Birçok erkek, kendisinden daha iyi bir dış görünüşe sahip ya da kendisinden daha zengin bir kadınla ilişki kurmak istemeyeceğini söyler. Kurmayı denese de yürütemez. Bu yüzden birçok zaman güzel kadınlar çirkinlerle, zengin kadınlar fakirlerle, güçlü kadınlar güçsüzlerle aldatılır. Aslında kadınların kendilerinden daha yüksek seviyede erkeklerle ilişki kurmak istemesi kadınların sorunu değilmiş.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkekler doğası gereği; güç, statü, gösteriş beklenilen bir cinstir. Buna bir çok canlı da rastlanılır, insan da ise bu direkt böyledir. Bu erkeklerin kendine tek başına aldığı bir sorumluluk ya da bir yük değildir. Toplumsal, varoluşsal, faktörler göz önündedir. Kadının da kendinden üstün bireyleri istemesi de aynı bu istem dışı eylemden gelmektedir. Fakat insanların belirli kalıplarla, örülmüş setlerle, fikirlerle ilişki yaşaması ve bunu normal karşılamamız ne kadar doğru gelse bile, tam aksi de doğru gelmelidir. İnsan yaşamını cinsiyetlerle, sosyolojiyle, ya da toplumsal bakış açısıyle değenlendirmek bizi biraz dar kalıplara ve düşüncelere maruz bırakır. Ben bir erkeğim ve kendimi benden küçük statüye, benden daha güçsüz bir kadına veya tam aksi olan kadınlara bağlanmalıyım gibi bir düşünceye maruz bırakmak zorunda değilim. Birinden hoşlanmak, ilişki kurmak, arkadaş olmak vs vs setlere ne kadar maruz kalırsa o kadar zorlamacağını, o kadar kısa süreceği kanaatindeyim. Gerçeklikten çok çıkmadan sözlerimi bitirirsem. Güçlü kadın, güçlü erkek, güçsüz kadın, güçsüz erkek ( farklı fonksiyonlar da dahil) yakıştırmalarımızı ne yazık ki kendimi de katarak kınamak istiyorum. İyi geceler saygılarımla...
06 Yorumla
Soran+1 yılBence de yanlış bu tür sınıflandırmalar. Bence erkekler güçlü görünmeye çalışmak zorunda değildir, vicdanlı olmaları yeterlidir. Kadınlar için de aynı şekilde. Ama maalesef ki erkeklerin kendilerinin bile söylediği bir şey bu. Bu tür durumlarda sadece erkekler değil, kadınlar da zorlanıyor.
- +1 yıl
Evet doğru bir gözlem yaptığınızı vurgulamak isterim. İnsan ilişkileri sadece bu ilişkiyi yaşayan bireyleri ilgilendirği anlar da daha iyiye gidecektir. Ne kadar çok insan dahil olursa üzgünüm ki kontrol etmek, bilinçli olmak, mantıklı davranmak o kadar zorlaşacak ve bir o kadar kötü düşüncelere kulak asılacaktır.
Soran+1 yılBana göre bir erkeğin kadının hesabını ödemesi bile doğru değil. Ya da askere sadece erkeklerin gitmesi de doğru değil. Ya da boşanınca nafaka ödemesi de doğru değil. Yazdıklarımın gerçek olmamasını o kadar çok isterdim ki ama ne yazık ki durum bu..
- +1 yıl
Bir erkeğin kadının hesabını ödemesi dayatılan bir fikirdir. Askerlik konusun da fiziki yetersizlik düşüncelerinden tutun, görev dışı olduğu düşüncesine kadar bir çok var sayım yapılmıştır, bu konu hakkın da hem erkeğin hem de kadının fikri sorulması ya da her iki cinsiyetin de istediği yönde davranılması gerektiğini düşünüyorum. Boşanınca nafaka ödemek ne yazık ki bir kulluk ve köleliktir, özgürlüğe vurulan bir pranga. Biz insanlar problemleri konuşuruz, düşünürüz fakat iş çözüme gelirse ne yazık ki her zaman tökezleriz. Değişime kendimizinden başlamamız umuduyla yaşamak gerekir.
