Bazı ilişkilerimiz her zaman istediğimiz gibi sonuçlanmaz. Çünkü ileriyi kestirmek çoğu zaman mümkün değildir. Peki, sana asla iyi gelmeyeceğini bildiğin bir ilişkiye daha önce hiç adım attın mı? Ve sonucu ne olmuştu?
Sana iyi gelmeyeceğini bildiğin halde bir ilişkiye hiç adım attın mı?
Evet, iyi gelmeyeceğini ve sonunun geleceğini bildiğim bir ilişkiye adım attım. İlişkinin ilk gününde bunun farkında olsam da, devam etmeye karar verdim. Bazen, yanlış olduğunu bile bile bir şeyleri deneyimlemek istiyoruz.
Attım. sonucu b@k gibi oldu. ailemi kaybetme durumuna geldim. onları kaybetmedim ama özgürlüğümü onurumu gururumu beynimi kaybettim. psikolojim bozuldu hala da bozuk. İnkar etmiyorum. yok yakınken dönün kim isterse anlatabilirm yeter ki ben yandım siz yanmayın. o şimdi keyfini sürerken ben cefalı hayat yaşıyorum
Ama dediğim gibi yapmayın atmayın. O acıyla yüzleşmekten kaçmayın. Ne kadar kaçarsanız yolun sonu o kadar uçurum olur. kendinizi kurtarın kendinizi sevin değer verin zorlamayın
Çoğu iliskimde bu hatayı yaptım ve sonu iyi bitmedi derler ya çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde ele geçer misali artık akıllandım yapmıyorum öyle hatalar
Bana göre değil sonu bilinmeyen yolculuklara atılmak...
Ben onun gönül sadakasına girmekten Allahtan korkarım.. Yani tam manada sevdıgımı kestıremedıgım, kafamda cok soru ısaretu bulunan bır ılıskıye sırf bana deger verıyor baskasına gıtme sın dıye atlamam..
Hayatımı zorlaştıracağına inandığım hic bi iliskiye adim atmam.. zaten bi iliskiye adım atmanın öncesinde de belli bir süre zat-ı şahane ile vakit gecirip, tanıma ve aynı yöne baktığımıza ikna olma icin alan bırakırım iliskimize..
Hayır bana iyi gelmeyen birini hayatımda tutmam kendime değer veririm bu dünyaya bir kere geliyorum dolu dolu yaşamak isterim hep depresyon durumunda kalmaktansa beni anlayan biriyle eğlencenin doruklarını yaşamak isterim