Nişanlımın geçmişini kabul edemiyorum?

3 yıllık sevgiliyiz şu an nişanlı 2 ay sonrada evli olacağız. Sevgilim 5. ayımızda biriyle birlikte olduğunu ağzından kaçırdı sonrada her şeyi anlatmak zorunda kaldı kendiside çok pişman hatta aylarca tövbe etmiş dayanamamış annesine söylemiş ben böyle bir şey yaptım napıcam anne diye yani pişmanlığını gözümle görüyor ve biliyorum. Bu olaydan sonra geçmişine çok takılı kaldım terapiler aldık psikiyatriye kadar gittik. Ben onu öğrendiğim günden beri sürekli geçmişi hakkında soru soruyorum oda kızacağımı onu yargılayacağımı bildiği için hep yalan söylüyor, Defalarca yalan söyleme artık yargılamayacağım dedim ama ısrarla devam etti bugün yine aynı şeyi yaptı sonradan doğruyu ben kendim öğrendim peşine düşüp her seferinde affediyorum çünkü seviyorum o sadece bir geçmiş biliyorum ama dayanamıyorum kabul edemiyorum aklıma gelince ondan midem bulanıyor ona küfürler hakaretler ediyorum aşamıyorum kabul edemiyorum soru sormayı bir dönem bıraktım hiç geçmiş konusu açılmadı ozaman çok mutluyduk ama bu sıralar yine sürekli aklıma geliyor ve istemsiz soru soruyorum ve kavga ediyoruz. Hayatına beni aldığı günden beri bana 1 kere bile yanlışı yalanı olmadı çok sadık ve dürüst olduğunu biliyorum geçmişi dışında , beni herkes uyarıyor böyle yapma çocukta yalan söylemek zorunda kalıyor korkuyor kendiside korktuğunu söyledi ama elimde değilll😔güven problemim çok var hiç benden sonra yalanı olmadı ama ya olduysa geçmişi hakkında yalan söyleyen hep söyler diye düşünüyorum tavsiye verir misiniz

Nişanlımın geçmişini kabul edemiyorum?