Soran+1 yılHaklısınız. Açıkçası bir erkeği elimde tutmak için ona rol yapıp gururumu şerefimi iki paralık etmem. Param yoksa da buluşma sözü vermem.
- +1 yıl
Çok keskin bir bakış açısı, paranızın olması ya da olmaması sizi insanlardan mahrum etmemeli, ben de aynı sorunla ve düşünceyle baş başayım. Fakat birisi benimle buluşmak isterse ilk eksiklik hissedeceğim şey paramdır. Artık bu durumu kabullendim ve karşı tarafa param olmadığını bu yüzden buluşmak istemediğimi vurguluyorum. Israr edilirse 1,2 kereliğe mahsus olmakla gidilebilecegi illa buluşulursa da karşı tarafa da saygıyla yaklaşıp daha az ve daha dikkatli para harcamasını sağlamak bir edep ve ahlaktır, bazen gururumuzdan vazgeçeriz çünkü buna değececeğini düşünürüz. Ben yaşamaktan korkmuyorum, yaşatmaktan da korkmuyorum. Bence karşılıklı saygı ve sevgi ile bir çok şeyin üstesinden gelinebilir. Mesela bu gibi bir durumlar da para harcanmayacak veya harcanaksa da minumum harcanacak mekanlar, aktiviteler tercih edilebilir. Üzgünüm biraz çelişkili bir cevap oldu. Sadece çok yoğun bir konu ve saygılı sohbet ettiğimiz için daha çok samimi davrandım.
En İyi Cevaplar
Mesela bir örnek vereyim; Pazartesi günü bir alışveriş merkezinde sergi yaptık. Müdürümüz beni teknik işlerle görevlendirdi. Alışveriş merkezinin şefi diye organizasyondan sorumlu bir hanımefendi geldi. Hem çok genç hem de hoş biriydi. Biz hazırlık sürecinde ve sergi sırasında çok sık yan yana durduğumuz için de muhabbet ortamı kurulmuş oldu. Ben de yaşımı göstermediğim için iş arkadaşlarımız bizi birbirimize yakıştırmış. Konuşmam için de ısrar ediyorlardı.
Ancak durum benim hoşuma gitse de ilişkimiz olmayacağını, olsa da çok sağlıklı olmayacağını hissettim. Hanımefendi hem çok sosyal hem genç, ben ise bir o kadar asosyal ve de hayattan bıkmış biriyim.
06 Yorumla
Soran+1 yılBence kadınlar sorun etmiyor bu tür durumları. Erkekler kompleks yapıyor çoğu zaman. O yüzden bence genellikle size bağlı bir durum.
Soran+1 yılHayır. Gerçekten seviyorsa ve kullanıldığını düşünmezse öyle bir takıntısı olacağını zannetmiyorum bir kadının.
Soran+1 yılBence enerjiniz uyuştuysa şansını denemelisin
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. ASLINDA pek alakası yok durum zenginlikle değil yürekle alakalı özgüven sorunu olan erkek hariç tabi
Birde şu var risk sonunu tam kestiremediğin şeyler içindir
Ama şöyle bir tanım var hani diyor ya
Romeo ölmeli,
Titanik batmalı,
Ama AŞK Her zaman Yaşamalı 😉00 Yorumla
kimin yazısını çaldıysan bana göre hatalı. Madem kendimizinden üst düzey kadınlarla ilişki yürütmeyi beceremiyoruz neden bu saydığın kadınlar aladatılıyor? üst düzey oldukları için mi yoksa o erkeğe yetersiz geldikleri için mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılCevap: fazla geldikleri için :) birçok psikolojik romanda ve filmlerde de, psikiyatristler kendilerine gelen pek çok hastadan bu tür bir vaka mutlaka dinlemiştir. Erkekler çoğu zaman güçlü olmak ve güçlü hissetmek ister. Kadının burada yetersiz olabileceği tek konu, erkeğe bunu hissettirememektir. Yani aldatan ya da psikolojik şiddet uygulayan bir erkek için sorun aslında kadında değil, erkeğin kendisindedir.
