya anne benim anne olma hakkımı bir başkasına güvenme hakkımı sevme ihtimalimi niye alıyorlar yaaa
Genelde bu aşamalarda ayrılık çok oluyor erkekleri sıkıyor bu işler haklılar da bence eğer onun dışında bireysel olarak bi problemin yoksa takma çok her şey bir şekilde hallediliyor tabi kalben sevgin kalmadıysa uzatmaya gerek yok yaşanmışlığın var diye evlenmek saçma ilerde daha mutsuz olursun
Birine tekrar güvenemem korkularımı yaşadıklarımı anlatamam çok yorgunum dayanamıyorum hayallerim mahvoldu imkansız artık kimse sevmez beni 😭
Bu yaşadıklarımı zaten birine anlatmak istesem beni kullanmak isterler
Kıyamam sana 🙁 hayatta herkesin bi sınavı oluyor bir şekilde güle ağlaya atlatıyoruz sen de başkalarının ne düşündüğünü takma sadece mutlu ol anı yaşa illa ki karşına seveceğin biri çıkar 29 çok geç değil ki artık herkes geç evleniyor önemli olan mutlu olman yoksa hiç bir şeyin önemi yok şimdiden sana değer vermiyorsa uzatmaya gerek yok. Ama belki de onun da kişisel problemleri vardır karşilikli oturup anlayışla konuşmak lazım
Ayrıl
Ayrıl o zaman