Sevgilim soğuk yapıyor ne yapmalıyım?

Merhabalar erkek arkadaşımla 1 yılı aşkın sevgiliyiz kendi teklif etti birbirimizi çok severek birlikteydik fakat son zamanlarda son aylarda çok aşırı derece de soğuk yapmaya başladı bazen mesajımı gördüğü halde bakmıyo bazen ters konuşabiliyo ben eskisi gibi olsun istediğim için sürekli hırçınlık yapıyorum mide hastasıyım hastalığım ileri derece de bazen bunu bile umursamıyo onun için yapmadığım emek kalmadı herşeyi yaptım canımı çok yakıyo durumu onla konuştum çözelim dedim uzun uzun yazdım umursamadı bile konuyu kapatmaya çalışıyo ya da umursamayıp saçma sapan konuşuyo bu hareketleri artık beni çok bıktırdı daralttı oysa benimle olmayı çok istiyodu başlarda şimdi ne değişti bilmiyorum eskiden moralim bozuk olduğunda tamam yerine tamam yazdım diye kapıma çikolatalarla gelmişti üzülmemem için çaba çok verirdi sorun gelmesi değil ama şimdi gel desem gelmez umursamaz hatta çok sıcak gelemem çok soğuk gelemem ta nerde ev gelemem diyo istese her gün gelir ama bilerek yapıyo benden çok uzak davranıyo sorun yanıma gelmesi değil sorun soğuk yapması yeri geliyo kalbimi param parça ediyo canım acısa umrunda olmuyo bı kaza geçirdik fazla feci olmadı ufak bı anı frenden dolayı sarsılma oldu hastalığım olduğu için ben biraz fazla kötü oldum midemin bı yeri çarpılmaması gerekiyordu çünkü detayları bile sormadı kaza oldu diyince yaa dedi başka bişi demedi canın aciyomu iyimisin biseyin var mı nasıl oldu demedi böyle yapması beni çok mahvediyo düzelsin istiyorum düzelsin diye yapmadığım şey kalmadı hayatımdan onun için herkesi herşeyi sildim ama bu hareketleri çok beni yıkıyo ayrılmak ister misin diye sorduğumda hayır diyo ama ayrılmayıncada beni mahvediyo napıcam bilmiyotum yalvarırım bı sebep söyleyin taktik söyleyin ben kime gideceğimi şaşırdım napıcam şaşırdım hıçkırıklarımda boğuldum artık ağlaya ağlaya gözlerim kan tuttu lütfen ciddi yanıtlar verin🤍

Sevgilim soğuk yapıyor ne yapmalıyım?