Soran+1 yılGerçek hayattan uyarlanan, psikiyatristlerin yazdığı romanlardan bahsediyorum. Sallamasyon olmayan bilgilerden.
Soran+1 yılAynen knk sen de
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çünkü herzaman gücün kendilerinde olmasını isterler aksı taktirde kendilerini ezik görürler.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. İstisnalar olsa da kadınların çoğunun bilinçaltında kendi güzelliğinde ya da daha fazla oranda olan yakışıklı, zengin vs gibi erkekle birlikte olmak gibi bir beklentisi var ve bu da yıllar boyunca belli olmuş durumda olduğu için erkeklerde kendini karşılaştırdığında öyle değilse ben bu işe hiç girmeyeyim diyor...
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın çok iyi olsa da, iyi davransa da erkek ya psikolojik şiddet uyguluyor ya da aldatıyor kimi zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen pek oyle dusunmuyorum. Hatta bana sorarsaniz kadinin daha guzel, guclu, zengin vb. oldugu durumlar daha da zevklidir. Cunku ipler muhtemelen kadinda olacagindan, erkegin baskici tavri ve ustunluk duygusu da ortaya cikayacaktir 😊😊👍🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılBence öyle olması normal ama erkekler böyle düşünmüyor, kendileri de söylüyor zaten
- +1 yıl
Sen erkeklerin ne dusundugunu boswer canım 😄😏😏 her zmn kendine guven ve hakimiyeti elinde tut. İste o zm goreceksin ki yonetilen degil yoneten kadin olacaksin 😎
+1 yılO kadının benimle gerçekten ilişki kurmak isteyip istemediğini hep sorgulardım. Niye kendi dengini bulmuyor da benimle diye düşünürdüm. Beni kullanıyor mu acaba gibi düşünürdüm
04 Yorumla
Soran+1 yılZengin güzel ve güçlü bir kadın neden bir erkeği kullansın ki
- +1 yıl
Bilmem ki. İnsanın aklına bin türlü şey gelir. Kadınlar güçlü erkek ister. Benden zamanla sıkılabilir. İyice tanımak lazım. Arkadaş çevresi, ailesi baskı yapar zamanla uzaklastirabilir benden vs.
Soran+1 yılÇoğu kişi de böyle düşünüyor, bahsettiğim de bu ama en kullanmayacak kadın tipi, iyi özelliklere sahip olan kadınlardır. Yani alt seviye kadınlardan daha çok korkmalısınız bence.
- +1 yıl
Yani dediğim gibi iyice tanımak lazım o kadını.
Alt seviye kadınlar zaten çok başka bir olay. Onlar kendilerini kıymet vermezler. Bu yüzden ya kendilerine saldırgan olurlar ya da dışarıya saldırgan olurlar.
Benim hayatta en çok istediğim kadın tipidir aslında bahsettiğin kadın tipi. Fakat yaşadığım üst üste tecrübeler yüzünden artık uzun süre birine şüpheyle yaklaşırım. Güven kolay kurulsn bir şey değil.
Gücünü eline almış kadından korkmamak gerekir, hareketleri olgun, tavrı olgun, terkedilmeyle dost olabilecek kadının erkeklerle bir düşmanlığı olmaz. Türk toplumunda kız çocukları çok kötü yetiştiği için psikolojileri alt üst oluyor. Mantıklı seçim yapamıyorlar.
ne saçmalıyosun zev. zek sen kendinden aşağı seviyedeki adama verir misin onunla ilişki kurmayı kabul eder misin ki o adam ilişkiyi yürütsün veya yürütemesin?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet statü de para da tip de umrumda değil zvzek
+1 yılO bahsettiğin kadınlar çok egolu ve statüye takık oldukları ıcın olabilir mi?
