Ne yapmam lazım sevgilimden soğumaya başladım?

Yaklaşık 3 yıldır bir ilişki içindeyiz ve ben son zamanlarda uyandım

Aileler tanıştı ve bu sene içinde nişani ve evliliği düşünüyorduk ama ben artık soğumaya başladım bu durduk yere olan bişey değil nasıl anlatsam bilmiyorum ama sevgilim ilişkimizin en başından beri herkesin kendisine aşık olduğunu iddia eden ve bunu son zamanlarda çok sık yapan viri oldu ya da ben gözümü açtım ilk başlarda eniştesinin kendisine aşık olduğunu vs söylüyordu ablasının kendisini kıskandığıni falan neyse dedim daha sonra ablasının bana aşık olduğunu vs söyledi yine neyse dedim

Şimdi ona göre

Arkadaşlarının çoğu ablası bana aşık

Çevreden gözü gördüğü her erkek de kendisine aşık

Sorun şu ki insanlarla öyle bir konuşuyor ki flört eder gibi mesela bir çocuk dio ki ben gitar caliyorim canlı müzik yapıyorum hemen atlıyor aaa benimde müziğe ilgim var bana bir gün öğretir misin falan ben kaç yıllık sevgilisiyim benim bundan haberim yok ama sırf arada bağ kurmak için ortak özellik uydurduguni ve bunu uzun zamandır yaptığını farkettim işler ciddiye binince biraz birşeyler gozume batmaya başladı

Bunu bir çok kez farkettim insanlara fazlasıyla yaklaşıp sonra da bana bunu dedi sapik, yok sevgilisi beni kıskandı falan ilk başta hak veriyordum samimi bir insan yanlış anlasiliyor diye ama son zamanlarda artık sorunun kendisi olduğunu düşünüyorum arkadaşı bile kalmadı etrafında ve bunu aile içindeki insanlara da yaptı ablasının bana aşık olduğunu söylediğinde bunu duymamış olayım demistim ama eniştesine ablam mi ben mi demiş düşünün o da sen demiş bu ne demek ya bı de bunu marifet gibi bana söyledi ben ayrılmak istiyorum ama çok tehlikeli bana iftira atabilir bir yandan da benim üç erkek kardeşim daha var ilerde onlara da iftira atarsa yaklaşmaya çalışırsa naparim

Bir de sürekli birilerinin kendisini taciz ettiğini c. s ye uğradığını iddia ediyor ama yasal olarak hiçbir şey yapmıyor sadece etrafa yayıyor ve nedense hepte sevmediği kişiler

Not:iki kardeşi kendisiyle görüşmüyor bunun sebebi de onu kiskanmalariymis bir sevgilisinden diğeri nişanlısından kiskaniyormus

Ne yapmam lazım sevgilimden soğumaya başladım?