Sevgilimi aradım kendisi yorgunluktan uyduğunu arayamadığını soyledi sonra telefon da konuşurken sevgilim arada sessiz kalıyordu bende biriyle mi yazısıyorsun sessiz kalıyorsun dedim uykuya dalıyorum dedi bende inanmadım tartıştık sonra bana niye bana güvenmiyorsun dedi ben ise sessiz kalıyorsun diğer ihtimali düşünemedim doğru olabilir dedim özür diledim o ise kırıldığını söyledi baktım bana ters konuşmaya başladı bende niye böyle davranıyorsun dedim oda nankörsun iyi davrana yer yok dünyada dedi bende sadece sana sessiz kalıyorsun kimle yazisiyorsun dediğim için mı böyle davranıyorsun dedim yine ters yapmaya başladı bende ben bana kötü davran diye bu ilişkide olmadım dedim beni kırmaktan zevk alıcaksan yokum dedim oda bana kötü davranmıyorum ama beni sucluyorsun kırdın keşke o telefonu açmasaydım uymaya devam etseydim değmiyor dedi çok kırıldım sanki o an varlığımla rahatsiz etmemem gerektiğini düşündüm ve aklıma eski sevgilisi onu aldattığını o hayatindayken başkasına kaçtığında arkasından ağladığı aklıma geldi ben onu aldatmadım hep ona sadık bir insandım ve bana bu şekilde dedi canımı yakan da buydu
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Böyle bir şey bende yaşamıştım da harbi zorunuz ne ya bende uyuya kaldım gitti arkadaşı aynı şeyi yaşamış anlatınca anladı hak verdi. Bir yerden sonra cozutuyorsunuz. Siz karşıdaki insanı ne hale soktuğunuzun farkına varıyor musunuz? Seviyorsunuz bu mu sevgi, kriterleriniz olabilir buna göre de davranabilirsiniz ama tutarlı olmanız önemli
Sorun uykuya kalmış değil telefonda sessiz kalıyordu oda dalıyorum uykuya dedi bende inanmadım biriyle yazısıyorsun dedim kırıldığını söyledi özür diledim ama ise yaramadı baktım bana ağır konuşmaya başladı nankörsun bu dünyada iyi davranana yer yok dedi böyle yaparsan sen mutsuz olursun dedi
Esirgememiş lafını çok dolmuş olabilir. İlişkim olsun isteği ile bu olguyu yaşaması arasındaki fark bu, iki elin kanda olsa da o kişiyi mutlu etmek durumundasın. Bunun olayı da evlenmek iste sürekli yan yana olacaksın. O yüzden aşk denilen şey benim için evliliktir.
Peki gönlünü nasıl alabilirim çok kırıldığını güvenmiyorsun dedi
Ben onu hep mutlu ediyorum sadece bu tarz konularda tartışıyoruz ve onu istemiyerek kırıyorum sabah mesaj atmadı uzak duruyo
Bu bir süre sürer, senden uzaklaşmayacağına eminsen biraz böyle gitsin kafası dinlensin. Rahat anını kollaman lazım... Keza seven insan çok durmaz arar, uzak duruşu farkında ol diye
Ama erkekler kırıldığı zaman yine mesaj atarmı yoksa karşındaki insandan mı bekler
Erkeğin gerçekten seveni farklıdır. İlişki de en doğrusudur iki kişinin de tevazu sahibi olması, olmasa bile öğrenmesi gerek bunun çabasında olması gerek
Bir süre yazmicam dediginiz gibi akli başına gelince yazar zaten o teşekkür ederim
Sende psikolojini toparla ama böyle olmaz söyleyeyim.
Farkındayım 2 sene bu davranıslarim yüzünden bana katlandı artık dolmuş kendimi düzeltmeye calısıcam
Hakkınız da hayırlısı olsun.
Tesekkur edeirm
Ona güvenmemenin sebebi ne? Öncesinde bir şeyini yakaladın mı hiç?
Hayır hiçbirşeyini yakalamadım eski sevgilim yüzünden güvensizlik yaşadım bu yüzden şimdi ki sevgilime güvenemiyorum aynı duyguyu yaşicam diye sanırım korkuyorum
Hiçbir şey yaşamadıysan onu boğma. Söyleye söyleye dediğin şeyleri yapan biri haline getirirsin. Rahat bırak biraz onu. Ona güven.
Biliyormusun oda öyle dedi eğer ilerde karşılaşırsan sen beni oraya yoneltirsin dedi 😥🤦♀️
adam akilli konusmayla halledilebilecek bir mesele ama siz basta birbirinize guven duymuyorsunuz gibi geldi
Ya kendisini uykudan uyandırdım hem yorgun hemde uyanınca agresif oluyor insan telefonda konuşurken sessiz kalıyordu bende direk kimle yazisiyorsun 2 kişi aynı anda olmuyor birimize cevap vermen lazım dedim oda bana güvenmiyorsun böyle gidersen mutsuz olursun dedi beni kırdın dedi ama kendisinden özür diledim ve bana ters yaptı nankörsun dedi
kotu konusmus ama sende onu sucladiginda tepki olarak bunu yapmis olabilir ama tabii sana boyle seyler soylememesi gerekir ona sor gercekten boyle mi dusunuyorsun benim hakkimda
Bende öyle düşünüyorum kırıldığını farkındayım peki nasıl gönlünu alıcam dün özür diledim biraz tatlı kelimeler ettim yumuşatmaya çalışma dedi
ooo barismak istemiyosa uzatiyosa yedigi haltlar vardir hic bulasma ozrunu diledin mi cekil geriye daha ne uzatiyo bu ne boyle
Güvenmiyorsun diyor kırıldığını söyledi bilmiyorum yazmam zaten benim de gururum var
bacim o 3 günlük kirginlik 3 yil olur bitmiyor onlarin tribi
Öyle de bende çok iyi davranmadım olmayan şeyler yüzünden tepki verdim benim de hatam var
tamam ozur dilemissin yeter hani