Ne zaman erkeğin mesleğini gözardı edip konuşmaya calısırsanız o zaman bu konuyu tekrar konusalım04 Yorumla- +1 yıl
Parası pulu benı ılgılendırmıuor ben mutevazi insan sevıyorum
Soran+1 yılHayır aksine, kadın erkeğe deli gibi bağlı olsa bile erkek istemiyor o durumu. Zaten ben zengin kadının çok da para derdinde olacağını düşünmüyorum. Zaten parası vardır, beklediği şey sevgidir. Güzel bir kadın da tip derdinde olmaz bence. Karşısındaki erkeğin dış görünüşünden dolayı mutlu olmaya çalışmak yerine, aynaya bakınca mutlu olması yeterlidir.
- +1 yıl
O bahsettıgın tarz erkek komplekslidir onun özgüvenı dusuk o farklı bırsey..
Ikıncısı ıse guzel kadın tıp derdın de degıldır demıssın egodan kastım o degıl benım.. Bu kadınlar erkegın pesınden kosmayı sevmıyorlar alısmıslar etraflarında kopek gıbı dolasan erkeklere.. Bende Allah vergısı yakısıklılık var boy pos var cok sukur mesela bizde bos degılız neden ben kosayım? O güzelse bende yakısıklı yım madem dediğin gibi deli gibi baglı neden kosan ben görmğyorum cevremdekı guzel kadınlar hep onlarla ılgılenılsın ıstıyorlar.. Cevaplarıda hep aynı.. Oglum yumurta spermın pesınde kosarmı hiç dıyor lar...
Kusura bakmasınlar devır degıstı.. Erkeklerde artık bakımlı yakısıklı cogu spor salonuna gıdıyor ben gıbı falan..
Güzel kadın yakısıklı erkek ıstıyorsa o burnunu Kaf dagından ındırıp tacını düşürecek - +1 yıl
Ben cok cok nadir gordum ekonomık durumu cok ıyı ve guzel olan bır kadının erkegın pesınden kostugunu.. Hep ayagına bekler boylelerı.. Eee aglamayacaklar karpuzun kelegı kendılerıne dusunce...
+1 yılgüzellik değil ama kazanç ve statü için geçerlidir. kısa ilişki kurulabilir sevgililik yürümez genelde
07 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik en önemlisi bence. Çok fazla erkekten duydum, "güzel kadınlar ilişki yürütemem, güvende hissetmem" gibi şeyler. Güzellik para ve statüden de önemli. Ortalama bir erkek güzel bir kadınla birlikteyken, o kadının daha yakışıklı birisini bulup gideceği şeklinde senaryolar da yazıyor maalesef. Kadın ne kadar iyi ve mütevazi olursa olsun. Kendilerine güvenmiyorlar aslında.
Soran+1 yılHatta bunun için kadına hakaret vb eden tipler de var daha özgüvensiz hale gelip kendisini bağımlı hissetsin diye. Çirkin şansı denilen durumda buradan gelir, güzel görünmeyen pek çok kadının ilişkilerde daha mutlu olmasının sebebi aslında şans değil de, bu sebepten kaynaklanır.
- +1 yıl
bilemedim ben sadece hoşuma giden kızlarla ilgilendim. ortalama bulunanlar oldu ama benim sevdiğim tiplerdi (beyaz tenli, açık saçlı, orta boylu vs.) ortalama ya da güzel kızlara bakıyorum sadece
Soran+1 yılBahsettiğim şey zaten ortalama güzel olanlar değil ki. Mesela brigitte bardot seviyesinde bir kadın düşün, her erkek öyle bir kadını ister ama çoğu erkek de yanında kendisini kötü hisseder.
Soran+1 yılVe erkekler mutsuz oldukları anda ilişkiyi bitirir, kadınlar genelde seviyorsa yürütmeye çalışıyor bir yere kadar.
- +1 yıl
çekmedi mesela şu an baktım kadına. ama çekseydi bile kötü hissedeceğimi sanmıyorum yeterli hissediyorum kendimi. para sıkıntı mesela kız zenginse iyi mekana gider hesabı hep kadına kitleyemem sonuçta yürümez ilişki o yüzden.
