Evleneceğim sevgilimin geçmişi hakkında ne yapmalıyım?

Geçen sene bir kız ile tanıştım ve zaman sonra bana bir şeyler hissettiğini söyledi. Bende güzel ve düzgün kız olarak gördüm. Flört olmuştuk insan olarak çok iyi biriydi. Ortamda ağır başlı sessiz sakin ve düzgün bir karaktere sahip biri kendi. Geçtiğimiz yaz bir küslük yaşadık 3 ay sürdü toplamda ve bu küslüğümüz süren 3 ay boyunca benim aklımdan çıkmamaya sebep olmuştu birbirimize değer veren insanlardık saygı içinde küsmeden önce. Kendisine yazdım durumu "aklımdan çıkmıyorsun vs..." diye ve küslüğümüzü giderdik fakat bir ilişkimiz olmadı konuşma devam etmedi o yazana kadar. İki hafta sonra yazdı, konuşmaya başladık ve yavaşça ilişki temellerini kurduk ilk önce flört sonradan sevgili olduk 4 aydır sevgiliydik. Bana ramazan ayında normal şekilde telefonda konuşurken "küsken hala ara ara aklımdaydın, yolunu gözlüyordum vs..." dedi, konuşmamızda. Fakat yaklaşık 1 hafta önce konu açıldı ve konu önceki ilişkilere geldi. Daha önce bir şeyler yaşadın mı diye sordum bana sadece öpüşme olduğunu söyledi benimle tanışmadan önce ve daha da bir şey söylemedi bende takılmadım sınırı aşmadıysan sorun yok dedim. Sonrasında içime kurt düştü ve konuşmak istedim kendisiyle açık açık sordum hayatında hiç bir şeyler yaşadın mı bu sefer ç*plaklık yoktu ama ufak bir öpüşme esnasında ister istemez temas oldu dedi, bende kötü hissettim. Sonra soruyu irdeledim ve iyi düşün dedim sonra cevap verdi ve benimle küsken o bahsettiğim 3 aylık süreçte bir sevgilisi olduğunu, evine davet ettiğini ve onunla birliktelik yaşadığını söyledi ve bunu birliktelikten saymadığını söyledi çünkü iki tarafta ç*plak ve her yönden birbirlerine temas var malum organlarda dahil fakat tırın garaja girme durumu yok tam garaja girecekmiş benim kız istememiş. Tanıştığımızdan beri ne bir şey sakladı ne de yalan söyledi bunu ilk kez bu konuda yaptı bundan önce hep dürüsttü. Yalanını yakalamışken hem de ben konuyu sorduğum halde irdeleyerek laf alıyorken içime oturdu yaptıkları ve söyledikleri. Ayrıldık fakat kopamıyoruz aşk konusunda ikimiz de birbirimizi arzuluyoruz fakat gururuma ve kendime yedirip dönemiyorum. Lütfen biri yardım etsin...

Not: Hayatımda hiç birlikteliğim olmadı evlenmeden hoş bulmadığım için.

Güncellemeler
+1 yıl
Sevmek ve sevilmek için yaptığını belirtiyor ama yaptıkları onunla alakalı değil bence. Daha çok kendine hakim olamamış gibi.
Ayrıca bana bakire olduğunu belirtti fakat bakirelik bozulmadan da istediğini yapabiliyorsun diye biliyorum ben.
Evleneceğim sevgilimin geçmişi hakkında ne yapmalıyım?