Sevgilim Telefonda konuşurken sessiz kalıyor bu yüzden tepki verdim sizce kim haklı?

Sevgilimi aradım kendisi yorgunluktan uyduğunu arayamadığını soyledi sonra telefon da konuşurken sevgilim arada sessiz kalıyordu bende biriyle mi yazısıyorsun sessiz kalıyorsun dedim uykuya dalıyorum dedi bende inanmadım tartıştık sonra bana niye bana güvenmiyorsun dedi ben ise sessiz kalıyorsun diğer ihtimali düşünemedim doğru olabilir dedim özür diledim o ise kırıldığını söyledi baktım bana ters konuşmaya başladı bende niye böyle davranıyorsun dedim oda nankörsun iyi davrana yer yok dünyada dedi bende sadece sana sessiz kalıyorsun kimle yazisiyorsun dediğim için mı böyle davranıyorsun dedim yine ters yapmaya başladı bende ben bana kötü davran diye bu ilişkide olmadım dedim beni kırmaktan zevk alıcaksan yokum dedim oda bana kötü davranmıyorum ama beni sucluyorsun kırdın keşke o telefonu açmasaydım uymaya devam etseydim değmiyor dedi çok kırıldım sanki o an varlığımla rahatsiz etmemem gerektiğini düşündüm ve aklıma eski sevgilisi onu aldattığını o hayatindayken başkasına kaçtığında arkasından ağladığı aklıma geldi ben onu aldatmadım hep ona sadık bir insandım ve bana bu şekilde dedi canımı yakan da buydu

Sevgilim Telefonda konuşurken sessiz kalıyor bu yüzden tepki verdim sizce kim haklı?