Soran+1 yılDış görünüş daha önemli bence
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hanımcı olmaları gerekir öyle biriyle ilişki kurunca.. hanımcılığı da herkes sevmez
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır maço olmasın hanımcı da olmasın düzgün normal birisi olsun işte
Kadınlar neden kendisinden daha alt seviye erkeklerle ilişki kurmuyorsa, aynı sebepten yavrum
03 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar kendisinden alt seviye ilişki kurmak istese bunu erkek problem yapıyor
Soran+1 yılAlt seviye erkekle*
+1 yılÖyle güzel kurulurki sevelim yeter başbakan kızıyla bile olunur
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmek çözüm değil ki. Güzel bir kadının kendisinden daha iyisini görünce aldatacağını düşünüyor erkekler. Ama düşünmüyorlar ki o güzel kadın çoktan bulabilirdi zaten.
- +1 yıl
Evet ama bulmadi
- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel ve çok güçlü kadınlarla ilişkim oldu :(
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu ama geçmişte. Bitmiş yani.
Kapasite meselesi.
Herkes herkesin dengi değildir..00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaldatır söylemin heyecansal kaynaklı kardeş. fantezi yani.. yoksa denk olmayan durumlar ciddi ilişkide sıkıntı yaratır. kadın için özellikle.
010 Yorumla
Soran+1 yılErkek için yaratıyor sıkıntı
Cevap sahibi+1 yılerkeğin özgüvenini kafadan tok eden bazı nedenler sıkıntı yaratmasında ilk etkendir.. mesela para.. cepte para yoksa hem erkek lendini eksik hisseder, hemde kadın için bir eksikliktir bu. çıkıpta kimse maval okumasın.. parasız adam gereksiz adamdır yani..
Soran+1 yılPara umrunda olmayan kadınlar var, erkekler bu kadınları kabullenemiyor bence.
Cevap sahibi+1 yılarada çıkar.. ama bu durumda zaman içinde sarpa sarar be kardeşim.. camdaki kız moduna dönüşür.
Soran+1 yılO dizide de bu anlattığım duruma örnek bir konu geçmişti. Ölen adam, başroldeki kadını bu tür sebeplerden dolayı aldattı ve terk etti.
Cevap sahibi+1 yılyüzde yüz de net konuşmamak lazım gerçi ama, yazarakta işin içinden çıkılacak şey değil.. vardır örnek ilişkiler illaki..
Soran+1 yılElbette vardır ama istisna.
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle🤷♂️ aman boş ver , zengin, fakir vs.. iyi insan denk gelsin karşımıza😀
Soran+1 yılO daha da istisna 😅
Cevap sahibi+1 yılhahahah.. evet.. herzaman teyakkuzda olmak faydalı.. özellikle siz kadınlar.. hahahaha
Bilinmeyenin korkutuculuğu. Dünyasında o yok, neye benzer bilmez. Bu da korkutur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir de zeki ise tamamen kaçar ben hariç
13 Yorumla
Soran+1 yılZeka bazen anlaşılamayabiliyor. Kurnazlığı da zeka sananlar var.
- +1 yıl
Zeka akıl kurnazlık çok ayrı kurnazlığı ayıracaksın yoksa sen ondan daha kurnaz olmalısın
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendime güvenim tam 👍
Korkum yok ilişki kurmam için sevmem ve sevildiğimi bilmem lazım gerisi yalan dolan ve hikaye.
00 Yorumla
+1 yılböyle bir durumda ezik ve yetersiz hissediyorlarsa demek ki
12 Yorumla- +1 yıl
Sana bi itirafım var
- +1 yıl
@nighttimemytime peki bu durumda senin baban mı yoksa annen mi ezik acabağ
Kadınlar öyle istediği için. Hipergami diye bir şey var
00 YorumlaKadının üstünde hakimiyetini gösteremeyeceğini düşündüğü için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılKim uydurmuş bu zırvalığı acep
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçek maalesef kendileri de diyor artık
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam tersi onu altima alip bam bam ezmek en guzeli
06 Yorumla
Soran+1 yılBen de zaten güçlü hissetmek isteyeceğinizi yazmışım
Cevap sahibi+1 yılama guclu kadinlar gucsuzlerle aldatilir demissin ben guclusunu yapmayi severim yavrum ya olmadi zzzt yanlis cevap
Soran+1 yılGüçten kastım fiziksel güç değil ki sadece
Cevap sahibi+1 yılelde etmek guctur bu makamla olur zekayla olur fizikle olur parayla olur. ben elde etmeyi hepsi olarak gorurum
Soran+1 yılElde edersin ama elinde tutamayacağından korkarsın, güçsüzlük burada başlar.
