Ne yapsam olmuyor. Resim kursuna bile gittim. Bir sürü kız vardı. Hiç birisi ilgi göstrrmedi bana. Hiç seven olmadı.
35 yaşındayım dert oldu içime. Çok üzülüyorum. Bir başıma b*k gibi yaşıyorum Keşke allah alsa canımı. Hayata dair beklentim yok
Ne yapsam olmuyor. Resim kursuna bile gittim. Bir sürü kız vardı. Hiç birisi ilgi göstrrmedi bana. Hiç seven olmadı.
35 yaşındayım dert oldu içime. Çok üzülüyorum. Bir başıma b*k gibi yaşıyorum Keşke allah alsa canımı. Hayata dair beklentim yok
Merhaba,
Tip ve fizik geçici olan bir şey. Haýr ve şerr Allah'tan kaza bela Allah'tan. Her an her şey olabilir. Tipin ve fiziğin için seven, seni bırakır gider hastane köşelerinde ya da daha güzelini bulunca. Fakat seni sen olduğun için seven, her ne olursa olsun yine sever. Kaza bela olsa, sana gören göz, duyan kulak, yürüyen ayak, tutan el olur. Bu yüzden tipin ve de fizigin zerre kadar önemi yoktur. Çok güzel biri birkaç dakika içinde çirkin olabilir ama seni sen olduğun için sevene her zaman güzel gelirsin. Çünkü sevilen güzel gelir sevene..
Nice tipsiz denilen kişilerin yanında güzeller güzeli kızlar var. Tip ile alakası yok. Resim kursu ile de olmaz. Atik atılgan olmalısın. Seni çeken bir şey olmalı durup dururken hiçbir şey olmaz. Etkiye tepki! 😊
Pt mesleğini icra ediyorum. Atılganım zaten ama kızlar pas vermeyince bir şey yapamıyorum.
Pas vermeleri için ilgi çekici bir şey olmalı durup dururken niye pas versin ki sana
Fiziğim ve bakımım iyi. İşimde iyi kitap çok okurum vs. Ama bunların bir önemi yok
Evet önemi yok mesela ben hiç kitap okumam ama nice kızlar oldu çevremde elinden geleni yapmalısın gönlünce olsun.
Yakışıklısındır hocam
Abicim o son kurduğun cümleyi bir daha kurma. Dünyadaki kimse zaten çok yakışıklı/güzel değil. Ben ne insanlar gördüm güzel ya da yakışıklı olmamasına rağmen hatta hiç mi hiç olmamasına rağmen evlenip gittiler. Hayata dair hep umudun olsun. Elbet bi gün ummadığın yerden kısmetin çıkar. Herkesin bi dengi var. Takma kafana gülüp oyna. Kimin ne dertleri var kii... derdin bu olsun.
Hayat bitsin dediğin yerden başlar asla sitem etme isyan etme. Gez dolaş umudunu kaybetme
Yaşımı gördün değil mi?
Yaşın çok geç değil ünlüler bile artık 40 larında evleniyor. İnsanlar kariyer yapmak için artık 40 larında evleniyor yaşın geç değil. Hatta hiçbir şey için geç değil
Ben hep redediliyorum ama , kızlar bana asla bakmıyor. İnsanların tonla sevgili oluyor ama benim çok olmuyor. Çok özendim olsun diye ama başaramadım. Her gün üzülmekten yoruldum
Belki yanlış yerdesindir. Ait olduğun yere git. Ya da yanlış yapıyorsundur. Allah'tan iste, dua et. Ümidini kaybetme
.(
Cevap
3Cevap
Valla moruk bu kafayla zaten zor. Yanlış anlama hayat enerjisini sömüren birini kimse istemez. Keyif al hayattan, sev coş bak nasıl bakıyorlar
Kimse kalmadı artık çevremde
Hep rededilmekten içime yikapandım
Ben de aynıyım reis anladım ki ağzımla kuş tutsam da kimse beni sevmeyecek. Bu gerçekle yaşamaktan başka çare yok. Bazı insanlar hiç sevilmez
Resim kursunda kizlarla konuşmaya çalıştın mı hiç
Elbette çalıştım. Gitar kursuna da gittim bir ara
Ama konuşurken benden hoşlanmadıkları/beğenmedikleri belli oluyordu.
Keze denediim zaman rededildim hep
Hayır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?