Herşeyin fazlası zara ama özlemekte zarar mı? Ben özleyince içim içime sığmıyor.

Herşeyin fazlası zara ama özlemekte zarar mı? Ben özleyince içim içime sığmıyor.
Özlemek, genellikle doğal bir duygudur ve birçok insanın hayatında zaman zaman ortaya çıkar. Ancak, aşırı ve sürekli bir şekilde özlemek bazı olumsuz etkilere yol açabilir. Aşırı özlemek, sürekli bir boşluk hissi, hüzün, endişe ve mutsuzluk hissi yaratabilir. Bu durum, kişinin genel ruh halini olumsuz etkileyebilir ve yaşam kalitesini düşürebilir. Aşırı özlemek, bazen bir bağımlılık veya takıntı haline dönüşebilir. Bu durumda, kişi sürekli olarak özlediği şeye veya kişiye odaklanır ve başka şeylere zaman ayırmakta zorlanır. Bu durum, kişisel ilişkileri, iş performansını veya günlük yaşamın diğer yönlerini etkileyebilir.
Aşırı olan her şey zararlıdır
ihtiyaçları zaruretler belirler
zaruretler kişisel olarak değişebilir
ölçüler sabit olamaz sabit olarak kalan şeyler birine iyi olabilirken bir diğerine kötü olabilir fazlanın tam bir ölçüsü hiç bir zaman olamaz
Cevap
12Cevap
Her duygunun fazlası zarar verir..
Yaşanılan hiç bir şey kolay unutulmaz tabiki sana tavsiye değip değmeyeceğini düşün değmeyen hiç kimseyi güzel duygularınla şereflendirme
Özlemek bence güzel ama belirli süre sonra insanı öyle yıpratıyor ki birde o insanı bir daha göremeyeceğini bilmek bitiriyor insanı
Bana göre ölçü 1 gram olurken sana göre ölçü 1 kg olabilir
Kendini bitecek kadar olursa evet çünkü kimse buna değmez
Evet, gerçekten her şeyin fazlası zarar. Bu da en çok kendine.
Evet veriyor bende dayanamıyorum bazen rahatsız oluyorum
İnsanın kafasını açıp derdini alamayız. Evet çok özlemek zarar verir.
Ne demisti peygamber efendimiz ölçülü sev.
Her şeyin fazlası zarar
Herşeyin fazlası zararlıdır, ölçülü yaşamak lazım.
Özleme bir nevi sınav diyebiliriz.
Herseyin fazlası zarar
Verir.
Vermez
Verir karşılık görmezse üzer
Sanki beni tarifledin
Verir
Verebilir
Sanırım evet
Evet
Aynen verir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?