Cevap sahibi+1 yıltatlim simdiye kadar hep s. ktim ve biraktim. baglanma huyum yok. zaten bundan mi bilmem ben degil onlar pesimden geldi
Yanlış biliyorsun ben böylesini istiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkes böyle diyor ama neredeyse birçok erkek bunu söylüyor. Bu sitede bile, röportaj videolarında bile erkeklerin genel olarak söyledikleri bir şey bu. Sorun kadınlarla ilgili de değil. Güzel bir kadın çirkin bir erkeği, zengin bir kadın fakir bir erkeği sevebiliyor ve ona gerçekten de bağlı kalıyor ama erkek bu durumu aşık olsa da kabullenemiyor ve sonuç, aldatmaya kadar hatta psikolojik şiddet uygulamaya kadar gidiyor.
Soran+1 yılUmarım istediğin gibi birisini bulursun ve kıymetini bilirsin. Her erkek öyle bir kadını ister ama ne kadar o ilişkiyi yürütebilir, bilemem.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDavul bile dengi dengine demişler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. İdare etmekte zorlanacağı için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Red yedikleri ixin
00 Yorumla
+1 yılDeğilmiş evet 🤣
00 YorumlaBulmak lazım gerisi kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılozguvensizlik sorunu yasayanlarda olur o
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu erkek özgüvensiz bence
Cevap sahibi+1 yılozguvenli olanrlarda istedigini goturur onlarda olsalardi napalim
+1 yılBu standart bir kural değişmiyor maalesef
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılben gayet de kuruyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sizden değilim
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir sonuç
03 Yorumla
Soran+1 yılKabul etseniz de etmeseniz de maalesef böyle
- +1 yıl
Sosyokulturel düzeye göre sonuç değişir
Soran+1 yılFıtrat meselesi aslında bu daha çok
+1 yılÇok Güzel Tespit 👍
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Asıl önemli olan, gerçekten sevenin kıymetini bilmek. Bir kadın bir erkeğin parasını istemiyorsa ve buna muhtaç değilse amacı erkeği güçsüz görmesi değildir. Kendi onurunu, şerefini korumak istemesidir.
- +1 yıl
Kesinlikle Gerçekten Seven Kişinin Kıymetini Bilip Ona Göre Değer Verilmesi Lazım !
- +1 yıl
Günümüzde Maalesef Özgüven Erkeklerin Özgüven Eksikliği Ve Açılamamasından Bu Durumlar Meydana Geliyor !
Garip
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEgo konusu
00 Yorumla
+1 yılzorlanma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAvuntu bunlar
06 Yorumla
Soran+1 yılAvuntu mu :D kendi adıma konuştuğumu nereden çıkardın yarım erkek
- +1 yıl
Kendi adına konuştuğunu düşünerek yazmadım ama kendi adına konuştuğunu savunmaya geçerek belli ettin çeyrek hatun
Soran+1 yılTam hatun dedikleriniz sizin paranızı yiyip, iki çift güzel sözle sizi güçlü erkek rolüne sokanlar değil mi eksik erkek 😅 "avuntu" demişsin, ben de söylediğine uygun cevap verdim, istersen buna "savunma" de. Belli ki güzel bir kadın çok yakmış canını zamanında.
- +1 yıl
Kime göre güzel onu bilemem ön yargıların gibi mi eğer öyleyse sağlıklı değildir
Soran+1 yılHe he ondan
- +1 yıl
☺️☺️
+1 yılÇünkü işte ondan
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden kendisinden daha üst seviye kadınlarla ilişki kuramaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler