Yaklaşık 3 yıldır bir ilişki içindeyiz ve ben son zamanlarda uyandım
Aileler tanıştı ve bu sene içinde nişani ve evliliği düşünüyorduk ama ben artık soğumaya başladım bu durduk yere olan bişey değil nasıl anlatsam bilmiyorum ama sevgilim ilişkimizin en başından beri herkesin kendisine aşık olduğunu iddia eden ve bunu son zamanlarda çok sık yapan viri oldu ya da ben gözümü açtım ilk başlarda eniştesinin kendisine aşık olduğunu vs söylüyordu ablasının kendisini kıskandığıni falan neyse dedim daha sonra ablasının bana aşık olduğunu vs söyledi yine neyse dedim
Şimdi ona göre
Arkadaşlarının çoğu ablası bana aşık
Çevreden gözü gördüğü her erkek de kendisine aşık
Sorun şu ki insanlarla öyle bir konuşuyor ki flört eder gibi mesela bir çocuk dio ki ben gitar caliyorim canlı müzik yapıyorum hemen atlıyor aaa benimde müziğe ilgim var bana bir gün öğretir misin falan ben kaç yıllık sevgilisiyim benim bundan haberim yok ama sırf arada bağ kurmak için ortak özellik uydurduguni ve bunu uzun zamandır yaptığını farkettim işler ciddiye binince biraz birşeyler gozume batmaya başladı
Bunu bir çok kez farkettim insanlara fazlasıyla yaklaşıp sonra da bana bunu dedi sapik, yok sevgilisi beni kıskandı falan ilk başta hak veriyordum samimi bir insan yanlış anlasiliyor diye ama son zamanlarda artık sorunun kendisi olduğunu düşünüyorum arkadaşı bile kalmadı etrafında ve bunu aile içindeki insanlara da yaptı ablasının bana aşık olduğunu söylediğinde bunu duymamış olayım demistim ama eniştesine ablam mi ben mi demiş düşünün o da sen demiş bu ne demek ya bı de bunu marifet gibi bana söyledi ben ayrılmak istiyorum ama çok tehlikeli bana iftira atabilir bir yandan da benim üç erkek kardeşim daha var ilerde onlara da iftira atarsa yaklaşmaya çalışırsa naparim
Bir de sürekli birilerinin kendisini taciz ettiğini c. s ye uğradığını iddia ediyor ama yasal olarak hiçbir şey yapmıyor sadece etrafa yayıyor ve nedense hepte sevmediği kişiler
Not:iki kardeşi kendisiyle görüşmüyor bunun sebebi de onu kiskanmalariymis bir sevgilisinden diğeri nişanlısından kiskaniyormus
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgilinin ciddi psikolojik sorunları var.
Bir gün ailesiyle (ablası da dahil) konuş bunları anlat, yarılmak istediğini söyle.
Ablası biliyor zaten ama o da büyük ihtimal ile korkuyor tepki vermiyor insanlar ile iddiaları o kadar korkunç ki bunları gördükten sonra neler yapar bilmiyorum
Sen hem kendi ailene hem kızın ailesine durumu anlat ve ayrıl. İftira atsa bile zaten çocuklarını az çok biliyorlardır.
Bipolar olabilir sevgilin.
Öyle bir annesi var ki aynu anda 10 kişi ile yatsa doğrusu bu dicek
Aklıma gelen başka bir alternatif yok maalesef
Bence yol yakinken bir an önce ayril insanin başını belaya sokar böyle tipler.
Bu durumda böyle bir insanla birlikte olman pek de mantıklı olmaz. Yol yakınken bitirmek en iyisi.
Bilmem belki doğrudur.
İlk başta bende bunu diyordum daha sonra 5 dakika konuştuğu kişiler için bile beni taciz etti yok bana aşık vs demesi artık güvenilirligimi zedeledi
Anladım o zaman yalan söylüyordur belki
İstersen kamera koy kontrol et
Eve ona gore hareket edersin
Doğru diyorsun ama bu şekilde güvenmediğim biri ile evlenmek sonra eve kamera koymak cok sacma
Evlenmeden yap bunu
Şizofren olmasın o
Ayrıl madem
O kadar kolay değil iftira atarsa napicam
Ayrilmalisin